Krits 1,239 Report post Posted February 14, 2017 Χαιρετώ παλιούς και νέους χιονοδρόμους, μετά από σχεδόν 15ετία απουσίας ξανακόλλησα....Ξεκίνησα το ᾽87 και μέχρι Φεβρουάριο του 2001 και με την τότε παλιοπαρέα ανεβαίναμε καθημερινές, σουκού και 3ήμερα Καλάβρυτα, Παρνασσό και Βελούχι ανελλιπώς. Πέρυσι μύησα τους δυό μου γιους στο άθλημα, και από φέτος θυμάμαι τα νιάτα μου ανεβαίνοντας μεσοβδόμαδα ΧΧΚ και ΧΧΠ με Κλαουδάτο, και ξεσκουριάζω σιγά-σιγά... Θα χαρώ να βρεθούμε στο βουνό,να γνωριστούμε και να λιώσουμε παρέα. Καλές καταβάσεις σε όλους Νικόλας 10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted February 14, 2017 1 Quote ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted February 14, 2017 Καλή επάνοδο Νικόλα! Καλώς ήρθες στο snowclub. Θα χαρούμε να σε δούμε και εσένα και τα παιδιά είτε στο βουνό, είτε σε κάποια συνάντηση του Συλλόγου. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted February 14, 2017 Καλός ήρθες!! Το μέλλον της χιονοδρομίας και του συλλόγου ειναι πολλά υποσχόμενο!! Πολλά πιτσιρίκια!! Μπράβο σε όλους που μεταδίδουν την αγάπη τους για το βουνό στα παιδιά. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted February 14, 2017 Καλώς ήρθες Νικόλα! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
chrisstem 1,049 Report post Posted February 14, 2017 Στον άνθρωπο που έχει το όνομα του υιού μου δεν μπορώ παρά να τον καλωσορίσω με μεγάλη χαρά..... Εδώ θα βρεις τους κατάλληλους ανθρώπους να μοιραστείς αυτό το κόλλημα...Καλή παραμονή στο forum και στο σύλλογο. 1 Quote Ευτυχία δεν είναι η απουσία προβλημάτων, είναι η ικανότητα αντιμετώπισής τους (κλεμμένο) Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted February 14, 2017 Καλως ηρθες Νικολα !!! 1 Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites