kyr 1,833 Report post Posted January 5, 2017 Εγω την εβγαζα στο μπαρακι ακομα κι οταν ειχε κλινεςειχε και κορίτσια; 2 Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted January 5, 2017 Καλά να περάσετε Κωστή, να ανεβάζετε συνέχεια φωτογραφίες για μας "ανεβάζετε" την διάθεση . Και προσοχή στον δρόμο. Μην λες πολλά... Θα σε αφήσω στα Τέμπη.... Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted January 5, 2017 Μην λες πολλά... Θα σε αφήσω στα Τέμπη.... Έλα πες την αλήθεια, βλέπεις στην web cam πως ρίχνει φουλ και δεν σε πιάνει ύπνος 3 Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
pierre7 691 Report post Posted January 6, 2017 Ελλαδα ευρωπαικη χωρα??Χαχαχα Στο Μπανσκο,αν αφηνες αμαξι παρανομα παρκαρισμενο για να χαιρετησεις το φιλο σου στην καφετερια ή να βγαλεις εισητηριο στη γονδολα και το αφηνες οπου γουσταρες,ερχοταν αμεσως γερανος και στο σηκωνε... Μαγκες με δανεικα λεφτα μια ζωη ειμαστε. 3 "Δεν μου ταιριαζει εμε η κατεβασμενη σημαια,δεν μου ταιριαζει η υστατη προσπαθεια " Sir Ernest Shackleton Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted January 6, 2017 Πως είναι τα πράγματα πάνω; 1 Share this post Link to post Share on other sites
ilias-zak 1,749 Report post Posted January 6, 2017 (edited) Ελλαδα ευρωπαικη χωρα??Χαχαχα Στο Μπανσκο,αν αφηνες αμαξι παρανομα παρκαρισμενο για να χαιρετησεις το φιλο σου στην καφετερια ή να βγαλεις εισητηριο στη γονδολα και το αφηνες οπου γουσταρες,ερχοταν αμεσως γερανος και στο σηκωνε... Μαγκες με δανεικα λεφτα μια ζωη ειμαστε. Καλά εκεί το κάνουν με πουστι@.Στη ζουλα ξεπεταγονται σαν τους πρωτόγονους και στο φορτωνουν.Ούτε ζημιές κοιτανε, ούτε τίποτα. Ίσως παίζει λαδωμα έπειτα.Πολυ πιθανόν. Σιγά μην ξαναταξιδεψω από Αθήνα για Μπανσκο.Και η τρίτη ευκαιρία που τουδωσα πολυ ήταν. Edited January 6, 2017 by ilias-zak Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted January 6, 2017 Εμείς πήγαμε πέρυσι 25 Μαρτίου και δεν είχαμε αντιμετωπίσει πουθενά κανένα πρόβλημα, εκτός από την απίστευτη καθυστέρηση στα σύνορα (3 ώρες τουλάχιστον) προς Βουλγαρία Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted January 6, 2017 Συμφωνα με κατι site και ενα γνωστο που διεσχισε ολη τη βουλγαρια απο ρουμανια τα πραγματα ειναι δυσκολα στους δρομους με το συνεχες χιονι...Εγω λεω να το ρισκαρω και αυριο να ανεβω μαλλον μπανσκο η αν ειναι καλα οι δρομοι μποροβετς... Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted January 6, 2017 Καλά εκεί το κάνουν με πουστι@.Στη ζουλα ξεπεταγονται σαν τους πρωτόγονους και στο φορτωνουν.Ούτε ζημιές κοιτανε, ούτε τίποτα. Ίσως παίζει λαδωμα έπειτα.Πολυ πιθανόν. Σιγά μην ξαναταξιδεψω από Αθήνα για Μπανσκο.Και η τρίτη ευκαιρία που τουδωσα πολυ ήταν. θυμασαι λιακο τελευταια μερα που κατσαμε στο καφε μεσα στην πολη και παρκαρε ενας παρανομα και σε μισο λεπτο ηρθανε και το φορτωσανε?? Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted January 6, 2017 Reporting live from bansko.... Ανέβηκαμε σημερα και όλα μας έχουν πάει μια χαρά. Μετά τα σύνορα συνεχόμενη χιονοπτωση αλλά καθαρίζουν συνέχεια μέχρι το bansko. ειδικά ο κεντρικός δρομος για Σοφία ήταν άριστος! Είχαμε και χιονολαστιχα και ήρθαμε μια χαρά. πολύ χιόνι μέσα στο χωριό και στους δρόμους. Σκι δεν προλάβαμε. Αύριο από αυτό Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8 Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 6, 2017 Το να σηκώνουν τα αυτοκίνητα το εχουν ανατεσει σε ιδιωτική ετερια αλλα παντα γινετε με παρουσία αστινομικο ,αυτος βγαζει φοτο και μετα το φορτώνουν ,το πανε στο πάρκινγκ οπου οταν πας να το παρεις ,ολη η φασαρια σου κοστίζει 100 λεβα= 50 ευρω!! Σήμανση και πινακίδες εχει ανα 30 μετρα,αλλα ο ελλινας το θελει το αμάξι εξω απο την καφετέρια !! Για να το βαλεις στα ασφαλοι πάρκινγκ ,κοστίζει απο 1 μεχρι 2 λεβα την ωρα διλαδι το πολυ 1 ευρω 7 Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted January 6, 2017 αυτό Πέπε ξαναπέστο,αν μπορούσε θα το έβαζε και μέσα 2 Share this post Link to post Share on other sites
Blue hunter 1,147 Report post Posted January 6, 2017 Μακάρι να γινόταν κι εδώ αυτό Pepe.Το ασθενοφόρο δεν μπόρεσε να μπει στον πεζόδρομο για να παραλάβει τον πατέρα μου (αυτοκίνητο παρκαρισμένο παράνομα) και τον κουβαλούσαμε 100m περίπου! Αν αυτό αρέσει σε μερικούς ... τι να κάνουμε ρε Pepe μη χάνεις τα λόγια σου!Η πολη μου έχει μεγάλο πρόβλημα και κανείς δεν ενδιαφέρεται! Δέκα χρόνια κυκλοφορώ στη Βουλγαρία και εκτός απο ελέγχους δεν είχα άλλα παρατράγουδα.Τώρα σε όποιον αρέσουν οι περιπέτειες στο δρόμο ...ε ας μη παραπονιέται στο τέλος! Μακάρι να γινόταν έτσι και στην Ελλάδα. 8 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 7, 2017 Αν κοστίζει 50 ευρώ να το πάρεις πίσω, συμφέρει για μακροχρονια στάθμευση όσο θα μένεις εκεί. Όπως το ανεκδοτο που άφησε την Ferrari του στην τράπεζα βάζοντας την ενέχυρο... ΧΑΧΑΧΑΧΑ 2 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted January 7, 2017 Α και σχετικά με την συγκριτική ανάπτυξη των δύο χωρών : http://www.capital.gr/story/3181752/i-em-boulgaria-em-xeperase-tin-ellada-kai-sti-diaxeirisi-aporrimmaton "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
pepe karaivanov 3,503 Report post Posted January 7, 2017 Ναι ξερεις γιατι;;; Ολα τα εχουν δωσει στους ιδιώτες !! Καλο για την χορα ,κακο για τον λαό 1 Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted January 7, 2017 Κρύο κρύο κρύο! Τέλειο χιόνι, λιγο χωραφι αργά, αλλά τί να κάνεις, πολύς ο κόσμος! Απόλυτα ικανοποιημενοι από bansko και Βουλγαρία. To be continued...... Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 5 Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted January 8, 2017 Οντως συνθηκες χιονιου χθες αλλα και σημερα το πρωι πολυ καλες...Αριστο το χιονι..μετα τις 12 περιπου πλακωνει πολυ κοσμος κ ψιλοχαλαει...Ααα και πολυ κρυο..Πολλα αμαξια diesel μεινανε και ενα απο αυτα το δικο μου.Μαλλον παγωσαν πετρελαια η φιλτρο..Και φυσικα αντε βρες καποιον να στα αλλαξει σκ....Μαλλον θα παρατεινω τις διακοπες μου... 1 Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 8, 2017 Οντως συνθηκες χιονιου χθες αλλα και σημερα το πρωι πολυ καλες...Αριστο το χιονι..μετα τις 12 περιπου πλακωνει πολυ κοσμος κ ψιλοχαλαει...Ααα και πολυ κρυο..Πολλα αμαξια diesel μεινανε και ενα απο αυτα το δικο μου.Μαλλον παγωσαν πετρελαια η φιλτρο..Και φυσικα αντε βρες καποιον να στα αλλαξει σκ....Μαλλον θα παρατεινω τις διακοπες μου...κανε πέτρα τη καρδιά σου και κάτσε κι άλλες μερες φιλε. 5 Share this post Link to post Share on other sites
Dim 4,703 Report post Posted January 8, 2017 Πριν γίνει μείον η θερμοκρασία γύρω στο +5 αμ ξέρεις ότι θα πας σε παρακάτω από -5 βάζεις αντιπαγωτικο στο πετρέλαιο. Παγώνει μέσα στα φίλτρα. Δεν κάνει ζημιά αλλά πρέπει να περιμένεις. 2 carpe diem Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted January 9, 2017 (edited) Πριν γίνει μείον η θερμοκρασία γύρω στο +5 αμ ξέρεις ότι θα πας σε παρακάτω από -5 βάζεις αντιπαγωτικο στο πετρέλαιο. Παγώνει μέσα στα φίλτρα. Δεν κάνει ζημιά αλλά πρέπει να περιμένεις.Η πλακα ειναι οτι βαζω συχνα σχεδον σε καθε γεμισμα το χειμωνα.ειχα βαλει κ τωρα.http://www.dieselpartsdirect.co.uk/fuel-additive-/stanadyne-performance-formula-250ml.htm Αλλα μαλλον εχεις δικιο στο τελευταιο γεμισμα η θερμοκρασια ηταν ηδη πεσμενη..Δυστυχως δε μπορω να περιμενω ολη τη βδομαδα και θα αλλαξω το φιλτρο.. Edited January 9, 2017 by giannis3011 Share this post Link to post Share on other sites
snowfire 1,292 Report post Posted January 11, 2017 όποιος ξέρει πληροφορίες για την κατάσταση του δρόμου από Θεσσαλονίκη Σέρρες προμαχωνα και προς μπανσκο παρακαλω ας γραψει.Θα ταξιδεψει συγγενης αυριο.ευχαριστω Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted January 11, 2017 όποιος ξέρει πληροφορίες για την κατάσταση του δρόμου από Θεσσαλονίκη Σέρρες προμαχωνα και προς μπανσκο παρακαλω ας γραψει.Θα ταξιδεψει συγγενης αυριο.ευχαριστω Εγω γυρισα απο BORO Προχθες. Μια χαρα ηταν την ημερα. Θελει προσοχη αλλα χωρις αλυσιδες. Τωρα δεν ξερω τι γινεται οπως δεν ξερω κ απο τον κεντρικο προς Μπανσκο...... 1 Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kosttis 166 Report post Posted January 11, 2017 Γύρισα χτες. Είχε.ακλη χιονοπτωση το πρωί όλα καθαρά μέχρι τη στροφή για μπάνσκο. Από εκεί μέχρι το χωριό ήθελε χιονολαστιχα αλλιώς αλυσίδες. Στάλθηκε από το D6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
pka 1,173 Report post Posted January 11, 2017 Μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση προς αυτούς που γύρισαν πρόσφατα. Το site του χιονοδρομικού δίνει τις δυο πίστες του Plato κλειστές. Το ίδιο κλειστό δίνει και το λιφτ ανάμεσά τους. Ισχύει και το χιονοδρομικό είναι χωρισμένο στα δύο, ή απλώς έχουν εγκαταλείψει την ενημέρωση του site; Μου κάνει εντύπωση με τόσο χιόνι ακόμη και στους δρόμους, με ανοιχτές τις χαμηλές πίστες και το δρόμο για το χωριό, να υπάρχουν κλειστές πίστες τόσο ψηλά. Share this post Link to post Share on other sites