mil 8,773 Report post Posted March 28, 2018 Και ο Υμηττός είναι πιο κοντά στην Αθήνα. Να μην παίζουμε με την λογική μας. Πήλιο για Θεσ/νικη, είναι ό,τι Παρνασσός για Αθήνα. Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 28, 2018 Καλά σοβαρά πράγματα είναι αυτά , ότι δεν ήρθατε χιονοδρόμοι , λαοπρόβλητα μέλη του συλλόγου στο πτωχό ΧΚ του Πηλίου γιατί συχνάζουν ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ μας λέτε , ξεφύγατε από το θέμα . Ο Παρνασσός από Θεσσαλονίκη είναι 4 ώρες και 30 λεπτά Από ,Αθήνα είναι 3ωρες και 30 , Μάντρα 3 ώρες ... ο δρόμος Αραχωβα - φτερο τυχερός οποίος ανεβεί ΣΚ σε 2 ώρες από Θεσσαλονίκη δεν πας Πηλιο για ski στην χειρότερη περίπτωση έχεις να πας Bansko ...... βαλκανικές Άλπεις Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 28, 2018 Δεν ξέρω που πάει η κουβέντα παντός πίτα στο πηλιο σε καμία 10 χρόνια και αν. Βασιλίτσα, Πισοδερι και Παρνασσος οι προτάσεις μου για τα επόμενα χρόνια. Η σειρά τυχαία. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 28, 2018 Δεν ξέρω που πάει η κουβέντα παντός πίτα στο πηλιο σε καμία 10 χρόνια και αν. Βασιλίτσα, Πισοδερι και Παρνασσος οι προτάσεις μου για τα επόμενα χρόνια. Η σειρά τυχαία.Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote έτσι αισιοδοξία , παντού εκτός από Πισοδερι ο president έχει θέσπιση διόδια και. Βίζα 1 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted March 28, 2018 Ηρεμήστε το st.Moritz μας περιμένει , θα μπορέσουμε να πάμε ;;;;; 2 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted March 28, 2018 Ηρεμήστε το st.Moritz μας περιμένει , θα μπορέσουμε να πάμε ;;;;; Είναι στην μέση και το St. Moritz; Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted March 28, 2018 Είναι στην μέση και το St. Moritz; Θα μάθεις σύντομα !!! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 28, 2018 Καλά τώρα δεν μας είπες ότι μας περιμένει ; ..... λάθος κατάλαβα .... Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted March 28, 2018 Καλά τώρα δεν μας είπες ότι μας περιμένει ; ..... λάθος κατάλαβα .... Αν καταλάβω τι κατάλαβες, θα σου πω αν κατάλαβες λάθος! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 28, 2018 Αν καταλάβω τι κατάλαβες, θα σου πω αν κατάλαβες λάθος! Ο gatz έκανε την ανακοίνωση .... Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted March 28, 2018 Ο gatz έκανε την ανακοίνωση .... Sent from my iPad using Tapatalk Ανακοίνωση δεν κάνω προσπάθειες κάνω ακόμη Share this post Link to post Share on other sites
Kyriakoschar 6,029 Report post Posted March 29, 2018 Καλά το θεωρείται ορθό ...... σε μια συνάντηση στην Αθήνα θα μάθουν κάποια μέλοι Και ο πρόεδρος θα δόση το φως... δεν νομίζετε ότι ακούγετε παράξενα .. παντός καλά να περάσετε στην συνάντηση και μη μας ξεχάσετε , δεν μπορούμε να παραβρεθούμε33C151AB-5406-427F-A545-E2F91E987ABF.jpeg +1 Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted March 29, 2018 (edited) Για να μην υπαρχουν υποψίες και σκοτινά σημεία. υπαρχει μια πολυ καλη προταση για το χιονοδρομικό της Ελβετίας το St .moritz . την περιμένω να την εχω γραπτά με καποιες διευκρινήσεις ,οπως περιμένω σημερα και μία για Verbier. Αμεσως θα ενημερωσω τον Προεδρο -Αντιπροεδρο και εκεινοι θα αποφασίσουν παραπέρα. Edited March 29, 2018 by gatz 4 Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted March 31, 2018 Διαβάστε αύριο στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ. 18 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 31, 2018 Είμαι στο μητέρα ..... περιμένουμε προσοχή .... το κρίμα είναι ..... ασε ..... Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 31, 2018 Είμαι στο μητέρα ..... περιμένουμε προσοχή .... το κρίμα είναι ..... ασε ..... Μπροστά σου η Πυθία ήταν ξεκάθαρη!!! [emoji23][emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted March 31, 2018 (edited) Μπροστά σου η Πυθία ήταν ξεκάθαρη!!! [emoji23][emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk Βρε παιδί μου, πολύ καλοπροαίρετα το λέω, έχεις απόλυτα δίκιο με κάθε δόση από χιούμορ συμπάθειας! Μακάρι να μην χρειάζονται ευχές για το καλύτερο, οι οποίες πάντα συνοδεύουν σε κάθε πιθανή δυσκολία. Edited March 31, 2018 by mil Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 31, 2018 Για όλα υπεύθυνος είναι ο KonKan, δεν συμφώνησε με την εκδρομή ..... επιμένει για Japan ...... όχι όχι ευθύνες έχει ο πρόεδρος αυτός έριξε την ιδέα της Japan o Kon Kan είναι αθώος . Παιδιά να μας πείτε που θα πάμε ... έχουμε και εμείς να κάνουμε την απαιτούμενη αποταμίευση 2 Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted March 31, 2018 Βαγγέλη ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Υπάρχει μια "πρόταση" (ακόμα δεν είναι γραπτώς από ταξιδιωτικό) για st. maritz η οποία ακούγεται πολύ καλή. Περιμένουμε να δούμε το τελικό καθώς και άλλες προτάσεις και να μιλήσουμε όλο το ΔΣ να αποφασίσουμε αν είναι όντως ευκαιρία και να την αρπάξουμε ή να συνεχίσουμε το ψάξιμο. 1 Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted March 31, 2018 Βαγγέλη ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Υπάρχει μια "πρόταση" (ακόμα δεν είναι γραπτώς από ταξιδιωτικό) για st. maritz η οποία ακούγεται πολύ καλή. Περιμένουμε να δούμε το τελικό καθώς και άλλες προτάσεις και να μιλήσουμε όλο το ΔΣ να αποφασίσουμε αν είναι όντως ευκαιρία και να την αρπάξουμε ή να συνεχίσουμε το ψάξιμο.Για τη St. Moritz λες εγώ περιμένω Japan [emoji627] Sent from my iPad using Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted March 31, 2018 Διαβάστε αύριο στην ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ. eleytheri-ora-full.jpg Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted March 31, 2018 Μετά την χθεσινή απογοήτευση, ήρθε η προσφορά που σας έλεγα. Μάλλον έκλεισε η δουλειά. group-travel-offer.pdf 5 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted March 31, 2018 Καλά γιατί δεν είπες κάτι και με αφήνεις και ψάχνω ακόμη Θέλω δυο θέσεις εγώ 1 Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted March 31, 2018 Κι εγώ αυτή τη φορά δεν το χάνω. Όρους ακυρωτικών και προκαταβολή που βρίσκω; 1 "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted April 1, 2018 Μετά την χθεσινή απογοήτευση, ήρθε η προσφορά που σας έλεγα. Μάλλον έκλεισε η δουλειά. group-travel-offer.pdf Πολύ καλή προσφορα!!! Μέχρι ποτέ ισχύει; Να περιμένουμε και για st. Moritz ή να ξεκινήσω κουβέντα; Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Share this post Link to post Share on other sites