Jump to content
vro

Τροχαία Ατυχήματα

Recommended Posts

Κάποιοι στο ρεπορτάζ για το ατύχημα των ημερών ανέφεραν ότι με ανάλυση από τις κάμερες των διοδίων προέκυψε μ.ω.τ 190χλμ/ω. Αν σας φαίνεται αναμενομενο λόγω του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αναθεωρήστε με βάση το 260 της f1 στη monza που είναι ίσως η ταχύτερη (τουλαχιστον με βάση στοιχεία του 2011

http://www.f1fanatic.co.uk/2011/10/24/indian-grand-prix-circuit/averagespeed/).

Από την άλλη, λίγο να είναι ασυγχρόνιστα τα ρολόγια των καμερών στα διόδια μπορούν να βγουν πολύ "ωραία" νούμερα... (όπως ενός φίλου που του βγάλαμε μ.ω.τ 270 από Αφίδνες μέχρι Θηβα με αυτοκίνητο που είχε τελική 230...)

• Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Το να στοχοποιούνται τα supercars είναι λάθος. Η χρήση του αυτοκινήτου και της μηχανής είναι προβληματική.

Τουλάγχιστον όταν σε περνάει με 200 μια Πόρσε είσαι ήρεμος έχοντας στο μυαλό σου ότι είναι στημένο σαν αμάξι για να αντέχει αυτές τις ταχύτητες. Τα Σάξο, Σιβίκ, ΒΜW εικοσαετίας και οι κάθε λογής κουβάδες που πειράζονται είναι απείρως πιο επικίνδυνα και κατά κανόνα οδηγούνται από κομπλεξικούς που δε μπορούν να αγοράσουν super-car.

Δεν στοχοποιώ την κατασκευαστiκή αρτιότητα ενός super car. Προσέξτε με λιγο τι λεω.

Ρωτάω λοιπον .... ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ πραγματικά τέτοια αυτοκίνητα; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; Ο Φρουντ τα έλεγε αυτά σταράτα, ...πέος και ζήτημα προέκτασης (συνήθως όσοι έχουν λεφτά και την έχουνε μικρή.). Τα χρειαζόμαστε ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ, ..πάμε δηλαδή από το ΠΟΡΝΟ των δημοσιων δρόμων , στην τέχνη του μηχανοκίνητου αθλητισμου.

Οσον αφορά την στιβαρότητα ενός αυτοκινήτου , δεν χρειάζεται αυτο να φτάνει τα 300 χιλιομετρα και να έχουμε μια δολοφονική ρουκέτα να κυκλοφορεί αναμεσά μας , είτε στους δρόμους της Γερμανίας , είτε της Ελλάδας , είτε της Αμερικής. Ενα αυτοκίνητο που πραγματικά χρειάζεται ο άνθρωπος της αυτονομης μετακίνησης στην καθημερινότητα , με σεβασμό σε γενικους κανόνες ασφαλείας ,το περιβάλλον ...ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ....μπλα μπλα μπλα

..Πορσε, φερράρι , λαμπορκινι κτλ τκλ = απλά ένα μεγάλο ...τεχνητό....πέος... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....

Γειά σας. :P

Edited by Χρήστος Μ.
  • Like 1

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Πραγματικά πιστεύει κανεις οτι χρειαζόμαστε αυτοκίνητα που αγγίζουν τα 300 χιλιομετρα για καθημερινή χρήση;....

@#@$#@Σ :P

κοίτα εμένα η δουλειά μου είναι δυο χλμ μακριά από το σπίτι...

μπαίνω το πρωί στην Porsche πατάω το γκάζι μία , και εκσφενδονίζομαι στο πάρκινγκ της δουλειάς....

οπότε ναι...χρειάζομαι τέτοιο αυτοκίνητο καθημερινά...

μόνο όταν βρέχει εχω ένα θέμα...είναι Cabrio και εχει χαλάσει η κουκούλα....

αλλά συνήθως όταν βρέχει παίρνω την Ferrari oπότε δεν εχω πρόβλημα

• Like 1

Snow is on my D.N.A.

:D :D Ενδιαφέρον Turns , πες μας την εμπειρία σου στα παρκιγνκ στα μπουζούκια.

..προσεχετε, όσοι έχετε γρήγορα αυτοκίνητα και κάμπριο, ..θα σας πετάξει κανένας ταξικός επαναστάτης αυγά.

Edited by Χρήστος Μ.

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

...

Ο Φρουντ τα έλεγε αυτά σταράτα, ...πέος και ζήτημα προέκτασης (συνήθως όσοι έχουν λεφτά και την έχουνε μικρή.).

...

Ο Φρόυντ έκανε λάθος. Νόμιζε ότι είναι η προέκταση του πέους αλλά στο μυαλό του άντρα.

Στην πραγματικότητα είναι στο μυαλό της γυναίκας η οποία σαν άλλη Εύα το περνάει στο μυαλό του άντρα αφού προτιμάει να κάτσει στον γλυώδη με το διθέσιο ενώ χωράγαμε άνετα στο πολυμορφικό μου.

Είναι προσωπικό το δράμα που ξετυλίγεται στα μάτια σας :popo: :popo: :popo:

• Like 5

Περνώντας χθες βράδυ από το επίμαχο σημείο δεν διέκρινα (ίσως να μου διέφυγε) σημάδια επαφής με το κεντρικό στηθαιο (New Jersey), ενώ μια χαρακτηριστικη γραμμή από ελαστικό που οδηγούσε στην είσοδο του παρκινγκ ήταν εξαιρετικά λεπτή και παρέπεμπε πολύ περισσότερο σε συρόμενο διαλυμένο ελαστικό, παρά σε τυπικό skid mark. Κουβέντα να γίνεται...

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Δεν στοχοποιώ την κατασκευαστiκή αρτιότητα ενός super car. Προσέξτε με λιγο τι λεω.

Ρωτάω λοιπον .... ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ πραγματικά τέτοια αυτοκίνητα; ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ; Ο Φρουντ τα έλεγε αυτά σταράτα, ...πέος και ζήτημα προέκτασης (συνήθως όσοι έχουν λεφτά και την έχουνε μικρή.). Τα χρειαζόμαστε ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ, ..πάμε δηλαδή από το ΠΟΡΝΟ των δημοσιων δρόμων , στην τέχνη του μηχανοκίνητου αθλητισμου.

Οσον αφορά την στιβαρότητα ενός αυτοκινήτου , δεν χρειάζεται αυτο να φτάνει τα 300 χιλιομετρα και να έχουμε μια δολοφονική ρουκέτα να κυκλοφορεί αναμεσά μας , είτε στους δρόμους της Γερμανίας , είτε της Ελλάδας , είτε της Αμερικής. Ενα αυτοκίνητο που πραγματικά χρειάζεται ο άνθρωπος της αυτονομης μετακίνησης στην καθημερινότητα , με σεβασμό σε γενικους κανόνες ασφαλείας ,το περιβάλλον ...ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ....μπλα μπλα μπλα

..Πορσε, φερράρι , λαμπορκινι κτλ τκλ = απλά ένα μεγάλο ...τεχνητό....πέος... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....

Χωρίς να διαφωνώ ..Να το φέρουμε και σε μας ?

Βρέθηκε ένας να το εξελίξει..Και μου είπε...

..δεν πρεπεινα φοράμε racing πέδιλα γιατί αυτά είναι μονο για αγώνες...

μπότες μεχρι 75 flex γιατι είμαστε τουρίστες και όχι αθλητές...Κράνος όχι poc με 150 ευρώ αλλά ένα με 50 ευρώ αφού το ίδιο είναι μωρέ.....!!!

Ως σκιερ διαφωνω.

Παιδία - γνώση και όλα τα χρησιμοποιείς χωρίς να σε χρησιμοποιούν

• Like 3

Πωωωω πάμε σε άλλο επίπεδο τώρα........ Σίγουρα θα έχω μικρό πέος........

Μακάρι να είχαν όλοι τέτοια αυτοκινητα που εκτός απο αυτά υπάρχουν και άλλα audi s-rs bmw Mseries mercedes amg και ενα σωρό άλλες μάρκες, αυτοκίνητα πειραγμένα που έχουν δύναμη για να προσπεράσουν, φρένα για να φρενάρουν, αναρτήσεις για να στριψουν και να μην απογειωθουν και ΑΣΦΑΛΕΙΑ .Με πόσα τέτοια αυτοκίνητα έχουν συμβεί ατυχήματα θανατηφόρα και με πόσα αυτοκίνητα δολοφόνους παμπάλαια και ασυντήρητα. Αυτα τα γράφω εκ πείρας γιατί εχω μικρό πέος και έκανα το λάθος να πάρω ενα γρήγορο και ασφαλές αυτοκίνητο. Ας πρόσεχα....

Αυτό που έγινε πριν λίγες μέρες , να σκάσει λάστιχο, να φύγει το αυτοκίνητο με τόσα χλμ, να μπεί με τις πάντες στο πάρκινγκ και να καρφωθεί στο άλλο αυτοκίνητο ε αυτό θέλει πολύ τύχη-ατυχία ούτε μια στο εκατομύριο δε γίνεται και όμως έγινε. Απο εκεί και μετά στην αμπελοφιλοσοφία σα λαός είμαστε κορυφαίοι.

Edited by mainalo
  • Like 2

9-2-05020.jpg

........

Το ξαναλεω και το πιστευω πραγματικα, Η ταχυτητα απο μονη της δεν σκοτωνει,γνωμη μου ειναι και δεν προσπαθω να την επιβαλω και ισως εγω να ειμαι λαθος

........

Και εγώ δεν διαφωνώ μαζί σου αλλά η παρατεταμένη ή η συχνή έστω και μικρής διάρκειας οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, ότι αμάξι και αν οδηγείς όσο καλός οδηγός και αν είσαι, αυξάνει τις πιθανότητες για τροχαίο δυστύχημα όπως και να το κάνουμε - ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ. Εννοείται ότι τα Πορσικά, οι Μέρκες, οι Λάμπο κτλ μπορούν να πηγαίνουν στους κόφτες και να αισθάνεσαι ότι είσαι σαν σταματημένος αλλά όλα αυτά όχι σε ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ δρόμους και πόσο μάλλον στο Ελλάντα ακόμα και στην ΕΟ Αθηνών - Λαμίας που αν μη τι άλλο είναι ένας καλός δρόμος.

Θα μου πείτε βεβαίως όσοι έχουν τέτοια αμάξια να μην τα χαρούν. Να τα χαρούν εννοείται όπως και εγώ θα γούσταρα πολύ να είχα μια Giulia QV αλλά αν είχα μια τέτοια κυρία θα την έσκιζα μόνο σε αγώνες οργανωμένους και σε πίστες (προτιμώ το πρώτο που έχει και κοινό).Στους δημόσιους δρόμους με αμάξια τέτοια θα έκανα το κομμάτι μου (αν και άλλα πράγματα στη ζωή έχουν σημασία) ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Edited by Ελα Αλεκο

Μηδέν άγαν.

Θα κάνουμε συμψηφισμό στην κουβέντα και το αγροτικό πρόβλημα (..δεν ξέρω , αλλα νομίζω μπορεί να βρεθεί σχέση με το θέμα.) :P

Γιώργο δεν ξέρω αν έχεις μικρό πεος (χαχαχα) αλλα όλα όσα περιγράφεις , χαρακτηριστικά αποδοσης αυτοκίνητου είναι για να στηρίζουν ..... τις υψηλές ταχύτητες. Εμ , HELLOOOO , αυτό λέμε , υψηλές ταχύτητες; Γιατί; Χρειάζεστε πάνω απο 150 χιλιόμετρα στο αυτοκινητό σας; Να πάτε με αεροπλάνο αμα δεν προλαβαίνετε.... :P

Ενα μέσο αυτοκίνητο μπορει να έχει της κατασκευαστικές προυποθεσεις να παρέχει παθητική ασφάλεια και ενεργητική χωρις να είναι πορσε, και φερραρι - τρέλα όλα!. Μπορεί ας πουμε να ειναι οπελ, μπορεί να ειναι σιτροεν, μπορει να ειναι πολυμορφικό για να παρεις την οικογενεια σου να πας όπου θες (και όχι στον άλλο κόσμο με τους ραλιστες που κυκλοφορούν με" γνώση" στην ....γρήγορη οδηγηση....που έχουν φρενα ...καλά ...και αναρτήσεις ....και κωλοφτιαγμένα....και ..και ...)

Αλλα αυτά τα επμπεδώνει κανείς απο το νηπιαγωγείο μαθαίνοντας Κ.Ο.Κ και συμπεριφορά. (μαζί με την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση για την μη εδραίωση συμπλεγμάτων :P )

Χα

aab αλλα λεει ο υφυπουργος των δρομων.

Ιδιωτικοι δρομοι επομενως τα δημοσια ρανταρ πηγαν...αλλου.

Και καλα αυτος ειναι συριζαιος. Θα τριζουν τα δοντια του καθε νεοφιλελευθερου. Δηλαδη ιδιωτικοποιησαμε το κρατος η κρατικοποιησαμε το ιδιωτικο;

Στο περι πασου. Αχ

Μα το προβλημα ωςσυνηθως ειναι... η πραξη.

Συρε παρε το πασο.

Πως; με χρηση βιας;

Με ποιο δικαιωμα;

Φωναξε την αστυνομια. Και μεχρι να ερθει....

Ξερεις τι οδηγειες δωσανε οι...νομικοι συμβουλοι του τερζακη;

Μην τολμηστε να εξασκησετε βια. Ζητηστε το ονομα του πελατη και θα το ακυρωσουμε απο το συστημα.

Εδω και μια βδομαδα ψαχνουν να βρουνε γιατι δεν υπαρχει ο πελατης Παυλος Μελας....

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Γιώργο δεν ξέρω αν έχεις μικρό πεος (χαχαχα) αλλα όλα όσα περιγράφεις , χαρακτηριστικά αποδοσης αυτοκίνητου είναι για να στηρίζουν ..... τις υψηλές ταχύτητες. Εμ , HELLOOOO , αυτό λέμε , υψηλές ταχύτητες; Γιατί; Χρειάζεστε πάνω απο 150 χιλιόμετρα στο αυτοκινητό σας; Να πάτε με αεροπλάνο αμα δεν προλαβαίνετε.... :P

Ενα μέσο αυτοκίνητο μπορει να έχει της κατασκευαστικές προυποθεσεις να παρέχει παθητική ασφάλεια και ενεργητική χωρις να είναι πορσε, και φερραρι - τρέλα όλα!.

Ηρθα παλι για να διαφωνησω :evil:

με βαση και το προηγουμενο ποστ περι freud ...

Mην μπερδευεις την κ@υλα και το παθος του καθενος μας με προεκτασεις πε@υς

και τι εννοω

εχεις εσυ ενα παθος με τη φωτογραφια

Απεκτησες λοιπον μια nikon d3300 αν δεν κανω λαθος

Αν ξαφνικα αυριο μεθαυριο (στο μελλον τελοσπαντων) εισαι οικονομικα ευκαταστατος δεν θα επαιρνες μια D810?

Ξαναλεω αν δεν υπαρχει θεμα χρηματων

Ε θα την αγοραζες και στο υπογραφω

Ξερεις μετα τι θα σου απαντησω?

Φιλαρακι προεκταση η D810 :evil:

Mια χαρα φωτογραφιες εβγαζες με την παλια

Τι την θες την full frame με τα 30/40/50/60 megapixels?

ο καθενας εχει τα παθη του

Αλλος με τον ηχο,αλλος με τη φωτογραφια,αλλος με τα supercars,αλλος με το σκι

Αυτα ....χωσε ελευθερα τωρα :flower:

Edited by bujinkan
  • Like 6

elan primetime 33.jpg

:D :D Ενδιαφέρον Turns , πες μας την εμπειρία σου στα παρκιγνκ στα μπουζούκια.

..προσεχετε, όσοι έχετε γρήγορα αυτοκίνητα και κάμπριο, ..θα σας πετάξει κανένας ταξικός επαναστάτης αυγά.

τωρα τι λες???? που να παω με την Ferrari στα μπουζουκια...ξες ποσο θα μου φαει βενζινη?

στην δουλεια παω μονο που ειναι 2 χλμ μακρια

μπουζουκια με ταξακι...το παιζω κ σωστος ετσι >>>> dont drink and drive

Snow is on my D.N.A.

Η αλήθεια είναι, bujinkan, πως αν πάρω τον Tamron 70-300 μπορεί όντως να σε σκοτώσω βγάζωντας σου το μάτι αν βρεθείς κοντά μου σε street photography. :D

Πιάνεις την αντιστοιχεία ή να επαναλάβω το επιχειρημα κανονικά! :P

Το παθος μου να κάνω φωτογραφία, ή να φτιάχνω ξυλινα σπιτάκια με σπιρτόξυλα , δεν θα σε σκοτώσει....

Δεν χώνω σε κάνεναν, χώνω γενικά.Δεν μπερδεύω την καυλα μου με την σωματική ακεραιότητα των άλλων... αυτή είναι η ουσιαστική διαφορά μας. ;)

Edited by Χρήστος Μ.
  • Like 1

Ηρθα παλι για να διαφωνησω :evil:

με βαση και το προηγουμενο ποστ περι freud ...

Mην μπερδευεις την κ@υλα και το παθος του καθενος μας με προεκτασεις πε@υς

και τι εννοω

εχεις εσυ ενα παθος με τη φωτογραφια

Απεκτησες λοιπον μια nikon d3300 αν δεν κανω λαθος

Αν ξαφνικα αυριο μεθαυριο (στο μελλον τελοσπαντων) εισαι οικονομικα ευκαταστατος δεν θα επαιρνες μια D810?

Ξαναλεω αν δεν υπαρχει θεμα χρηματων

Ε θα την αγοραζες και στο υπογραφω

Ξερεις μετα τι θα σου απαντησω?

Φιλαρακι προεκταση η D810 :evil:

Mια χαρα φωτογραφιες εβγαζες με την παλια

Τι την θες την full frame με τα 30/40/50/60 megapixels?

ο καθενας εχει τα παθη του

Αλλος με τον ηχο,αλλος με τη φωτογραφια,αλλος με τα supercars,αλλος με το σκι

Αυτα ....χωσε ελευθερα τωρα :flower:

Είναι λιγάκι ανούσια η σύγκριση και δε νομίζω ότι μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο καζάνι. Σίγουρα ο καθένας έχει το πάθος του θα συμφωνήσω αλλά το να τραβάς 200 φωτογραφίες τη μέρα δε θέτεις σε κίνδυνο κανένος τη ζωή ενώ αν πηγαίνεις με 200 χλμ ρισκάρεις και τη δικιά σου και των ανθρώπων που απλά θέλουν να φτάσουν σπίτι τους και δε θέλουν να κάνουν αγώνες. Στο βουνό δηλαδή γιατί κράζουμε όταν δούμε άσχετους να πηγαίνουν τάπα χωρίς αύριο; Είναι τεράστια συζήτηση και προφανώς δε θα καταλήξει πουθενά επειδή ο καθένας μας το βλέπει από διαφορετική γωνία.

...και θα ξαναπώ "ναι η ταχύτητα δε σκοτώνει από μόνη της, αλλά αυξάνει δραματικά την πιθανότητα ατυχήματος και μειώνει δραστικά τις πιθανότητες επιβίωσης σε περίπτωση σύγκρουσης"

• Like 3

Συμψηφισμός λέγεται στην επιχειρηματολογία όταν παραστεί αδυναμία τεκμηρίωσης της θέσης. :P

Βασικά το ποιημα με τα σουπερ καρς δεν το ξεκινησα εγώ. Ο συνομιλητης μου απλά θεωρεί , και δικαιωμά ταυ να θεωρεί, πως τα σουπερ καρς στους δημοσιους δρόμους ειναι ένα ευγενές πάθος. Προφανώς όμως υπάρχει πρόβλημα , γιατι το ευγενές πάθος κυκλοφορεί αναμεσά μας με 200 και 300 χιλιομετρα την ώρα....

Edited by Χρήστος Μ.

Είναι λιγάκι ανούσια η σύγκριση και δε νομίζω ότι μπορούμε να τα βάλουμε όλα στο ίδιο καζάνι. Σίγουρα ο καθένας έχει το πάθος του θα συμφωνήσω αλλά το να τραβάς 200 φωτογραφίες τη μέρα δε θέτεις σε κίνδυνο κανένος τη ζωή ενώ αν πηγαίνεις με 200 χλμ ρισκάρεις και τη δικιά σου και των ανθρώπων που απλά θέλουν να φτάσουν σπίτι τους και δε θέλουν να κάνουν αγώνες. Στο βουνό δηλαδή γιατί κράζουμε όταν δούμε άσχετους να πηγαίνουν τάπα χωρίς αύριο; Είναι τεράστια συζήτηση και προφανώς δε θα καταλήξει πουθενά επειδή ο καθένας μας το βλέπει από διαφορετική γωνία.

...και θα ξαναπώ "ναι η ταχύτητα δε σκοτώνει από μόνη της, αλλά αυξάνει δραματικά την πιθανότητα ατυχήματος και μειώνει δραστικά τις πιθανότητες επιβίωσης σε περίπτωση σύγκρουσης"

και ξαναλεω η ταχυτητα θελει μυαλο και ωριμοτητα

Το απογευμα γυρναγα απο αθηνα λουτρακι

Παρα πολυ κινηση στην εθνικη

Δεν πηγα πανω απο 120 σε κανενα σημειο

Αν αυριο κανω τον ιδιο δρομο και δεν εχει κινηση και δω στην ευθεια των μεγαρων οτι δεν υπαρχει κανενα αμαξι ,τοτε αν εκεινη τη στιγμη εχω ορεξη μπορει να πατησω μια 200αρα για κανα 2-3 χιλιομετρα αποσταση

• Like 3

elan primetime 33.jpg

Αν αυριο κανω τον ιδιο δρομο και δεν εχει κινηση και δω στην ευθεια των μεγαρων οτι δεν υπαρχει κανενα αμαξι ,τοτε αν εκεινη τη στιγμη εχω ορεξη μπορει να πατησω μια 200αρα για κανα 2-3 χιλιομετρα αποσταση

...και σε ρωτάω εγώ, έχεις τις ίδιες πιθανότητες ατυχήματος με 120 και με 200;

...και σε ρωτάω εγώ, έχεις τις ίδιες πιθανότητες ατυχήματος με 120 και με 200;

κατσε γιατι το πηραμε στραβα,,,

Τι εννοεις ατυχημα?

να μου σκασει το λαστιχο?

Μια στο ποσο γινονται ατυχηματα σαν αυτο που ειδαμε ?

Μιλαμε ειδαμε κατι πολυ σπανιο ..μα παρα πολυ σπανιο.....

Που και παλι μαθαμε τι φταιει

Ακαταλληλο ελαστικο

• Like 1

elan primetime 33.jpg

Τι εννοεις ατυχημα?

Ακαταλληλο ελαστικο

Απ'όλες τις απόψεις...

Ελα τωρα ρε συ bujinkan που θέλει μυαλό και ικανότητες να οδηγήσεις σε μια ευθεία με 200 χιλιομετρα για λίγα δευτερόλεπτα. Να μου πεις οτι θα κάνεις την θεσσαλονίκη Αθήνα σε 2,5 - 3 ώρες να πω ναι...το 'χεις.

Την θειά μου να βάλω να παει ευθεία μια χαρά θα τα καταφέρει...

ε; :P

Τι εννοεις ατυχημα?

Ακαταλληλο ελαστικο

Πραγματικό περιστατικό:

Σήμερα, βάζοντας βενζίνη (ελπίζοντας ότι την Κυριακή θα πάω για σκι), σκέφτηκα να ρίξω μια ματιά στα ελαστικά και τον αέρα τους. Αν και φαινόταν το 1/3 με 1/4 του συνολικού πέλματος, και υπό γωνία, βλέπω στο ένα λάστιχο κάτι κολλημένο. Για να μην πολυλογώ, είπα να πάω στο βουλκανιζατέρ, 300 μέτρα πιο πέρα. Ήταν μία μεγάλη πινέζα, την οποία βγάζοντας την, το λάστιχο έχανε. Λίγο μεν (διότι το πέλμα είναι μεγάλο), αλλά έχανε. Δεν ξέρω για πόσα χιλιόμετρα είχα πατήσει την πινέζα και την πήγαινα βόλτα. Ξέρω ότι κατά απόλυτη τύχη την είδα.

Edited by mil

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68

Ελα τωρα ρε συ bujinkan που θέλει μυαλό και ικανότητες να οδηγήσεις σε μια ευθεία με 200 χιλιομετρα για λίγα δευτερόλεπτα. Να μου πεις οτι θα κάνεις την θεσσαλονίκη Αθήνα σε 2,5 - 3 ώρες να πω ναι...το 'χεις.

Την θειά μου να βάλω να παει ευθεία μια χαρά θα τα καταφέρει...

ε; :P

Start.jpg

Finish.jpg

Καλο? Να τ'αφησω?... :thumbup:

Δεν ειναι δικο μου βεβαια... :innocent:

Edited by MakisM
  • Like 1

Αν εξαιρέσω τα 2-3 χιλιόμετρα, το υπόλοιπο στόρυ ταιριάζει με τα του ατυχήματος. Σίγουρα οι πρωταγωνιστές, θεωρούσαν εαυτούς ώριμους και με μυαλό.

Δεν θέλω να το παίξω προσωπικά. Ο καθένας για τον εαυτό του, λέει τα καλύτερα. Και εγώ μου έχω εμπιστοσύνη. Αυτό που διαφέρει είναι τι ρίσκο θεωρεί ως αποδεκτό ο καθένας για τον εαυτό του. Όμως εδώ εμπλέκονται και άλλοι. Και δεν εννοώ αυτούς που θα βρεθούν στον δρόμο μου που θα τους πάρω σβάρνα. Αν υποθέσουμε ότι αφήνουμε ελεύθερα τα 300 χιλιόμετρα (αν και μόνο από το συγκεκριμένο συμβάν και να ήθελες κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσες να το αφήσεις). Το "δικαίωμα" που διεκδικείς για τον εαυτό σου, θα το έχουν ΟΛΟΙ όσοι έχουν δικαίωμα να κινούνται και τώρα στον δρόμο. Και ο Χ οδηγός που βλέπεις όταν οδηγείς. Γιατί, ανεξάρτητα της παιδείας και εκπαίδευσης του κάθε οδηγού, θα πρέπει οι κανόνες απόκτησης διπλώματος οδήγησης να καλύπτουν τις φυσικές ικανότητες (πχ όραση, αντανακλαστικά, κλπ, κλπ) του 90% του πληθυσμού που θεωρείται ικανό να οδηγήσει, χωρίς σημαντικά ψυχοσωματικά προβλήματα. Εσύ, θα δεχόσουν να γίνεις συνοδηγός του Χ αυτού οδηγού στο αυτοκίνητο του;

Σήμερα στο βουλκανιζατέρ, πιάσαμε μία κουβέντα. Ο "μάστορας" μου λέει "δεν φαντάζεσαι τι βλέπω". Χθες ήρθε ένα AUDI, με 2 καρούμπαλα στα λάστιχα και εσωτερικό φαγωμένο και ζήτησε να το επισκευάσω. Του είπα ότι δεν επισκευάζεται και ότι πρέπει να αλλαχτεί. Και φεύγει, για να το σκεφτεί.......

Όλα όσα έγραψες, θα μπορούσαν ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ να είχαν εφαρμογή σε θεωρητικό κράτος, διαφορετικό από το δικό μας, με διαφορετικούς πολίτες, όπου και εκεί θα είχα ενστάσεις. Τώρα, έχουμε να κάνουμε με την εδώ πραγματικότητα. Σήμερα. Έξω στον δρόμο, με αυτούς που ήδη κυκλοφορούν και πρέπει να τους μαζέψεις.

• Like 1

53439599_2068663559920176_2642105202932449280_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=949ee377df86ea39cb0241879a9b002b&oe=5D132E68