Dim 4,703 Report post Posted June 10, 2016 ΜΕ αρέσει που σιγά - σιγά, μαζεύτεται η θεματολογία της συνάντησης των μελών του forum και των μελών του ΕΣΤΟΥΧ. Σίγουρα η εικόνα που έχουμε ως σύλλογος αλλά και ως πλατφόρμα έκφρασης ( forum) θα πρέπει να μας προβληματίζει συνεχώς και να έχουμε στο μυαλό μας πως στο βουνό είμαστε επώνυμοι. Είμαστε SC και επειδή ο χιονοδρομικός μας κόσμος είναι μικρός, δίνουμε συνεχώς εξετάσεις. Πάντως, μέχρι να ενταχθώ και εγώ στο σύλλογο, αυτό που έβλεπα απ' έξω ήταν αυτό που περιγράφει ο Κώστας. Μόλις μπήκα, άλλαξα γνώμη άρδην, αν και έχω ακούσει διάφορα. Είπαμε η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φάινεται και τίμια, δεν αρκεί να είναι. 3 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,694 Report post Posted June 10, 2016 εγω ποτέ δεν σχημάτισα μια τέτοια εντύπωση για τον σύλλογο...βασικά έτυχε μόνο σε δυο εκδρομές να έρθω αλλα αν μη τι άλλο ΣΝΟΜΠΕ κατάσταση δεν διαπίστωσα καθόλου... 4 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 11, 2016 Και σε κάτι μάχες με μπριζόλες Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted June 11, 2016 Η ριζοσπαστική μου πρόταση σε κάποια μέλη που μιλάμε ιδιωτικά και θα την πω κι εδώ είναι ακόμα ΚΑΙ επανίδρυση, αλλαγή ονομάτων κτλ, που θα σηματοδοτεί μια πιο σαφή στροφή σε συγκεκριμένη φιλοσοφία. Αν αυτή δηλαδή δεν μπορεί να γίνει εντός των τωρινών πλαισίων. Σύντροφε, τον ήλιο θα τον κρατήσουμε ως έχει ή θα τον κάνουμε παρδαλό; Υ.Γ. Συγγνώμη ρε mods, με έξυνε το δάχτυλό μου εδώ και ώρες... [emoji14] Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted June 11, 2016 Πέρα από την πλάκα, συμφωνώ 100% με την απάντηση του Μάκη. Δεν χρειάζεται να αλλάξουμε το brand μας για κάποιους επαγγελματίες που δεν μας γουστάρουν. Η πράξη έχει αποδείξει ότι επιβιώνουμε περισσότερο από πολλούς από αυτούς. Το να δούμε συγκεκριμένα όμως κάποια από τα ζητήματα που θίγουν, είναι άλλο πράγμα... Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted June 11, 2016 (edited) Σύντροφε, τον ήλιο θα τον κρατήσουμε ως έχει ή θα τον κάνουμε παρδαλό; Υ.Γ. Συγγνώμη ρε mods, με έξυνε το δάχτυλό μου εδώ και ώρες... [emoji14] Προτείνω αντικατάσταση χιονονιφάδας με οκταγωνική, να φανούμε επιπλέον άσχετοι! (το είδα σε τατουάζ στην Αυστρία κι έκλαψα λίγο για το παλικάρι...) Σε κάθε περίπτωση... εννοείται είναι τραβηγμένο. Παραμένει μια πρόταση ακραία αν δεν πετυχαίνουν τα υπόλοιπα, αλλά μην πιάνεστε από αυτό για να ακυρωθούν τα υπόλοιπα στη συζήτηση. Επίσης, ξαναλέω... οι "επαγγελματίες" δεν είναι το θέμα. Δεν ξέρω πώς μπήκε καν στη συζήτηση, είναι λίγο μπάλα στην κερκίδα. Πάντως, το "είναι άδικη η κριτική" από το "καλά είμαστε, δεν αλλάζουμε τίποτα" έχει μια απόσταση και δεν θα πρότεινα να πάει προς το δεύτερο το πράγμα. Edited June 11, 2016 by PhaethonF1 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 11, 2016 Ναι ρε συ, μαζί σου. Αλλά τι ειναι αυτό που παει στραβά; Πως θα το αλλάξουμε αν δεν ξέρουμε τι ειναι; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted June 11, 2016 (edited) Τους άλλους ρωτάς? Γιατί από την πλευρά μου τα έχω πει! Έλλειψη feel good attitude, χαράς, κοινωνικότητας, εκδηλώσεων to-know-us-better, γνωριμίες στο βουνό, ένδειξη κλίματος φαγωμάρας, "πίεση" στο σκι (έλα στις μαύρες, έλα στα εκτός, παρατηρήσεις κάθε 5 μέτρα). Περισσότερο άνοιγμα στα social media, στήριξη αρχαρίων (κυρίως "μοναχικών" που ψάχνουν παρέες να ανεβαίνουν γιατί βαριούνται μόνοι πάνω). You get the point, μην κολλήσουμε πάλι στις λέξεις και σε κάτι συγκεκριμένο. Α, επίσης όλα αυτά έχουν να κάνουν με το τι έχω αποκομίσει εγώ από Παρνασσό (και φέτος και περισσότερα Καλάβρυτα, του χρόνου ίσως ακόμα περισσότερα). Δεν σημαίνει ότι αλλού είναι το ίδιο! Υ.Γ. Θεωρώ πάντως ότι αξίζει ένα άλλο ξεχωριστό topic για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί εδώ ο τίτλος λέει "Εκλογές". Κάτι σαν "Κατευθύνσεις-Στόχοι Συλλόγου σεζόν 2016-2017" ίσως? Edited June 11, 2016 by PhaethonF1 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted June 11, 2016 (edited) Τους άλλους ρωτάς? Γιατί από την πλευρά μου τα έχω πει! Έλλειψη feel good attitude, χαράς, κοινωνικότητας, εκδηλώσεων to-know-us-better, γνωριμίες στο βουνό, ένδειξη κλίματος φαγωμάρας, "πίεση" στο σκι (έλα στις μαύρες, έλα στα εκτός, παρατηρήσεις κάθε 5 μέτρα). Περισσότερο άνοιγμα στα social media, στήριξη αρχαρίων (κυρίως "μοναχικών" που ψάχνουν παρέες να ανεβαίνουν γιατί βαριούνται μόνοι πάνω). You get the point, μην κολλήσουμε πάλι στις λέξεις και σε κάτι συγκεκριμένο. Α, επίσης όλα αυτά έχουν να κάνουν με το τι έχω αποκομίσει εγώ από Παρνασσό (και φέτος και περισσότερα Καλάβρυτα, του χρόνου ίσως ακόμα περισσότερα). Δεν σημαίνει ότι αλλού είναι το ίδιο! Υ.Γ. Θεωρώ πάντως ότι αξίζει ένα άλλο ξεχωριστό topic για το συγκεκριμένο θέμα, γιατί εδώ ο τίτλος λέει "Εκλογές". Κάτι σαν "Κατευθύνσεις-Στόχοι Συλλόγου σεζόν 2016-2017" ίσως? Όλα όσα λες πιθανόν να ισχύουν στον νότο, και αυτό απλά το συμπερένω απτά λεγόμενά σας. Ακριβώς τα αντίθετα ισχύουν εδώ πάνω και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που κανένας από το βόριο team δεν γκρινιάζει... Αν πάντως κάτι θέλει βελτίωση, μήπως να κοιτάξουμε τον ίδιο μας τον εαυτό πρώτα?!? Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 11, 2016 by jimakos 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted June 11, 2016 (edited) .......ενα κουσουρι που αναπτυσσεται ,ενδημει ,πως αλλιως να το πω στις μικρες κοινωνιες , σε ομαδες ανθρωπων , οπου η αναπτυξη και εξελιξη μιας επιδεξιοτητες ,ενος χομπυ ,πχ συλλογη γραμματοσημων,ειναι ...το ξερεις ποιος ειμαι ΕΓΩ ,ποσο παλιος ειμαι ,ξερεις ποσα γραμματοσημα ΕΧΩ και ποσο πληρωσα να τα αποκτησω !!! Αυτο καταστρεφει ,τρωει σαν σαρακι τον σκελετο της ομαδας και στο τελος αυτη διαμελιζεται ,το εχω συναντησει βεβαια σε αλλο χωρο! Σε μας δεν εχω διαπιστωσει πεντε χρονια τωρα κατι τετοιο και ελπιζω να μην ευδοκιμησει ποτε αυτο το φρουτο,θα ειναι κριμα ,γιατι ολοι μοιραζομαστε την ιδια αγαπη,την αγαπη για το βουνο και την χιονοδρομια και θα πρεπει ολοι ταπεινα να την υπηρετουμε και οχι να μας υπηρετει.Κι αν καμια φορα αναπτυχθουν αντιρροπες και μυστηριες δυναμεις που θα πηγασουν απο αυτη την αγαπη ,θελω να πιστευω πως παντα ειναι ευκολο να αναγνωρισθουν και να καταλαγιασουν κι ο νοων νοειτω. Edited June 11, 2016 by leonidastria 4 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 11, 2016 Αν μη τι άλλο, εχουμε "κατηγορηθεί" οτι δεν προσφέρουμε αρκετές συμβουλές άμεσα. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted June 11, 2016 Όλα όσα λες πιθανόν να ισχύουν στον νότο, και αυτό απλά το συμπερένω απτά λεγόμενά σας. Ακριβώς τα αντίθετα ισχύουν εδώ πάνω και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που κανένας από το βόριο team δεν γκρινιάζει. ειπεν το μελος ΟΕ εκδηλωσεων και εκδρομων...... υπενθυμιζω οτι πριν λιγα χρονια απο Βορεια Ελλαδα ησαν καπου 20 περιπου ατομα τα οποια δεν συμμετεχουν τωρα πια....τι εγινε ...ρωτησαμε να δουμε γιατι??? βεβαια θα μου πειτε γιατι δε συμμετεχουν οι Νοτιοι...σωστα αλλα πειτε μου πρωτα για τους Βορειους και μετα θα πουμε και για τους Νοτους Πριν απο καιρο ειδα πχ Ο.Ε.Β.Ε ....χρειαζοταν τετοιος διαχωρισμος και τι εξυπηρετει??? δηλαδη αν ελειπε το Β.Ε τι θα αλλαζε ???η μηπως δινει αλλο πρεστιζ? και αφου ξερετε οτι το κυριο σωμα μελων του Συλλογου ειναι Αθηνα και κοντα γιατι φτασατε στην αλλη ακρη για να κανετε την εκλογοαπολογιστικη με 20-25 ατομα ??? (καποια σοβαρη διακιολογια) βεβαια αυτα ειναι προσωπικη αποψη και χρειαζεται να τα παρετε σοβαρα....μπορει να τα βλεπω εγω ολα στραβα Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted June 11, 2016 (edited) "Είπεν το μελος ΟΕ εκδηλωσεων και εκδρομων......" Το ότι το είπε το μέλος ΟΕ εκδηλώσεων και Εκδρομών τη σημαίνει? Ή γνώμη μου είναι αυτή είτε συμμετέχω είτε οχι στα κοινά. "υπενθυμιζω οτι πριν λιγα χρονια απο Βορεια Ελλαδα ησαν καπου 20 περιπου ατομα τα οποια δεν συμμετεχουν τωρα πια....τι εγινε ...ρωτησαμε να δουμε γιατι???" Δεν μπορώ να ξέρω και δεν με αφορά κι όλας τι συνέβαινε πριν λίγα χρόνια. Αυτό για το οποίο έχω άποψη είναι το τι συμβαίνει τώρα... Προσωπικά εγώ είμαι ευχαριστημένος από την τωρινή διοίκηση και γιαυτό και προσπαθώ να την βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ. "Πριν απο καιρο ειδα πχ Ο.Ε.Β.Ε ....χρειαζοταν τετοιος διαχωρισμος και τι εξυπηρετει??? δηλαδη αν ελειπε το Β.Ε τι θα αλλαζε ???η μηπως δινει αλλο πρεστιζ?" Σε αυτό προσωπικά συμφωνώ μαζί σου. Δεν νομίζω ότι χρησιμεύει σε κάτι ένας τετοιος διαχωρισμός. "και αφου ξερετε οτι το κυριο σωμα μελων του Συλλογου ειναι Αθηνα και κοντα γιατι φτασατε στην αλλη ακρη για να κανετε την εκλογοαπολογιστικη με 20-25 ατομα ??? (καποια σοβαρη διακιολογια)" Για τις κοινές διαδικασίες αποφασίζει το Δ.Σ. Αλλά αν θυμάμαι καλά οι πιο πολλές Γ.Σ. γίναν στην Αθήνα με αντίστοιχες συμμετοχές, άρα μαλλον το μέρος δεν παίζει και τόσο ρόλο, κάτι άλλο φταίει... Παλοαυτά απ όσο ξέρω ή Γ.Σ. του χρόνου θα γίνει στην Αθήνα, ελπίζω και εύχομαι ή συμμετοχή να ξεπεράσει τα 100 άτομα. "βεβαια αυτα ειναι προσωπικη αποψη και δεν χρειαζεται να τα παρετε σοβαρα....μπορει να τα βλεπω εγω ολα στραβα" Ολονών οι απόψεις χρειάζονται και λαμβάνονται υπόψην. Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 11, 2016 by jimakos 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted June 11, 2016 Όλα όσα λες πιθανόν να ισχύουν στον νότο, και αυτό απλά το συμπερένω απτά λεγόμενά σας. Ακριβώς τα αντίθετα ισχύουν εδώ πάνω και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που κανένας από το βόριο team δεν γκρινιάζει. ειπεν το μελος ΟΕ εκδηλωσεων και εκδρομων...... υπενθυμιζω οτι πριν λιγα χρονια απο Βορεια Ελλαδα ησαν καπου 20 περιπου ατομα τα οποια δεν συμμετεχουν τωρα πια....τι εγινε ...ρωτησαμε να δουμε γιατι??? βεβαια θα μου πειτε γιατι δε συμμετεχουν οι Νοτιοι...σωστα αλλα πειτε μου πρωτα για τους Βορειους και μετα θα πουμε και για τους Νοτους Πριν απο καιρο ειδα πχ Ο.Ε.Β.Ε ....χρειαζοταν τετοιος διαχωρισμος και τι εξυπηρετει??? δηλαδη αν ελειπε το Β.Ε τι θα αλλαζε ???η μηπως δινει αλλο πρεστιζ? και αφου ξερετε οτι το κυριο σωμα μελων του Συλλογου ειναι Αθηνα και κοντα γιατι φτασατε στην αλλη ακρη για να κανετε την εκλογοαπολογιστικη με 20-25 ατομα ??? (καποια σοβαρη διακιολογια) βεβαια αυτα ειναι προσωπικη αποψη και χρειαζεται να τα παρετε σοβαρα....μπορει να τα βλεπω εγω ολα στραβα Επίσης...Ψάχνοντας το profil σου είδα πως φαινεσαι παλιος. Εχω προσεξει οτι εισαι ενεργος στο φορουμ κι εχεις αποψη ,παει να πει οτι αγαπας την παρεα αυτη κι αυτο που κανει. Και αναρωτιέμαι γιατι καποιος σαν εσένα να μην πληρωνει την συνδρομη του σαν μελος ωστε να βοηθησει με αυτόν τον τροπο ακομα περισσοτερο τον συλλογο... Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted June 11, 2016 τωρα που ειμαι ανεργος και στα αποτρυγα πες αν εχεις τη καλωσυνη επειδη δεν μπορω να καταλαβω αν γινεται αναφορα στο ηχητικο για τα πεπραγμενα εννοω και τα λογιστικα του Συλλογου για να παω στο συγκεκριμενο σημειο να ατο ακουσω ??? επειδη καταλαβα οτι δεν ηταν καλη χρονια αποτι ειπωθηκε για τα εσοδα ειμαστε μια γιαλλη ειμαστε μεσα ??? καλο θα ηταν να γινει μια αναφορα και σε αυτο που ειναι ενα σοβαρο κομματι της εκλογοαπολογιστικης... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted June 11, 2016 επειδη καταλαβα οτι δεν ηταν καλη χρονια αποτι ειπωθηκε για τα εσοδα ειμαστε μια γιαλλη ειμαστε μεσα ??? Δεν ήταν καλή χρονιά για τα χιονοδρομικά μήπως διάβασες Κώστα? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted June 11, 2016 τωρα που ειμαι ανεργος και στα αποτρυγα πες αν εχεις τη καλωσυνη επειδη δεν μπορω να καταλαβω αν γινεται αναφορα στο ηχητικο για τα πεπραγμενα εννοω και τα λογιστικα του Συλλογου για να παω στο συγκεκριμενο σημειο να ατο ακουσω ??? επειδη καταλαβα οτι δεν ηταν καλη χρονια αποτι ειπωθηκε για τα εσοδα ειμαστε μια γιαλλη ειμαστε μεσα ??? καλο θα ηταν να γινει μια αναφορα και σε αυτο που ειναι ενα σοβαρο κομματι της εκλογοαπολογιστικης... Για αυτό θα σου πει ο Κυριακος ή ο dim.Προφανώς και δεν υπάρχει κάτι κρυφο Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted June 11, 2016 Πριν απο καιρο ειδα πχ Ο.Ε.Β.Ε ....χρειαζοταν τετοιος διαχωρισμος και τι εξυπηρετει??? δηλαδη αν ελειπε το Β.Ε τι θα αλλαζε ???η μηπως δινει αλλο πρεστιζ? Συμφωνώ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted June 11, 2016 (edited) υπενθυμιζω οτι πριν λιγα χρονια απο Βορεια Ελλαδα ησαν καπου 20 περιπου ατομα τα οποια δεν συμμετεχουν τωρα πια....τι εγινε ...ρωτησαμε να δουμε γιατι...... Αξιότιμε κ. Κώστα, σαν παλιός που είστε, θα έπρεπε να γνωρίζετε το λόγο της αποστασιοποίησης των βορειοελλαδιτών που αναφέρατε. Το θέμα είχε πάρει πολύ μεγάλη έκταση. Σε κάθε περίπτωση σας διαβεβαιώ οτι οι λόγοι της αποχώρησης, δεν έχουν καμμιά σχέση με αυτά που υποννοείτε. Υ.Γ. Και δεν ήταν σε καμμιά περίπτωση 20 τα άτομα που αποχώρησαν. Άντε να ήταν 5-6. Edited June 11, 2016 by damianos 2 Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted June 11, 2016 τωρα που ειμαι ανεργος και στα αποτρυγα πες αν εχεις τη καλωσυνη επειδη δεν μπορω να καταλαβω αν γινεται αναφορα στο ηχητικο για τα πεπραγμενα εννοω και τα λογιστικα του Συλλογου για να παω στο συγκεκριμενο σημειο να ατο ακουσω ??? επειδη καταλαβα οτι δεν ηταν καλη χρονια αποτι ειπωθηκε για τα εσοδα ειμαστε μια γιαλλη ειμαστε μεσα ??? καλο θα ηταν να γινει μια αναφορα και σε αυτο που ειναι ενα σοβαρο κομματι της εκλογοαπολογιστικης... Όλα όσα αναφέρεις αφορούν τα μέλη του συλλόγου. Για όλα τα υπόλοιπα έλα να μας τα Θέσεις από κοντά στη συνάντηση των μελών του forum που θα γίνει το φθινόπωρο στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη 4 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 11, 2016 μια απορια που μου γεννήθηκε διαβάζοντάς τα γραπτά με θεμα την ονομασία ΟΕΒΕ 1 θα ηθελα να μου πειτε ! πως θα επρεπε να οναμαζεται μπορώντας και να χαρακτήριζει την περιοχη που δραστητιοποιιτε 2 που ενοχλεί η ονομασια στην ολοι πλατφόρμα του συλλογου 3 σαν μελος παλιών δσ ,ειχαμε τοτε αποφασισει πως θα μπορουσαν να διμιουργιθουν και αλλες ομαδες στην ευρύτερή περιοχη τις ελλαδος - υπηρχε τοτε ενα ενδιαφερόν απο το Καρπενήσι με καποια παιδια απο εκει που ηθελαν και αυτη να μπουν σε κλιμα συναντήσεων κλπ στην περιοχη τους πραγμα που δεν καταφεραν να κανουν 4 αν αυτο γινότανε πραξη και ειχαμε και ομαδες και σε αλλες περιοχες τις ελλαδος .........πως θα τις οναμαζατε για να υπαρχή αναγνωριση περιοχής που θα δραστηροποιουντω ??? πχ δεν θα ονομάζαμε ΟΕ ΚΑΡΠΕΝΗΣΊΟΥ- Η ΟΕ Κεντρικής Ελλάδος Η ΟΕ ΘΡΑΚΗΣ ΚΛΠ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΉΣΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ -ΕΝΌΧΛΗΣΗ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΣΙΏΝ που να δινει τροφη για χρονο γραψιματος - χωρις λογο 3 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted June 11, 2016 Συμφωνώ με τον Νίκο Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 11, 2016 Συμφωνώ με τον Νίκο καλα!!! πως συμφωνεις μαζι μου εχωντας λιγο ποιο επανω συμφωνήσεις για το αντιθετο Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted June 11, 2016 Το απόγευμα. Μετά άλλαξα γνώμη γιατί έχεις καλύτερα επιχειρήματα από τον Κώστα 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted June 11, 2016 Και εμένα με έπεισες... Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites