Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found

Recommended Posts

Αναμένουμε ενημέρωση για Κυριακή Χελμό. Προβλέπεται δύσκολο το ΣΚ.

• Like 1

Αν το ρίξει με τόσο αέρα βλέπω σκι στο Χιονοδρονικό του Παναχαϊκού ή του Ταϋγέτου.

Εμένα μου φαίνεται συμπαθητικούλης ο αέρας Πέμπτη-Παρασκευή στο ΧΚΚ...

Standby για Κυριακή (που μάλλον δεν το βλέπω), και μεσοβδόμαδο...

Edited by panchristo
  • Like 2

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Βλέποντας snow forecast μας δίνει στα βορειοανατολικά λίγα πράγματα, αλλά μόλις είδα Αρναούτογλου και έτσι που έρχονται τα χαμηλά διαδοχικά 3 μέρες από νότια ππσ, τα βουνά μας θάβονται με τις χαμηλές Τ που θα έχει....είμαι πολύ περίεργος ποιος θα πέσει μέσα, εύχομαι ο Αρναούτογλου :-)

• Like 1

Για την αλλη εβδομαδα καθημερινη το βλεπω.... μαλλο καμμενο το ΣΚ....

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Για ΧΚΠ. Παραμένουν πολύ καλές οι προβλέψεις και μάλιστα ο αέρας του Σαββάτου δείχνει να κοπάζει. Όσοι δεν έχουν θέμα με ομίχλες και ζαλάδες θα έλεγα να ποντάρουν στην Κυριακή, αλλιώς περιμένετε.

Στα άλλα νέα της ημέρας:

Η 75η απονομή των Χρυσών Σφαιρών είχε κάτι διαφορετικό. Οι περισσότερες stars διάλεξαν το μαύρο χρώμα για την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αμέτρητα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στο Hollywood αλλά και σαν μία συμβολική κίνηση κατά οποιασδήποτε μορφής ανισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα στην παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία και όχι μόνο.
Ωστόσο, υπήρχαν κάποιες (ελάχιστες είναι η αλήθεια) εξαιρέσεις.
Να οι stars που δεν ακολούθησαν τον #wewearblack κανόνα στις φετινές Χρυσές Σφαίρες:
H Barbara Meier, μοντέλο με γερμανική καταγωγή, «έσπασε» το dress code και φόρεσε μια διάφανη δημιουργία με απλικαρισμένα λουλούδια και ουρά με φτερά.
Η ηθοποιός Blanca Blanco φόρεσε ένα ασύμμετρο κόκκινο φόρεμα από βελούδο, με ένα τολμηρό cut-out στο στήθος και ένα πολύ ψηλό σκίσιμο στο πόδι. Και κατάφερε με διαφορά να είναι η πιο κακοντυμένη της βραδιάς.
  • Like 5

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Η 75η απονομή των Χρυσών Σφαιρών είχε κάτι διαφορετικό. Οι περισσότερες stars διάλεξαν το μαύρο χρώμα για την εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αμέτρητα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που έχουν ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στο Hollywood αλλά και σαν μία συμβολική κίνηση κατά οποιασδήποτε μορφής ανισότητας ανάμεσα στα δύο φύλα στην παγκόσμια κινηματογραφική βιομηχανία και όχι μόνο.

Ωστόσο, υπήρχαν κάποιες (ελάχιστες είναι η αλήθεια) εξαιρέσεις.
Να οι stars που δεν ακολούθησαν τον #wewearblack κανόνα στις φετινές Χρυσές Σφαίρες:
H Barbara Meier, μοντέλο με γερμανική καταγωγή, «έσπασε» το dress code και φόρεσε μια διάφανη δημιουργία με απλικαρισμένα λουλούδια και ουρά με φτερά.
Η ηθοποιός Blanca Blanco φόρεσε ένα ασύμμετρο κόκκινο φόρεμα από βελούδο, με ένα τολμηρό cut-out στο στήθος και ένα πολύ ψηλό σκίσιμο στο πόδι. Και κατάφερε με διαφορά να είναι η πιο κακοντυμένη της βραδιάς.

Είναι προφανές, οτι η Κυριακή θα είναι καλύτερη ημέρα για το βουνό. Και μάλιστα, με ένα τολμηρό cut-out στο "πέτο" δεν φοβάσαι ούτε τον αέρα. Μόνο το μάτι...

• Like 6

Δυστυχως χαμηλα δεν παμε καλα.

Παιζει η παρασκευη να ειναι καλα.

Μετα δυσκολευουν τα πραγματα στην προβλεψη του τι θα ειναι ανοιχτο.

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Πουσε βρε μιχαλη;

Σουβαλε χερι κανεις και απεχεις το 2018?

Σε αναζητουμε εγω και ο ταυγετος.

Αντε κανε μας το χατηρι και ως την αλλονησο θα δω...

Αντε να σου φτιαξω το κεφι. Απο την κορφη της 14 φαινεται η...σκοπελος. οντως.

Πουσε βρε μιχαλη;

Σουβαλε χερι κανεις και απεχεις το 2018?

Σε αναζητουμε εγω και ο ταυγετος.

Αντε κανε μας το χατηρι και ως την αλλονησο θα δω...

Αντε να σου φτιαξω το κεφι. Απο την κορφη της 14 φαινεται η...σκοπελος. οντως.

Βαριέμαι να χάσω χρόνο για να συμβουλέψω να ανεβούν συμπολίτες μου σε επικίνδυνες καφετέριες με αναβατήρες σε ένα forum που γράφεις όπως γράφεις, η υπογραφή σου και του gatz είναι αυτές που είναι, ανήκει σε έναν Σύλλογο που ενώ οι επικίνδυνες καφετέριες με αναβατήρες καταστρέφονται συστηματικά και τα γνωρίζει όλα από το καλοκαίρι, δεν υπάρχει σχεδόν η παραμικρή κίνηση για την βελτίωση των ως άνω επικίνδυνων καφετεριών με αναβατήρες παρόλο που ιδρύσαμε τον Σύλλογο μπας γίνουν χιονοδρομικά και συζητάμε για αυτά πολιτισμένα και με σκοπό να δημοσιοποιούμε τα προβλήματά τους και να παλεύουμε για την βελτίωσή τους.

• Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αχ

Ο Μιχαλης που ξερω.

Τρεχω να την αλλαξω

• Like 1

Μιχάλη για το Σαμονί πως τα βλέπεις τα πράγματα; :) :) :)

• Like 4

9-2-05020.jpg

Κλαμένο το βλέπει ρε περίεργε...

• Like 5

Μιχάλη,υπάρχει και κόσμος που περιμένει να σε διαβάσει...

• Like 3

Μιχάλη, υπάρχει και κόσμος που δεν περιμένει να σε διαβάσει...

• Like 3

Μονο μη βγει καμια μούφα πάλι

για το σάββατο

Εγω πάντως θα ανέβω τουλαχιστον για οφθαλμόλουτρο

Ο αέρας θα είναι απαγορευτικός για τα λιφτ του παρνασσού

How you stand is how you ski

Λυπάμαι αλλά μετά από όσα είδα και έμαθα για τα "Χιονοδρομικά" Καρπενησίου, Πηλίου, Μαινάλου, Καλαβρύτων και Παρνασσού δεν μπορώ να προτρέψω κανέναν συμπολίτη μου να πάρει τόσο άμεσο και υπαρκτό ρίσκο για την υγεία του και τη ζωή του να ανέβει για χιονοδρομία σε αυτά.

Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω σε ένα forum ενός Συλλόγου που συγκαλύπτει συστηματικά τους κινδύνους για τους χιονοδρόμους και ταυτόχρονα συγκαλύπτει την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε αυτά.

Μόλις αλλάξει τους τίτλους της πρώτης σελίδας ο Σύλλογος πχ να σταματήσει να τα αποκαλεί χιονοδρομικά αλλά επικίνδυνες καφετέριες με αναβατήρες όπως είναι ή να γράψει τι συμβαίνει πραγματικά φέτος σε αυτά όπως είναι θα χαρώ να σουβουλέψω κάποιους που τουλάχιστον θα ξέρουν την αλήθεια να ανέβουν σε αυτά.

Λυπάμαι αλλά για παράδειγμα όσο αυτό https://www.amna.gr/ota/article/219171/G-Lazouras-sto-APE-MPE-Se-dimofili-cheimerino-proorismo-anadeiknuontai-ta-Kalabruta-

το επιτρέπουμε να προσβάλει την νοημοσύνη και τα μάτια μας χωρίς άμεση αντίδραση προσωπικά ντρέπομαι να γράψω για τον καιρό για αυτό το χιονοδρομικό.

Δυστυχώς θα φάνε πολύ χιόνι, και δυστυχώς οι πιθανότητες για το επόμενο θανατηφόρο ατύχημα θα αυξηθούν, όπως λειτουργούν σήμερα οι ως άνω επικίνδυνες καφετέριες και κυρίως με τα μυαλά που έχουν οι συμπολίτες μας.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 3

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Λυπάμαι αλλά μετά από όσα είδα και έμαθα για τα "Χιονοδρομικά" Καρπενησίου, Πηλίου, Μαινάλου, Καλαβρύτων και Παρνασσού δεν μπορώ να προτρέψω κανέναν συμπολίτη μου να πάρει τόσο άμεσο και υπαρκτό ρίσκο για την υγεία του και τη ζωή του να ανέβει για χιονοδρομία σε αυτά.

Το χειρότερο είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω σε ένα forum ενός Συλλόγου που συγκαλύπτει συστηματικά τους κινδύνους για τους χιονοδρόμους και ταυτόχρονα συγκαλύπτει την κατασπατάληση δημοσίου χρήματος σε αυτά.

Μόλις αλλάξει τους τίτλους της πρώτης σελίδας ο Σύλλογος πχ να σταματήσει να τα αποκαλεί χιονοδρομικά αλλά επικίνδυνες καφετέριες με αναβατήρες όπως είναι ή να γράψει τι συμβαίνει πραγματικά φέτος σε αυτά όπως είναι θα χαρώ να σουβουλέψω κάποιους που τουλάχιστον θα ξέρουν την αλήθεια να ανέβουν σε αυτά.

Λυπάμαι αλλά για παράδειγμα όσο αυτό https://www.amna.gr/ota/article/219171/G-Lazouras-sto-APE-MPE-Se-dimofili-cheimerino-proorismo-anadeiknuontai-ta-Kalabruta-

το επιτρέπουμε να προσβάλει την νοημοσύνη και τα μάτια μας χωρίς άμεση αντίδραση προσωπικά ντρέπομαι να γράψω για τον καιρό για αυτό το χιονοδρομικό.

Δυστυχώς θα φάνε πολύ χιόνι, και δυστυχώς οι πιθανότητες για το επόμενο θανατηφόρο ατύχημα θα αυξηθούν, όπως λειτουργούν σήμερα οι ως άνω επικίνδυνες καφετέριες και κυρίως με τα μυαλά που έχουν οι συμπολίτες μας.

Αγαπητέ ΜΙΚ ...ίσως.... θα πρέπει να το δεις από άλλη οπτική το θέμα..είναι πλήγμα για μας, να μην σε διαβάζουμε ειδικά στο " καιρός"...προσωπικά διαβάζω την κάθε λέξη σου ευλαβικά τόσο καιρό...πιστεύω να αλλάξεις γνώμη και να μας χαρίσεις τον χρόνο σου ξανά ...

Βασιλόπουλος Γιώργος

• Like 7

Ευχαριστώ Γιώργο. Και εγώ κάθε χρονιά χαιρόμουν αν σε έστελνα σωστά πάνω μέρες σαν σήμερα.

Φέτος (και ειδικά σήμερα) ευτυχώς είσαι τυχερός την έχασες την μέρα, άσε τους άλλους να παίζουν κορώνα γράμματα τη ζωή τους.

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Τι ενοεις δεν καταλαβαινω ?

υπερμερα σημερα γιατι να μην εισαι στο βουνο :wallbash:

Edited by Hellbent
  • Like 1

Που να είμαι ρε φίλε? Εκεί που σου λένε ψέματα όλα ανοιχτά και ξέρουν ότι θα είναι κλειστά?

Εκεί που φεύγουν σανίδια? Εκεί που κόβουν τη Στύγα κάθετα χωρίς να βλέπουν με τελική? Εκεί που βγάζουν level 5 με 10 πόντους χιόνι? Εκεί που στέλνουν στο Βιετνάμ τους αρχάριους? Εκεί που παραλίγο και εγώ και εσύ να είμασταν λίγο νεκροί την παραμονή Χριστουγέννων στη Στύγα? Εκεί που παραλίγο εσύ να αποκεφαλιστείς? Ενώ ταυτόχρονα κλείνει η Στύγα γιατί έχει ομίχλη.

Και κυρίως εκεί που ο Δήμαρχος μας δουλεύει και ο Σύλλογος θα του πει και μπράβο?

​Συγνώμη δεν μπορώ να δω τα χιονοδρομικά μας με άλλο μάτι όσο ο Σύλλογος συνεχίζει την ντροπιαστική του τακτική. Δεν έχω καμία όρεξη να δω καιρό.

• Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Αραίωσε ο ΜΙΚ...... εάν αραιώσει και ο VRO το κλείσαμε το μαγαζί.......

• Like 4

www.zermatt.ch

Τα κακώς κείμενα πρέπει να αναφέρονται αλλά μην σκεφτόμαστε εν θερμώ. ΜΙΚ αναμένουμε τις προγνώσεις σου ειδικά εμείς οι νιούφιδες που κάνουμε τώρα σιγά σιγά τα δειλά πρώτα μας βήματα.

Για ΧΚΠ. Μια χαρά μας το πάει ο καιρός. Αν ρωτάτε πότε θα ανοίξει για να χαρείτε σκι θα σας πω οτι δε ξέρω και εξαρτάται από το ΧΚ πλέον. Αν πάσχετε από ιλίγγους και ζαλάδες ξεχάστε το για καμμιά βδομάδα εκτός αν αλλάξει κάτι την Τρίτη. Από Τρίτη μικρή εκτόξευση της θερμοκρασίας και ενίσχυση των ανέμων εως και Τετάρτη. ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!

Στα άλλα νέα της ημέρας:

Παντρεύεται ο Ντόντα – Ράκος η Αθηνά Ωνάση

Ο πρώην σύζυγός της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο, αμέσως μετά την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Ντενίζ Σεβέρο και σκοπεύει να την παντρευτεί στην Πορτογαλία μέσα στους επόμενους μήνες, όπως αποκάλυψαν πορτογαλικά ΜΜΕ.

Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο να βλέπεις τον πρώην σου να προχωράει την ζωή του, η Αθηνά όμως έχει και άλλα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Ένα από τα άλογά της, μεγάλο σε ηλικία και με το οποίο έχει κερδίσει πολλές νίκες σε αγώνες, πάσχει από μυασθένεια και οι γιατροί κάνουν συνεχείς προσπάθειες, ώστε να μη μείνει παράλυτο.

Η αγάπη της Αθηνάς προς αυτό είναι εξαιρετικά έντονη και όσοι τη γνωρίζουν λένε πως συνδέεται συναισθηματικά μαζί του. Οι γιατροί της έχουν πει πως για να μην υποφέρει πρέπει να υποβληθεί σε ευθανασία αλλά εκείνη δεν θέλει ούτε να το ακούει.

• Like 9

tumblr_inline_mjj4qpOaJK1qz4rgp.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. Christos ?
      Christos ?
      (44 years old)
    2. ls555
      ls555
      (45 years old)

No members to show

• Forum Statistics

• Total Topics
      19,167
    • Total Posts