panchristo 6,271 Report post Posted January 12, 2018 Συντονιστή να γράφει οφ φόρουμ ποστ πρώτη φορά βλέπω. Γέλασα πολύ όμως. 7 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 12, 2018 (edited) Το εφαρμόζει συστηματικά τελευταία και ναι γελάω κάθε φορά!! Παρνασσό τώρα είναι χάρμα να βλέπεις webcam!!!! Μακάρι να το πατήσουν αυτή τη φορά πριν από αύριο που θα αρχίσουν οι ισχυροί άνεμοι και το ψάχνουμε πάλι κατά Λιβαδειά μεριά!! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited January 12, 2018 by KonKan Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted January 12, 2018 Παρνασσό τώρα είναι χάρμα να βλέπεις webcam!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Oh yeah! Μπείτε τώρα Κελλάρια και Καλάβρυτα 1 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 12, 2018 Και χωρίς ιδιαίτερο αέρα!! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
taskoum 45 Report post Posted January 12, 2018 Μια το βραδυ και κοιταμε τις webcam...αυτα ειναι παντως Κελάρια ρίχνει πάρα πολύ τώρα!!!μακαρι να συνεχισει για 2-3 μερες ετσι 1 Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 13, 2018 Ρε συ ΜΙΚ εγκρίνω και επαυξάνω σε όδα γράφεις αλλά ρε φίλε εγω σε ρώτησα για τον καιρό στο Σαμονί και όχι τις επικίνδυνες καφετέριες. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted January 13, 2018 Νότια οτι σκι κανουμε σημερα, αυριο και κουτσα μεθαυριο. Μετα οποιος ανοιξει τα χέρια του ναχει το διαβατηριο του στην τζεπη του. Μιχαλη αντε γραφε γιατι θα παρω κανεναν στον λαιμό μου με τις μ@λ@κιες που γραφω 5 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 13, 2018 Το διαβατήριο θα περιμένει 2 βδομάδες ακόμα.αλλα σκι νότια γιατί δεν από βδομάδα;παίζει νότιας; Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted January 13, 2018 Το διαβατήριο θα περιμένει 2 βδομάδες ακόμα.αλλα σκι νότια γιατί δεν από βδομάδα;παίζει νότιας; Αέρας!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 13, 2018 Αέρας!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk αμολα καλούμπα... 2 Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 13, 2018 Πάντα για το εξωτερικό έλεγα ότι λέει το snow-forecast φίλε, περιέργα βουνά είναι όλα πρέπει να τα παρακολουθείς για να έχεις καλύτερη άποψη. 1 Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vangelis_k 4,473 Report post Posted January 13, 2018 konkana................ λάθος site κοιτάς........... αλλά όντως θα μας πάρει και θα μας συκώσει.......... το βλέπω τελικά να πηγαίνουμε απροπόνητοι............ www.zermatt.ch Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 15, 2018 Για ΧΚΠ. Αύριο 50-50 για αεράκι και ομίχλη η οποία σιγά σιγά θα αραιώνει και θα την αντικαθιστά η συννεφιά στα υψηλότερα στρώματα. Προσωπικά θα το διακινδυνεύσω. Πέμπτη και Παρασκευή πιο σίγουρες σαν επιλογές Στα άλλα νέα τις ημέρας: Τζούλια Αλεξανδράτου: «Σιγά μην πήγαινα Survivor» Η Τζούλια Αλεξανδράτου διαψεύδει μέσω της «Espresso» τις υποτιθέμενες πληροφορίες που μεταδόθηκαν από πρωινή εκπομπή και την ήθελαν να έστειλε μόνη της αίτηση συμμετοχής στον δεύτερο κύκλο Survivor και να έφαγε... πόρτα, λόγω ειρωνικής και σνομπίστικης συμπεριφοράς. «Είναι όλα ψέματα» απαντά σήμερα η ξανθιά celebrity. «Δεν έστειλα ποτέ αίτηση. Εκείνοι με φώναξαν για να μου κάνουν πρόταση. Επικοινώνησε μαζί μου από σταθερό τηλέφωνο ένας δημοσιογράφος που εργάζεται στην παραγωγή του show, ο οποίος, απ' ό,τι θυμάμαι, τα είχε με παίκτρια του “Survivor”. Εστειλαν, μάλιστα, και ταξί να με παραλάβει από το σπίτι μου. Οταν έφτασα, με υποδέχτηκε μια Τουρκάλα συνεργάτιδα της παραγωγής και περάσαμε κατευθείαν στη συνέντευξη. Ούτε περίμενα μαζί με άλλους, όπως πληροφορήθηκα ότι ειπώθηκε σε εκπομπή, ούτε τίποτα» ισχυρίζεται η Τζούλια. Και επαναλαμβάνει: «Εκείνοι με φώναξαν και μου πρότειναν να πάρω μέρος στο παιχνίδι κι εγώ τους είπα “όχι” γιατί το θεωρώ ταλαιπωρία. Αλλωστε, θα κάνω δική μου εκπομπή σε μεγάλο κανάλι» αποκαλύπτει στην εφημερίδα. «Πήγα επειδή με φώναξαν, όπως με είχαν φωνάξει και το καλοκαίρι από τον ΑΝΤ1 για το άλλο reality που δεν έγινε τελικά, το “I am a celebrity, get me out of here”. Μόνο κόκκινο χαλί που δεν μου έστρωσαν. Σιγά μην έστελνα εγώ αίτηση και γενικότερα σιγά μην πάω στο “Survivor” να ταλαιπωρηθώ. Αν ήταν το “Dancing with the stars”, θα το συζητούσα» υποστηρίζει η ίδια. 7 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted January 15, 2018 Την εχεις ακουσει να τραγουδα; Τραγωδία. 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 15, 2018 Για να κλείσω το οφ τοπικ. Θεωρώ ότι είναι πανέμορφη και αλλά αθώα, παράγοντες που την οδήγησαν σε κακιστες επιλογές στην καριέρα της. Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted January 15, 2018 Βάλτο στο i pod ναχεις ρυθμο στις στροφες. 3 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 15, 2018 Αγαπημένο... Share this post Link to post Share on other sites
vakiklos 424 Report post Posted January 16, 2018 παράγοντες που την οδήγησαν σε κακιστες επιλογές στην καριέρα της. Που έκανε κακές επιλογές στην καριέρα της; Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted January 16, 2018 Που έκανε κακές επιλογές στην καριέρα της;πηγε με λαθος μπουκάλι... 1 Share this post Link to post Share on other sites
jorge_ver 261 Report post Posted January 16, 2018 πηγε με λαθος μπουκάλι... [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,269 Report post Posted January 16, 2018 (edited) Το καναμε της ...τζουλιας... Αλλα τον μπιχλοαερα σημερα στα νοτια μαλλον τον πιασαμε. Η πλακα ειναι οτι ο παρνασσος που μπορει να λειτουργησει μετα την πρωινη αναστολη δεν εχει την δυνατοτητα να βαλει τον βακχο εμπρος χωρις να κοψει την αφροδιτη ή εστω να στειλει το <πληρωμα> του βακχου (που το εχει πανω) να ανοιξει τον ηρακλη. Δεν μιλαμε για μαγκιες, για την ελαχιστη ελαστικοτητα και προσαρμοστικοτητα μιλαμε. Τετοιες μερες οσοι ξυλωσαν τον τηλεμαχο πρεπει να λενε ημαρτον. Edited January 16, 2018 by vro 1 <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 16, 2018 Για χ/κ Παρνασσού... 0 αέρα λέει στη μέσα σελίδα, σε αναστολή λόγω ισχυρών ανέμων στην πρώτη... Στα άλλα νέα του καιρού τώρα... Παντρεύεται ο Ντόντα... Να παντρέψεις την κόρη σου και να τον λένε Ντόντα... Μεταμοντέρνο... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted January 16, 2018 Στα άλλα νέα τις ημέρας: Η Τζούλια Αλεξανδράτου διαψεύδει... Μουσικός η κοπελίτσα; 2 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted January 16, 2018 Μουσικός η κοπελίτσα; Ακριβώς, με μεγάλο ταλέντο στα χείλη 4 Share this post Link to post Share on other sites
PhaethonF1 7,386 Report post Posted January 16, 2018 Η πλακα ειναι οτι ο παρνασσος που μπορει να λειτουργησει μετα την πρωινη αναστολη δεν εχει την δυνατοτητα να βαλει τον βακχο εμπρος χωρις να κοψει την αφροδιτη ή εστω να στειλει το <πληρωμα> του βακχου (που το εχει πανω) να ανοιξει τον ηρακλη. Εκεί κολλάει βέβαια και η υπόθεση της ανάγκης των δύο ανεξάρτητων γκαράζ (ή του ενός στη μέση...) 1 Landesskilehrer, Wiener Skilehrerverband, Österreich(Ski Instructor International Level 3) Share this post Link to post Share on other sites