Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Sign in to follow this  
miscelano

Καινουρια Πεδιλα...

Recommended Posts

ενω ελεγα φετος να κρατηθω να μην παρω καινουρια σκι η μ@λ@κι@ με νικησε οποτε ψαχνω αντικαταστατη απο τα rossignol soul7

λοιπον θελω να παρω πουδροπεδιλα (πιστας εχω) αλλα μπαινω στα γνωστα ιντερνετομαγαζα και εχω ψιλοπελαγωσει...ταβανι εχω τα 400-450 μαξ...

το πρωτο πεδιλο που εψαξα ειναι τ armada jj 2.0 που το χω αχτι χρονια τωρα αλλα μου κανει εντυπωση που δεν υπαρχει σχεδον πουθενα....τι διαολο βγαζουν λιγα και δεν φτανουν???

καλοβλεπω επισις τα armada tst, rossignol squad 7, line mordecai, salomon qst, fisher ranger...

στα squad βλεπω να καταληγω αλλα η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξανατσουλησει τοσο φαρδυ...

για πειτε

οι πουδρες και τα ψαρια, τρωγονται φρεσκα!

Καλά τα λες. Καλό ξεπαράδιασμα και καλό πουδρολιώσιμο μετά

Μια χαρά θα είσαι με τα squad, όλοι οι σκιερ κάποτε δεν είχαμε τσουλήσει τόσο φαρδύ μέχρι που τσουλήσαμε και γουστάραμε

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ποια ακριβώς μοντέλα; Π.χ. Ranger 98 ή 108;

Ερωτήσεις για απάντηση:

Rocker εμπρός ;

Rocker πίσω ;

Πόσο Rocker ;

Πόσο σκληρό;

Δέστρα alpine, touring;

Review TST με φώτο ποσοστό rocker,

http://blistergearreview.com/gear-reviews/2012-2013-armada-tst

• Like 1

Ποια ακριβώς μοντέλα; Π.χ. Ranger 98 ή 108;

Ερωτήσεις για απάντηση:

Rocker εμπρός ;

Rocker πίσω ;

Πόσο Rocker ;

Πόσο σκληρό;

Δέστρα alpine, touring;

Review TST με φώτο ποσοστό rocker,

http://blistergearreview.com/gear-reviews/2012-2013-armada-tst

πουδροπεδιλα ψαχνω herman, οσο ποιο φαρδυ τοσο ποιο καλα!!!

βγαινουν ακομα πεδιλα χωρις ροκερ??

το θελω θεομαλακο, τερμα τα σκληρα μονο στη πιστα στο εκτως μονο ξυλο χωρις τιτανια κλπ

δεστρα κανονικη δεν ξανακανω το λαθος να βαλω ορειβατικη σε πεδιλο που 99% θα ειμαι στο χιονοδρομικο και το ποιο εξτριμ να ειναι ν ανεβω 100μ μεχρι τη κορυφη του βουνου...τσαμπα το βαρος...

armada, rossignol, line k salomon παω εκ του ασφαλους μιας και λιγο πολυ τα εχω ψιλοτσουλησει ολα η παρομοια...φισερ κλπ δεν ετυχε να δοκιμασω ποτε

το tst το γουσταρω τρελα ειναι πεδιλαρα μαζι με το kufo ειναι τα μονα ''στενα'' που τα παιρνα με κλειστα ματια...

scott scrapper 124........ Χρήστοοοοοο.......

ξεφευγουμε πολυ σε τιμη βαγγελη!!!ωραιο φαινεται ομως

Σχεδόν όλα έχουν rocker αλλά πόσο; Άρα πάνω από 110m; Γιατί πάνω από 108, τα Ranger , armada tst είναι εκτός.

line mordecai review

http://blistergearreview.com/gear-reviews/2015-2016-line-mordecai-2

Στο όριο 450€ δύσκολα.

K2 Coomba 114 - 184cm (2016/17) ; 400€

• Like 1

Σχεδόν όλα έχουν rocker αλλά πόσο; Άρα πάνω από 110m; Γιατί πάνω από 108, τα Ranger , armada tst είναι εκτός.

line mordecai review

http://blistergearreview.com/gear-reviews/2015-2016-line-mordecai-2

Στο όριο 450€ δύσκολα.

K2 Coomba 114 - 184cm (2016/17) ; 400€

Ωραία και τα κουμπα τα είχα ξεχάσει!!όπως έγραψα κ ποιο πάνω στα tst , jj , kufo πάω εκ του ασφαλους μιας και τα έχω τσουλησει αρκετά και ξέρω τι μπορούν να κανουν...

Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

scott scrapper 124........ Χρήστοοοοοο.......

Τα νέα έχουν κόστος 500$

Alpine Ski Scott Scrapper 115

New model in the Scott’s catalogue, the Scrapper 115 replaces the Scrapper 124 with a reduced sidecut to be accessible to a wider public. There is a 115 and a 116mm waist according to the length if you chose a 189cm or 192cm ski. The Scrapper stays a ripper shaped for big powder days.

What can the Scott Scrapper 115 ski do?

This freeride ski is a powder monster. With its tip double rocker, the Scrapper 115 is super nimble, it floats and rebounds in deep like crazy. You can attack in steep, gun down the hill and drop any cliffs or cornices, lay massive trenches with the Scrapper 115. Crud snow, crusty snow nothing can stop it, it shreds everything on its path. If you have to come back on the slopes don’t expect miracles, this is a pure freeride ski made to smash pow all day long.

Who is the Scott Scrapper 115 designed for?

A freeride ski that snappy is reserved to confirmed to expert riders physically fit. If you have what it takes, you will be blown away by its liveliness and its handiness in deep. The Scrapper 115 is the new Scott’s super toy for grown-ups in need for thrills.

What are the main assets of the Scott Scrapper 115?

Buoyancy in powder

Edited by vaggelis

Ωραία και τα κουμπα τα είχα ξεχάσει!!όπως έγραψα κ ποιο πάνω στα tst , jj , kufo πάω εκ του ασφαλους μιας και τα έχω τσουλησει αρκετά και ξέρω τι μπορούν να κανουν...

Τα Kufo πάντως με τα JJ δεν έχουν καμία σχέση... Στο πρώτο θέλει τσαμπουκα ακόμα και για να πάει μιας και έχει αρκετά σκληρή ουρά, και στο 2ο μπορείς να κάνεις και βαρκάδα!

• Like 2

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Εφόσον έχεις βλέψεις για light ορειβατικό, τότε βλέποντας το βάρος των scrapper (είτε 115 είτε 124), θα διευκολυνθείς.... ;)

Κοίτα και από black crows (anima), είναι όμως πιο ακριβά.

Κοίτα και zag, Dynafit.

Τα squad μου φάνηκαν λιγότερο εύκολα από τα super 7 (τα οποία μου φάνηκαν όντως σούπερ ευέλικτα παρα το μέγεθος), κάποτε που είχα δοκιμάσει. Βασικά δεν ξέρω αν ακόμα έτσι λέγονται.

Αν το βάρος σε ενδιαφέρει υπάρχουν πολύ καλές επιλογές ακόμα και κάτω των 2kg σε τόσο φαρδύ πέδιλο, ειδικά αν δεν ψάχνεις μπουλντόζα μαδέρι.

Edited by zox

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Εφόσον έχεις βλέψεις για light ορειβατικό, τότε βλέποντας το βάρος των scrapper (είτε 115 είτε 124), θα διευκολυνθείς.... ;)

Κοίτα και από black crows (anima), είναι όμως πιο ακριβά.

Κοίτα και zag, Dynafit.

Τα squad μου φάνηκαν λιγότερο εύκολα από τα super 7 (τα οποία μου φάνηκαν όντως σούπερ ευέλικτα παρα το μέγεθος), κάποτε που είχα δοκιμάσει. Βασικά δεν ξέρω αν ακόμα έτσι λέγονται.

Αν το βάρος σε ενδιαφέρει υπάρχουν πολύ καλές επιλογές ακόμα και κάτω των 2kg σε τόσο φαρδύ πέδιλο, ειδικά αν δεν ψάχνεις μπουλντόζα μαδέρι.

τα s7 δεν ηταν σαν τα jj???5 διαστασεων???

Σαν λογική σχεδιασμού, (δηλαδή το ενεργό sidecut να είναι πιο μαζεμένο και έντονο rocker στις άκρες, camber στη μέση), ναι την ακολουθούσε, όπως και άλλα πέδιλα (π.χ fatypus d'riddim, armada jj) σύμφωνα με το trend. Κάποιοι κατασκευαστές που το εφαρμόζουν σε μεγάλο βαθμο δίνουν 5 διαστάσεις, άλλοι που το εφαρμόζουν όχι τόσο έντονα, το κάνουν γαργάρα.

Edited by zox

p1sst.jpg

16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!!

Εν τέλη βρήκα κάτι armada arv και τα πηρα πολύ φτηνά...με δέστρα axial 18αρα!!!μεγια μου!!

• Like 5

Μεγειές............ και καλοφάγοτες............................................. :shock:

Οι πούδρες ντε........... :yes:thumbup:

www.zermatt.ch