tziale 9 Report post Posted January 21, 2016 (edited) Καλησπέρα, Μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα site προσανατολίζομαι στην αγορά του Fischer Progressor F17 mod. 2015/2016 (άλλες γνώμες ή προτάσεις για πέδιλο αρχάριου προς μέτριου σκιερ για χρήση σε πίστα καλοδεχούμενες). Φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες μου καθώς είναι το πέδιλο που η ίδια η ιστοσελίδα της Fischer προτείνει για αρχάριους για χρήση on piste. Βέβαια ο configurator για τα μεγέθη μου (177 ύψος και 80 κιλά) προτείνει το πέδιλο ύψους 174 cm (υπάρχει και σε 167 cm). Να πω την αλήθεια μου φάνηκε μεγάλο, αλλά πάλι αφού το λέει ο configurator... Έχει κανείς σας εμπειρία από το συγκεκριμένο πέδιλο; Επίσης, μετά από επικοινωνία με εδώ e-shop που διαθέτει τα πέδιλα, προέκυψε ότι δεν υπάρχουν σε 174 cm αλλά μόνο σε 167 cm. Άρα αναγκαστικά πάω σε αγορά από online κατάστημα του εξωτερικού. Σχετικά με το τελευταίο, γνωρίζει κανείς σας την 3s_sports.de; Σαν κριτικές πελατών έχει 4,75/5 αλλά σε όσα site ικανοποίησης πελατών τη βρήκα οι κριτικές είναι στα γερμανικά (τα οποία δε μιλάω και ο google translate μεταφράζει αόριστα). Edited January 21, 2016 by tziale Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted January 21, 2016 Γεια σου, σχετικά με το ύψος, το 1,67 μια χαρά είναι για σένα. 2 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 21, 2016 (edited) Καλησπέρα, Μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα site προσανατολίζομαι στην αγορά του Fischer Progressor F17 mod. 2015/2016 (άλλες γνώμες ή προτάσεις για πέδιλο αρχάριου προς μέτριου σκιερ για χρήση σε πίστα καλοδεχούμενες). Φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες μου καθώς είναι το πέδιλο που η ίδια η ιστοσελίδα της Fischer προτείνει για αρχάριους για χρήση on piste. Βέβαια ο configurator για τα μεγέθη μου (177 ύψος και 80 κιλά) προτείνει το πέδιλο ύψους 174 cm (υπάρχει και σε 167 cm). Να πω την αλήθεια μου φάνηκε μεγάλο, αλλά πάλι αφού το λέει ο configurator... Έχει κανείς σας εμπειρία από το συγκεκριμένο πέδιλο; Επίσης, μετά από επικοινωνία με τον εδώ αντιπρόσωπο, προέκυψε ότι δεν υπάρχει το πέδιλο σε 174 cm αλλά μόνο σε 167 cm. Άρα αναγκαστικά πάω σε αγορά από online κατάστημα του εξωτερικού. Σχετικά με το τελευταίο, γνωρίζει κανείς σας την 3s_sports.de; Σαν κριτικές πελατών έχει 4,75/5 αλλά σε όσα site ικανοποίησης πελατών τη βρήκα οι κριτικές είναι στα γερμανικά (τα οποία δε μιλάω και ο google translate μεταφράζει αόριστα). Δυστυχως δεν εχω άποψη για το συγκεκριμένο. Στο 1,67 να πας. Εχεις δει κ κατι αλλο, άλλων εταιρειών; Edited January 21, 2016 by GiGi 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 21, 2016 Και εγώ πιστεύω ότι το 1,67 είναι [emoji106]. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted January 21, 2016 (edited) Καλησπέρα, Μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα site προσανατολίζομαι στην αγορά του Fischer Progressor F17 mod. 2015/2016 (άλλες γνώμες ή προτάσεις για πέδιλο αρχάριου προς μέτριου σκιερ για χρήση σε πίστα καλοδεχούμενες). Φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες μου καθώς είναι το πέδιλο που η ίδια η ιστοσελίδα της Fischer προτείνει για αρχάριους για χρήση on piste. Βέβαια ο configurator για τα μεγέθη μου (177 ύψος και 80 κιλά) προτείνει το πέδιλο ύψους 174 cm (υπάρχει και σε 167 cm). Να πω την αλήθεια μου φάνηκε μεγάλο, αλλά πάλι αφού το λέει ο configurator... Έχει κανείς σας εμπειρία από το συγκεκριμένο πέδιλο; Επίσης, μετά από επικοινωνία με τον εδώ αντιπρόσωπο, προέκυψε ότι δεν υπάρχει το πέδιλο σε 174 cm αλλά μόνο σε 167 cm. Άρα αναγκαστικά πάω σε αγορά από online κατάστημα του εξωτερικού. Σχετικά με το τελευταίο, γνωρίζει κανείς σας την 3s_sports.de; Σαν κριτικές πελατών έχει 4,75/5 αλλά σε όσα site ικανοποίησης πελατών τη βρήκα οι κριτικές είναι στα γερμανικά (τα οποία δε μιλάω και ο google translate μεταφράζει αόριστα). Μιλησε με τον Θανο Φλωρο ο οποιος ειναι ο αντιπροσωπος της Fischer και της Scott στην χωρα μας. Εχει απιστευτες γνωσεις και θα σου πει την γνωμη του αφοβα!! Το nickname του εδω μεσα ειναι snowhow. Edited January 21, 2016 by spider 2 Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
tziale 9 Report post Posted January 21, 2016 (edited) Δυστυχως δεν εχω άποψη για το συγκεκριμένο. Στο 1,67 να πας. Εχεις δει κ κατι αλλο, άλλων εταιρειών; Ναι, έχω δει και τη σειρά Pursuit της Rossignol (400 και 300) που έρχεται περίπου στα χρήματα που θέλω να δώσω για πέδιλο (περίπου 300 ευρώ). Στο (πληροφορίες με πμ) τα βρίσκω σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω αλλά προτιμώ να κάνω την αγορά από το γερμανικό και όχι από το γαλλικό site. Βασικά, πρώτη προτίμηση θα ήταν ένα ελληνικό κατάστημα, αλλά μέχρι στιγμής βλέπω ότι οι τιμές έχουν διαφορά... Edited January 21, 2016 by Δεν Ξενερώνω! Quote Share this post Link to post Share on other sites
tziale 9 Report post Posted January 21, 2016 Μιλησε με τον Θανο Φλωρο ο οποιος ειναι ο αντιπροσωπος της Fischer και της Scott στην χωρα μας. Εχει απιστευτες γνωσεις και θα σου πει την γνωμη του αφοβα!! Το nickname του εδω μεσα ειναι snowhow. Thanks! Quote Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted January 21, 2016 Ναι, έχω δει και τη σειρά Pursuit της Rossignol (400 και 300) που έρχεται περίπου στα χρήματα που θέλω να δώσω για πέδιλο (περίπου 300 ευρώ). Στο sports-aventure.fr τα βρίσκω σε αυτά τα λεφτά πάνω κάτω αλλά προτιμώ να κάνω την αγορά από το γερμανικό και όχι από το γαλλικό site. Βασικά, πρώτη προτίμηση θα ήταν ένα ελληνικό κατάστημα, αλλά μέχρι στιγμής βλέπω ότι οι τιμές έχουν διαφορά... Και γω ψηφίζω ελληνικό καταστημα ασυζητητί, εφόσον δεν μιλαμε για τεράστια διάφορα. Πέραν απο τους αυτονόητους να στηρίξουμε Έλληνες επαγγελματίες, τίθεται και ζήτημα after sales. Πχ εγω σε προβλημα με μια λάμα σε σκι που ειχαν τσουλήσει 15-20 φορές (1 χρονο), ο αντιπρόσωπος ανέλαβε και μου τα αντικατέστησε (φυσικά καινουρια-ζελατινα). Ισως ειναι 1 στις 1000 η περίπτωση αυτη, αλλα μου ενισχύει την πεποίθηση μου οτι αξίζουν (οι περισσότεροι) την στήριξη μας. Μιλα με τον snowhow αν δεν το εχεις κανει ηδη, θεώρησα πως με αυτόν τα ειχες πει. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 21, 2016 Δες και αυτα σε 1.68 http://www.elanskis.com/en/product/explore-4-green-plate.html 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 21, 2016 (edited) Καλησπέρα, Μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα site προσανατολίζομαι στην αγορά του Fischer Progressor F17 mod. 2015/2016 (άλλες γνώμες ή προτάσεις για πέδιλο αρχάριου προς μέτριου σκιερ για χρήση σε πίστα καλοδεχούμενες). Φαίνεται να καλύπτει τις ανάγκες μου καθώς είναι το πέδιλο που η ίδια η ιστοσελίδα της Fischer προτείνει για αρχάριους για χρήση on piste. Βέβαια ο configurator για τα μεγέθη μου (177 ύψος και 80 κιλά) προτείνει το πέδιλο ύψους 174 cm (υπάρχει και σε 167 cm). Να πω την αλήθεια μου φάνηκε μεγάλο, αλλά πάλι αφού το λέει ο configurator... Έχει κανείς σας εμπειρία από το συγκεκριμένο πέδιλο; Επίσης, μετά από επικοινωνία με εδώ e-shop που διαθέτει τα πέδιλα, προέκυψε ότι δεν υπάρχουν σε 174 cm αλλά μόνο σε 167 cm. Άρα αναγκαστικά πάω σε αγορά από online κατάστημα του εξωτερικού. Σχετικά με το τελευταίο, γνωρίζει κανείς σας την 3s_sports.de; Σαν κριτικές πελατών έχει 4,75/5 αλλά σε όσα site ικανοποίησης πελατών τη βρήκα οι κριτικές είναι στα γερμανικά (τα οποία δε μιλάω και ο google translate μεταφράζει αόριστα). Αν θυμάμαι καλά, ξεφυλλίζοντας το τελευταίο skimag+ (ψηφιακά εδώ) θα βρεις σημεία πώλησης (με τηλ +διευθύνσεις) των Fischer στην Ελλάδα, αντιπρόσωπος των οποίων - όπως σου είπε και ο Στάθης (spider) είναι ο Θάνος Φλώρος (snowhow). EDIT: Για την αντίστοιχη δε, αξιολόγηση πελατών υπάρχουν αρκετοί (εμού συμπεριλαμβανομένου) που θα βαθμολογούσαν θετικά πάνω απ' το 4,75 νομίζω. Edited January 21, 2016 by panchristo 3 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites