Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Kyriakoschar

Δεκέμβριος 2016

Recommended Posts

Χτυπησε 28 βαθμους σημερα... :shuriken: Εμεις μπηκαμε κατ'ευθειαν στο καλοκαιρι... :shock:

Για Πήλιο, Πάρνηθα, Δίρφυ και Αθήνα είναι ο καιρός. Μικρές ελπίδες για τον Παρνασσό αλλά πρέπει να ξυπνήσει το χιονοδρομικό να δουλέψει το χιόνι.

Τίποτα απλά κάτι δικά μας με το Βασίλη λέμε μη δίνετε σημασία.

Πιστεύω σε λίγο ξεκινάει η Αθήνα, το λίγο μπορεί να είναι και κάνα δύωρο. Θα πέσει ξενύχτι σήμερα

ENJOY THE SHOW

Γειά σου Μάκη, καλές γιορτές, εδώ (Π Πεντέλη) χιονίζει λίγο -2

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Τα καλαβρυτα σου ξεφυγαν

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Nα προσθέσουμε και τα Καλάβρυτα που κάποιο χιονάκι θα φάνε, ίσως βοηθήσει πολύ.

Είχαν ουσιαστικά ραδίκια πριν και για αυτό δεν τα είχα τόσο πιθανά να ανοίξουν. Μακάρι να πέσω έξω στην τότε εικόνα και να ανοίξουν

Χιονίζει πάω το σκύλο βόλτα να χαρεί

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Με την ευκαιρία να προσκαλέσω όποιο από τα φιλαράκια του sr forum κάνει σκι ή/και θέλει να ασχοληθεί με χιονοδρομικά να γράφει εδώ. Δεν δαγκώνουμε και κυρίως κάνουμε χαβαλέ και σκι.

• Like 2

Εγώ κάνω συστηματικά σκι δε ξέρω τίποτα για εσένα τον Μαίναλο και τον Αλέξη

Αθήνα

Δε θέλω πανικό (η αληθεια είναι ότι δεν το είχα γράψει mea cupla) περιμέναμε άνοδο της θερμοκρασίας σήμερα τώρα στην Αθήνα. Σιγά σιγά από το απόγευμα θα ξαναπέσει και θα απολάυσουμε ένα υπέροχο show προσφορά της πιο όμορφης θάλασσας του κόσμου του Αιγαίου και του...εεε...κρύου από τον Βλαντιμιρ Πουτιν.

Θα χιονίζει θα χιονίζει θα χιονίζει μετά θα χιονίζει κι άλλο κλπκλπ.

Θα έχει ανοίγματα και κλεισίματα και ειλικρινά δεν έχουμε ιδέα πότε θα σταματήσει. Μπορεί και αύριο το απόγευμα μπορεί και το Σάββατο

Κάτι το τρελό πάντως δεν περιμένουμε σαν ποσότητα πχ χαρτπετσέτες, θα συνεχίσει απλά να ρίχνει σεμνές ποσότητες χιονιού. Ίσως κάνα καταιγιδάκι για κάποιες στιγμές δώσει παραπάνω αλλά το έντονο πέρασε.

Χιονοδρομικά: Εύγε στη Βασιλίτσα, επίσης επειδή είχε ραδίκια δεν την φανταζόμουν για άνοιγμα, πολύ χαίρομαι να πέφτω έξω έτσι. Μακάρι να ανοίξει

Και Παρνασσός και Καλάβρυτα σε γενικές γραμμές ΄το πολύ χιόνι το φάγανε. Περιμένουν χιονοκαταιγιδάκια και από εδώ και μπρος αλλά σημαντικό χιόνι δεν θα πέσει, άντε να φάνε 5 πόντους ακόμα. Το Πήλιο θα φάει ένα σετάκι χιόνι ακόμα. Τα υπόλοιπα νομίζω ότι έφαγαν έφαγαν.

Διαστημικές μέρες για σκι οι επόμενες ΑΝΕΒΑ όπου έχει ανοιχτό λιφτ και απόλαυσε σκι. Που? Έλα μου ντε, και εγώ για κάπου θα ξεκινήσω αλλά ακόμα τα χιονοδρομικά μας ψάχνονται. Αν μπορείς να βρεθείς Πήλιο κάντο χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν ευθυνόμαστε για τυχών καφετέριες που νομίζουν ότι είναι χιονοδρομικά και δεν ανοίγουν τα λιφτ. Ο καιρός θα είναι υπέροχος και ΔΕΝ θα φυσάει τόσο ώστε να κλείσει λιφτ

Τάση για κακοκαιρία 3 του μήνα αλλά μέχρι να περάσει αυτό δεν θα ξέρουμε

Edited by ΜΙΚ
  • Like 6

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αυτη η ταση ... δεν την βλεπω...

Ξεραιλες.....

Αθήνα: Αρχίζει η πτώση της θερμοκρασίες σιγά σιγά, και με τα νέα δεδομένα είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει να χιονίζει μέχρι και όλο το Σάββατο, με σπασίματα φυσικά αλλά και κάποιες εξάρσεις. Η ελάχιστη θερμοκρασία είναι περίπου αύριο το μεσημέρι και πιστεύω μέχρι Σάββατο πρωί θα είναι αρκετά χαμηλή. Μετά ζεσταίνει σιγά σιγά σιγά οπότε ίσως το Σάββατο τα χιόνια τραβηχτούν στα Βόρεια Προάστεια.

Από σήμερα μόλις βραδυάσει θεωρώ έχουμε θερμοκρασίες ώστε ότι πέφτει να πιάνει μέχρι αρκετά Νότια στην Αθήνα.

Για όποιον τον ενδιαφέρει, μπήκε το κρύο χτες κατέβηκε η θερμοκρασία και ανέβηκε από το lake effect του Αιγαίου που μη ξεχνάμε είναι εξώθερμη αντίδραση η δημιουργεία συννέφου. Μετά όπως ο αέρας κάνει όλη τη διαδρομή γύρω από το χαμηλό μας ξαναέρχεται από Βορρά ακόμα πιο κρύος.

Δε ξέρω που ο ειδικός μετορολόγος απαισιοδοξίας vro βλέπει την ξεραίλα, επαναλαμβάνω είναι τάση καθώς τέτοιες δυναμικές καταστάσεις προκαλούν αβεβαιότητα στον καιρό, αλλά ένα χαμηλό μας τριγυρνάει 3-6 του μήνα, φυσικά μπορεί να μη ρίξει τίποτα αλλά μπορεί να ρίξει και όσα χρειάζονται ΚαλαβρυτοΒασιλίτσες πχ για να ανοίξουν.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Διρφυ..................................................κυριακη.....................................omg

που ειναι οι φωκιες οεο ?

• Like 3

απο τα πλανα που βλεπω στην τηλεοραση παντως, στην αθηνα ειναι ποιο πιθανον ν αποκλειστειτε απ το πολυ αλατι παρα απ το πολυ χιονι :P

• Like 20

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Εδώ που ειμαι ήσουνα και εδώ που είμαι θα ρθεις (στην πούδρα εννοώ :shuriken: )

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

να Τανέ η ζήλια ψώρα να κολλούσε όλη η βασιλιτσα

χαχαχχα στη φλωρινα αλλα κ εδω στη κοζανη μαζευουμε τροφιμα και ρουχα να σας στειλουμε!!!! :P

• Like 8

Να ανεβούμε πάλι πήλιο σκδ ή θα φάμε πακέτο?

Καφέ στα χιόνια πίνεις και στο Θησείο. Γιατί να φτάσεις μέχρι Πήλιο;;;

Αφού σκι δε θα κάνεις...

Αλλά αν σου κάτσει η Αεροπαγίτου θα έχεις να το λες για χρόνια!

:D :D :D

• Like 4

Αμφίκλεια .. χιόνια ! Άντε καλή χρόνια κ ελπίζω να ρίχνει κ πάνω .........

Sent from my iPad using Tapatalk

Να ανεβούμε πάλι πήλιο σκδ ή θα φάμε πακέτο?

σκδ από καιρό δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Ούτε αύριο έχει

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κακώς το σκεφτόμαστε. Τρεις μέρες σκι είναι καλύτερα από καμία. Και τι να τα κανείς τα λεφτά αμά δεν έχεις μια. Έληξε θα ανεβούμε.

• Like 3

σκδ από καιρό δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Ούτε αύριο έχει

Ευχαριστώ?????

Edited by crs

Κακώς το σκεφτόμαστε. Τρεις μέρες σκι είναι καλύτερα από καμία. Και τι να τα κανείς τα λεφτά αμά δεν έχεις μια. Έληξε θα ανεβούμε.

καλα θα κανετε γιατι τετοιες μερες ολοι πινουν και το πρωι εισαι μονος στο βουνο!!!το κακο ειναι να εχουν πιει και οι λιφτιεριδες...εκει τη πατησες ;):)

• Like 1

...

Γειά σου Μάκη, καλές γιορτές, εδώ (Π Πεντέλη) χιονίζει λίγο -2

Κι εδω κρυωνει ο καιρος, σημερα ειχε 22C και αυριο το παει για 16-17C :P

• Like 3

ANEBA παντού και άσε τις ερωτήσεις μέχρι 3 του μήνα. Κακοκαιρία με ΝΔ 4 του μήνα.

Εδώ μια ζεσταίνει μια κρυώνει, έβαλε 10 πόντους χτες, σχεδόν του ςέλιωσε, τώρα έβαλε άλλους 5. Καθημερινότητα στην Αθήνα Μάκη μου τι να κάνεις

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

ANEBA παντού και άσε τις ερωτήσεις μέχρι 3 του μήνα. Κακοκαιρία με ΝΔ 4 του μήνα.

Εδώ μια ζεσταίνει μια κρυώνει, έβαλε 10 πόντους χτες, σχεδόν του ςέλιωσε, τώρα έβαλε άλλους 5. Καθημερινότητα στην Αθήνα Μάκη μου τι να κάνεις

Έχω την εντύπωση ότι πάει είτε για πιο πίσω ημερολογιακά είτε για ολικό μάζεμα... Τουλάχιστον από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα κάτι τέτοιο φαίνεται.

Μιχαλη παρνασσος αυριο; να ξερω τι χρωμα φακους θα βαλω στην μασκα.

Λεμε τωρα...