mainalo 1,542 Report post Posted December 17, 2016 Kάτι μου θυμίζουν αυτά τα πισωγυρίζματα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted December 17, 2016 Ένα τρέξιμο είναι... Προτείνω να περιμένουμε λίγο... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 17, 2016 μπουκετο με σιδερογροθια :crybaby: :crybaby: Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted December 17, 2016 μπουκετο με σιδερογροθια :crybaby: :crybaby: Αντεχουμε Quote Share this post Link to post Share on other sites
miscelano 3,150 Report post Posted December 17, 2016 κλωτσια στ @@ 1 Quote οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα! Share this post Link to post Share on other sites
george_eleftheriou 422 Report post Posted December 17, 2016 ...πονάνε ωρέ τα παλικάρια!!! Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted December 18, 2016 Πάει κι'αυτή η Κυριακή κι'ας καρτερούμαι μιά άλλη???Όμως θυμάμαι τα χρόνια τα καλά τα περασμένα....... τότε που το Πηλιάκη ναι αυτό που σήμερα κατηγορούμε για καφετέρια (δικαίως) άνοιγε πιό νωρίς και από τις Άλπεις ναι τότε που Χριστόυγεννα στις Άλπεις μάζευες Εντελβαις στο Πηλιάκη σκιάραμε σε μέτρα...... τότε λοιπόν ακολουθούσαν εξαιρετικές χρονιές, για τον Παρνασσό τουλάχιστον, που ξεκίναγαν εκεί λίγο μετά τις γιορτές...... η χρονιά φέτος θυμίζει πολύ αυτό το σκηνικό..... ας απολαύσουμαι λοιπόν την Πηλιάρα (εφ όσων μας το επιτρέψουν κρατόντας το ανοιχτό όχι μόνο ΠΣΚ) και βλέπουμε!!!!! 5 Quote www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted December 18, 2016 Πλέον νομίζω πως τα προγνωστικά μοντέλα έχουν όση επιτυχία και τα exit polls... 12 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ted 274 Report post Posted December 18, 2016 (edited) Όμως θυμάμαι τα χρόνια τα καλά τα περασμένα....... τότε που το Πηλιάκη ναι αυτό που σήμερα κατηγορούμαι για καφετέρια (δικαίως) άνοιγε πιό νωρίς και από τις Άλπεις ναι τότε που Χριστόυγεννα στις Άλπεις μάζευες Εντελβαις στο Πηλιάκη σκιάραμε σε μέτρα...... τότε λοιπόν ακολουθούσαν εξαιρετικές χρονιές, για τον Παρνασσό τουλάχιστον, που ξεκίναγαν εκεί λίγο μετά τις γιορτές...... η χρονιά φέτος θυμίζει πολύ αυτό το σκηνικό..... ας απολαύσουμαι λοιπόν την Πηλιάρα (εφ όσων μας το επιτρέψουν κρατόντας το ανοιχτό όχι μόνο ΠΣΚ) και βλέπουμε!!!!! Κάνω και εγώ τέτοιες σκέψεις και ελπίζω σε συμπαγή και τούμπανο σεζόν , μονο που θυμαμαι τουλάχιστον η βασιλιτσα δεν ειχε αυτό το χάλι. Ας ευχηθούμε να πάνε ετσι τα πράγματα σαν το 2005-2006 που τα καλάβρυτα άνοιξαν μετά την πρωτοχρονιά αλλά τιγκάρανε στην πορεία του χειμώνα. Edited December 18, 2016 by ted 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 18, 2016 (edited) Ανοίξαμε λαπτοπ εδω στην ουρα στο πηλιο Κλαιμε όλοι συμφωνω. Μονο για πηλιο ειναι ο καιρός Edited December 18, 2016 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
aab 1,434 Report post Posted December 18, 2016 Ανοίξαμε λαπτοπ εδω στην ουρα στο πηλιο Κλαιμε όλοι συμφωνω. Μονο για πηλιο ειναι ο καιρός Μας δρόσισες να πω; Μας ζέστανες; Χιόνο στην Ελλάδα πότε θα δούμε; Σε λίγο θα βγάλουμε και τη Δήμητρα (της σειράς, της διαφήμισης) να φωνάζει: εγώ πότε θα κάνω σκι; :crybaby: 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 18, 2016 Ποιος άνοιξε Δεκέμβριο; Πισα και πούπουλα!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vperle 1,172 Report post Posted December 18, 2016 Ποιος άνοιξε Δεκέμβριο; Πισα και πούπουλα!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτος με τα μαυρα στα δεξια (Αλλαξε φορμα δεν ξερω γιατι....... 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 18, 2016 Ποιος άνοιξε Δεκέμβριο; Πισα και πούπουλα!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk ρε αχάριστο σε λίγες ώρες θα Τσουλας και εχεις και παράπονο; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 18, 2016 Ναι αλλά εχω προπληρώσει 26,27,28 για καλαβρυτα, και εκεί δεν έχει!!!! [emoji22][emoji22][emoji22] Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted December 18, 2016 Ναι αλλά εχω προπληρώσει 26,27,28 για καλαβρυτα, και εκεί δεν έχει!!!! [emoji22][emoji22][emoji22] Sent from my iPhone using Tapatalk θα γίνει το θαύμα των χριστουγεννων φιλαράκι!Υ.γ:κοιτά μη σε πάρει ο ύπνος ε;! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Μ. 4,192 Report post Posted December 19, 2016 .είπα να μπω έτσι να δω τιι γίνεται...Εχετε ξεπουπουλιάσει κότα για κότα! δεν έχετε αφήσει πτηνό για πτηνό και πισσα! Τι σας φταίνε οι μετεωρολογοι; Είδα και κάτ "Ω" φαινόμενα εδω στην βαλκανική που δεν αφήνουν τα χαμηλά να πλησιάζουν - κάπως έτσι τα ειπε ο Αρναουτογλου... ο Σάκης όχι ο Γρηγόρης... Πάντως έχει κρύο πολύ φέτος, τι ωραία.... Quote People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted December 19, 2016 Ετοιμασου.... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted December 19, 2016 δεν βγηκε ακομα ο δεκεμβρης αδέρφια Στάλθηκε από το κινητό μου... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted December 19, 2016 δεν βγηκε ακομα ο δεκεμβρης αδέρφια Στάλθηκε από το κινητό μου... Δλδ άμα ανοίξουν Όλα τα χκ στις 29 Δεκ θα μας λες οτι είσαι τυχερουλης? [emoji12] Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted December 19, 2016 Κουραγιο!!!!!! Θα ανοιξω τον Γεναρη!!!!!!!! :evil: 3 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 19, 2016 Το ερώτημα είναι αν θα παραμείνει βάση στα χιονοδρομικά ώστε να ανοίξουν με την επόμενη κακοκαιρία, όποτε είναι αυτή. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
bujinkan 2,507 Report post Posted December 19, 2016 Κουραγιο!!!!!! Θα ανοιξω τον Γεναρη!!!!!!!! :evil: Όχι μη .....σε παρακαλώ πολυ .... Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 19, 2016 Tα βουνά μας είναι εξαιρετικά, τα χιονοδρομικά μας είναι μάπα. Το παρακάτω ισχύει για τον Παρνασσό που τσάμπα δεν θα ανοίξει και φυσικά φέτος με τις θερμοκρασίες που έχουμε όλα τα χκ αν είχαν τεχνητό θα κάναμε σκι. Πάντως εμένα όσοι περπάτησαν στο χιονοδρομικό το σκ μου λένε ότι αν είχαν μπει οι χιονοπαγίδες ήδη θα κάναμε σκι, οριακά αλλά θα κάναμε. Αν πέσει και λίγο ακόμα χιόνι θα κάναμε σίγουρα κανονικά Χριστούγεννα με ΒακχοΗρακληΠερικλήΑίολο. Κύριε Τερζάκη και κυρία Κουντουρά πως νιώθετε που επειδή δεν δώσατε 3,428 ευρώ +ΦΠΑ θα αφήσετε την Αράχωβα χωρίς σκι Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά? Στην προοπτική του καιρού καταρχάς Πήλιοοοοοοοοο. Aύριο δεν θα ανέβαινα αλλά πιθανό είναι να έχει εξαιρετικές πίστες (ας μας πουν τα παιδιά πόσο νέρωσε το χιόνι) μιας και έχει ζέστη. Τη Τετάρτη θα το φάει το φρεσκαρισματάκι του οπότε η Πέμπτη είναι ΑΝΕΒΑ και θα ανέβω. Για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά κλαίμε. Προσωπικά δεν βλέπω στον ορίζοντα την επόμενη κακοκαιρία και σίγουρα δεν την βλέπω πριν τις 27 του μήνα. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
giannis3011 101 Report post Posted December 19, 2016 Εγω βλεπω οτι τα τελευταια 2 χρονια μετρημενες στα δαχτυλα του ενος χεριου ειναι οι φορες που ευχαριστηθηκα σκι σε ελληνικα χκ... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites