Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Μεγαλωσε το παραθυρο αλλα οταν διαβαζεις τετοια ανακοινωση απο το χιονοδρομικο...

Εγω σχετικα χορτατος πεφτω για υπνο.

Λυπαμαι αλλα γερασα πια για τετοιες....μ@λ@κιες....

Οσοι πατε να περασετε καλα και τον νου σας.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Τελικα τυπικος νοτιοδυτικος μπουχος.

Απο τις στατικες καμερες βλεπω τον ηρακλη πιθανα να δουλευει με σταγονες βροχης πανω στον φακο, δυστυχως.

Βλεπω τον ηνιοχο να δουλευει και εναν να κατεβαινει με σκι; την 6. Και εκει βροχη...

Και μπιχλα με το κιλο.

Κοσμος...ελαχιστος στα 2 καρε....

4 ατομα στον ηρακλη, αυτος ο ενα ς στην 6.

Για ΧΚΠ αύριο πιστεύω ότι κάτι θα προλάβαιτε να χαρείτε. Για Τετάρτη ας το αφήσουμε καλύτερα. Πέμπτη προσωπικά θα ανέβω οπότε θα χαρώ πολύ να σκιάρω με κάποιον από εδω μέσα. ΠΣΚ δείχνουν ιδανικές μέρες για σκι.

Στα άλλα νέα της ημέρας:

Έγινε μητέρα η Βίκυ Καγιά.

Το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου η Βίκυ Καγιά έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι. Η Βίκυ, ο σύζυγός της Ηλίας Κρασσάς αλλά και η πρωτότοκη κόρη τους Μπιάνκα δηλώνουν ευτυχισμένοι αφού η αναμονή του νέου μέλους της οικογενείας έλαβε τέλος.
Να πούμε ότι για τον Ηλία Κρασσά είναι το τέταρτο παιδί (καθώς έχει ήδη δύο παιδιά από τον πρώτο του γάμο). Ο μπέμπης -όπως λένε- μοιάζει καταπληκτικά στη Βίκυ Καγιά, πράγμα που συζητήθηκε έντονα στο μαιευτήριο όπου τον έφερε στη ζωή.

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΒΙΚΟΥΛΑ!!!!!! ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΚΙΕΡ!!!!!!!!

• Like 11

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Στα άλλα νέα της ημέρας:

Για ΧΚΠ αύριο πιστεύω ότι κάτι θα προλάβαιτε να χαρείτε. Για Τετάρτη ας το αφήσουμε καλύτερα. Πέμπτη προσωπικά θα ανέβω οπότε θα χαρώ πολύ να σκιάρω με κάποιον από εδω μέσα. ΠΣΚ δείχνουν ιδανικές μέρες για σκι.

Τί μας ενδιαφέρει ρε φίλε ο καιρός; Ας κάνει ότι θέλει. Μείνε στα υπόλοιπα και μή μας μπερδεύεις...

• Like 10

Για ΧΚΠ αύριο προσωπικά δε θα ανέβαινα. Την Πέμπτη έχω την εντύπωση ότι θα έχει αέρα (ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΡΕΠΟ ΜΟΥ!!!!). Παρασκευή και μετά δείχνουν όλα κομπλέ.

Στα άλλα νέα της ημέρας:

Παντρεύεται η Βρετανίδα πριγκίπισσα Ευγενία

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β', πριγκίπισσα Ευγενία, πρόκειται να παντρευτεί το φθινόπωρο τον Τζακ Μπρούκσμπανκ στον πύργο του Ουίνδσορ, διευθυντή φημισμένου νυκτερινού κέντρου του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.
"Ο Δούκας και η Δούκισσα του Γιορκ έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Ευγενίας με τον Κύριο Τζακ Μπρούκσμπανκ. Η Αυτής Υψηλότητα Πριγκίπισσα Ευγενία και ο Κ. Μπρούκσμπανκ αρραβωνιάστηκαν στη Νικαράγουα νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο γάμος θα τελεστεί το φθινόπωρο του 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου" στον πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα.

Η εγγονή της βασίλισσας και όγδοη στη σειρά διαδοχής στο θρόνο έχει επτά χρόνια σχέση με τον 31 ετών Τζακ Μπρούκσμπανκ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε κάνοντας σκι στο χιονοδρομικό θέρετρο Βερμπιέ, στην Ελβετία, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.
Ο Τζακ είναι διευθυντής του κλαμπ και μπαρ Mahiki στο Λονδίνο, ενός κέντρου διασκέδασης που φημίζεται για τη διάσημη πελατεία του. Ο ίδιος ονειρεύεται να δημιουργήσει μια αλυσίδα παμπ. "Αυτό είναι το όνειρό μου από τότε που ήμουν 18 ετών", είχε δηλώσει στην εφημερίδα Daily Mail.
Οι γονείς του είναι η Νίκολα και ο Tζορτζ Μπρούκσμπανκ. Ο πατέρας του έχει εργαστεί ως ορκωτός λογιστής και διευθυντής εταιρίας.

ΘΕΛΑΤΕ ΣΚΙ ΣΕ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΣΤΡΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!! VERBIER ΚΑΙ ΠΑΣΙΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ!!!!!

• Like 6

Αν τα πράγματα στα ελληνικά ΧΚ ήταν ρόδινα, Πέμπτη με Δευτέρα (μην πω Τετάρτη) ο φίλτατος ΜΙΚ πιστεύω θα έλεγε πολύ απλά: "αναρρωτική" ή "εγκυμοσύνη" ή απλά παραίτηση.

Τριών Ιεραρχών μεγάλη η χάρη τους....

• Like 7

Για ΧΚΠ αύριο προσωπικά δε θα ανέβαινα. Την Πέμπτη έχω την εντύπωση ότι θα έχει αέρα (ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΚΥΡΑ ΡΕΠΟ ΜΟΥ!!!!). Παρασκευή και μετά δείχνουν όλα κομπλέ.

Στα άλλα νέα της ημέρας:

.........

Παλιέ μου Fordακια είσαι Θεός .... δυο αράδες πρόγνωση και τρεις παράγραφοι gossip. Αυτό δεν είναι νήμα αλλά πρωινάδικο :happy2::happy2::happy2:

• Like 3

Παλιέ μου Fordακια είσαι Θεός .... δυο αράδες πρόγνωση και τρεις παράγραφοι gossip. Αυτό δεν είναι νήμα αλλά πρωινάδικο :happy2::happy2::happy2:

post-5297-0-52051400-1516742865_thumb.jpg

• Like 3

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ Β', πριγκίπισσα Ευγενία, πρόκειται να παντρευτεί το φθινόπωρο τον Τζακ Μπρούκσμπανκ στον πύργο του Ουίνδσορ, διευθυντή φημισμένου νυκτερινού κέντρου του Λονδίνου, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

A ρε Ευγενία δύναμη... Εγώ φταίω που δεν ήθελα δεσμεύσεις... Αλλά τί να σου κάνει κι αυτός ο ΜπρουκσΜπανκ (απόγονος των ΝτόϊτσεΜπανκ), τόσα ξέρει τόσα ονειρεύεται να κάνει... ο χαλβάς...

Άκου αρραβώνα στη Νικαράγουα. Και ποιούς είχες καλέσει ρε κακομοίρη; Τους Σαντινίστας;

Στα υπόλοιπα που δεν μας αφορούν... Μαιναλάκι και σήμερα, σταθερή αξία στο χώρο. Και ολίγο από Χελμό.

• Like 3

Λείπει η γάτα, χορεύουν τα ποντίκια................................ :evil: :evil:

www.zermatt.ch

Η αχρηστη πληροφορια της ημερας.

Ευχαριστω το αραχωβαμετεο.

Με βορειά 5 μποφωρ (36 χλμ/ωρα) τα κελαρια δεν δουλευουν. Δουλευει ομως η 7.

Ας το θυμομαστε.

Πάμε για Αλκυονίδες, να δούμε τότε τι θα ανοίγει και να βγάλουμε συμπεράσματα.

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Λιγο ψυχραιμία.

Βοριας με αερα ειναι.

ΔΕΝ ΦΟΡΤΩΝΕΙ.

Αντε κανα φρεσκαρισμα οπου δεν το ξυριζει.

Τρελη προσοχη στα ξυρισμενα και παγωμενα ψηλα.

Μην σας ξεγελα το χρωμα. Υπαρχει και...ασπρος παγος.

Βλέπω μετά την αποχώρηση του Μιχάλη... Το φόρουμ έγινε μπ%#$% μπιραρία!!

Edited by evz0nas

12001473193_1a46c8783a_z.jpg

Μια χαρά είναι το φόρουμ. Αν κάποιος θέλει να γράψει πρόβλεψη για τα υπόλοιπα χιονοδρομικά ας το κάνει

• Like 3

Πηγε για σκι.

• Like 2

k giati apoxorise o MIK?

Διαμαρτύρεται για την παρουσία του "Δεν Ξενερώνω" (Γιάννης το καλλιτεχνικό του) στο forum.

Έρχεται όμως και η σειρά του... μήν ανησυχείτε...

• Like 4

για ΣΚ Παρνασσο βλεπω καλες μερες.. τι λετε? ειδικα κυριακη...τιποτα ομιχλες μην βγαλει ...

fischer-progressor-f18-2016-17.png

Ρε παίδες , ξερει κανεις τιποτα για Καλαβρυτο; τι να πιστεψουμε ρε παιδια ; Θαχει αερα ή οχι... Μονο ένας εδω πέρα ξέρει για το καιρό;;

Edited by evz0nas

12001473193_1a46c8783a_z.jpg

θαχει αερα αλλα η αγκυρα θα ανοιξει.

να περασετε καλα.

ο θεός.

μωρε και στην κορφη 4αρι θαχει,

άμα δεν εχει πιασει παγο κατα τις μια θα την ανοιξει.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. chronisc
      chronisc
      (52 years old)
    2. Marysia Krysia
      Marysia Krysia
      (39 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts