mil 8,773 Report post Posted June 8, 2016 Όλοι βλέπουμε πως προσπαθείς να συσπειρώσεις τα μέλη. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 8, 2016 Όλοι βλέπουμε πως προσπαθείς να συσπειρώσεις τα μέλη.Βρε αστα αυτά,εδώ μιλαμε για τις εκλογές και πως θα έχουμε παραπάνω συμμετοχή και γρηγορότερη ενημέρωση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 9, 2016 meanwhile …και αφου (κατα-)σπαταληθηκε ασυστολα πολυ ενεργεια η μοναδικη πληροφορια που "διερευσε" απο την γενικη συνελευση ειναι τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας … κατι ειναι κι αυτο ας μην ειμαστε αχαριστοι. 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 9, 2016 Γνωριζω πολυ λιγα απο την ιστορια του συλλογου, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που θελει να κανει κλειστο club, σιγουρα οι παλαιοτεροι απο εμενα εχουν περισσοτερες παραστασεις, αλλα πιστευω οτι συμμετεχουμε εθελοντικα,για την ευχαριστηση μας, ξοδευοντας απο τον ελευθερο μας χρονο, απο τον χρονο της οικογενειας μας, απο τα χρηματα μας. Σιγουρα ειναι λογικο καποια παλαια μελη με μεγαλη και πολυετη συνεισφορα στον συλλογο να εχουν αποσυρθει, να εχουν κουραστει, να εχει το ενδιαφερον τους ατονισει, αποτελεσμα απολυτως φυσιολογικα κατα την δικη μου προςωπικη γνωμη. Στο Αυριανο Δ/Σ θα αποφασισθει για την Εκδρομη του 2017 ( Ειναι σιγουρα στην Γαλλια ) Επειδη παρακολουθω την ιστορια του Συλλογου σχεδον εξ αρχης, και πολλα χρονια απο μεσα σαν συμβουλος παρα τω ΔΣ αλλα οχι σαν μελος του ΔΣ, εχω να σου πω οτι καθε χρονο, τα ιδια (περι κλαμπ) προσαπτονται σε ΚΑΘΕ ΔΣ και το καθε ΔΣ τα ιδια ανταπαντα. Και επειδη τα ΔΣ αλλαζουνε, μαλλον η γκρινια εχει να κανει με τους απ'εξω (το μαλλον το λεω συμβιβαστικα, μην αρχισουμε καινουρια γκρινια... ). ΥΓ: Τα παραπανω σχολια δεν ειναι εις απαντησιν των σχολιων του giannis-ski τα οποια εντοπιζονται χρονικα στο παρον και δεν εχουν σχεση με παρελθοντα ΔΣ και κλαμπ. Ο νοων, νοειτω... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted June 9, 2016 Έτσι είναι τα πράγματα, όπως τα περιγράφει ο πολύπειρος και παλαιότερος εμού στο σύλλογο Μάκης. Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted June 9, 2016 Δεν υπάρχει σόφρων άνθρωπος που να αντιληφθεί τέτοιο κλίμα σε ένα Σύλλογο που αφορά χόμπι (=διασκέδαση, χαρά, χαμόγελο, ελεύθερος χρόνος κτλ) και να θέλει να ενταχθεί σ' αυτόν. Μιλήστε για σκι, για εκδρομές, για βουνά, για παρέες... Τα διαδικαστικά-τυπικά είναι πραγματικά αστεία, τσάμπα φάγωμα μεταξύ σας. 17 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted June 9, 2016 Δεν υπάρχει σόφρων άνθρωπος που να αντιληφθεί τέτοιο κλίμα σε ένα Σύλλογο που αφορά χόμπι (=διασκέδαση, χαρά, χαμόγελο, ελεύθερος χρόνος κτλ) και να θέλει να ενταχθεί σ' αυτόν. Μιλήστε για σκι, για εκδρομές, για βουνά, για παρέες... Τα διαδικαστικά-τυπικά είναι πραγματικά αστεία, τσάμπα φάγωμα μεταξύ σας. Είναι η πιο σωστή κουβέντα εδώ και καιρό στό φορουμ , και να ξέρεις ότι με έχεις προβληματίσει πάρα πολύ. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 9, 2016 Δεν υπάρχει σόφρων άνθρωπος που να αντιληφθεί τέτοιο κλίμα σε ένα Σύλλογο που αφορά χόμπι (=διασκέδαση, χαρά, χαμόγελο, ελεύθερος χρόνος κτλ) και να θέλει να ενταχθεί σ' αυτόν. Μιλήστε για σκι, για εκδρομές, για βουνά, για παρέες... Τα διαδικαστικά-τυπικά είναι πραγματικά αστεία, τσάμπα φάγωμα μεταξύ σας. Τωρα τα παραλες... Να βρεθει σωφρων ανθρωπος να φιλοδοξει να κανει αξιοπρεπες σκι στην Ελλαδα... Ολοι μας την εχουμε φαει την πετρια μας... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted June 9, 2016 (edited) μικρή προ-εξήγηση: Μπορεί να μην είμαι πολλά χρόνια σ' αυτό τον Σύλλογο, αλλά τον πονάω πολύ, γιατί έτυχε να περάσω τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μου στο βουνό κι έξω από αυτό εξαιτίας του. Και δεν υπάρχει καμία υπερβολή σ' αυτό, το (με) γνωρίζετε αρκετοί. Δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή -γενικότερα- πολλά πράγματα αλλάζουν, αλλά οφείλουμε να μην ξεχνάμε, να χαμογελάμε στη σκέψη των ωραίων που έχουμε περάσει και να τα εκτιμάμε όπως τους αξίζει. Το ότι απέχω πλέον σε σχέση με παλιά από τις ενεργές δράσεις (π.χ. ΟΕ, συνελεύσεις, συναντήσεις κτλ) δεν έχει να κάνει με την πίστη μου για την χρησιμότητά του. Τη γνώμη μου και τις συμβουλές μου, ΑΝ τις χρειάζεται, θα τις δίνω (όπως ήδη συνεχίζω να κάνω). Κύριο σχόλιο: Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με αγνό πάθος με τον Σύλλογο και δεν αξίζουν να κουβαλάνε αμαρτίες και εικόνα παλιών προβλημάτων όταν αναφέρουν τη λέξη "snowclub" στον έξω κόσμο. Ο Σύλλογος έχει αποκτήσει τοξικό χαρακτήρα στην κοινωνία του βουνού. Αυτή είναι η άβολη αλήθεια. Ακούει κάποιος "snowclub" και ξυνίζει μούρη. Πολλές φορές δεν ξέρει καν γιατί! Αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Έχει να κάνει περισσότερο με συμπεριφορές του παρελθόντος, μικρές ή μεγάλες λαμογιές στο όνομα του Συλλόγου, ανθρώπους που πίσω από το καθωσπρέπει και την "αγάπη" για το βουνό την έκαναν τη δουλίτσα τους. Κάπου εδώ κολλάει το "δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα", αλλά αυτά αφήνουν πληγές, δεν γίνεται να διαγραφούν, γίνεται απλά να μη συνεχίζονται. (αντίστοιχα έχουν σχηματιστεί άδικα κατηγορίες τέτοιου τύπου λόγω προσωπικής κόντρας και έχω υπερασπιστεί φίλες και φίλους σε τέτοιες κουβέντες, ακόμα και με άσχετους με τον Σύλλογο. Μικρός -και αηδιαστικός- ο κόσμος.) Αυτές εδώ οι έριδες μοιάζουν με εσωτερικό κόμματος ή καμμένου συνδικαλιστικού φορέα. Μιλήστε γι' αυτά που είπα και ο κόσμος θα έρθει, χαμογελαστός, απελευθερωμένος, χωρίς να νιώθει πίεση ή μιζέρια. Κάποιοι θα μιλάνε για σκι, κάποιοι για εκδρομές, κάποιοι για γκόμε... σόρι, εννοώ παρέες. Αλλά το κατεξοχήν άθλημα της χαράς και της ελευθερίας δεν μπορεί να στιγματίζεται από συνδικαλιές. Στις εκλογές κάθε Συλλόγου το ποσοστό στις Συνελεύσεις δεν είναι μεγάλο. Γι' αυτό και η απαρτία βάσει καταστατικών τοποθετείται τόσο χαμηλά, ενώ κλασικά υπάρχει πρώτο και δεύτερο κάλεσμα για να χρειαστεί ακόμα μικρότερη. Περισσότερα μέλη - περισσότεροι συμμετέχονες. Ποσοστά παρόμοια. Edited June 9, 2016 by PhaethonF1 6 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted June 9, 2016 Δεν υπάρχει σόφρων άνθρωπος που να αντιληφθεί τέτοιο κλίμα σε ένα Σύλλογο που αφορά χόμπι (=διασκέδαση, χαρά, χαμόγελο, ελεύθερος χρόνος κτλ) και να θέλει να ενταχθεί σ' αυτόν. Μιλήστε για σκι, για εκδρομές, για βουνά, για παρέες... Τα διαδικαστικά-τυπικά είναι πραγματικά αστεία, τσάμπα φάγωμα μεταξύ σας. Είναι η πιο σωστή κουβέντα εδώ και καιρό στό φορουμ , και να ξέρεις ότι με έχεις προβληματίσει πάρα πολύ. Δεν μεταφέρετε το νήμα στα θέματα του συλλόγου? Ήθελα να ρίξω πολύ μπινελίκι και κρατιέμαι.Να εκφραστούμε ελεύθερα ρε αδερφέ. Quote Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 9, 2016 Κύριο σχόλιο: Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με αγνό πάθος με τον Σύλλογο και δεν αξίζουν να κουβαλάνε αμαρτίες και εικόνα παλιών προβλημάτων όταν αναφέρουν τη λέξη "snowclub" στον έξω κόσμο. Ο Σύλλογος έχει αποκτήσει τοξικό χαρακτήρα στην κοινωνία του βουνού. Αυτή είναι η άβολη αλήθεια. Ακούει κάποιος "snowclub" και ξυνίζει μούρη. Πολλές φορές δεν ξέρει καν γιατί! Αλλά είναι κάτι που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Έχει να κάνει περισσότερο με συμπεριφορές του παρελθόντος, μικρές ή μεγάλες λαμογιές στο όνομα του Συλλόγου, ανθρώπους που πίσω από το καθωσπρέπει και την "αγάπη" για το βουνό την έκαναν τη δουλίτσα τους. Κάπου εδώ κολλάει το "δεν μπορείς να κοροϊδεύεις τους πάντες για πάντα", αλλά αυτά αφήνουν πληγές, δεν γίνεται να διαγραφούν, γίνεται απλά να μη συνεχίζονται. (αντίστοιχα έχουν σχηματιστεί άδικα κατηγορίες τέτοιου τύπου λόγω προσωπικής κόντρας και έχω υπερασπιστεί φίλες και φίλους σε τέτοιες κουβέντες, ακόμα και με άσχετους με τον Σύλλογο. Μικρός -και αηδιαστικός- ο κόσμος.) Εδω θα επρεπε να σταθουμε ολοι μας τωρα,μελη συλλογου,μελη φορουμ,επισκεπτες,παλαιοι και νεοι και να μηδενισει το κοντερ,να ξαναπαρει μπροστα η μηχανη και να παει παρακατω. Ποτε δεν θεωρουσα οτι ο συλλογος εναι ικανος να αλλαξει τα δρομενα στην χιονοδρομια της ελλαδας.θα ηταν σαν να περιμενα να μπορει η γη να αλλαξει την πορεια της ανδρομεδας. Ο συλλογος ομως μπορει να αλλαξει τον τροπο που βλεπουμε εμεις την χιονοδρομια και το βουνο.Την καλυτερευση των νεων χιονοδρομων ως προς την παιδεια που θα πρεπει να εχουν. Μπορει να δωσει πληροφοριες και συμβουλες αλλα οχι να αλλαξει κατι δραματικα.Μην ζουμε με αυταπατες. Νομιζω ηρθε η ωρα να σταθουμε ολοι μας προ των ευθυνων μας απεναντι στον συλλογο.ο καθενας με τον τροπο του,αλλος με την συνδρομη του,αλλος με τις γνωσεις του,αλλος με τα καλα του κι αλλος με τα κακα του. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ να ξεκαθαριστει ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ πως πρωτα βαζουμε τον ΣΥΛΛΟΓΟ και μετα τα θελω μας. τα παραπανω λογια του κωστα ειναι πολυ σοβαρα και θα πρεπει να μας αφυπνησουν ΟΛΟΥΣ. 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 9, 2016 Το νήμα κατά την γνώμη μου δεν πρέπει να μπει στα θέματα συλλόγου, ο ΕΣΤΧ δεν έχει να κρύψει απολύτως τίποτα από κανένα. Έχω μείνει με την απορία. Για ποιες "λαμογιές" μιλάει ο Κωστής; Συγκεκριμένα. Τι είναι αυτό που "ακούγεται" για τον σύλλογο, εκτός από αόριστες κατηγορίες, και αμαυρώνει την εικόνα του; 5 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted June 10, 2016 Δεν πρόκειται να πιάσεις έναν έναν να εξηγήσεις τι ισχύει και τι όχι. Ναι, πολλές φορές υπάρχει στρεβλή εικόνα, αλλά ακόμα κι αν είναι άδικη, είναι μια πραγματικότητα και πρέπει να αντιμετωπιστεί. Δεν έχω σκοπό να γίνω πιο συγκεκριμένος γιατί δεν είναι αυτό το βασικό θέμα της τοποθέτησής μου και θα γίνω και ο κακός της υπόθεσης από πάνω. Μιλήστε με τον κόσμο στο βουνό γι αυτό αν έχει τόση σημασία. Αν από δω και πέρα δεν υπάρχουν τέτοιες υπόνοιες και σας βλέπει ο κόσμος με χαρά και καλή διάθεση, τα πράγματα θα οδεύουν καλώς. 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted June 10, 2016 Συγκεκριμένα. Τι είναι αυτό που "ακούγεται" για τον σύλλογο, εκτός από αόριστες κατηγορίες, και αμαυρώνει την εικόνα του; Σε προσωπική φιλική συζήτηση που είχα με πολύ παλιό μέλος το οποίο δεν πρόκειται να ονοματίσω, δεν μπόρεσε να μου απαντήσει όταν το ρώτησα ευθέως. Οπότε αυτό που ακούγεται περί κλειστού κλαμπ, δεν είναι κάτι άλλο, παρά μόνο μια αναπαραγωγή που γίνεται εδώ και κάποια χρόνια και περνάει σε όλους μας σαν ιδέα ότι κάτι παίζει εδώ μέσα. Ακόμα και αν ρωτήσεις αυτόν που ξεκίνησε αυτήν την αναπαραγωγή, δεν θα ξέρει να σου απαντήσει είμαι σίγουρος. Το γεγονός κάποιος να έχει διαφωνία με το κάθε δσ πως διαχειρίζεται τον σύλλογο, είναι υγιές και εποικοδομητικό και του δίνεται η δυνατότητα να το αλλάξει αυτό με τη συμμετοχή του είτε στις οε έίτε στο δσ είτε σαν μέλος συλλόγου έίτε σαν απλό μέλος του φορουμ. Όσο ασχολούμαι ενεργά με τον σύλλογο από μέσα, δεν βλέπω κάποιον "παρασύλλογο". Βλέπω όμως άτομα με καλές προθέσεις που αντί να δίνουν φρέσκες ιδέες, καίγονται και αναλώνονται σε αυτόν τον φαύλο κύκλο. Στάλθηκε από το κινητό μου... 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 10, 2016 Κυριακο νομίζω οτι ο Κώστας μιλάει για ενα διαφορετικό πράγμα.μιλαει για πελατειακές σχέσεις και οφέλη που αποκομηθηκαν απο κάποιους στο όνομα του συλλόγου. Εσύ περιγράφεις ενα άλλο πρόβλημα. Όποτε τα προβλήματα είναι δυο. Θα μπορούσαμε να το παίξουμε αστυνόμοι και μετα δικαστές και να βρούμε την άκρη αλλα κατι μου λέει πως δεν θα είχε καλό φιναλε. Θα συμφωνήσω με την πρόταση του Κώστα πως πρέπει να πάμε παρακάτω και να κάνουμε μια καινούργια αρχή. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted June 10, 2016 Πρακτικά όμως αφορούν το ένα και το αυτό: την εικόνα του Συλλόγου προς τα έξω, που μπορεί να έχει σχηματιστεί δικαίως ή αδίκως, αλλά επαναλαμβάνω: σημαντικό είναι να το αποδεχτούμε. Όχι να φωνάζουμε μεταξύ μας: "δεν έχουν δίκιο, δεν έχουν δίκιο". Εδώ δεν μιλάμε για κάποιο πολιτικό κόμμα, δεν είναι δικαστήριο ο Σύλλογος. Κλείνεις, καταλαβαίνεις περί τίνος πρόκειται, συνεχίζεις με τα μάτια ανοιχτά και με τον ενδεδειγμένο τρόπο ώστε να μη δημιουργούνται τέτοιες παρεξηγήσεις. Η ριζοσπαστική μου πρόταση σε κάποια μέλη που μιλάμε ιδιωτικά και θα την πω κι εδώ είναι ακόμα ΚΑΙ επανίδρυση, αλλαγή ονομάτων κτλ, που θα σηματοδοτεί μια πιο σαφή στροφή σε συγκεκριμένη φιλοσοφία. Αν αυτή δηλαδή δεν μπορεί να γίνει εντός των τωρινών πλαισίων. 2 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 10, 2016 Σιγα, μην τρελλαθουμε και τελειως... Δεν ξερουμε τιποτα συγκεκριμενο απο κανενα συγκεκριμενα που κατηγορει το Συλλογο, το ΔΣ του, τωρινο η προηγουμενο, η ισως καποια μελη του Συλλογου, ενας Θεος ξερει και εμεις θα σκυψουμε το κεφαλι, θα αλλαξουμε ονομα στο Συλλογο και θα αποδεχθουμε οτι για να το λεει καποιος κατι τρεχει? Αν οντως υπαρχει κατι το μεμπτο, το αποκοπτουμε, το εξυγιαινουμε και προχωραμε, αλλα οχι να ζητησουμε και εμπρακτα συγνωμη για κατι που δεν ξερουμε τι ειναι αλλα κανει την εικονα του Συλλογου 'τοξικη'. Ο Συλλογος εχει 12-13 χρονια πορεια και εχει περασει πολλα, και απο μεσα και απο απ'εξω. Προσωπικα δεν δεχομαι να αλλαξουμε ονομα γιατι καποιος εχει γινατι το 'Snowclub'. Και εχω μπροστα μου καμποσα χρονια συνδρομης για να λεω την κοτσανα μου, αν θελει ο Γιαραμπης... 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 10, 2016 Σιγα, μην τρελλαθουμε και τελειως... Δεν ξερουμε τιποτα συγκεκριμενο απο κανενα συγκεκριμενα που κατηγορει το Συλλογο, το ΔΣ του, τωρινο η προηγουμενο, η ισως καποια μελη του Συλλογου, ενας Θεος ξερει και εμεις θα σκυψουμε το κεφαλι, θα αλλαξουμε ονομα στο Συλλογο και θα αποδεχθουμε οτι για να το λεει καποιος κατι τρεχει? Αν οντως υπαρχει κατι το μεμπτο, το αποκοπτουμε, το εξυγιαινουμε και προχωραμε, αλλα οχι να ζητησουμε και εμπρακτα συγνωμη για κατι που δεν ξερουμε τι ειναι αλλα κανει την εικονα του Συλλογου 'τοξικη'. 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted June 10, 2016 Το τι θα κάνει ο Σύλλογος με αυτή την πραγματικότητα (ή την αίσθηση που μεταφέρω εγώ, αν θέλει) είναι δικό του θέμα. Η πρότασή μου είναι πρώτα αλλαγή κατεύθυνσης και μετά τα άλλα ριζοσπαστικά, αν το πρώτο δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί. Σε κάθε περίπτωση, το να βγω εγώ ο κακός της υπόθεσης επειδή αναφέρθηκα σε κάτι που θα έχετε ήδη ακούσει κι εσείς σε συναντήσεις (συλλόγου και μη) ήδη χίλιες φορές θα είναι αστείο για να γελά το παρδαλό κατσίκι της στάνης του Ασκητορέματος. 4 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted June 10, 2016 (edited) Δεν υπάρχει σόφρων άνθρωπος που να αντιληφθεί τέτοιο κλίμα σε ένα Σύλλογο που αφορά χόμπι (=διασκέδαση, χαρά, χαμόγελο, ελεύθερος χρόνος κτλ) και να θέλει να ενταχθεί σ' αυτόν. Μιλήστε για σκι, για εκδρομές, για βουνά, για παρέες... Τα διαδικαστικά-τυπικά είναι πραγματικά αστεία, τσάμπα φάγωμα μεταξύ σας. Ας μείνουμε σε αυτό το post του Κώστα είναι νομίζω το πιό σημαντικό Edited June 10, 2016 by gatz 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 10, 2016 παει, ξεχηλωθηκε το τοπικ … 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted June 10, 2016 Σε κάθε περίπτωση, το να βγω εγώ ο κακός της υπόθεσης επειδή αναφέρθηκα σε κάτι που θα έχετε ήδη ακούσει κι εσείς σε συναντήσεις (συλλόγου και μη) ήδη χίλιες φορές θα είναι αστείο για να γελά το παρδαλό κατσίκι της στάνης του Ασκητορέματος. Οχι ρε παιδακι μου, δεν σε κατηγορει κανεις οτι εισαι ο κακος της υποθεσης. Προσωπικη μου θεση ειναι οτι ο Συλλογος αποφασιζει ...συλλογικα. Για το που θελει να βαδισει ο Συλλογος. Το αν ο ταδε η ο δεινα Δ/ΧΚ η επαγγελματιας του χωρου η πρωην μελος δεν γουσταρει κατι και μας σερνει ο,τι του κατεβασει η κουτρα του δεν εχει ουτε και πρεπει να εχει καμμια βαρυτητα. Ναι, οι επαγγελματιες του χωρου δεν βλεπουν με καλο ματι την υπαρξη ενος συλλογου που εμπλεκεται στα χωραφια τους. Το οτι τα μελη του Συλλογου ειναι οι πελατες τους δεν εχει καμμια βαρυτητα στο μυαλο τους. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted June 10, 2016 Ο Σύλλογος αποφασίζει συλλογικά αλλά οι κατευθύνσεις υπάρχουν μέσα από το χρώμα που θέλει να δώσει το κάθε ΔΣ και η κάθε ΓΣ. (Η συζήτηση πάντως για τους επαγγελματίες του χώρου δεν είναι του παροντος, είναι τελείως άλλη.) 1 Quote Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 10, 2016 Πάντως εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω πως μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτό για το οποίο σε κατηγορούν, αν... δεν ξέρεις τι είναι. 3 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 10, 2016 (edited) γκουχου!! gkoyxo καλα μην τρελαθούμε !! το κλιμα που αναφερη ο φεαθων υπήρχε !! και ητανε ακριβως οπως το αναφερει ..η εικονα του συλογου ητανε καθαρα ΣΝΟΜΠΕ προς του αλλους που θεωρούντο πληβιοι.. αυτη η εικονα -δεν υπαρχή πλεων η εικονα μας ειναι τελειως διαφορετικη απο οτι ητανε μπηκανε στον συλλογο νεα παιδια -με μερακι και με όρεξή του νεου αερα καταφερανε να αλλάξουν το ασχημο κλιμα που υπήρχε στην εικονα του συλλογου προς τα εξω .. και μη ακουσω τιποτα πα..ριων πως δεν υπήρχε κλπκλπ διοτι εγω τουλαχιστον και το ειδα και το εζησα και απο πρωτο χερι Edited June 10, 2016 by PRESIDENT 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites