Kyriakoschar 6,029 Report post Posted November 30, 2016 7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted November 30, 2016 Ελπίζω να είσαι τυχερός αλλιώς έχει ban. Τώρα που βλέπω το ΧΚΠ, πάει πολύ καλά η πρόβλεψη. Καλή σεζόν είπαμε?????????????? 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
demand 932 Report post Posted November 30, 2016 Tολμηρός 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted November 30, 2016 Καλό χειμώνα [emoji6] 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted December 1, 2016 Είναι παλικάρι ο Κυριάκος δεν τον σκιάζουν φοβέρες (κανόνισε να μας βγει μούφα ο μήνας έχει να πέσει φατούρο). 3 Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 1, 2016 Έλα συνονόματε εκκλησία έκλεψες! Μπαμ κάνει οτι το πρωτο κλακ για όσους ειναι πραγματικα αποφασισμένοι ειναι πολυ κοντά! Καλο μήνα είπαμε;! Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 1, 2016 (edited) Καλό υπέροχο μήνα με σκι σε όλους Πολύ καλά τα πράγματα για τη Νότια Ελλάδα, πάμε ολοταχώς για άνοιγμα με τα σημερινά δεδομένα ΧΚΠ ΧΚΚ. Μικρό άγχος ως συνήθως για τις θερμοκρασίες αλλά με αυτά που βλέπουμε τώρα και τα δυο χιονοδρομικά ανοίγουν. Καλή κακοκαιρία και για τα δυο χιονοδρομικά. Πιθανότατα θα έχουμε δυο βουνά πάλι ψηλά γεμάτο χιόνι και χαμηλά με πολύ λιγότερο. Για Βόρεια Ελλάδα λίγο πιο απαισιόδοξα τα πράγματα αλλά κάποιο χιόνι θα το φάνε όλα τα χκ. Θερμά συγχαρητήρια σε Καιμάκ, 3-5 και Πήλιο που ενώ θα μπορούσαν να ανοίξουν κοιμούνται και ούτε κανόνια βαράνε ούτε τίποτα. Σβήσε το άλλο chriss Edited December 1, 2016 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 1, 2016 Για ποτε το ανοιγμα?........... Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted December 1, 2016 Για ποτε το ανοιγμα?........... Γιατί μας το κάνεις αυτό; πες μας ειλικρινά!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 1, 2016 Γιατί μας το κάνεις αυτό; πες μας ειλικρινά!!!! Με προλαβε ο συντροφος αλλιως αν ανοιγα εγω τον Δεκεμβριο θα χ@#σταν στο χιονι!!!!! 2 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,217 Report post Posted December 1, 2016 Κατά τη χθεσινή αυτοψία στο Αρτεμήσιο (πλευρά Αργολίδας), διαπιστώσαμε χιονόστρωση από τα 750μ. και πάνω. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted December 1, 2016 Με προλαβε ο συντροφος αλλιως αν ανοιγα εγω τον Δεκεμβριο θα χ@#σταν στο χιονι!!!!! Ευτυχως που προλαβε αλλος 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 1, 2016 Ευτυχως που προλαβε αλλος :Party: :Party: :Party: Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 1, 2016 Ακόμα ένα εξαιρετικό τρέξιμο για το σκι της Νότιας Ελλάδας και ένα πιο συμπαθητικό για το σκι της Βόρειας Ελλάδας. Οργανωμένο χαμηλό Ιόνιο με άφθονο υετό και οι θερμοκρασίες όλο και τραβάνε την κατηφόρα ενώ μια μικρή του καθυστέρηση μας γλυτώνει από βροχή. Πάμε πάρα μα πάρα πολύ καλά. 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,272 Report post Posted December 1, 2016 Κατά τη χθεσινή αυτοψία στο Αρτεμήσιο (πλευρά Αργολίδας), διαπιστώσαμε χιονόστρωση από τα 750μ. και πάνω. ναι εντυπωσιακο το αρτεμησιο και απο την εθνικη σημερα το μεσημερι σε αντιθεση με μαίναλο που δεν... εντυπωσιακη οπως πάντα η ζήρεια, ο παρνωνας πολυ καλα, μέτρια ο ταυγετος. φυσικά μιλαμε για απλο πασπαλισμα και οχι για...χορταση, αλλά για αρχη... Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 1, 2016 Και που να δείτε Δίρφυ......... 2 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
itiotis 779 Report post Posted December 1, 2016 Καλό και λευκό χειμώνα για μεγάλη...απόλαυση!! 3 Quote Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις... Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα... Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 1, 2016 Και που να δείτε Δίρφυ......... Σταθερή αξία το βουνό μας! Πάλι καλά που δεν έκανε χιόνι στο χωριό και δεν ζήλεψα ιδιαίτερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 2, 2016 Δηλαδή για να καταλάβω. Το Πήλιο είχε από προχτές αρκετό χιόνι να ανοίξει και ιδανικές συνθήκες για σκι χτες και σήμερα αλλά προτιμάει να ανοίξει το Σαββατοκύριακο που θα βρέχει? Τα 3-5 Πηγάδια και το Καιμάκ δεν βαράνε τα κανόνια χιονιού και περιμένουν τη φύση να τα ανοίξει? Έχουμε φανταστικά βουνά και μάπα χιονοδρομικά τέλος. Πράγματι το χιόνι πήγε Δίρφυ Πήλιο Περιμένουμε δυο κακοκαιρίες. Από το Σάββατο το βράδυ θα μπει η πρώτη και η δεύτερη από Τρίτη. Οι θερμοκρασίες ειδικά στη Νότια Ελλάδα είναι οριακές αλλά 99% κερδίσαμε. Με αυτά που βλέπουμε τώρα η πρώτη έχει πασπαλίσματα πολύ χρήσμιμα βέναια για να ανοιξουν χιονοδρομικά και πιάνει ουσιαστικά μόνο Καλάβρυτα. Η δεύτερη είναι πολύ καλύτερη με αντικυκλώνα ακριβώς από πάνω μας και λογικά θα οδηγήσει σε αρκετά Ελληνικά χιονοδρομικά να ανοίξουν. Μετά δείχνει να ανεβαίνει η θερμοκρασία αλλά δε μασάμε θα το πάρει πίσω και θα λιώσουμε απλά στο σκι. 10 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted December 2, 2016 Καλημέρα, βλέπετε την πορεία της θερμοκρασίας.....κατά την γνώμη μου όλα παίζονται στις 7 του μήνα όπου η Τ είναι οριακή!( Αν δεν αγαπάτε το στουκόχιονο). Μετά μάλλον απίθανο να μην έχουμε άνοδο της θερμοκρασίας για κάποιες μέρες οπότε ο στεγνός καιρός είναι ευπρόσδεκτος. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 2, 2016 Aκόμα ένα εξαιρετικό τρέξιμο πάμε φουλ για άνοιγμα. Να προσθέσω σε αυτό που λέει παραπάνω ο gioand οτι από το πρωί προσπαθώ να το κοντρολάρω τι θα γίνει μετά αλλά στις 9 του μήνα και μετά φτιάχνει-δε φτιάχνει τυφωνάκι 950 έξω από την Αγγλία που οδηγεί σε καταστάσεις που μας ανεβάζουν τις θερμοκρασίες (που δεν θα το φτιάξει) και σε κάθε περίπτωση είναι απρόβλεπτο. Άρα δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα τι θα γίνει και επειδή φέτος μας πάει και είμαστε φουλ αισιόδοξοι, το βλέπετε το μπλε σεναριάκι πάνω που κατεβάζει θερμοκρασία και μας φέρνει σούπερ σκι μέχρι τα Χριστούγεννα. Ε αυτό θα γίνει 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 2, 2016 Τέτοια λέγε να πανε την ετήσια στον παρνασσό στα 500Ευρώ 2 Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 3, 2016 (edited) Περιμένουμε δυο κακοκαιρίες. Από το Σάββατο το βράδυ θα μπει η πρώτη και η δεύτερη από Τρίτη. Οι θερμοκρασίες ειδικά στη Νότια Ελλάδα είναι οριακές αλλά 99% κερδίσαμε. Με αυτά που βλέπουμε τώρα η πρώτη έχει πασπαλίσματα πολύ χρήσiμα βέbαια για να ανοιξουν χιονοδρομικά και πιάνει ουσιαστικά μόνο Καλάβρυτα. Η δεύτερη είναι πολύ καλύτερη με αντικυκλώνα ακριβώς από πάνω μας και λογικά θα οδηγήσει σε αρκετά Ελληνικά χιονοδρομικά να ανοίξουν. Μετά δείχνει να ανεβαίνει η θερμοκρασία αλλά δε μασάμε θα το πάρει πίσω και θα λιώσουμε απλά στο σκι. Ας την πάνε όσο θέλουν. Προσωπικά θα πάρω μια δεκάρα κάρτα για τα 5 Σαββατοκύριακα με λιακάδα που στα Καλάβρυτα θα γίνεται χαμός και στον Παρνασσό πράγματι θα έχεις ελπίδες να λιώσεις στο σκι. Edited December 3, 2016 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 3, 2016 θα ανοιξουμε δηλαδη λες μες στη βδομαδα??? Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted December 3, 2016 σορρυ για το εκτός θεματος Ας την πάνε όσο θέλουν. Προσωπικά θα πάρω μια δεκάρα κάρτα για τα 5 Σαββατοκύριακα με λιακάδα που στα Καλάβρυτα θα γίνεται χαμός και στον Παρνασσό πράγματι θα έχεις ελπίδες να λιώσεις στο σκι. για τα 5 σαββατοκύριακα θέλεις 20 μονάδες Quote How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites