flocon 675 Report post Posted May 30, 2016 Αλήθεια, από περιέργεια, πόσα άτομα μαζεύτηκαν στη γενική συνέλευση; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted May 30, 2016 25 Στάλθηκε από το κινητό μου... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted May 30, 2016 25 Στάλθηκε από το κινητό μου... αλλά κάνανε για 100 ο καθένας ωρέ [emoji12] [emoji12] Στάλθηκε από το κινητό μου... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted May 30, 2016 Η αληθεια παντως ειναι πως απο δελτιο τυπου το παραπανω ειναι οτι πιο ολοκληρωτικο εχω διαβασει. και Αλήθεια, από περιέργεια, πόσα άτομα μαζεύτηκαν στη γενική συνέλευση; καλα κρασια... Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted May 30, 2016 την επομενη να την κανουμε παρνασσο περισσοτεροι θα μαζευτουμε Στάλθηκε από το κινητό μου... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted May 30, 2016 και καλα κρασια... να σε ρωτησω κατι? γιατι εισε παντα αντιδρστικος σε οτι εχει να κανει σχετικα με το ΔΣ? παντα βρισκεις κατι αρνητικο θετικο δεν σε εχω δει ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted May 30, 2016 τι περιμενεις απο ηρακλακια Στάλθηκε από το κινητό μου... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted May 30, 2016 και Τι και βρε γιαννη;εγω μια φορα οταν ημουν γραμματεας τετοια ανακοινωση δεν ειχα κανει. Εγω θεωρω οτι η ανακοινωση ηταν υπερπληρης και κακως που δεν τις εκαναν καθ ολη τη διαρκεια του χειμωνα που λαμβαναν μερος οι δρασεις τους. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted May 30, 2016 να σε ρωτησω κατι? γιατι εισε παντα αντιδρστικος σε οτι εχει να κανει σχετικα με το ΔΣ? παντα βρισκεις κατι αρνητικο θετικο δεν σε εχω δει ! αντιδραστικό δεν μπορείς να πεις κάποιον ο οποίος ζει εκτός Ελλάδος έχει γίνει μέλος στον σύλλογο ψάχνοντας το μόνος του ,και απλά ζητάει μια πιο πλήρη ενημέρωση για την ΓΣ. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted May 30, 2016 (edited) να σε ρωτησω κατι? γιατι εισε παντα αντιδρστικος σε οτι εχει να κανει σχετικα με το ΔΣ? παντα βρισκεις κατι αρνητικο θετικο δεν σε εχω δει ! να σου απαντησω, δεν εχω κατι εναντια στο δελτα σιγμα αλλα ουτε και γνωριζωμαστε. και αυτο ειναι προφανως το προβλημα ! η ανακοινωση μοιαζει πιο πολυ με εκθεση μαθητη του γυμνασιου παρα με πεπραγμενα γενικης συνελευσης. αν ο καθενας απο εσας που αναρωτιεται τι στο διαολο εχω και γκρινιαζω σπαταλουσε την ιδια ενεργεια στο να περιγραψει τι εγινε, ποιος μιλησε, τι ειπε κλπ δεν θα ετρεχε τωρα τιποτα, τουλαχιστον απο μερους μου 25 ατομα ειχε, κι αυτο το μαθαμε επειδη ρωτησε καποιος οχι επειδη το εγραφε η ανακοινωση ! και ποσους ψηφους πηρε ο καθενας ? ειπες, μιλησες εσυ καθολου ? και αν ναι τι ειπες? ειλικρινα δεν βρισκω κατι αρνητικο στην ερωτηση μου. και στο φιναλε, αν δεν ειχα ενδιαφερον ποιος ο λογος να ασχολουμαι με τα του συλλογου ? Edited May 30, 2016 by giannis-ski 6 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted May 30, 2016 stjarna μαλλον μπερδεψες το γιαννη με μενα.....εγω ρωτησα για τη προσελευση που μπορουσε να γινει με λιγα λογια και απαντησε καποιος οτι εχει ηχογραφηθει Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted May 30, 2016 (edited) http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18544 Σαν να μην περασε μια μερα....και μετα εγω ειμαι αυτος που φερνει γκρινια εδω μεσα. Α ρε ελληνα ποσο ευκολα ξεχνας.ηηηη μηπως θυμασαι μονο οσα θελεις. Τα ιδια ακριβως συζηταγαμε και τοτε. Edited May 30, 2016 by dust 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 30, 2016 Νομίζω ότι πρέπει να ξαναδούμε λίγο την περίπτωση οι ΓΣ του συλλόγου να γίνονται σε χιονοδρομικά, μέσα στον χειμώνα, όπως στις πρώτες συνελεύσεις του σε Πήλιο Βασιλίτσα κλπ. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted May 30, 2016 http://www.snowclub.gr/forums/index.php?showtopic=18544 Σαν να μην περασε μια μερα....και μετα εγω ειμαι αυτος που φερνει γκρινια εδω μεσα. Α ρε ελληνα ποσο ευκολα ξεχνας.ηηηη μηπως θυμασαι μονο οσα θελεις. Τα ιδια ακριβως συζηταγαμε και τοτε. ακριβως ετσι φιλε dust, σαν να μην περασε μια μερα ! ουτε φυσικα και ασχοληθηκε κανεις με το συγκεκριμενο θεμα. ειναι η τριτη φορα που συμβαινει αυτο. για δωσε μου τωρα εσυ ενα καινουριο επιχειρημα για ποιον λογο να ξαναγινω μελλος σε αυτον τον συλλογο ? Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted May 30, 2016 (edited) ακριβως ετσι φιλε dust, σαν να μην περασε μια μερα ! ουτε φυσικα και ασχοληθηκε κανεις με το συγκεκριμενο θεμα. ειναι η τριτη φορα που συμβαινει αυτο. για δωσε μου τωρα εσυ ενα καινουριο επιχειρημα για ποιον λογο να ξαναγινω μελλος σε αυτον τον συλλογο ? Για να γνωρίζεις καταπληκτικά άτομα σαν εμένα... [emoji12] Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 30, 2016 by jimakos 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted May 30, 2016 (edited) Εγω προσωπικα δεν θελω λογο για να ειμαι μελος.βεβαια μου εχει προσφερει συγκινησεις αρκετες και γι αυτο μιλαω ετσι. Ο λογος που το εγραψα ειναι διοτι μπορει να καθυστερει λιγο το ΔΣ στις ανακοινωσεις αλλα φετος πρεπει να παραδεχτεις οτι βγηκε αμεσως.και παρ ολα αυτα εμεις οι υπολοιποι σαν μελη δεν ειμαστε ευχαριστημενοι. Τι μας φταιει αραγε? Edit:δεν ξερω ακομα τον λογο που εγινες την πρωτη φορα. Εγω μια φορα γραφτηκα απλα "ετσι". Edited May 30, 2016 by dust 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted May 30, 2016 (edited) μπραδερς !! ειρηνη ολα θα τα ακουσετε -6 ωρες κασετα υπαρχη που ακούγονται τα παντα και για ολα τα θεματα που ανοιχτηκαν σε διαλογο υσ ψιτ γιαννη ετοιμασου φετος να με γνωρισεις ερχομε παρεα με τζιμακο Edited May 30, 2016 by PRESIDENT 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
jimakos 1,095 Report post Posted May 30, 2016 (edited) υσ ψιτ γιαννη ετοιμασου φετος να με γνωρισεις ερχομε παρεα με τζιμακο Ωχ.... Τώρα αυτό είναι καλό ή κακό? Άντε πάλι τυχερέ Γιάννη... Ποιος την χάρη σου... Καλός τα δέχτηκες! [emoji12] [emoji12] [emoji4] Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited May 30, 2016 by jimakos 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted May 30, 2016 Νομίζω ότι πρέπει να ξαναδούμε λίγο την περίπτωση οι ΓΣ του συλλόγου να γίνονται σε χιονοδρομικά, μέσα στον χειμώνα, όπως στις πρώτες συνελεύσεις του σε Πήλιο Βασιλίτσα κλπ.Το σχέδιό ήταν να γίνει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στη Βασιλίτσα αλλά με τον καιρό που είχε ... 3 Quote carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
gianis50 1,869 Report post Posted May 30, 2016 υσ ψιτ γιαννη ετοιμασου φετος να με γνωρισεις ερχομε παρεα με τζιμακο ωχ Γιαννη κανονισε να κλεισεις ολο τον οροφο στου PEPPE! 1 Quote μην κανεις παρεα με γαλοπουλες αν θελεις να πεταξεις με αετους Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted May 30, 2016 Το σχέδιό ήταν να γίνει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου στη Βασιλίτσα αλλά με τον καιρό που είχε ... Η να γινοταν σεπτεμβριο που ειναι ολη πυρωμενοι αντι για μαιο και ξενερωμενοι απο αχιονιες; Quote Share this post Link to post Share on other sites
stjarna 1,255 Report post Posted May 30, 2016 Η να γινοταν σεπτεμβριο που ειναι ολη πυρωμενοι αντι για μαιο και ξενερωμενοι απο αχιονιες; Η Γενική Συνέλευση συνέρχεται τακτικά μεν μια (1) φορά το χρόνο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους, έκτακτα δε όταν το ζητήσει το Διοικητικό Συμβούλιο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted May 30, 2016 Η Γενική Συνέλευση συνέρχεται τακτικά μεν μια (1) φορά το χρόνο μέσα στο πρώτο τρίμηνο του έτους, έκτακτα δε όταν το ζητήσει το Διοικητικό Συμβούλιο.[/size] Πεθαινω οταν με στελνεις στο καταστατικο. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted May 31, 2016 Νομίζω ότι πρέπει να ξαναδούμε λίγο την περίπτωση οι ΓΣ του συλλόγου να γίνονται σε χιονοδρομικά, μέσα στον χειμώνα, όπως στις πρώτες συνελεύσεις του σε Πήλιο Βασιλίτσα κλπ. ετσι, γιατι σε λιγο να κανει συνελευσεις το ΔΣ με την ΕΕ και τη ΟΕ Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted May 31, 2016 ετσι, γιατι σε λιγο να κανει συνελευσεις το ΔΣ με την ΕΕ και τη ΟΕ Eπίτρεψε μου να σου πω ότι είναι τουλάχιστον άκομψο - κατά τη γνώμη μου - να εκφέρει κάποιος γνώμη σε θέμα που δεν τον αφορά. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites