ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted January 23, 2016 Το χ/κ λειτουργεί. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted January 24, 2016 (edited) Πετρες ? τα εκτος ? χμ.... Καποιοι χαιρονται πουδρες σημερα μου φαινεται χωρις ουρες.... Edited January 24, 2016 by Hellbent Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 24, 2016 Φυγαμε λόγω υπερβολικού κόσμου στις 12 από τα Καλάβρυτα για βόλτα μεχρι Μαιναλο.Πετρες αρκετές εκει, η μαυρη οργωμένη και για 2-3 φορες που κάναμε τη περιφερειακη πάμε άμεσα για σερβις. Ειδαμε ομως τον φιλο μας idas και εχουμε να λέμε οτι τσουλήσαμε σε δυο χιονοδρομικά μέσα σε μια μέρα. Εκτος κάνουν κατι παλιοπαιδα που εχουν οπλες αντι για δαχτυλα στα πόδια 6 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
idas 563 Report post Posted January 24, 2016 Όπως τα λέει ο Panchristo παραπάνω, ο οποίος αυτή τη φορά δεν επανέλαβε το ατόπημα των προηγούμενων ημερών να εισέλθει στο Μωριά δίχως να ενημερώσει και έτσι του επιτρέψαμε να κάνει σκι και στα δύο ΧΚ του Μορέως την ίδια μέρα Του χρωστάω ένα σέρβις γιατί τον πήρα στο λαιμό μου.. Πράγματι η μαύρη οργωμένη. Η περιφερειακή όπως τα λέει παραπάνω και η πίστα μεταξύ μαύρης και περιφερειακής σκέτο νταμάρι. Το αστείο είναι ότι ρώτησα κάποιον λιφτιέρη αν η κόκκινη είναι εντάξει και μου είπε "ναι"!!! Για πέτρες ούτε λόγος. Να γκρινιάξω λίγο ακόμα? Φτάνοντας πρωί ρώτησα κάποιον υπάλληλο του ΧΚ αν η μαύρη είναι πατημένη. Μου απάντησε "Δεν ξέρω κύριε"...Ήταν τουλάχιστον ειλικρινής. Και ας πει κάποιος στα παιδιά των λιφτ (τους οποίους εμείς οι σνοουκλαμπίτες σίγουρα σεβόμαστε για τη δουλεία και τον κόπο που κάνουν για να περνάμε εμείς καλά) ότι όταν έχει κοσμοσυρροή ρίχνουμε και καμιά ματιά στα πιατάκια έτσι ώστε να μην περνάνε πιατάκια κενά και να προχωρά η ουρά γρηγορότερα. Κατά τα λοιπά το βουνό πανέμορφο, η μέρα "καντήλι", οι πέριξ ταβέρνες μια χαρά. Να ανεβαίνετε Μαίναλο, λίγο χιόνι ακόμα να ρίξει, κάποια πράγματα να διορθώσουν οι υπεύθυνοι και το Μαιναλάκι θα σας αποζημιώσει 3 Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted January 24, 2016 Το αστείο είναι ότι ρώτησα κάποιον λιφτιέρη αν η κόκκινη είναι εντάξει και μου είπε "ναι"!!! Για πέτρες ούτε λόγος. Να γκρινιάξω λίγο ακόμα? Φτάνοντας πρωί ρώτησα κάποιον υπάλληλο του ΧΚ αν η μαύρη είναι πατημένη. Μου απάντησε "Δεν ξέρω κύριε"...Ήταν τουλάχιστον ειλικρινής. Πριν 2 χρονια που ρωτησαμε και εμεις εναν λογο ομιχλης. προς τα που πεφτει το επομενο λιφτ πιο πανω την ιδια απαντηση ειχαμε παρει... 2 <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted January 25, 2016 Αθάνατη Βορινή πίστα! Παράδοση, ξύλο, σεβασμός ! 1 People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 4, 2016 Ανοίγει το Μαιναλάκι αύριο με όλους τους αναβατήρες ανοιχτούς. Γύρω στους 30 πόντους έχει στη βάση και 40 κορυφή. 5 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 4, 2016 Προσωπικά αυτό το ΣΚ έχω μια υποχρέωση που δεν γίνεται με τίποτα να αναβάλω (αγωνιστική φύσης). Θα ήμουν Μαίναλο αύριο. Προτείνω σε όλους να πάνε... Το χρειάζεται και το Μαίναλο (ειδικά φέτος) και οι χιονοδρόμοι 2 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 4, 2016 MAINALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO http://www.youtube.com/watch?v=ZNYjFXsKZI4 Πουδρόγεροι άκουσα θα έρθουν αύριο. Πείτε ότι ανέβετε να βρεθούμε 2 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 4, 2016 Ρε μιλάτε σοβαρά τώρα, ή κάνετε πλάκα; Μην πάρουμε κανένα φουκαρά στο λαιμό μας και κάνει τσάμπα τα χιλιόμετρα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Hellbent 4,782 Report post Posted March 4, 2016 Ανεβαινω μεταμφιεσμενος για ευνοιτους λογους 3 Share this post Link to post Share on other sites
Vanzel 1,536 Report post Posted March 4, 2016 Προσοχή το Μαίναλο μόνο πιστούλα,εκτος θα έχει πολλές παγίδες.... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted March 4, 2016 το μαίναλο της παρηγοριας... να περασετε καλα, μεσα εξω (κατι μου λεει οτι εξω θα ειναι καλύτερα απο μέσα που...πατήθηκε) στο κατω κατω 2 ωρες ειναι, αμα δεν ειναι, καφε και πίσω. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 4, 2016 Απλά το χιόνι είναι οριακό, προσοχή στις πέτρες αν και στις πίστες έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με τα χωματουργικά και δεν υπάρχουν πέτρες. 3 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted March 4, 2016 Τα χωματουργικά του Μαινάλου είναι Υποδειγματικά... Μια νιφάδα φτύνει ο ουρανός, μένει πίστα. Καλό ΣΚ να έχετε εκεί.... 2 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted March 5, 2016 Δε θα πάει κανείς;;; http://www.snowreport.gr/snowcam/mainalo/live.html Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 5, 2016 Πουδρογερος τα τρωει ολα. Τον κυνηγαω Απιθανα πουδρια και με λιγο προσοχη χωρις ζημιες 3 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Blackman 2,613 Report post Posted March 5, 2016 Βρε λες;;;; <p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p> <p class='bbc_center'> </p> Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 5, 2016 Πιστα μια χαρα καρβαριστη. 17 χιονοδρομοι ειμαστε Απλα μια υπεροχη μερα Μολις εφαγε και το τελευταίο ο γερος 3 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 5, 2016 Μάλιστα. 1 Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted March 5, 2016 Εγώ σας ενημέρωσα . Οσοι κοπανάτε κεφάλια ας προσέχατε 2 Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 5, 2016 Βασικά το βραδυ νόμιζα οτι εκανες πλάκα. Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 5, 2016 Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν. Εβαλε ζεστη σουπες κλπ Πετρες υπαρχουν, αυριο ισως η ποιότητα ειναι μετρια αλλα οποίος έχει καψα για σκι ας ανεβει 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted March 5, 2016 (edited) φωτο για να πιστεψουμε. πχ Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου - SKIREPORT 1.html Edited March 5, 2016 by vro <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
old skier 526 Report post Posted March 5, 2016 Ολα τα ωραια καποτε τελειωνουν. Εβαλε ζεστη σουπες κλπ Πετρες υπαρχουν, αυριο ισως η ποιότητα ειναι μετρια αλλα οποίος έχει καψα για σκι ας ανεβει έτσι είναι το μαίναλο αν έχει καλή μέρα και ειδικά Μάρτιο. μέχρι τις 1:30. γίνε σε παρακαλώ λίγο πιο σαφής για το...πέτρες υπάρχουν... Share this post Link to post Share on other sites