Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kostasbmw

Χ.κ. Μαινάλου 2015 - 2016

Recommended Posts

Πετρες ? τα εκτος ? χμ....

Καποιοι χαιρονται πουδρες σημερα μου φαινεται

χωρις ουρες....

Edited by Hellbent

Φυγαμε λόγω υπερβολικού κόσμου στις 12 από τα Καλάβρυτα για βόλτα μεχρι Μαιναλο.Πετρες αρκετές εκει, η μαυρη οργωμένη και για 2-3 φορες που κάναμε τη περιφερειακη πάμε άμεσα για σερβις. Ειδαμε ομως τον φιλο μας idas και εχουμε να λέμε οτι τσουλήσαμε σε δυο χιονοδρομικά μέσα σε μια μέρα. Εκτος κάνουν κατι παλιοπαιδα που εχουν οπλες αντι για δαχτυλα στα πόδια

• Like 6

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Όπως τα λέει ο Panchristo παραπάνω, ο οποίος αυτή τη φορά δεν επανέλαβε το ατόπημα των προηγούμενων ημερών να εισέλθει στο Μωριά δίχως να ενημερώσει και έτσι του επιτρέψαμε να κάνει σκι και στα δύο ΧΚ του Μορέως την ίδια μέρα :P Του χρωστάω ένα σέρβις γιατί τον πήρα στο λαιμό μου.. Πράγματι η μαύρη οργωμένη. Η περιφερειακή όπως τα λέει παραπάνω και η πίστα μεταξύ μαύρης και περιφερειακής σκέτο νταμάρι. Το αστείο είναι ότι ρώτησα κάποιον λιφτιέρη αν η κόκκινη είναι εντάξει και μου είπε "ναι"!!! Για πέτρες ούτε λόγος. Να γκρινιάξω λίγο ακόμα? Φτάνοντας πρωί ρώτησα κάποιον υπάλληλο του ΧΚ αν η μαύρη είναι πατημένη. Μου απάντησε "Δεν ξέρω κύριε"...Ήταν τουλάχιστον ειλικρινής. Και ας πει κάποιος στα παιδιά των λιφτ (τους οποίους εμείς οι σνοουκλαμπίτες σίγουρα σεβόμαστε για τη δουλεία και τον κόπο που κάνουν για να περνάμε εμείς καλά) ότι όταν έχει κοσμοσυρροή ρίχνουμε και καμιά ματιά στα πιατάκια έτσι ώστε να μην περνάνε πιατάκια κενά και να προχωρά η ουρά γρηγορότερα.

Κατά τα λοιπά το βουνό πανέμορφο, η μέρα "καντήλι", οι πέριξ ταβέρνες μια χαρά. Να ανεβαίνετε Μαίναλο, λίγο χιόνι ακόμα να ρίξει, κάποια πράγματα να διορθώσουν οι υπεύθυνοι και το Μαιναλάκι θα σας αποζημιώσει

• Like 3

Το αστείο είναι ότι ρώτησα κάποιον λιφτιέρη αν η κόκκινη είναι εντάξει και μου είπε "ναι"!!! Για πέτρες ούτε λόγος. Να γκρινιάξω λίγο ακόμα? Φτάνοντας πρωί ρώτησα κάποιον υπάλληλο του ΧΚ αν η μαύρη είναι πατημένη. Μου απάντησε "Δεν ξέρω κύριε"...Ήταν τουλάχιστον ειλικρινής.

Πριν 2 χρονια που ρωτησαμε και εμεις εναν λογο ομιχλης. προς τα που πεφτει το επομενο λιφτ πιο πανω την ιδια απαντηση ειχαμε παρει...

• Like 2

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Αθάνατη Βορινή πίστα! Παράδοση, ξύλο, σεβασμός ! :)

• Like 1

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Ανοίγει το Μαιναλάκι αύριο με όλους τους αναβατήρες ανοιχτούς. Γύρω στους 30 πόντους έχει στη βάση και 40 κορυφή.

• Like 5

9-2-05020.jpg

Προσωπικά αυτό το ΣΚ έχω μια υποχρέωση που δεν γίνεται με τίποτα να αναβάλω (αγωνιστική φύσης). Θα ήμουν Μαίναλο αύριο. Προτείνω σε όλους να πάνε... Το χρειάζεται και το Μαίναλο (ειδικά φέτος) και οι χιονοδρόμοι :animier:

:shuriken:

• Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

MAINALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

http://www.youtube.com/watch?v=ZNYjFXsKZI4

Πουδρόγεροι άκουσα θα έρθουν αύριο. Πείτε ότι ανέβετε να βρεθούμε

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ανεβαινω μεταμφιεσμενος

για ευνοιτους λογους :P

• Like 3

Προσοχή το Μαίναλο μόνο πιστούλα,εκτος θα έχει πολλές παγίδες....

το μαίναλο της παρηγοριας...

να περασετε καλα, μεσα εξω (κατι μου λεει οτι εξω θα ειναι καλύτερα απο μέσα που...πατήθηκε)

στο κατω κατω 2 ωρες ειναι, αμα δεν ειναι, καφε και πίσω.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Απλά το χιόνι είναι οριακό, προσοχή στις πέτρες αν και στις πίστες έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με τα χωματουργικά και δεν υπάρχουν πέτρες.

• Like 3

9-2-05020.jpg

Τα χωματουργικά του Μαινάλου είναι Υποδειγματικά... Μια νιφάδα φτύνει ο ουρανός, μένει πίστα. Καλό ΣΚ να έχετε εκεί....

:shuriken:

• Like 2

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Πουδρογερος τα τρωει ολα. Τον κυνηγαω

Απιθανα πουδρια και με λιγο προσοχη χωρις ζημιες

• Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Βρε λες;;;;

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Πιστα μια χαρα καρβαριστη. 17 χιονοδρομοι ειμαστε

Απλα μια υπεροχη μερα

Μολις εφαγε και το τελευταίο ο γερος

• Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εγώ σας ενημέρωσα :) . Οσοι κοπανάτε κεφάλια ας προσέχατε :)

• Like 2

9-2-05020.jpg

Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν. Εβαλε ζεστη σουπες κλπ

Πετρες υπαρχουν, αυριο ισως η ποιότητα ειναι μετρια αλλα οποίος έχει καψα για σκι ας ανεβει

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν. Εβαλε ζεστη σουπες κλπ

Πετρες υπαρχουν, αυριο ισως η ποιότητα ειναι μετρια αλλα οποίος έχει καψα για σκι ας ανεβει

έτσι είναι το μαίναλο αν έχει καλή μέρα και ειδικά Μάρτιο. μέχρι τις 1:30.

γίνε σε παρακαλώ λίγο πιο σαφής για το...πέτρες υπάρχουν...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Ghost
      Ghost
      (45 years old)
    2. JiKL
      JiKL
      (40 years old)

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,175
    • Total Posts
      461,074