Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Κάποτε είχα βρει ένα αγγλικό φόρουμ που είχε πολλές ανταποκρίσεις από Βουλγαρία. Θυμάμαι που το θέμα της δεύτερης γόνδολας απασχολουσε πολύ τους Αγγλους που είχαν αγοράσει διαμερίσματα στο Μπάνσκο.

Αλήθεια ποιο είναι περίπου το ποσοστό των Βούλγαρων πελάτων;

Αναρωτιέμαι, υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το snowclub forum στην Βουλγαρία; Τι να γράφουν εκεί για τα προβλήματα του Bansko?

Ski.bg

Αυτό είναι το αντίστοιχο του Snowclub

Οι Βούλγαροι δεν πολύ πάνε μπανσκο η πάνε όταν δεν είναι φευρουαρης !!

• Like 2

Ski.bg

Αυτό είναι το αντίστοιχο του Snowclub

Οι Βούλγαροι δεν πολύ πάνε μπανσκο η πάνε όταν δεν είναι φευρουαρης !!

Μα καλά αν χάσεις το Φλεβάρη τι σου μενει?

Πειρατικό ταξι? Αυτός ειναι ο πολιτισμός?

Πεπε δεν έχω τίποτα μαζι σου.Αλλα έχω με το Μπανσκο

Edited by ilias-zak

101277.jpg

καλημερα! εμεις σαββατο μεσημερι υπολογιζω να ειμαστε πανω μεχρι τριτη πρωι πρωι που θα την κανουμε.

έχουμε αποψη για το δρομο προς το μπανσκο? μεσα στο χωριο έχει χιονια?

ελπιζω να ευχαριστηθω οσο αντεξω σκι. εχω σκοπο μεχρι τις 8¨30 να ειμαι στη γονδολα για πανω.

καλα να περασουμε οσοι θα ειμαστε εκει το 3μερο!

• Like 1

IPB Image

Ηλία ,το φεβρουαρη είναι παντού χαμός ,και μη μου πεις ότι στην Αυστρία -Ελβετία δεν είναι !!

Καλά σκι κανείς όχι μόνο το Φεβρουαρίου ,εγώ ξεκίνησα τα Χριστούγεννα -χορης κόσμο , το γιανουαρη σκι με 30 λεπτά αναμονή -το Φεβρουαρί μέχρι 23-25 πολύς κόσμος -όχι σκι :) ,μεθα άνετα σκι ,το μαρτι 10 λεπτά αναμονή στην 9-9,30 ,τον Απριλι σούπερ σκι μόνοι μας

• Like 4

μολις γυρισα απο πρωτη φορα Μπανσκο εν ολιγοις να πω τις εντυπωσεις μου :

- οι ουρες δεν με ενοχλησαν καθοολου καθως ακουσα την συμβουλη Ελληνιδας δασκαλου σκι να ανεβαινουμε με το αμαξι στο πάνω παρκινγκ του Χιονοδρομικου (15 λεπτα πολυ ομορφη διαδρομη μεσα στα ελατα και στα δεντρα

- καταπληκτικο χιονοδρομικο (το management το κανουν Αυστριακοι?) χαιρεσαι το σκι μεχρι να πονεσουν τα ποδια σου :) ...η αλλιως πονας αλλα δεν θες να σταματησεις :)

- το μονο αρνητικο παρα πολλες αστρωτες πιστες... γεματα βουναλακια στις περισσοτερες (δεν ξερω αν αυτο οφειλεται στις υψηλες θιερμοκρασιες που ειχε το 3ημερο η σε κατι αλλο .. ο ΠΕΠΕ μπορει να μας πει ...
- Απαραδεκτο φαγητο στο Χωρίο ... πραγματικα μονο στο ΒΙΚΤΟΡΙΑ ετρωγες καλα και αντε και στο Euphoria (φανταζομαι θα υπαρχουν και αλλα που αξιζουν αλλα το ακουγες απο παντου αυτο

- Εμενα προσωπικα σαν χωριο δεν μου εκανε καποια εντυπωση ... πολυ "τουριστικοποιηση" (θεωρω πως αν καποιος ΔΕΝ παει για ΣΚΙ δεν υπαρχει λογος να παει για "βολτα" στο Μπανσκο στην Ελλαδα υπαρχουν πολυ περισσοτεροι ομορφοι Χειμερινοι Προορισμοι)
- Οι Βουλγαροι προσπαθουν αλλα τουλαχιστον θα πρεπει να μαθουν ΑΓΓΛΙΚΑ.. δεν γινεται να θες να κανεις τις "Αλπεις" των Βαλκανιων και να μην ξερει το προσωπικο να μιλαει Αγγλικα!

• Like 2

fischer-progressor-f18-2016-17.png

Τα βουναλάκια !!!!!

Ψιλές τερμοκρασιες- βροχή πριν 2-3 μέρες -κόσμος στις πιο εύκολες πίστες !!

Φαγιτο -Βικτόρια -Εουφορια-Queen's pub ,ποτέ στις εμπορικές -τουριστικές ταβέρνες

πέπε πες μου οτι ήσουν πάνω? κάναμε σκι κυριακη δευτερα. ανοιξιάτικο χιονι, όχι καλά στρωμενες πιστες λογω βροχης. μπορούσες να κανεις πολυ ωραιο σκι με πολυ παιχνιδι σε bumps. ευκαιρια να μαθεις και αυτου του ειδους το τεραιν. καποιος ειχε πει οτι οι dolphin turns δεν χρησιμευουν? :D

Στάλθηκε από το κινητό μου...

1162895.jpg

Νομίζω ότι το έχουν παρατήσει το βουνό ούτε τέλος Ιανουαρίου ήταν στρωμμένες οι πίστες.

Οι πίστες στρωνουνται κάθε απόγευμα ,οι τερμοκρασιες είναι υψηλές ,το σκι είναι φοβερό από της 9 μέχρι της 12 άντε 13 και μεθα μπίρες στη πλατιά :)

• Like 3

οι μπύρες ειναι πιο ωραίες και πιο νωρίς :)

• Like 1

LP3weby.jpg

Ναι thanasissin γίνετε και πιο νωρίς :)

Την Δευτέρα είμαι και πολύ εκεί οπιος είναι ας μιλήσει -να κεράσω καμία μπυρα

Θα είναι κάποιος το Σάββατο Μπάνσκο;; λέω ν ανέβω αυθημερόν και μήπως σκιαρουμε παρέα.

Εχτές το βράδυ χιόνισε αρκετά ,άντε να περνάνε οι μέρες ,να έρχεται η Δευτέρα !!!!

• Like 1

Pepe, σήμερα στην Βουλγαρία έχετε αργία; είναι καμία εθνική γιορτή;

Ναι Γιώργο,είναι απελευθέρωση μας από τους τούρκος ,139 χρόνια πριν

• Like 1

Οι πίστες στρωνουνται κάθε απόγευμα ,οι τερμοκρασιες είναι υψηλές ,το σκι είναι φοβερό από της 9 μέχρι της 12 άντε 13 και μεθα μπίρες στη πλατιά :)

Τέλος Γενάρη 28-19/1 οι πίστες δεν στρώνονταν κάθε μέρα, το διαπίστωσα απο κοντά, ιδιαίτερα στη μέση της πίστας υπήρχαν βουναλάκια απο τεχνητό χιόνι άστρωτο, το υπόλοιπο παγωμένο-τεχνητό.Αντίθετα στο Βorovets άλλη ποιότητα χιονιού.Το Βansko δεν είναι εκείνο που ήταν παλαιότερα όταν σεβόταν καλύτερα τον πελάτη.

Καλημέρα ,αν κάποιος είναι μπανσκο ας γράψει να σκιαρουμε λίγο μαζι

Πηγα 3ημερο Κ. Δευτερας και ξαναθυμηθηκα γιατι δεν παταγα σε αυτο το ΧΚ τοσα χρονια....... Για εμενα ΜΠΟΡΟ κ παλι ΜΠΟΡΟ!!!!!!

Ωραιο ΧΚ αλλα η διαχειρηση πασχει..... αν δεν γινει κατι κ με τη 2η Γονδολα ειναι καταδικασμενο.....

Επισης δεν γινεται για να εκδωσεις εισιτηριο μισης μερας να μπορεις να το κανεις ΜΟΝΟ μετα τις 12:30..... Περιμενεις 30' ουρα, και αν γινεται κ χαμος στην γονδολα τοτε καταληγεις να κανεις σκι 2 ωρες πληρωνοντας 25 ευρω!!!!!! Ας μην σχολιασουμε την ανυπαρξια εισιτηριου 08:30-12:30..............

• Like 2

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Πηγα 3ημερο Κ. Δευτερας και ξαναθυμηθηκα γιατι δεν παταγα σε αυτο το ΧΚ τοσα χρονια....... Για εμενα ΜΠΟΡΟ κ παλι ΜΠΟΡΟ!!!!!!

Ωραιο ΧΚ αλλα η διαχειρηση πασχει..... αν δεν γινει κατι κ με τη 2η Γονδολα ειναι καταδικασμενο.....

Επισης δεν γινεται για να εκδωσεις εισιτηριο μισης μερας να μπορεις να το κανεις ΜΟΝΟ μετα τις 12:30..... Περιμενεις 30' ουρα, και αν γινεται κ χαμος στην γονδολα τοτε καταληγεις να κανεις σκι 2 ωρες πληρωνοντας 25 ευρω!!!!!! Ας μην σχολιασουμε την ανυπαρξια εισιτηριου 08:30-12:30..............

Κοίτα σαν ΧΚ πεδίο είναι πολύ ανώτερο από μπορο, και παρόλες τις μακακίες που κάνει, γι αυτό μαζεύει τόσο κόσμο και δεν τους νιαζει, να προσφέρουν το κάτι παραπάνω όπως μπορο και παμπ, γιατί έτσι και αλλιώς είναι τίγκα! Και εγώ για τους λόγους που θυμηθηκες αλλά και άλλους :-) κυρίως παμπ πάω, αλλά Δεκεμβρη, και από τώρα μέχρι το κλείσιμο, που χαλαρώνει ο κόσμος, πάω δαγκωτα Μπάνσκο! Δεν συγκρίνεται! Θέλει απλά προσοχή ποτέ πάμε για να το ευχαριστηθουμε .....
  • Like 1

Τέλος Γενάρη 28-19/1 οι πίστες δεν στρώνονταν κάθε μέρα, το διαπίστωσα απο κοντά, ιδιαίτερα στη μέση της πίστας υπήρχαν βουναλάκια απο τεχνητό χιόνι άστρωτο, το υπόλοιπο παγωμένο-τεχνητό.Αντίθετα στο Βorovets άλλη ποιότητα χιονιού.Το Βansko δεν είναι εκείνο που ήταν παλαιότερα όταν σεβόταν καλύτερα τον πελάτη.

Οι πίστες αποκλείεται να μην στρωνονταν! Ή πήγαινες αργά, ή ήταν παγωμένο και δεν το χαιροσουνα. Βουναλακια με τεχνητό και σε άλλα χκ κρατάνε σαν εφεδρείες χιονιού, για την περίπτωση που κάνει τερτιπια ο καιρός! Μπορο φέτος νωρίς λογικά ήταν καλύτερα, γιατί χιόνισε πολύ περισσότερο μέσα στις γιορτές. Μετά τα τέλη Γενάρη έβαλε παντού πολύ.
  • Like 2

Κοίτα σαν ΧΚ πεδίο είναι πολύ ανώτερο από μπορο, και παρόλες τις μακακίες που κάνει, γι αυτό μαζεύει τόσο κόσμο και δεν τους νιαζει, να προσφέρουν το κάτι παραπάνω όπως μπορο και παμπ, γιατί έτσι και αλλιώς είναι τίγκα! Και εγώ για τους λόγους που θυμηθηκες αλλά και άλλους :-) κυρίως παμπ πάω, αλλά Δεκεμβρη, και από τώρα μέχρι το κλείσιμο, που χαλαρώνει ο κόσμος, πάω δαγκωτα Μπάνσκο! Δεν συγκρίνεται! Θέλει απλά προσοχή ποτέ πάμε για να το ευχαριστηθουμε .....

Συμφωνω οτι αν πας σε περιοδο με λιγο κοσμο ειναι καλυτερα οπως κ σε ολα τα ΧΚ. Απο εκει κ περα αν το ΜΠΟΡΟ ειναι σε πληρη λειτουργια το μοναδικο ισως + που βρισκω στο Μπανσκο ειναι οι μεγαλυτερες σε μηκος πιστες..... Το μεγαλο θετικο του Μπορο ειναι το νυχτερινο καθε μερα οπου αν θελεις λιωνεις με 12 ωρες σκι.....

• Like 1

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. gianniskrf
      gianniskrf
      (52 years old)
    2. kozanas1
      kozanas1
      (64 years old)
    3. poke
      poke
      (46 years old)
    4. Thorpie
      Thorpie