gioand 1,811 Report post Posted December 31, 2015 Ηπια χιονοπτωση στη Βασιλιτσα ακομη και τωρα. Η ομιχλη ομως δεν βοηθαει...Καλη μας χρονια παιδια Share this post Link to post Share on other sites
manosAR 72 Report post Posted December 31, 2015 Θα ειμαι και εγώ πάνω 1 με 5 Ιανουαρίου pmr δεν έχω, αν δείτε κανένα με μαύρο μπουφάν και άσπρο κράνος πιθανόν να ειμαι εγώ, και εγώ να μην ειμαι θα κάνετε μια νέα γνωριμία... 4 Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 31, 2015 και εγώ να μην ειμαι θα κάνετε μια νέα γνωριμία... αχχαχαχαχαχαχα σωστός Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted December 31, 2015 Βασιλίτσα, Τετάρτη 30-12-2015, ώρα 17:00.Η Διοίκηση του Ε.Χ.Κ.Β. σας ανακοινώνει, ότι για τις επόμενες ημέρες της Πρωτοχρονιάς, θα είναι σε λειτουργία οι εξής αναβατήρες: 2θέσιος «Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Συρόμενος «ΕΛΙΜΕΙΑ» και το «Baby lift». Η ποιότητα χιονιού στις πίστες για τους παραπάνω αναβατήρες παραμένει πολύ καλή.Επισημαίνεται, ακόμη, ότι: 1) ο 3θέσιος αναβατήρας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ», λόγω εμφάνισης πολλών πετρών, θα λειτουργεί μόνο ως σύνδεση για τον 2θέσιο ή για βόλτα (πίστες κλειστές). 2) Η συνδετική πίστα μεταξύ κορυφής Ελιμείας και βάσης 2θέσιου θα είναι επίσης κλειστή. 3) Η σύνδεση των χιονοδρόμων μεταξύ Ελιμείας και 3θέσιου θα γίνεται μέσω minibus του Χ/Κ. 4) Δεν υπάρχει επαρκής ποσότητα χιονιού για σκι εκτός των πιστών. 5) Ο δρόμος είναι ανοιχτός, χωρίς χρήση αλυσίδων, οι οποίες όμως θα πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκονται στο πορτμπαγκάζ. Τέλος, σημειώνεται ότι, εν όψει των επικείμενων χιονοπτώσεων, θα σας ενημερώσουμε με νέα ανακοίνωση, για κάθε μεταβολή στη λειτουργία του Χ/Κ.Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά.για την Επιτροπή Διοίκησηςο ΠρόεδροςΘωμάς Καραγιάννης 1 Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted January 1, 2016 Καλημέρα, καλή χρονιά! Για βασιλίτσα δευτέρα πως το βλέπετε; Αξίζει; BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted January 1, 2016 Η συνδετικη ελιμεια διπλο Ενδιαφεροντα κομματια αλλα και πετρες... 2 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 1, 2016 Νομίζω πως το επόμενο ΠΣΚ θα είναι κορυφαίο. carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
manosAR 72 Report post Posted January 2, 2016 Πολύ πέτρα σημερα πάντως σε όλες τις πίστες στα χαμηλά... 1 Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted January 3, 2016 Αύριο θα΄μαι πάνω. Πρόκειται να ανέβει κανείς; Κανονίζουμε αν είναι να τσουλήσουμε παρέα. BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 3, 2016 Ημουν σημερα πανω και θα ειμαι και αυριο. Αρκετή βροχή με χιόνι στην βάση. Στο διπλό είχε αέρα και χιονοθύελλα σχεδόν. Ομίχλη στην ελειμία. Πέτρες στην βάση του τριπλού. Ενώ αυτή την στιγμή στους Φιλιπαίους που μένω, χιονίζει απίστευτα από το πρωί!! Χωρίς χιονολάστιχα ή αλυσίδες δεν πας πουθενά. Γιάννη, εκτός απροόπτου, θα τα πούμε αύριο. Να έχεις pmr. Μακάρι αύριο να έχει κανά μέτρο χιόνι!!! Share this post Link to post Share on other sites
Giannis90 2,282 Report post Posted January 3, 2016 Ημουν σημερα πανω και θα ειμαι και αυριο. Αρκετή βροχή με χιόνι στην βάση. Στο διπλό είχε αέρα και χιονοθύελλα σχεδόν. Ομίχλη στην ελειμία. Πέτρες στην βάση του τριπλού. Ενώ αυτή την στιγμή στους Φιλιπαίους που μένω, χιονίζει απίστευτα από το πρωί!! Χωρίς χιονολάστιχα ή αλυσίδες δεν πας πουθενά. Γιάννη, εκτός απροόπτου, θα τα πούμε αύριο. Να έχεις pmr. Μακάρι αύριο να έχει κανά μέτρο χιόνι!!! Δεν έχω pmr. Μίλησα με την Βιβή, μου έδωσε τον αριθμό σου, της έστειλα κι΄εγώ τον δικό μου. Θα σας βρω πάνω αύριο γιατί λογικά θα ανεβείτε νωρίτερα από εμένα. Απ΄ότι φαίνεται θα ρίχνει όλη μέρα. Κερώνω τα φαρδιά! 1 BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified). Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 3, 2016 Το νου σας αναμένετε στοκόχιονο............ 2 www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
satiros 3 Report post Posted January 3, 2016 Ημουν σημερα πανω και θα ειμαι και αυριο. Αρκετή βροχή με χιόνι στην βάση. Στο διπλό είχε αέρα και χιονοθύελλα σχεδόν. Ομίχλη στην ελειμία. Πέτρες στην βάση του τριπλού. Ενώ αυτή την στιγμή στους Φιλιπαίους που μένω, χιονίζει απίστευτα από το πρωί!! Χωρίς χιονολάστιχα ή αλυσίδες δεν πας πουθενά. Γιάννη, εκτός απροόπτου, θα τα πούμε αύριο. Να έχεις pmr. Μακάρι αύριο να έχει κανά μέτρο χιόνι!!! Καλησπέρα..ξεκινήσαμε να ανεβαινουμε από ΖΙΑΚΑ που μένουμε μέσω ΛΑΒΔΑ για πάνω αλλά στη μέση της διαδρομής πριν ενωθει με το κεντρικο είχε πάγο και εριχνε φουλ χιόνι με ομιχλη στα 50-70 μέτρα..αλλά γυρισαμε πισω για καμιά λασποβολτα πιο χαμηλα.προφανως ο κεντρικός δρόμος για ΧΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση;Ρωτάω γιατί αύριο πρωί λέμε να ανεβουμε πάνω,αρκεί να μην έχει τόσο ομίχλη...Koumparos θα σου τηλεφωνήσω αύριο να γνωριστούμε πάνω.. *με τέτοιους γκρεμους και πάγο είναι xtreme ακόμα και για τα mud λάστιχα... WARNING: Windsurfing may easily cause a lifetime addiction that can affect your performance at work, the way you interact with people and the ability to contribute to society. Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted January 3, 2016 Το νου σας αναμένετε στοκόχιονο............ Τι είναι αυτό ; ( στοκοχιονο ) https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 3, 2016 Μάλλον εννοεί την ειδική ποικιλία χιονιού, κατάλληλη για στοκάρισμα. Κολλάει και δυσκολεύει την κίνηση. Λάθος ; 1 Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 3, 2016 Φαντάζομαι ο Βαγγέλης εννοεί πολύ βαρύ (και δύσκολο) χιόνι, το ακριβώς αντίθετο από την πούδρα. 4 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,270 Report post Posted January 3, 2016 άλλο γυψοχιονο άλλο στοκοχιονο? 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 3, 2016 Το γυψόχιονο πρέπει να είναι ο βορινός ξερός αφρός που δε πατιέται και επίσης δε γλιστρά. Μου έχει τύχει! Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted January 3, 2016 Ημουν σημερα πανω και θα ειμαι και αυριο. Αρκετή βροχή με χιόνι στην βάση. Στο διπλό είχε αέρα και χιονοθύελλα σχεδόν. Ομίχλη στην ελειμία. Πέτρες στην βάση του τριπλού. Ενώ αυτή την στιγμή στους Φιλιπαίους που μένω, χιονίζει απίστευτα από το πρωί!! Χωρίς χιονολάστιχα ή αλυσίδες δεν πας πουθενά. Γιάννη, εκτός απροόπτου, θα τα πούμε αύριο. Να έχεις pmr. Μακάρι αύριο να έχει κανά μέτρο χιόνι!!! μέναμε στο ίδιο χωριό και δεν συναντηθήκαμε, κρίμα. Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 3, 2016 (edited) Πάτε για αγριογούρουνο και αρνί στην Τσιούγιακα στη Αετία για να βρεθείτε! http://www.fora.gr/aetia/ Edited January 3, 2016 by Dim 1 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted January 3, 2016 το χιόνι πάντως είναι πολύ και με νοτιά(δεν θα το έλεγα στοκόχιονο),αλλά πράγματι κολούσε ακόμη και στην κορυφή του διπλού! Καλύτερη ποιότητα χιονιού στην Ελιμεία όπου γίνοταν καλό σκί με άφθονη.......υγρή πούδρα. Το πώς στους Φιλιπαίους στα 1200 έβαζε πυκνό χιόνι και στο 3πλό στα 1650 έπεφτε χιονόνερο αυτό δεν το κατανοώ Εύχομαι καλό σκι σε όσους θα βρίσκονται επάνω με το φρέσκο χιόνι που είναι πα΄ρα πολύ! Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted January 3, 2016 Πάτε για αγριογούρουνο και αρνί στην Τσιούγιακα στη Αετία για να βρεθείτε! http://www.fora.gr/aetia/ η Τσιούργιακα αγριογούρουνο δεν είχε πάντως προχθές. Καταπληκτικό αγριογούρουνο, μαγειρεμένο, έφαγα χθες στη Σαμαρίνα. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 3, 2016 giomand θα είμαι μέχρι Τρίτη εκτός απρόπτου. Όντως κρίμα. Και μένα μου φάνηκε περίεργο για το χιόνι, αλλά έτσι ήταν. Θα τα πούμε αύριο παιδιά. Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted January 3, 2016 Κάποιος να καθαρίσει την live camera στην βάση του Φίλιππου, έτσι για σκάσει κανένα χαμόγελο στα χείλια μας. Τέτοια βλέπω και το ψήνω για το επόμενο ΣΚ 1 Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted January 4, 2016 Τα off topic για τα... αγριογούρουνα, μεταφέρθηκαν σε νέο θέμα: http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18998&do=findComment&comment=370011 3 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites