Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
gioand

Μάρτιος 2016

Recommended Posts

ΑΝΕΒΑ και αύριο αν και θα κλείσει ο καιρός κάποια στιγμή (και φυσικά έχει μικρό μικρό ελεγχόμενο ρίσκο να κλείσει ομίχλη)

Το Σαββατοκύριακο θα είναι μια χαρά και ίσως κάποια τυχερά χιονοδρομικά είναι πουδριστά από την express διαταραχή που θα περάσει αύριο το απόγευμα. Στα χαμηλά χκ και στις βάσεις κάποιων θα έχουμε και ώρες βροχής.

Ψάχνουμε να βρούμε τι γίνετε με τα μοντέλα που επιμένουν ότι πρέπει να χιονίζει στα Καλάβρυτα και δεν πέφτει τίποτα. Ελπίζουμε ο Βαγγέλης να μας πει.

Η προοπτική για την επόμενη βδομάδα είναι τρισάθλια με Νοτιάδες και ζέστη. Κάπου ανάμεσα στο 4 μέρες 10 βαθμούς στο χιονοδρομικό και εξαύλωση του χιονιού και 3 μέρες 5 βαθμούς και λιώσιμο αρκετού χιονιού θα κάτσει. Η πιθανότητα να μην έχουμε καθόλου σκι το τριήμερο της 25ης είναι ρεαλιστική αλλά αντίστοιχα πιθανό είναι να μην είναι τόσο πολύ η ζέστη και να ξαναδροσίσει με κακοκαιρία με χιόνια μετά.

Βρε ΑΝΕΒΑ που σου λέω τώρα που γυρίζει...

• Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

σαδομαζοχισμος κελαρίων

εισαι 9 και 20 προφητη ηλια

κανεις μια ονειρεμενη καταβαση

10 παρα 10 ξανακανεις , φτανεις κατω με μπουχο

περαστικο λες και περιμενεις, περιμενεις, περιμενεις,περιμενεις,περιμενεις,περιμενεις,περιμενεις,..................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Τη σημερινή κατάσταση περιέγραφες...στα νούμερα του λοτο πως τα πας ?

Practice makes perfect

ΑΝΕΒΑ και αύριο αν και θα κλείσει ο καιρός κάποια στιγμή (και φυσικά έχει μικρό μικρό ελεγχόμενο ρίσκο να κλείσει ομίχλη)

Αυτό είναι, με κάλυψες πριν καν ρωτήσω. Τι είσαι εσύ βρε παιδί μου; Ο "Φροντίζουμε πριν από σας για σας"; :D

Ελπίζουμε το "κάποια στιγμή" να έρθει μετά τις 4:00 :yes

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Τη σημερινή κατάσταση περιέγραφες...στα νούμερα του λοτο πως τα πας ?

Ειμασταν στο ιδιο χιονοδρονικο;

Δεν σταματησα ουτε για κατουρημα.

Για Καλάβρυτα ανεβαίνουμε;

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ανέβηκα και δε βλέπω να με αφήνει η ίωση να ανέβω.

Στην κάμερα φαίνονταν τελείως κλειστό.

Practice makes perfect

Αύριο νωρίς νωρίς ότι κάνετε ε? Δε θέλω παράπονα αν κλείσει νωρίς νωρίς ο καιρός. Βασίλο μπορεί να κλείσει πολύ νωρίς. Έτσι πληροφοριακά να πω ότι καταχείμωνο τέτοιες μέρες σαν χτες και σήμερα μετά το μέτωπο ο Παρνασσός είναι στάνταρ πάνω από τα σύννεφα, τέτοια εποχη με πιο ψηλές βάσεις μπαινοβγαίνει.

Από εδώ και από εκεί συμπαθέστατο έχει βγει το αυριανό χαμηλό, μικρό άγχος από θερμοκρασίες στα χαμηλά των χιονοδρομικών που δουλεύουν αλλά πιθανότατα κυρίως χιόνι θα πέσει ότι πρέπει για να κλείσει μάλλον η σεζόν με ένα εξαιρετικό πουδριστό Σαββατοκύριακο που έχουμε μπροστά μας. Τα χαμηλά χιονοδρομικά θα φάνε βροχή.

Λέω να κλείσει η σεζόν γιατί έχει κλειδώσει πια η επόμενη επίσκεψη του λατρευτού μας Abdul και ελάχιστα σενάρια πια αφήνουν χιόνι μετά την τετραήμερη επίσκεψή του η οποία κάποια στιγμή θα εκτοξεύσει την θερμοκρασία σε τραγικά επίπεδα. Όσα χιονοδρομικά έχουν βάση πχ δυο τρια στρώματα χιονιού ίσως αντέξουν αλλά και πάλι η εικόνα τους δεν θα είναι και πολύ όμορφη.

Μετά την επίσκεψη του Adbul η τάση σαφώς είναι να ξαναδροσίσει με νέα χιόνια στα χιονοδρομικά αλλά όπως επέμενα στις 25 Φλεβάρη ότι δεν έχει τελειώσει η σεζόν τότε, έτσι και αφού πια είμαστε 20+ Μάρτη και να πέσει το χιόνι, όποιο χιονοδρομικό δεν έχει ήδη χιόνι και βάση μόνο την επόμενη μέρα θα είναι χρήσιμο εκτός συγκλονιστικού κρυοκαιροαπροόπτου

Με τύχη θα κάνουμε σκι και την 25η αλλά πια θέλει τύχη, σαν πρόγνωση δεν το λες.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Δηλ. την βγαζουμε δε τη βγαζουμε μεχρι + 25 Μαρτιου ?πχ πηγαδια ,Βασιλιτσα πως το βλεπεις ?

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

Το δεν ξέρω με 70 λέξεις σου κάνει? Έχουν 2-3 στρώματα χιονιού και κάνα μέτρο μπόσικο?

γιατί έχει κλειδώσει πια η επόμενη επίσκεψη του λατρευτού μας Abdul και ελάχιστα σενάρια πια αφήνουν χιόνι μετά την τετραήμερη επίσκεψή του η οποία κάποια στιγμή θα εκτοξεύσει την θερμοκρασία σε τραγικά επίπεδα. Όσα χιονοδρομικά έχουν βάση πχ δυο τρια στρώματα χιονιού ίσως αντέξουν αλλά και πάλι η εικόνα τους δεν θα είναι και πολύ όμορφη.

Μετά την επίσκεψη του Adbul η τάση σαφώς είναι να ξαναδροσίσει με νέα χιόνια στα χιονοδρομικά αλλά όπως επέμενα στις 25 Φλεβάρη ότι δεν έχει τελειώσει η σεζόν τότε, έτσι και αφού πια είμαστε 20+ Μάρτη και να πέσει το χιόνι, όποιο χιονοδρομικό δεν έχει ήδη χιόνι και βάση μόνο την επόμενη μέρα θα είναι χρήσιμο εκτός συγκλονιστικού κρυοκαιροαπροόπτου

Με τύχη θα κάνουμε σκι και την 25η αλλά πια θέλει τύχη, σαν πρόγνωση δεν το λες.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Τέλος για μένα φέτος, με τέσσερεις αναβάσεις μέχρι 29 Ιανουαρίου. :thumbdown:
Μας χρωστάει χιόνια από 10 Δεκεμβρίου.

Practice makes perfect

Πάμε για ένα υπέροχο πουδροΣαββατοκύριακο καλό σκι σε όλους. Μικρή ένστατη αύριο πρωί πρωί που ίσως δεν προλάβει να ανοίξει ο καιρός από τις 9.00 σε κάποια χιονοδρομικά. Θα βάλει ωραίο χιονάκι σήμερα μέχρι αύριο πρω πρώι.

Μεγάλη ένσταση τα παρατημένα χιονοδρομικά της Νότιας Ελλάδας που πραγματικά άντε βγάλε άκρη που να πας για σκι. Αν μπορείτε να πάτε στους Βόρειους κάντε το. Τα Καλάβρυτα πάνω από τη Βαθειά Λάκκα το χιόνι ΄σιγουρα θα φτάνει για σκι το θέμα είναι θα είναι έτοιμοι? Για Παρνασσό τους έχουμε να έχουν 8 κλειστά λιφτ? Καρπενήσι πας, εκεί είναι ακόμα πιο τα ζώα μου αργά?

Από βδομάδα πολύ ζέστη, η αίσθησή μου είναι ότι όσα χιονοδρομικά έχουν βάση πχ δυο τρια στρώματα χιονιού ίσως αντέξουν αλλά και πάλι η εικόνα τους δεν θα είναι και πολύ όμορφη.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Θέλω να το φωνάξω να το πω,....:D , αυριο πηγάδια! Βιάζομαι να τσουλησω που δεν μπορω να περιμένω 3ωρο road trip για βασιλω :P

• Like 3

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Αυτο που εζησα σημερα δεν ηταν το μετωπακι που ηρθε νωρις;

Στάλθηκε από το LG-E430 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ε ναι το θερμό μέτωπο αλλά Παρνασσό δεν περιμέναμε να ρίξει κάτι. Τώρα σε λίγο περιμένουμε να ρίξει αν ρίξει Παρνασσό. Επίσης περιμένουμε να ρίξει Καλάβρυτα μπόλικο αλλά αυτή τη βδομάδα περιμένουμε και περιμένουμε και περιμένουμε. Θα ρίξει πάντως ήδη ρίχνει, αν φτάνει να ανοίξουν ντε ξέρω όπως δεν ξέρω και αν έχουν πια τα μέσα αν χιονίζει μέχρι οτ πρωί να δώσουν όλο το βουνό.

ΑΝΕΒΑ γενικά πανελλαδικώς αύριο μεθαύριο μια χαρά θα είναι και άσε τις ερωτήσεις όσο γυρίζει μπορεί να μην το ξαναδείς

Έτσι για να μας κάνει πλάκα ο καιρός μετά τις ζέστες που επαναλαμβάνω τι νομίζω θα προκαλέσουν "ελάχιστα σενάρια πια αφήνουν χιόνι μετά την τετραήμερη επίσκεψή του η οποία κάποια στιγμή θα εκτοξεύσει την θερμοκρασία σε τραγικά επίπεδα. Όσα χιονοδρομικά έχουν βάση πχ δυο τρια στρώματα χιονιού ίσως αντέξουν αλλά και πάλι η εικόνα τους δεν θα είναι και πολύ όμορφη." έχουμε τάση για ωραίτατη κακοκαρία τηνν 25η με άφθονα χιόνια στα χιονοδρομικά.

Πάμε στοίχημα στην πούδρα. Δεν έχουμε που να πάμε για σκι στην Νότια Ελλάδα...

Παρνασσός: Σίγουρο σκι, σχεδόν σίγουρα μόνο Κελλάρια, σχεδόν σίγουρα και πούδρα να έχει θα την φάμε πριν αλέκτωρ λαλήσει, σχεδόν σίγουρα θα βρίζουμε το χιονοδρομικό

Καλάβρυτα: Καθόλου σίγουρο αν έστω ανοίξει, αν ανοίξει πιθανότατα θα είναι πουδροόνειρο με άφθονη κοτρώνα, σχεδόν σίγουρα θα βρίζουμε το πόσο κακά είναι στημένο το χιονοδρομικό όσο περιμένουμε να ανοίξουν τα ψηλά

Καρπενήσι: Κάτι θα ανοίξει, σχεδόν σίγουρα θα έχεις πούδρα για πολλές ώρες, σχεδόν σίγουρα θα τους βρίζεις για κάτι, όλο και κάτι θα είναι κλειστό χωρίς λόγο

Παίξτε πρώτο σκόρερ, πρώτο βρίσιμο σας ικετεύουμε αφήστε μας νά χαρούμε λίγο σκι

Περιμένουμε να προτείνει κάτι ο gigi...στα άλλα να πάμε

• Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το καλιτερο πουδροντοιιινγκ αυριο

Κατω απο τα καρεκλακια της Στυγας

Θα την κανει την εκπληξη ΟεΟ ?

• Like 1

OXI ΓΙΔΙ Σαχάρα θα κάνεις πουδροντόινγκ να βαράμε όλοι το κεφάλι μας στον τοίχο

Αύριο για Παρνασσό ο αέρας με το τελευταίο τρέξιμο είναι ΒΔ. ΑΝΕΒΑ θα το δώσω με την σκέψη ότι δεν σας έχω πάρει και πολύ στο λαιμό μου φέτος, άντε μια τελευταία φορά. Νωρίς νωρίς να πάτε πάντως λογικά θα μπει ο αέρας.

Από εδώ το πάει από εκεί το πάει, υπάρχει ελπίδα βάσιμη για πουδρομέρα σε Ελληνικό χιονοδρομικό από Παρασκευή και σε άλλα εκτός από το Καιμάκ. Επίσης το Καιμάκ μάλλον θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους εκεί πάνω πολύ πιθανό να δώσει μπόλικο καλό σκι από εδώ και πέρα.

Λυπάμαι αλλά Παρνασσός δεν μπορώ να φανταστώ πως θα κρατήσει χιόνι. Ίσως κάνας Περικλάκος αλλά και πάλι δύσκολα τα πράματα. Μακάρι να αλλάξει η πρόγνωση

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

σ΄ ευχαριστώ και πάλι δεν είδα το post στον καιρό και σου έγραψα στο ΧΚΠ.

Bon ski φίλε

Η επίσκεψη του Abdul στα χιονοδρομικά μας ουσιαστικά είναι αύριο μεθαύριο με φριζολιβι στα 3300 για 48 ώρες. Για να δούμε τι ζημιά θα προκαλέσει και παρακαλάμε να βρέξει όσο το δυνατών λιγότερο. Μάλλον την γλυτώσαμε από τις πολλές βροχές αλλά όσο λιγότερο βρέξει τόσο λιγότερο χιόνι θα χάσουμε.

Επειδή ο φετινός χειμώνας θέλει να τον θυμόμαστε χρόνια από Πέμπτη περιμένουμε χιόνια σε όλα τα χιονοδρομικά με διαδοχικές διαταραχές των οποίων από Παρασκευή και μετά η τάση είναι να είναι και με αρκετό για την εποχή κρύο. Η αίσθησή μου είναι (και αν μπορώ να κρίνω καλά πόσο χιόνι έχουν) ότι Βασιλίτσα Καιμάκ πανηγυρίζουν και έχουν μπροστά τους πολλές υπέροχες μέρες για σκι.

Επιεδή όμως δεν έχουμε καλή σαφήνεια για την κακοκαιρία και όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο χιόνι θα χάσουν τα χιονοδρομικά λυπάμαι για τα άλλα χιονοδρομικά δεν θα κανόνιζα με τίποτα να πάω από τώρα τριήμερο 25ης. Βασιλίτσα ναι να πάτε λογικά κάτι θα μείνει και θα ξαναφάει. Καιμάκ να πάτε αλλά δεν έχουμε ιδέα αν θα το δείτε το τρίημερο.

Για τους φίλους τηλεθεατές να ενημερώσουμε ότι κάθε σεζόν από 15 έως 25 Μάρτη έχουμε από τότε που κρατάω στοιχεία 4 πουδρομέρες τρεις σεζόν και εκτός από δυο που δεν είχαν καμία οι άλλες 9 είχαν από μια έως τρεις πουδρομέρες. Δεν είναι καθόλου περίεργο στην Ελλάδα να κάνει χιόνια τον Μάρτη αργά και μάλιστα από 25 Μαρτίου μέχρι 15 Απρίλη όλες οι σεζόν είχαν πουδρομέρα μέσα. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η πούδρα και το αγριογούρουνο θέλουν καρτέρι.

Από την άλλη επαναλαμβάνω ότι όπως 25 Φλεβάρη σας έλεγα ότι στατιστικά είναι πολύ πιο πιθανό να γεμίσει χιόνι τα Κελλάρια από το να μην τα γεμίσει έτσι και σήμερα είναι δεδομένο ότι το χιόνι που πέφτει δεν μπορεί πια να κάτσει και να μείνει εκτός αν μιλάμε για συγκλονιστική κακοκαιρία. πχ στον Παρνασσό το χιόνι της Παρασκευής έχει ήδη εξαυλωθεί. Όποιο χιονοδρομικό βγάλει ραδίκια δύσκολα ξαναγεμίζει. In webcams we trust

Δεν θα ανέβαινα με τίποτα για σκι στον Παρνασσό τις επόμενες μέρες Νοτιαδομέρες είναι φουλ

Σας είπα εγώ να βγάλετε τα χιονολάστιχα???? :popo:

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μπα μπα λιώσατε στο σκι σήμερα Παρνασσό πουλάκια μου?

Ψιλοκακά τα νέα μαντάτα για όλα τα χιονοδρομικά εκτός από το Καιμάκ μάλλον πέφτουν αρκετές ώρες βροχής πριν το γυρίσει σε χιόνι πάλι. Καιμάκ μπορεί και να του βγει σε καλό αυτό το Νοτιαδοπράμα είναι πολύ πιθανό πιο πολύ να βάλει παρά να χάσει. Τα άλλα όχι μόνο θα χάσουν χιόνι θα κλάψουν μανούλες...

Αγωνία στις webcam νομίζω το κρίσιμο θα είναι το ξύπνημα της Πέμπτη τι χιόνι θα έχει μείνει. Πάντως από αύριο θα το βλέπουμε το χιόνι να μας λέει "φεύγω πάω θάλασσα" δυστυχώς, θα χάνουν ακόμα πιο πολύ κάθε μέρα.

Μετά παραμένει σαφέστατη η τάση για...χειμώνα κομπλέ. Είπαμε θα μας γκαστρώσει φέτος. Δεν έχω ιδέα τι να κάνετε το τριήμερο πάντως σίγουρα μας κάνει πλάκα ο χειμώνας και έχει παλιόκαιρο τα τριήμερα για να βγάλει τις υπερμέρες ακριβώς μετά. Μακάρι να αντέξει η Βασίλο και να δώσει ωραία πουδροσκι αλλά δεν μπορείς να το πεις από σήμερα, είναι πιθανό και εκεί να μείνουν μόνο ραδίκια πριν ξαναχιονίσει. Παραιτηθείτε και μετακομίστε Καιμάκ και Βασιλίτσα από Δευτέρα.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Τέτοια λέγε και λυσαω από τώρα :D

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Παιδιά φοβάμαι ότι εκτός από το Καιμάκ τα πράγματα δεν είναι ιδιαίτερα καλά. Μακάρι να πέσω εντελώς έξω αλλά δεν μπορώ να φανταστώ πως η Βασιλίτσα, ο Παρνασσός και τα άλλα χκ δεν θα βγάλουν ραδίκια μέρχι την Πέμπτη που θα ξαναχιονίσει. Ο Φίλιππος ήδη υποφέρει και η Ελίμεια δεν έχει και ένα μέτρο από κάτω σήμερα. Πριν το ξαναγυρίσει σε χιόνι θα πεσει άφθονη βροχή δυστυχώς.

Αλλά επειδή με θέλετε αισιόδοξο θα ρίξει αξιοπρεπέστατο πουδριστό στρώμα χιονιού την Παρασκευή σε όλα τα χιονοδρομικά μας. Το Καιμάκ μάλλον θα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η προοπτική του καιρού είναι για κρύο καιρό μέχρι τα τέλη του μήνα και πουδροονειρεμένες καταβάσεις σε όσους κάτσει.

Από σήμερα δεν μπορούμε να δούμε μέσα στο τριήμερο τι και πως ομίχλες και αέρηδες, αύριο θα ξέρουμε.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε