vakiklos 424 Report post Posted February 17, 2016 (edited) PMR στα Lidl €33 http://www.lidl-hellas.gr/el/trekking.htm Edited February 17, 2016 by vakiklos 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vjshadow 8 Report post Posted February 18, 2016 Ξέρουμε αν αξίζουν; Τι άλλο θα προτείνατε; Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 18, 2016 Από παιδιά που τα έχουν κάποια χρόνια τώρα ξέρω ότι είναι μια χαρά ευχαριστημένοι! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted February 18, 2016 Για τη χρήση που κάνουμε στο βουνό είναι μια χαρά και κάτι παραπάνω. 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted February 19, 2016 Αφού το λέτε, ok θα τα πάρω Μπορεί να χρειαστούν και φέτος... 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
than 342 Report post Posted February 19, 2016 Πάρτε τα.μια χαρά είναι.ουδεν προβλημα 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted February 19, 2016 Μέχρι πότε ισχύει η προσφορά; Sent from my Elephone P6000 02 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted February 19, 2016 Θα τα φέρει Δευτέρα 22/2 μαζί με είδη trekking μπουφάν, παπούτσια, φλις, κ.α.. 1 Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 22, 2016 Παίδες βουρ να πάρετε όσοι δεν έχετε pmr ... είναι Αυτό που λένε value for many και είναι και πολύ κομψά !!!! και με καινούργιο Σχεδιασμό έχουν θηλιά στο κλιπ για κορδόνι ασφαλείας ... πήγα και πήρα σήμερα .. γιατί κατι Cobra που εχω κάνουν νερά τελευταία ( χαλάρωσαν και τα κλιπ τους πέρυσι τα μάζεψα από κάτω κάνα 2 φορές) 1 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 22, 2016 (edited) Παίδες βουρ να πάρετε όσοι δεν έχετε pmr ... είναι Αυτό που λένε value for many και είναι και πολύ κομψά !!!! και με καινούργιο Σχεδιασμό έχουν θηλιά στο κλιπ για κορδόνι ασφαλείας ... πήγα και πήρα σήμερα .. γιατί κατι Cobra που εχω κάνουν νερά τελευταία ( χαλάρωσαν και τα κλιπ τους πέρυσι τα μάζεψα από κάτω κάνα 2 φορές) οπως εγραψα στο αντιστοιχο τοπικ ...Παντος ειναι μπανικα ! ......33 ευρω απο το Li.. Εχουν 8 καναλια ,38 CTCSS και 83 DCS (αναλογικους και ψηφιακους υποτονους) .Λενε για 8Km εμβελεια σε ανοιχτο πεδιο και χαρακτηρισμενα σαν IPX2 οσον αφορα την αδιαβροχοποιηση τους (ισα ισα να μην χοντρομπαζουν το νερο της βροχης ή μαλλον του χιονιου που δεχονται).Ωραια μικρα και καθονται καλα στο χερι.Δεχονται 3 μικρες επαναφορτιζομενες μπαταριες και φορτιζουν απο βαση ή απο βισμα USB .Φυσικα δεχονται ακουστικα και εχουν οτι καποια ακριβοτερα pmr ,δηλ αυτοματη αναζητηση καναλιου καθως και αναζητηση αναλογικου και ψηφιακου υποτονου ,vox κλπ ΥΓ.Υπηρχαν αφθονα κομματια ακομα και σε ωρες μεσημεριου,μαλλον δεν ενδιαφερουν τον πολυ κοσμο.Παντος οτι και ναναι ...33 ευρω ειναι ,που μαλλον απ οτι τα δοκιμασα σε αστικο περιβαλλον ,ενα καλο επιπεδο επικοινωνιας μαλλον θα το παρεχουν .Ιδωμεν ! Edited February 22, 2016 by leonidastria 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
agavalas 1,000 Report post Posted February 22, 2016 Μια Χαρά είναι ... Kapl See είχαμε 5 στα 5 εκπομπή και λήψη πέρυσι αυτό που δεν εχω καταλάβει με τους υπότονους είναι ποια η διάφορα του DCS με το CTCSS 1 Quote [/img] Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 22, 2016 (edited) Μια Χαρά είναι ... Kapl See είχαμε 5 στα 5 εκπομπή και λήψη πέρυσι αυτό που δεν εχω καταλάβει με τους υπότονους είναι ποια η διάφορα του DCS με το CTCSS σαματι εγω καταλαβα ?ετσι εγραφε το εγχειριδιο και το εγραψα για τους επαιοντες ,ισως να μην ηταν και σωστα μεταφρασμενο.Παντος dPMR δεν ειναι γιατι αυτα ειναι πανακριβα. Εκεινο που ξερω παντος ειναι οτι το snowclub επικοινωνει σε CTCSS. Το DCS εχω την εντυπωση πως ειναι ενα κωδικοποιημενο αντιστοιχο συστημα που ανεπτυξε η Motrola. Edited February 22, 2016 by leonidastria Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 22, 2016 Αν δεν κάνω λάθος, το DCS είναι ψηφιακός υπότονος, ενώ το CTCSS αναλογικός. Αν μιλάτε αποκλειστικά και μόνο με άτομα που έχουν μηχανήματα που υποστηρίζουν τον ψηφιακό, τότε έχει νόημα να τον χρησιμοποιείτε. Διαφορετικά διαλέγετε ένα CTCSS (το 20) για το snowclub και μιλάτε με όλους τους φίλους, ανεξαρτήτως του τι PMR έχουν. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites