Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ALCATRAZ

Χ. Κ. Βασιλίτσας 2016 - 2017

Recommended Posts

Αύριο θα είμαστε πάνω, αν ανέβει κάποιος μπλε μπουφάν και κράνος με κόκκινο παντελόνι. Ας σφυρίξει κλέφτικα.

Αύριο θα είμαστε πάνω, αν ανέβει κάποιος μπλε μπουφάν και κράνος με κόκκινο παντελόνι. Ας σφυρίξει κλέφτικα.

Κάτσε να δούμε αν θα φαινόμαστε! :ninja::ninja::ninja:

5dcd14a9-a154-4860-a4c3-11dfc614523d_zpsf410110f.jpg

Θα φαινόμαστε, τα έχω μιλημένα :animier::animier::animier:

Σήμερα καθόλου καλά θα έλεγα. Βαρύ χιόνι, στόκος θα έλεγα, δεν τσουλούσε με τίποτα. Διπλό ενώ το βράδυ είπαν θα το δώσουν κανονικά στην ανακοίνωση δεν άνοιξε ποτέ. Άλλοι μας έλεγαν λόγω αέρα, άλλοι λόγω πάγου, άλλοι λόγω κινδύνου. Εγώ λέω λόγω Σ/Κ. Ομίχλη πολύ, κάναμε 5 κατεβασιές, ήπιαμε τα καφεδάκια μας και γυρίσαμε.

Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 2

Σήμερα δυστυχώς δεν είχανε πατήσει 2πλό και 3πλό(ελιμεία δεν πήγαμε,είχε ομίχλη).

Στο 2πλό έβλεπες αλλά κολούσε πολύ,αργότερα έβαλε λίγο κρύο και έφτιαξε κάπως.

Στο 3πλό το χιόνι καλύτερο,με περισσότερη ομίχλη.Νομίζω ότι είχαν απαγορεύσει το εκτός

στο 2πλό,το ανακοινώσανε σίγουρα στα μεγάφωνα,αλλά είδα κόσμο να βγαίνει.Κρίμα γιατί αν γίνει η στραβή...Ξέρω να τους πάρουνε τις κάρτες κλπ.Έλα όμως που δεν γίνεται.Και η πλάκα είναι, ότι αυτοί που θα τραβιούνται είναι αυτοί που τώρα δεν κάνουν τίποτα γι'αυτό.

2/2 ήττες από βασιλίτσα. Και σήμερα και χθες. Ο καιρός δεν λέει να ανοίξει και το χιόνι υγρό και βαρύ. Στο τελευταίο μου run ενώ είχανε κλείσει τα lift πηγαίνοντας από διπλό για ελιμεία, είχε χαθεί μια κοπέλα στην ελιμεία. Δεν έμαθα τι έγινε. Ελπίζω να βρέθηκε και να είναι καλά.

• Like 1

BASI Level 3 Alpine Ski Instructor (partly qualified).

Σου φώναξα όταν κατέβαινες στους πυλώνες στο 2πλό αλλά δεν άκουσες.Της μίλησες;

Πυλώνες διπλού; Μήπως εννοείς τριπλού; Γιατί κάτω από πυλώνες διπλού δεν πήγα καθόλου.

Όχι δεν την βρήκα εγώ. Απλά όπως κατέβαινα με παρέα από διπλό για ελιμεία, κάπου στην μέση της ελιμείας βλέπουμε τους πιστέρ μαζί με έναν ακόμη (απ΄την παρέα της λογικά), και μας ρώτησαν από που ερχόμαστε και αν είδαμε κάπου κάποια κοπέλα μόνη της. Είχαν κλείσει ήδη τα lft.

Σήμερα δυστυχώς δεν είχανε πατήσει 2πλό και 3πλό(ελιμεία δεν πήγαμε,είχε ομίχλη).

Στο 2πλό έβλεπες αλλά κολούσε πολύ,αργότερα έβαλε λίγο κρύο και έφτιαξε κάπως.

Στο 3πλό το χιόνι καλύτερο,με περισσότερη ομίχλη.Νομίζω ότι είχαν απαγορεύσει το εκτός

στο 2πλό,το ανακοινώσανε σίγουρα στα μεγάφωνα,αλλά είδα κόσμο να βγαίνει.Κρίμα γιατί αν γίνει η στραβή...Ξέρω να τους πάρουνε τις κάρτες κλπ.Έλα όμως που δεν γίνεται.Και η πλάκα είναι, ότι αυτοί που θα τραβιούνται είναι αυτοί που τώρα δεν κάνουν τίποτα γι'αυτό.

Καλά ότι νά'ναι έγραψα και δεν έχω ξεκινήσει ακόμη το κρασί.Ότι έγραφα για 2πλό είναι 3πλό και ανάποδα.Ισχύει μόνο η απαγόρευση στο 2πλό.
  • Like 1

Επιτέλους σήμερα μας έκανε την χάρη. Και με λίγο skinάρισμα απολαύσαμε ανοιξιάτικες πούδρες.. :shuriken:

zwdi4o.jpg

10pnbl3.jpg

• Like 14

Επιτέλους σήμερα μας έκανε την χάρη. Και με λίγο skinάρισμα απολαύσαμε ανοιξιάτικες πούδρες.. :shuriken:

zwdi4o.jpg

10pnbl3.jpg

Ακόμα ελεύθερος κυκλοφορείς ε;;; Edited by fANis
  • Like 1

Ακόμα ελεύθερος κυκλοφορείς ε;;;

Ακόμα. :ph34r:

Ελπίζω να δώσει λίγα ακόμα να κανονίσουμε να ανεβούμε και παρέα.

• Like 3

Ακόμα. :ph34r:

Ελπίζω να δώσει λίγα ακόμα να κανονίσουμε να ανεβούμε και παρέα.

Εεεεεετσι ;)

Καλησπέρα,

Επιστρέφω τον Απρίλιο από σεζόν στις Άλπεις. Ξέρει κανείς μέχρι πότε σκοπεύουν να κρατήσουν τη Βασιλίτσα ανοιχτή, εφόσον υπάρχει κάλυψη?

Ευχαριστώ

Καλώς τον!

Μετά από σεζόν στις Αλπεις, στη Βασιλίτσα για αποθεραπεία θα πας; :)

• Like 1

Practice makes perfect

Μετά απο ταξίδι στο εξωτερικό και ειδικά αν μιλάμε για σαιζον , οι κακόμοιρες πιστουλες των βουνών μας μοιάζουν σαν θλιβερες τσουλήθρες. :D :D

Κάτσε άλλο ενα μηνα εκεί , δυό μήνες και έλα κατευθείαν για μπανια στην θαλασσα !! :D

Edit , πες μας τουλάχιστον που ήσουν και τι έκανες εκει περα ....!!! μολόγα!!! :)

Edited by Χρήστος Μ.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Μεγάλωσα στη Βασιλίτσα και την αγαπώ πολύ, θέλω να παίξω λίγο με το βουνό μου :P

Θα καθόμουν και τρεις μήνες αλλά δεν έχουμε πολύ περισσότερο χιόνι μη σκάτε, 10 καλές πουδρομέρες μας έκανε όλη τη σεζόν. Έχουν ανέβει και οι θερμοκρασίες και δε τα βλέπω καλά τα πράγματα, προς το παρόν τρώω τα μούτρα μου στο πάρκο. Στη Mottaret είμαι, 3 vallees, βραδινή βάρδια ρεσεψιόν/μπαρ ξενοδοχείου. 12-7 κάθε βράδυ, σκι όλη μέρα και ύπνο απόγευμα. Ό,τι πιο συγκεκριμένο θέλετε να ρωτήσετε, ευπρόσδεκτοι.

• Like 12

Χρειάζεσαι βοηθό ; :P

Edited by Pant
  • Like 8

Practice makes perfect

Βαρεθηκα τα φαρμακα ,ερχομαι για λαντζα και για σκι !

Κράτιστον κτημάτων ευβουλία.

Σοφοκλής

βρέχει....ευρώ....

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Πληρωνει

Εχουν βγει κονδυλια και πληρωνει οτι χρωσταει.

Οποιος προλαβει.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

οκ πληρώνει,καμμιά τουαλέτα της προκοπής που δε θα σιχαίνεσαι να μπεις θα έχουμε?

η ντροπή του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...