Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
PanosDrivas

Χ.κ. Παρνασσού 2017-18

Recommended Posts

Α να μην το ξεχασω

Ηρθε το ανταλαχτικο για τον...φαεθωνα.

Σιγα μην το λεω baby 3.

Γινεται προσπαθεια σαββατο καιρου επιτρεποντως να δουλευει.

Αμα ανοιξει και το γκαζακι με την εσπρεσιερα μιλαμε για μεγαλεια.

Γκρινιαζουμε για την φτερο αλλα στο σαλε ερημια.

Και ηταν ωραια στο μπαλκονι.

Δεν αντεξα πηρα καφεδακι.

Ετσουξε το 3,5 αλλα θυμηθηκα τα παλια παρα το τζακι.

Εχει ενα ντεκαντανς μεγαλειο το ερειπιο.

• Like 5

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Το σαλέ της Φτερό είναι όνειρο ακόμα κι έτσι βίντατζ. Ζωντανεύει πάντως όταν έχει αγώνες στην 6. Έβλεπα σήμερα παράλληλο σλάλομ βραδινό city event και σκεφτόμουν... Βράδυ, μπαλκονάκι Φτερό και αγώνας GS με πάγο... Έδωσα τρελή ιδέα, θέλει όμως νέο φωτισμό.

Όσο για τον Φαέθονα πάνω, επιτέλους...

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

• Like 5

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

Το ΧΚΠ δείχνει να βρίσκει σιγά σιγά τα βήματά του σαν συνολική λειτουργία. Το θέμα όμως είναι ότι οι καλές του μέρες έχουν προκύψει σε ιδανικές συνθήκες. Ελπίζουμε αυτός ο βηματισμός να αποδώσει και σε δυσκολότερες μέρες.

Στηρίζουμε τους εργαζόμενους που προσπαθούν για το ακατόρθωτο ώρες ώρες, λόγω υποστελέχωσης σε κρίσιμα (τονίζω) πόστα και ελλιπούς εξοπλισμού.

Διότι σε κάποιους έχουμε υπερ-στελέχωση.

• Like 1

χαχα, ευχαριστώ πολύ! Θα προσπαθήσω να μην με πάρει ο ύπνος και να σας γράψω αύριο. Θα είναι κανένας άλλος εκεί;

Εγώ αν καταφέρω να σηκωθώ ο πρωι

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Εγώ αν καταφέρω να σηκωθώ ο πρωι

Μόλις με πήρε ο κλαουδατος και μου είπε ότι το ski bus θα πάει μόνο Καλάβρυτα. Δεν ξέρω τι να κάνω, να πάω εκεί ή να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου την Πέμπτη;

Ειλικρινά τώρα, σε πόσους έλειψε σήμερα ο κυλιόμενος τάπητας του Βάκχου;

Ειλικρινά τώρα, σε πόσους έλειψε σήμερα ο κυλιόμενος τάπητας του Βάκχου;

Σε κανέναν πιστεύω. Εγώ το συνειδητοποίησα ότι ήταν στρωμένος χιόνι μετά 2-3 περάσματα

Edited by itiotis

Ο μόνος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις...

Αν και όταν κάνεις σχέδια μπορεί Κάποιος να χαμογελά, εσύ κάνε τα...

Ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα του εκεί. Η λογική λέει ότι βάζουμε κυλιόμενους τάπητες σε γρήγορα αλλά μη αποσυμπλεκόμενα καρεκλάκια ώστε να μην χτυπούν τους σκιέρ. Του Βάκχου...

Σήμερα νομίζω ότι το συγκεκριμένο λιφτ πήγαινε πιο καλά ακριβώς γιατί έλειπε ο τάπητας.

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Ποτέ δεν κατάλαβα την χρησιμότητα του εκεί. Η λογική λέει ότι βάζουμε κυλιόμενους τάπητες σε γρήγορα αλλά μη αποσυμπλεκόμενα καρεκλάκια ώστε να μην χτυπούν τους σκιέρ. Του Βάκχου...

Σήμερα νομίζω ότι το συγκεκριμένο λιφτ πήγαινε πιο καλά ακριβώς γιατί έλειπε ο τάπητας.

Άρα θα συμφωνήσετε ότι μάλλον μας λείπουν τα 350 χιλ (εκτός ΕΣΠΑ, ζεστά ευρωπουλάκια της ΕΤΑΔ) που κόστισε η τοποθέτηση του.

• Like 1

Μόλις με πήρε ο κλαουδατος και μου είπε ότι το ski bus θα πάει μόνο Καλάβρυτα. Δεν ξέρω τι να κάνω, να πάω εκεί ή να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου την Πέμπτη;

Πώς αλλάζουν οι καιροί...Θυμάμαι το 2004-2005 που έκλεινα να πάω στα Καλάβρυτα καθημερινή και μου τηλεφωνούσαν ότι δε συμπληρώνει και δεν πάει...Για ΧΚΠ έβαζε 2 πούλμαν κάποτε και 3...Και τώρα δε συμπλήρωσε για ΧΚΠ;Λογικό βέβαια το βλέπω όταν καθημερινή κάνει 25€ το εισιτήριο,ενώ τότε κόστιζε 15€...

• Like 1

Το κακο μες στις πιστες εχει παραγινει.

Νιωθω τρελη ανασφαλεια πια στα κελαρια και προτιμω να σπαω τα ποδια μου στο νταμαρι εκτος παρα να παιζω ρουλετα σε βακχοπερικλη αιολο ηρακλη.

Δηλαδη μιλαμε για τρελους καμικαζι με 1000, με δεν ξερω να σταματαω αλλα και αμα ηξερα παλι τα ιδια θακανα και στα ουμπαλα μου πως μπαινω στην πιστα, τι ειναι αυτο, και θα κανω τις καρβαριστες....στροφαρες μου ειτε εχει τιγκα κοσμο ειτε ειμαι μοναχος μου και διαγωνια την πιστα και γιουρια....

Σημερα απο πισω μου ενω περιμενα το τετραθεσιο μου ριξανε την ασφαλεια....

Άμα μιλάω για επικίνδυνες καφετέριες με αναβατήρες που φταίνε κυρίως τα μυαλά των πελατών και φυσικά και το χιονοδρομικό και ο Σύλλογος αρνείται να κάνει κάτι είμαι παράλογος?

Εξαιρετικά τα νέα που κάνατε φανταστικό σκι σε ένα φανταστικό βουνό καθημερινές, δείχνει πόσο παράλογο και λάθος είναι που άλλες καθημερινές θα κλείσει το μισό και θα έχουμε μόνιμα ένα μέτριο βαρετό χιονοδρομικό καθημερινών και θα παίζουμε lotto να μην έχει κακό καιρό Σαββατοκύριακο.

To ότι δεν γεμίζει ούτε ski bus με τέτοιο καιρό είναι η απόλυτη ξεφτίλα και δείχνει την καταστροφή που επέφεραν στον Παρνασσό παρά τα νέα υπερσύγχρονα λιφτ.

Αυτη είναι η χιονοδρομία στην Ελλάδα, φανταστικά χιονοδρομικά που τα μετατρέψαμε σε επικίνδυνες καφετέριες.

• Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Γειας το σφυρι σου (περισσοτερα δεν λεω).

Ομως πρεπει οι πορτες να πλησιασουν πιο κοντα γιατι τωρα ειναι αρκετα μακρια και λογω....στροφης....(combi και συζευγμενο, τρομαρα μας), η αποσταση που εχεις απο την πορτα στο να κατσεις ειναι μεγαλη.

Ας μην ηταν ο λιφτιερης συνεχεια ορθιος και θα σουλεγα ποσοι θα μπαιναν απο κατω.

Ιδεα για τον διαδρομο. Να μπει στο υποστεγο του ερμη στα 1950 στην εξοδο του εξαπλου. Γιατι εκει ειναι η μεγαλη δυσκολια να δουλεψει η επιστροφη με καρεκλα. Στην βλαχολακα με χωματουργικα φτιαχνεται.

Άρα θα συμφωνήσετε ότι μάλλον μας λείπουν τα 350 χιλ (εκτός ΕΣΠΑ, ζεστά ευρωπουλάκια της ΕΤΑΔ) που κόστισε η τοποθέτηση του.

Ο διάδρομος ΜΟΝΟ στοίχισε €350.000;;;; :blink:

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Να δεις ποσα πληρωσε η εταδ για την πετρα στο γκαραζ της φτερο.

Τελικα ενας λογαριασμος για τα λεφτα που εδωσε η εταδ περα απο το εσπα δεν προκειται ποτε να δωθει;

• Like 1

Guys αύριο δυτικός 3bf και στα 2500 πενταράκι ...

Πώς το βλέπετε ?

C/

Ιδεα για τον διαδρομο. Να μπει στο υποστεγο του ερμη στα 1950 στην εξοδο του εξαπλου. Γιατι εκει ειναι η μεγαλη δυσκολια να δουλεψει η επιστροφη με καρεκλα. Στην βλαχολακα με χωματουργικα φτιαχνεται.

Σαν χωροθέτηση αυτό ταιριάζει με τις πιο κοινές περιπτώσεις χρήσης διαδρόμου στο εξωτερικό.

Βέβαια στον Ερμή δεν έχουμε και πολλή κίνηση από σκιέρ για να έχει επιπλέον αξία και νόημα.

Μια που αρχίσαμε τα ελεύθερα σενάρια... ας μπει διάδρομος στη βάση της 7 κάθετα, να αλλάξει φορά η περιστροφή του λιφτ και να μπει και καρέκλα... :pirate::shuriken::animier:

:shuriken:

Edited by PhaethonF1
  • Like 1

Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich
(Ski Instructor International Level 3)

C Οσο πας προς σ/κ τοσο το προκαλεις το...τερας.

Edited by vro

Σαν χωροθέτηση αυτό ταιριάζει με τις πιο κοινές περιπτώσεις χρήσης διαδρόμου στο εξωτερικό.

Βέβαια στον Ερμή δεν έχουμε και πολλή κίνηση από σκιέρ για να έχει επιπλέον αξία και νόημα.

:shuriken:

Πως να χει κινηση απο χιονοδρομους αφου δεν εχει πιστα;

Ομως μην κοιτας τωρα που οπως λεει και ο πανος αντε ναχει 2000 χιονοδρομους.

Για 5.000 ειναι το συστημα.

Και με τον δια ναναι μακρα το πιο αργο λιφτ στον παρνασσο μην σου τυχει επιστροφη στις 3,30....

C Οσο πας προς σ/κ τοσο το προκαλεις το...τερας.

ΣΚ έχει μόνο τσίπουρα ... αύριο λέω να ανέβω !

C.

• Like 2

Ο διάδρομος ΜΟΝΟ στοίχισε €350.000;;;; :blink:

Λέγεται ότι ο διάδρομος προϋπήρχε. Οι 350 χήνες πηγαν για την τοποθέτηση (λέγεται ότι).

Πολύ καλή μέρα σήμερα με στρώσιμο πιστών που είχα να δω πολλά χρόνια. Κόσμος λίγος. Στα μειον το 25€ για να μην εχεις Ηρακλή και Οδυσσέα. Από φτερό δε ξέρω τι έπαιζε...

• Like 2

Δεν υπάρχει η 6αρα κάρτα με 85 ευρώ όπου αφαιρείται μια μονάδα όλες τις ημέρες, αρα 14,16 ευρώ η ημέρα;

Edited by kosaitis
  • Like 1

Γιατί να προπληρώσεις 85€;Είναι σίγουρο ότι θα πας 6 φορές;Ιδίως με τον καιρό που έρχεται,να μην κλείσει από τον Φεβρουάριο για διακοπές...Προσωπικά δε θα την αγόραζα...Έλεγα να πάω από την ερχόμενη εβδομάδα αλλά πλέον με τον καιρό δεν ξέρω τι χιόνι θα μείνει...

Αν κάνεις ένα προγραμματισμό απο την αρχή της χρονιάς με ρεπό και άδειες και αφαιρέσεις ένα 33% λόγω κακοκαιρίας θα σου βγει ένας αριθμός. Σε μένα προσωπικά είναι 25 φορές. Έχω ήδη ανέβει 5.

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. birli
      birli
      (36 years old)
    2. jamesch75
      jamesch75
      (51 years old)
    3. Michael Sal.
      Michael Sal.
      (34 years old)
    4. surmas
      surmas