dust 4,051 Report post Posted June 7, 2016 Με αφορμή το Post του Δαμιανού ,η ερώτηση πέρα από τα τυπικά που έχουν την αξία τους είναι τι φταίει και δεν υπάρχουν υποψήφιοι , ποιο είναι το λάθος που έχει γίνει και ψηφίσαν 23 από τα 105 μέλη ? Τι πρέπει να αλλάξει ώστε στην επόμενη ΓΣ να έχουμε πάνω από τους μίσους που είναι μέλη να συμμετέχουν ??? Καλό είναι να γνωρίζουμε αρκετά νωρίτερα το μέρος και την ημερομηνία των προσεχών εκλογών του συλλόγου ,καθότι ήδη η ryanair έχει βγάλει φθηνές τιμές και για Αθήνα και για Θεσσαλονίκη. (κάτω από τα 20 ευρώ ανα διαδρομή). Ελπίζω να μην αποφασίσετε κανένα κουλό μέρος ας πούμε Κρήτη ,Λαμία η Βόλο που δεν θα βολεύει κανένα με αποτέλεσμα να υπάρχει η ελάχιστη συμμετοχή. Για πες μου εσύ Κωστή τι μπορεί να φταίει; Περισι δεν βόλευε ο βολος,φέτος με φτηνή Ryanair πάλι δεν βόλεψε. Ας μην συζητάμε κάθε χρόνο τα ίδια,ο Μάκης τα είπε όπως είναι κι όπως είναι κ γραμμένα στα πρακτικά,κάθε φορά μαζευόμαστε όριο γι αυτο κ πάμε σε Τρίτο κάλεσμα γενικής. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted June 7, 2016 Σε κάθε περίπτωση ειδικά οι εκλογές και η ΓΣ αφορούν τα μέλη του ΕΣΤΟΥΧ και όχι του φόρουμ, οπότε η οποιαδήποτε κουβέντα, μπορεί να συνεχισθεί στο "Θέματα Συλλόγου". οποτε δεν υπηρχε λογος να συνεχισετε εδω αλλα ουτε καν να κανετε αναφορα για τις εκλογες ... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 7, 2016 οποτε δεν υπηρχε λογος να συνεχισετε εδω αλλα ουτε καν να κανετε αναφορα για τις εκλογες ... Κάθε ανακοίνωση είναι διαθέσιμη προς όλους. Μέλη συλλόγου,φόρουμ και επισκέπτες. Ακόμα και περαστικούς που ψάχνουν για ταξί μέρα βροχερή. Βγαίνουν ανοιχτά φωνάζεις,μιλαμε στα θέματα συλλόγου πάλι δεν σ αρέσει τα θες στο ανοιχτό. Πείτε μας τελικά πως βολεύει να φέρουμε τον σύλλογο στα μέτρα του καθενός. Καθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια και σας τα ποστάρω τα γραφόμενα σας και πάλι δεν νιώθετε και κουράζετε. Αλλα ξέχασα την γκρίνια εδώ μεσα την δημιουργούμε εμείς όχι εσείς. Σωστά τα γράφω; 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted June 7, 2016 δεν ειναι θεμα γκρινιας.... απλα ο περισσοτερος κοσμος του συλλογου ενεργα μελη η οχι του φορουμ και οτι αλλο ειναι Αθηνα και οσο να προσπαθουμε να πουμε το αντιθετο αυτη ειναι η πραγματικοτητα οσες συνελευσεις και να κανεις στο Βολο Η Θεσσαλονικη θα ειναι 15 ατομα (δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι και τοσοι) απο Βορεια Ελλαδα μπορει να λεω και πολλα.... ξεκινατε να κανετε τις συνελευσεις στην Αθηνα οπου ειναι και η φυσικη εδρα του Συλλογου η εστω σε καποιο χιονοδρομικο μεσα στη σαιζον μπας και ξεκινησει να συμμετεχει κοσμος Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 7, 2016 Κώστα εχω απαντήσει πιο πάνω γι αυτο που προτείνεις . Άσε το Βόλο,ο σύλλογος είναι Πανελλήνιος όχι αθηναϊκός,άρα και η Θεσσαλονίκη δεν είναι μακριά(τουλάχιστον για τους Αθηναίους). Αλλα όταν δεν ξεκούβαλας απο τις απλές συναντήσεις του αμαρουσιου να πας κάπου πιο νότια επειδή έτσι έχεις βολευτεί.θα πας Θεσσαλονίκη; Περισι φώναζαν για τον Βόλο,έγινε στη Θεσσαλονίκη με το κωλο εισιτήριο να φτάνει τα 25€ και πάλι δεν ήρθαν. Ξέρω οτι πολλοί δεν ήρθαν απο αντίδραση και όλα τα αλλα είναι φθηνές δικαιολογίες. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 7, 2016 Να μιλήσω καθαρά για εμένα; Την παραπροηγούμενη ΓΣ στο Πήλιο την έχασα λόγω απόστασης και οικονομικών. Την προηγούμενη επειδή συνέπεσε με εκδρομή που είχα κλείσει μήνες πριν. Και αυτή επειδή την έχασα επίτηδες επειδή πάρα πολύ απλά βαρέθηκα τις γκρίνιες. Το "γιατί έτσι και όχι αλλιώς". Αυτό είναι καθαρά η δική μου άποψη. Εννοείται ότι άλλοι έχουν κατά πάσα πιθανότητα εντελώς διαφορετικούς λόγους. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 7, 2016 αναρωτιεμαι λοιπον, με ποιο "ειδικο βαρος" θελουμε να εμφανιζωμαστε σαν συλλογος που θελει να εχει και φωνη που να ακουγεται … οταν στην γενικη μας συνελευση και στις εκλογες ειμαστε τρεις κι ο κουκος ? ποσο αντιπροσωπευτικα ειναι τα αποτελεσματα των εκλογων ( προσοχη ! δεν αμφισβητω κανενα μελος του δελτα σιγμα ! ) οταν μιλαμε για συμετοχη κατωτερη του 20% ? λεω τωρα εγω… Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 7, 2016 τα πραγματα ειναι απλα απλος η περισσότερη δεν ειχαν διαθεση να ερθουν και τελος στην επομενη γσ τα ξαναλεμε τωρα παμε βουρ για την εκδρομη του συλλογου στο εξωτερικο Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted June 7, 2016 Πολύ μπλα μπλα χωρίς ουσία...... Ίσως οι περισσότερες αναρτήσεις έχουν να κάνουν με την συμμετοχή στην ΓΣ. Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δικαιολογηθεί γιατί πήγε, ή γιατί δεν πήγε. Από την μία υπάρχει τάση "επίπληξης" στους απόντες, από την άλλη υπάρχουν κάποια χαιρέκακα χαμόγελα. Μαύρο και στον έναν, μαύρο και στον άλλον. Όταν στις βουλευτικές εκλογές που τα ψηφοδέλτια βρίσκονται δίπλα στο σπίτι μας και η διαδικασία είναι λίγων λεπτών, έχουμε συμμετοχή τάξεως 50%-60% (και εκλογική διαδικασία πολύ πιο σπάνια και εξόχως σημαντικότερη από την ΓΣ του συλλόγου), τι θα περιμένατε σε έναν σύλλογο του οποίου τα μέλη βρίσκονται διάσπαρτα ανά την επικράτεια; Άραγε το 50% των μελών, κατοικεί σε απόσταση μικρότερη των 100 χιλιομέτρων; Ή μίας ώρας δρόμου από τον τόπο διαμονής τους; Επομένως το ποσοστό συμμετοχής κρίνεται ικανοποιητικό, από όποια πλευρά και αν το δει ο καθένας. Εδώ όταν η χιονοδρομική σεζόν έχει περί τις 100+ ημέρες, πόσες χιονοδρομικές ημέρες χάνονται γιατί έχουμε άλλες υποχρεώσεις;;; Ένας σύλλογος στις μέρες μας, δεν είναι όπως ήταν πριν 50 ή 100 χρόνια, όπου έπρεπε να υπάρχει έδρα φυσική για το αντάμωμα των μελών. Όταν στην εποχή μας υπάρχουν ιντερνετικοί σύλλογοι, πολλά από το τι θεωρείτο παραδοσιακά "σύλλογος", ανατρέπονται. Και σίγουρα δεν πρέπει να αποκλειστούν οι μεν ή οι δε, διότι σύλλογος είναι και τα δύο. Όσο και αν θεωρώ σημαντική την φυσική παρουσία και συνάντηση, δεν είναι δυνατόν να αγνοηθεί ότι για αρκετούς ο σύλλογος είναι ένα ιντερνετικό και μόνο φόρουμ και αυτό από μόνο του υποβαθμίζει στα μάτια πάρα πολλών μία ΓΣ. Όμως ο σύλλογος ποιες ενέργειες κάνει για να μην είναι ένα απλό ιντερνετικό φόρουμ; Θέλει το ΔΣ μία δυνατή ΓΣ; Γιατί; Αν το θέλει, με ποιον τρόπο το επιτυγχάνει; Αν ανοίξω ένα κατάστημα και βάλω απ'έξω μία ταμπέλα "ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ", δεν νομίσω να προσελκύσω πολλούς πελάτες. Καλή η ενημέρωση με sms, αλλά η υπενθύμιση δεν είναι το αίτιο που θα προσελκύσει. Όλες οι κουβέντες περί την ΓΣ, περιστρέφονται γύρω από την ψηφοφορία. Αυτό θεωρώ ότι είναι το λιγότερο σημαντικό κομμάτι της ΓΣ. Το αμέσως σημαντικότερο είναι το τσιμπούσι. Και το σημαντικότερο είναι η ανάλυση στα περί του συλλόγου και αναφέρομαι στο οικονομικό-τεχνικό και στις αποφάσεις που παίρνονται κατόπιν ψηφοφορίας, που έχουν εξαιρετικά μεγάλη σημασία, δεσμευτική για το ΔΣ. Και μετά το καταστατικό (ιεραρχικά) αποτελούν και δέσμευση. Άραγε που ξέρουμε τι απόφαση είχε ψηφιστεί στην ΓΣ του 2008; Που έχει αναγραφεί; Τηρείται ή ξεχάστηκε; Και μεταξύ μας, μας τα κάνατε και λίγο νταούλια με τις καταστατικές...... Και που και που, καλό θα ήταν να γράφεται και κάτι ουσίας για την ΓΣ πέραν της ξύλινης γλώσσας. Η ΓΣ, ως δημιουργικό σώμα ενός συλλόγου, φέρνει προτάσεις, έχει ψηφίσματα, δεν μπαίνει σε καλούπι "πεπραγμένων της προηγούμενης χρονιάς" και μόνο αυτό. Μπορεί αρκετά από αυτά που ζητάει ο Γιάννης να μην τα καταλαβαίνω, όμως είναι φανερό ότι υπάρχει κενό ενημέρωσης. Και καταλαβαίνω την ύπαρξη του. Όμως καλά είναι το ΔΣ, να μην είναι αποκομμένο και απόμακρο από το υπόλοιπο φόρουμ. Επίσης καλά θα ήταν να ξέρουμε ότι ο Γιάννης είναι παράλληλα και μέλος στον αρχαιότερο και μεγαλύτερο χιονοδρομικό σύλλογο που υπάρχει. Άρα ίσως κάτι να προσπαθεί να μας πει. Και σίγουρα λόγω απόστασης, το λογικό είναι να είναι ο λιγότερο ουσιαστικά ενδιαφερόμενος. Τέλος, αν δούμε τα στατιστικά των μελών του συλλόγου, θα δούμε ότι υπάρχει ένα άνω όριο μελών. Επειδή ο σύλλογος λειτουργεί σε σημαντικό βαθμό ως παρέα, ή μεγάλη παρέα, ή πολύ μεγάλη παρέα, σε αυτό υπάρχει ένα ταβάνι. Για να ξεπεράσει το όριο αυτό, ο σύλλογος πρέπει να δημιουργήσει και έναν 2ο και 3ο ευρύτερο κύκλο μελών. Όμως αυτό απαιτεί και άλλη οργάνωση. Διότι για φανταστείτε να υπήρχαν 2.000 τακτοποιημένα μέλη. Εγώ που έχω δει το σύστημα να δουλεύει, πως θα μπορούσε να γίνεται ένας έλεγχος μελών, ταυτοτήτων, συνδρομών κλπ, κλπ..... με την υφιστάμενη δομή; Δεν θα υπήρχε απαίτηση για ένα site πρωτίστως και ένα φόρουμ στην συνέχεια; Δεν θα έπρεπε να είχαμε μερικά βιντεάκια από κάθε εκδρομή, κλπ, κλπ. Αυτό όμως και πολλά άλλα, σφυριλατείται και με προσωπικές σχέσεις των μελών, στο βουνό και όχι μόνο. Εδώ υπάρχει και τομέας "marketing". 8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
wraith 6,406 Report post Posted June 7, 2016 Το οτι κάνει like τώρα ο τότε αντιπρόεδρος στις κατηγορίες προς το τότε ΔΣ με αφήνει άφωνο. Δεν το βλέπω... Και φυσικά ούτε που κατάλαβες γιατί το έκανα το like. Και φυσικά δεν είμαι υποχρεωμένος και ούτε πρόκειται να σου απαντήσω το γιατί. [emoji14] Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 8, 2016 Δεν το βλέπω... Και φυσικά ούτε που κατάλαβες γιατί το έκανα το like. Και φυσικά δεν είμαι υποχρεωμένος και ούτε πρόκειται να σου απαντήσω το γιατί. [emoji14] Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ζήτησα να μου απαντήσεις σε τίποτα.ετσι κι αλλιώς δεν κατηγορούν εμένα για κλειστό κλαμπ πλέον,μια και επι των ημερών σου χρεώνεται κατι τέτοιο. Εάν με το like απάντησες εμένα μου αρκεί. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted June 8, 2016 Δεν ζήτησα να μου απαντήσεις σε τίποτα.ετσι κι αλλιώς δεν κατηγορούν εμένα για κλειστό κλαμπ πλέον,μια και επι των ημερών σου χρεώνεται κατι τέτοιο. Εάν με το like απάντησες εμένα μου αρκεί. Κάτι τέτοιες παπαριές λέγονται και μετά λες ευτυχώς που έφυγα από αυτό το @@@@@@@. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 8, 2016 (edited) Κάτι τέτοιες π.....ριες λέγονται και μετά λες ευτυχώς που έφυγα από αυτό το @@@@@@@. Απαπα....παρεκτρεπεστε κύριε mil. Γιατι το λες αυτο;εσύ δεν έλεγες πως κάποτε ήθελα να κάνω τον σύλλογο λόμπι πλουσίων;τώρα το λέει άλλος βέβαια στη θέση σου. Τώρα δηλαδή που ο Αλέξης εξέφρασε το παράπονο του, το θεωρείς π.......ρια; Edited June 8, 2016 by dust Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted June 8, 2016 σοβαρα τωρα δεν ξερω τι προηγουμενα εχετε... αλλα δεν μπορειτε να πιειτε ενα καφε και να τα βρειτε????τι καθομαι και διαβαζω και χανω το χρονο μου ρε γμτ???ελεος...σαν θειτσες κανετε 11 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 8, 2016 Του αρέσει η Αυστρία κ εμένα η γαλλια 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted June 8, 2016 Του αρέσει (η Αυστρία) το ischgl κ εμένα η γαλλια fixed … 3 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted June 8, 2016 Με την μολις 3 ετων παρουσια μου στον Συλλογο ( ισως χρειαζομαι και αλλο χρονο ), δεν εχω ακομη καταλαβει πως μπορει ενα Δ/Σ του παρελθοντος και του παροντος να δημιουργει κλειστο club, το οποιο εχει μονο 12 μηνη παρουσια, και επειτα απο καθε εκλογικη διαδικασια, ξεκιναει καλοκαιρι και ολοι ( σχεδον ολοι ) τρεχουμε σε οτιδηποτε καλοκαιρινο αργοτερα δε σκεφτομαστε σε ποιο βουνο θα παμε και ξαφνικα ξανα εκλογες. Θα καταλαβαινα απολυτα την ενοια κλειστο club μονον εαν η καθε θεση στο Δ/Σ πληρωνε 5.000,00 € καθε μηνα. 6 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 8, 2016 Εγώ λέω να βγάλουμε την εκδρομή σύντομα διότι παραζεσταθηκαμε Bill και πρέπει να δροσιστούμε. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Val Claret 1,608 Report post Posted June 8, 2016 Εγώ λέω να βγάλουμε την εκδρομή σύντομα διότι παραζεσταθηκαμε Bill και πρέπει να δροσιστούμε. Γνωριζω πολυ λιγα απο την ιστορια του συλλογου, αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που θελει να κανει κλειστο club, σιγουρα οι παλαιοτεροι απο εμενα εχουν περισσοτερες παραστασεις, αλλα πιστευω οτι συμμετεχουμε εθελοντικα,για την ευχαριστηση μας, ξοδευοντας απο τον ελευθερο μας χρονο, απο τον χρονο της οικογενειας μας, απο τα χρηματα μας. Σιγουρα ειναι λογικο καποια παλαια μελη με μεγαλη και πολυετη συνεισφορα στον συλλογο να εχουν αποσυρθει, να εχουν κουραστει, να εχει το ενδιαφερον τους ατονισει, αποτελεσμα απολυτως φυσιολογικα κατα την δικη μου προςωπικη γνωμη. Στο Αυριανο Δ/Σ θα αποφασισθει για την Εκδρομη του 2017 ( Ειναι σιγουρα στην Γαλλια ) 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted June 8, 2016 2 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted June 8, 2016 Απαπα....παρεκτρεπεστε κύριε mil. Γιατι το λες αυτο;εσύ δεν έλεγες πως κάποτε ήθελα να κάνω τον σύλλογο λόμπι πλουσίων;τώρα το λέει άλλος βέβαια στη θέση σου. Τώρα δηλαδή που ο Αλέξης εξέφρασε το παράπονο του, το θεωρείς π.......ρια; Μάλλον θα πρέπει να ελέγξεις την μνήμη + λογική. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 8, 2016 Μάλλον θα πρέπει να ελέγξεις την μνήμη + λογική. Επειδη δεν θυμάμαι έχεις κάθε δικαίωμα να θυμησεις εσύ χωρίς παρεξηγηση Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted June 8, 2016 Ήρεμα.... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted June 8, 2016 Κάτι τέτοιες παπαριές λέγονται και μετά λες ευτυχώς που έφυγα από αυτό το @@@@@@@. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dust 4,051 Report post Posted June 8, 2016 Κάτι τέτοιες παπαριές λέγονται και μετά λες ευτυχώς που έφυγα από αυτό το @@@@@@@. Αλέξη εδώ ψάχνουμε τροπο να συσπειρώσουμε τα μέλη. Αν εσύ θέλεις κατι να πεις και ειδικά σε μένα στείλε πμ διαφορετικά πες το να τελειώνουμε και να πάμε παρακάτω.δεν βοηθάμε ετσι ούτε εγώ ούτε εσύ. Quote Share this post Link to post Share on other sites