Xenofodas Tzotzokos 9 Report post Posted January 19, 2016 Γεια σας με λένε Φωντα ειμαι απο Χαλκίδα 32 χρόνων και κάνω σκι απο τα 15. τυχαία βρήκα το forum ενω έψαχνα κριτικές για μπουφάν σκι, ενα μπράβο σε όλους εχει γίνει πολύ καλή δουλεια. Σκι κάνω μόνο Παρνασσό δεν εχει τύχει να πάω σε κάποιο αλλο ΧΚ και οι ετήσιες επισκέψεις εξαρτώνται απο το πότε θα βρω παρεα για να ανέβουμε μόνος μου δεν εχω πάρει την απόφαση . κλείνοντας εύχομαι σε όλους μας καλή σεζόν. 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 19, 2016 Καλωσήλθες Φώντα! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted January 19, 2016 Καλως μας ηρθες ξενοφωντα.καλη σεζον με ασφαλεια πανω απο ολα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 20, 2016 Καλώς ήρθες. Έχουμε και άλλους περίεργους Χαλκιδαίους, μακριά από αυτούς. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted January 20, 2016 Καλώς ήρθες, καλή παραμονή και (επιτέλους) καλή χιονοδρομική περίοδο να χουμε Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
Xenofodas Tzotzokos 9 Report post Posted January 20, 2016 Καλός σας βρήκα . Περίεργοι Χαλκιδεοι ? πίστεψε με αυτά τα ρημάδια τα νερά φταίνε χαχαχα να μου τους γνωρίσετε μπας και κανονίζουμε ομαδικές αποδράσεις προς τα ΧΚ Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 20, 2016 Καλός ήρθες!! Θα βρεις σίγουρα και άλλες παρέες να τσουλας. Καθημερινές ξεκλεβεις η μόνο ΣΚ; Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xenofodas Tzotzokos 9 Report post Posted January 20, 2016 και καθημερινές και ΣΚ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 20, 2016 Αυτός που ανεβαίνει συνέχεια στο χιονοδρομικό από Χαλκίδα είναι ο vangelis_k, αλλά αυτή τη στιγμή είναι στο αεροπλάνο για Καναδά με τελικό προορισμό το Whistler, για το ταξίδι των ονείρων του!Φαντάζομαι σε κανένα δεκαήμερο θα έχει επιστρέψει! 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted January 20, 2016 Καλως μας βρηκες και καλως ηρθες Ξενοφωντα ! Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted January 21, 2016 Καλώς μας ήλθες Ξενοφώντα!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 22, 2016 Γειά σου Ξενοφώντα και καλώς ήλθες Quote Share this post Link to post Share on other sites