vro 10,259 Report post Posted January 19, 2018 Ανοιξε τελικα ο περικλης; Μην μεινω με την αγωνία. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 19, 2018 (edited) Ευγε στον φωτογραφο του χιονοδρομικου. Μπραβο του που δεν καταφευγει σε φωτοσοπ και δινει την πραγματικη εικονα. Ανθρωπακια ανθρωπακια ανθρωπακια Την ανεβασε για σημερινη στο φατσοβιβλιο.... Edited January 19, 2018 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted January 20, 2018 Ήταν μια ανέλπιστα καλή μέρα η χθεσινή.Ο αέρας ήταν κατά πολύ λιγότερο από αυτόν που έδιναν sf και windguru. Ο Περικλής άνοιξε κάποια στιγμή προς το μεσημέρι.Το χιόνι εντός μέχρι τις 11 λίγο παγωμένο, μετά άριστο κρύο καρβαριστό.Το χιόνι εκτός παγωμένο αλλά με κάποια ανεμοσούρια και λίγη πούδρα κυρίως στα bowls. Άλλη μια καλή χιονόπτωση χωρίς αέρα και φύγαμε για τις καλές πουδρομέρες σε Σαχάρα, Τυρία, Καλιόπη. 4 JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
Danis Iordanidis 123 Report post Posted January 20, 2018 Για αύριο τι λέει Παρνασσός? Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 20, 2018 Κάποιοι βλέπουν παράθυρο κάποιοι όχι. Οριακό παντός. Θα την πάω την εκδρομή προσωπικά και βλέπουμε. Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 21, 2018 Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που αναγκάζουν, για λόγους ασφαλείας, σε συνεχή αναστολή λειτουργίας του κέντρου, σας ενημερώνουμε ότι το προσωπικό καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να θέσει σε λειτουργία τον αναβατήρα Αφροδίτη 1750 μέχρι το σαλέ 1950. Στην περίπτωση που αυτό είναι εφικτό και προκειμένου να εξυπηρετηθεί η μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και χιονοδρόμων, με απόφαση της διοίκησης της ΕΤΑΔ, η τιμή εισόδου ενήλικα χιονοδρόμου θα διαμορφωθεί στα 10€ για την Κυριακή 21/01/2018. Παρακαλούμε όπως ενημερώνετε για τη κατάσταση λειτουργίας από το επισημο site του χιονοδρόμικου, www.parnassos-ski.gr Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 21, 2018 Καλημέρα. Με τετοια ανακοινωση πραγματικα φοβασαι να ανεβεις. Δεν ξερω αν αυτο θελουν ή το κανουν λογω βλακειας. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
savo 138 Report post Posted January 21, 2018 Ομίχλη. 10 € κάρτα. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 21, 2018 Αέρα δεν έχει. Ομίχλη έχει πολύ. Δυο ώρες τις κάναμε παντός βλέποντας τον επόμενο πυλώνα. Θετικό το 10 ευρώ κάρτα!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 21, 2018 Αέρα δεν έχει. Ομίχλη έχει πολύ. Δυο ώρες τις κάναμε παντός βλέποντας τον επόμενο πυλώνα. Θετικό το 10 ευρώ κάρτα!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Θηρίο εισαι. Καφεδακι τωρα; Να ξες εχουνε κλεισει ολα τα live και δεν μπορουμε να σας δουμε. Καλη συνεχεια. 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
savo 138 Report post Posted January 21, 2018 Μάλλον σε είδα.Εισαι 2.17 ύψος; [emoji12][emoji12] Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 21, 2018 Με μέτρο τα μανιτάρια. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 21, 2018 Μάλλον σε είδα.Εισαι 2.17 ύψος; [emoji12][emoji12] Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ναι αυτό το μοντέλο με το τζιν!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 21, 2018 Αντε βρε κονκανα γραψε κανα ραπορτο. Το χιονοδρομικο λεει οτι εκοψε 2000 δεκαρακια σημερα. Μαζι με το φπα 20000 ευρω. Γραφουν διαφοροι οτι ειχε και ορατοτητα...επαρκη... Νταξ αυτο ειναι και υποκειμενικο. Σε στρωμενη πιστα στον παρνασσο εγω παω αν βλεπω την ακρη της μυτης μου. Εκτος, ειναι αλλη ιστορια. Τελικα ποσο βροχη φαγατε; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Lalakis81 94 Report post Posted January 21, 2018 Μετά το γύρισε σε χιόνι τουλάχιστον στα 1950 από ότι ανέβασε το arachovameteo Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 21, 2018 (edited) Το μπολ ανοικτό όλο. Τώρα γιατί άνοιξε σήμερα ο Ηρακλής και όχι την Παρασκευή είναι άλλο θέμα. Χιόνι πολύ βρεγμένο ψιλά, βροχή στο πάρκινγκ μετά τις 9. Ορατότητα!!! Για πολύ ώρα έβλεπες αρκετά. Ήταν λιγότερες οι στιγμές που έλεγες οκ δεν βλέπω πρέπει βα βρω το όριο της πίστας να έχω μπούσουλα. Το παιδί 5,5 δεν φοβήθηκε ούτε η μάνα της πουκαι αυτή απλά τσουλάει. Βέβαια αυτές τις έβγαζα με τα ανοίγματα. Νομίζω το ότι όλοι ήταν μούσκεμα κούρασε περισσότερο!!! Την ώρα που φεύγαμε χιόνιζε στο πάρκινγκ καλά. Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 21, 2018 by KonKan 5 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 21, 2018 Οσο διαβαζω τοσο πιο περιεργη μου φαινεται η ιστορια με την χτεσινη ανακοινωση του χιονοδρομικου που εδιωξε κοσμο χωρις λογο. Ακομα πιο περιεργο μου φανηκε το σημερινο με την κομπλα για τα χαρτινα εισητηρια. Ολοι ξερουν τους περιορισμους που εχει το ηλεκτρονικο συστημα των εισητηριων. Θα μπορουσε να βρεθει μια τιμη που θα την δεχοταν. Αραγε μιλαμε για καραμπινατη ασχετωσυνη και ανικανοτητα ή υπαρχει κρυφο σχεδιο; <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 21, 2018 Αυτο ασχετο με το οτι ο κοσμος σημερα εγεινε λουτσα και ειχε σχετικο μπουχο. Αυτος δεν ειναι λογος για εκπτωση ουτε και κανενας χιονοδρομος την ζηταει. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
crs 477 Report post Posted January 22, 2018 Νομίζω πως η ανακοίνωσε "γλίτωσε" πολύ κόσμο από το να γράψει χλμ για να γίνει λούτσα (και εμείς μέσα σ'αυτούς). 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 22, 2018 Ναι αλλα οχι γιατι αυτο ελεγε. Απλα γιατι σχεδον ολοι πιστεψαμε οτι δεν θα ανοιξει τιποτα.. Αλλο αν 5 το πρωι εβγαινε μια ανακοινωση οτι βρεχει στα 2100 και αλλο στις 2 αυτη που βγηκε. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 22, 2018 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 22, 2018 Το εχω και απο αλλη γωνια. Οτι δεν ειδατε χτες.... 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 22, 2018 Απο την σημερινη ανακοινωση του χιονοδρομικου Ποιότητα χιονιού απατητη πουδρα. Οκ το πουδρα το καταλαβαινω (νομιζω). Το απατητη τι εννοει ο ποιητης; Οτι δεν εχει περασει κανενας; Ή οτι δεν εχει περασει ρατρακ; Ή και τα δυο. Ευτυχως που υπαρχουν φωτο και δεν θα τρελαθουμε. Μα γιατι δεν ρωτανε τον παπαγεωργιου; 2 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 22, 2018 Δυστυχως οι ελαχιστοι τολμηροι που ανεβηκαν σημερα βρηκαν ενα χιονοδρομικο κυριολεχτικα...κλειστο. Και μπορει το χκπ να κρυβεται σημερα πισω απο τον αερα αλλα και αυριο τα ιδια θα ειναι με τον ηρακλη κλειστο. <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,259 Report post Posted January 22, 2018 Γλυκιά δροσούλα 22 Ιανουαρίου 2018 Με δύσκολες συνθήκες ξεκίνησε τη λειτουργία του το χιονοδρομικό μας, με ομίχλη και ισχυρό άνεμο ψηλά, αλλά όσο περνούσε η ώρα, ο ουρανός καθάριζε από το σύννεφο και προέκυψε ηλιοφάνεια , αλλά με κρυαδούλα σε θερμοκρασία – 4 οC. Για αύριο αναμένουμε ηλιοφάνεια κατά διαστήματα, μετρίαση της έντασης του ανέμου, θερμοκρασία επίσης στους – 4 οC και πιθανότητα για ισχυρή χιονόπτωση προς το βράδυ. Αγαπούλες δεν κοβετε τις κρυαδες να ανοιξετε κανα λιφτ παραπανω τις καθημερινες; 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites