Jump to content

Προσφορές & Ευκαιρίες

ΟΧΙ για πράγματα που πουλάμε εμείς!

Προσφορές και ευκαιρίες, για χιονοδρομία αλλά και Ξενοδοχεία/Ενοικιαζόμενα, Εκπτώσεις Καταστημάτων, Ηλ. Συσκευές, Υπηρεσίες κλπ.

Subforums

1. Αρχείο

Παλαιότερες προσφορές που έχουν λήξει.

129
29 topics in this forum

• 0 replies
    • 8,389 views
    • 0 replies
    • 495 views
  1. gopro7 kai 8 black

• 0 replies
    • 1,639 views
    • 4 replies
    • 1,714 views
    • 0 replies
    • 770 views
    • 7 replies
    • 2,155 views
    • 19 replies
    • 1,917 views
    • 1 reply
    • 898 views
    • 5 replies
    • 977 views
    • 0 replies
    • 692 views
    • 6 replies
    • 1,045 views
  2. Lidl

• 12 replies
    • 1,761 views
    • 4 replies
    • 1,039 views
    • 8 replies
    • 1,228 views
    • 0 replies
    • 624 views
    • 2 replies
    • 800 views
    • 23 replies
    • 2,047 views
    • 5 replies
    • 3,159 views
    • 1 reply
    • 719 views
    • 0 replies
    • 643 views
    • 12 replies
    • 1,316 views
    • 8 replies
    • 1,138 views
    • 3 replies
    • 785 views
  3. Bazaaaaaarrrrr

• 11 replies
    • 1,112 views
    • 2 replies
    • 2,097 views
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
    • advertisement_alt
  • Recent Posts

• Οι πλαστικές πίστες είναι και επικίνδυνες , για ρήξεις σε γόνατα , από πτώσεις κτλ  Να το πούμε κι αυτό. 
    • Ενα διεθνές γραφείο εκδρομών σκι είναι το www. Weski.com σου δίνει την δυνατότητα να οργανώσεις μόνο σου την εκδρομή σου για σκι . Σου προσφέρει αεροπορικά εισιτήρια μεταφορικά  ξενοδοχείο με δυνατότητα επιλογης για πρωινό φαγητό ή πλήρη διατροφή και κάρτες σκι με πολλές επιλογές  Δεν έχει ελάχιστο αριθμό συμμετοχών  Προϋπόθεση για να σου δώσει πτήσεις και από Ελλάδα είναι στο region να έχεις βάλει Greece
    • Έτσι ήταν και στα Γρεβενά εκείνη την εποχή. Δεν νομίζω ότι έγινε μόνο στα Γιάννενα. Ίσως σε ολόκληρη σχεδόν την Ελλάδα.
    • Όσον αφορά τις πλαστικές πίστες, δεν έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να πω κάτι με σιγουριά, αλλά στο Facebook μου έρχονται που και που ανακοινώσεις από κάτι παρόμοιο σε μια πόλη στην Ιταλία. Εγώ για προπόνηση δεν το βρίσκω άσχημο. Τώρα αν έχει τούμπα κλπ, δεν ξέρω.
    • Πυροβολησαν αρκουδα 6 μηνών ... https://www.cnn.gr/perivallon/story/486218/nekro-arkoudaki-eksi-minon-stin-kastoria-to-pyrovolisan-se-eftheia-voli Εκεί στην Καστοριά και τα πέριξ  με ιστορία στην σφαγή ζώων για εμπόριο γούνας και τα συναφή , μάλλον η ψυχική  αρρώστια καλά κρατεί.   
    • Κάθε χιονοδρόμος με στοιχειώδη εμπειρία γνωρίζει πως οι πλαστικές πίστες είναι μια αποτυχημένη προσπάθεια προσομοίωσης , παταγωδης... Περισσότερο λειτουργικό είναι ένα  video game στο σαλόνι σου. Οι προτάσεις για τεχνητή πίστα σε μια ορεινή πλάγια 100 μέτρων πχ , δίπλα σε σαλέ , είναι πρότασης αρπαγής επιχορηγήσεων , υπερτιμολογησεων κτλ που εν τέλει συνηστα στην γνωστή  αρρωστημένη νοοτροπία.  Δεν ξέρω γιατί γράφω το αυτονόητο , ξέρω γω ; Λόγω μοτίβου έκφρασης μπροστά στην ελληνική @#$% ματαιότητα ...; Μπορεί. 
    • Συγχωριανέ, μου έφερες δύο εικόνες στο νου: Μιαν άλλη εποχή (πριν το 2009) έτερος συγχωριανός (και φίλος) αποφάσισε να ανοίξει ξενοδοχείο στο Καϊμάκ. Ανώτερος υπάλληλος της ΕΕ ο αδελφός του, πήρε και μια επιδότηση. Δεν ήξερε τίποτα από βουνό αλλά, με την λογική ότι είναι η Αράχωβα του Βορρά, μάζεψε διάφορους γκουρμέ μαγείρους. Κάποια μέρα, ρίχνει χιόνι, αέρα κλπ και μαζεύεται κόσμος στο εστιατόριο του ξενοδοχείου - όλοι πεινασμένοι. Τι έχεις να φάμε; σουβλάκι από ζαρκάδι! Το ξενοδοχείο πλέον δεν λειτουργεί. Φέτος ήταν για επαγγελματικούς λόγους ο γιός μου στη Θεσσαλονίκη. Ανέβηκα κι εγώ με σκοπό, μεταξύ άλλων, να του δείξω το Σέλι και να του εξηγήσω τις σχετικές νεανικές μνήμες. Όλα καλά, μέχρι που ρωτάω στο ΧΚ αν υπάρχει ακόμα ένα εστιατόριο που πήγαινα με τον δικό μου πατέρα στη Βέροια. Η απάντηση: βεβαίως, είναι γκουρμέ μαγαζί!!! Στη Βέροια! Γκουρμέ! Περιττό να πω ότι απέφυγα να ταράξω τις μνήμες μου.
  • Upcoming Events

No upcoming events found
  • Today's Birthdays

1. filfilip
      filfilip
      (42 years old)
    2. irkaso
      irkaso
      (44 years old)
    3. kgeorgit
      kgeorgit
      (116 years old)