vaggelis 2,070 Report post Posted April 4, 2018 Εγω αδυνατω να καταλαβω πως μια εκδρομη με διαθεσιμοτητα 15-20 ατομα βαφτιζεται ως του συλλογου κατι που ισως αναγκαζει τους συμμετεχοντες να δωσουν υποχρεωτικα συνδρομη.........Εγώ αδυνατώ να καταλάβω ότι θα γίνουν μέλοι στον σύλλογο για την εκδρομή Υποτιμάτε τον σύλλογο Sent from my iPad using Tapatalk 1 Share this post Link to post Share on other sites
gatz 6,730 Report post Posted April 4, 2018 (edited) Εγω αδυνατω να καταλαβω πως μια εκδρομη με διαθεσιμοτητα 15-20 ατομα βαφτιζεται ως του συλλογου κατι που ισως αναγκαζει τους συμμετεχοντες να δωσουν υποχρεωτικα συνδρομη......... ποιος σου ειπε οτι η διαθεσιμότητα θα ειναι 15 ατομα. ? Αυτη την στιγμη η διαθεσιμοτητα ειναι 30 ατομα και ανα χρειασθει θα ζητηθουν επιπλεον θεσεις. Αλλα ας περιμενουμε να δουμε αν θα την αποφασίσει το ΔΣ την συγκεκριμμένη εκδρομή. Οσον αφορα την συνδρομή αν γίνει εκδρομή του συλλόγου ειναι υποχρεωτική η συνδρομή για οσους συμμετέχουν , διαφορετικά σαν εκδρομη παρέας ειναι φυσικά ελευθερη. Edited April 4, 2018 by gatz Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted April 4, 2018 Η εγγραφή και η συμμετοχή στο σύλλογο είναι εθελοντική. Ο κάθε ένας έχει τους σκοπούς του, άλλοι κοιτουν το σύνολο, άλλοι το εαυτό τους. Κανείς δεν υπόγραψε συμβόλαιο (και ευτυχώς). 7 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Δεν χρειάζεται "Γιατί;" σε κάθε θέμα που προκύπτει. Ο σύλλογος έχει θεσπίσει κάποιους κανόνες. A la carte κανόνες ο καθένας μπορεί να θέσει στο σπίτι του, για λογαριασμό του. Δεν χρειάζεται αντίδραση σε οτιδήποτε μας απασχολεί. Μία εκδρομή είναι όπως κάθε μία. Άμα μπορώ να πάω, έχει καλώς. Αλλά θα πάω με τους όρους που διαβάζω, όχι με τους δικούς μου. 10 Share this post Link to post Share on other sites
PRESIDENT 13,189 Report post Posted April 4, 2018 (edited) Δεν θα είμαι στην εκδρομή άρα.. να μην πληρωσω καί συνδρομη Edited April 4, 2018 by PRESIDENT ΠΙΣΟΔΕΡΙ ΤΟ ΚΑΛΎΤΕΡΌ ΧΚΕΝΤΡΟ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted April 4, 2018 (edited) Οποίος εχει σαν χόμπι τη χιονοδρομία κάνει τόσα κ τόσα εξοδα(κ καλα κάνει)κάθε σεζόν με βενζίνες-διόδια-αγορά εξοπλισμού-συντήρηση-ξενοδοχεία-αεροπορικά εισιτήρια-φαγητά κ καφέδες στα σαλέ και ΔΕΝ μπορει να πληρώσει ετήσια συνδρομή 25€ για το σύλλογο ΠΑΕΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ μαζι του για μένα ειναι για γέλια!!!οποιος παρεξηγηθεί είναι αυτός που περιγράφω... Edited April 4, 2018 by kyr 8 Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted April 4, 2018 …μια εικόνα χίλιες λέξεις ! Για όσους νοιωθουν βέβαια … https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
mil 8,773 Report post Posted April 4, 2018 (edited) …μια εικόνα χίλιες λέξεις ! Για όσους νοιωθουν βέβαια … Για να σε διαψεύσω θα βάλω 2 εικόνες: Edited April 4, 2018 by mil 3 Share this post Link to post Share on other sites
Koumparos 5,439 Report post Posted April 4, 2018 Οποίος εχει σαν χόμπι τη χιονοδρομία κάνει τόσα κ τόσα εξοδα(κ καλα κάνει)κάθε σεζόν με βενζίνες-διόδια-αγορά εξοπλισμού-συντήρηση-ξενοδοχεία-αεροπορικά εισιτήρια-φαγητά κ καφέδες στα σαλέ και ΔΕΝ μπορει να πληρώσει ετήσια συνδρομή 25€ για το σύλλογο ΠΑΕΙ ΔΕ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ μαζι του για μένα ειναι για γέλια!!!οποιος παρεξηγηθεί είναι αυτός που περιγράφω... +100000 (συγνώμη για το εκτός θέματος) 1 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Να βάλω και 'γώ μία; 6 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Έλα μωρέ... μία τελευταία... 7 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Εντάξει... τελευταία... είναι ο δρόμος που θα ψωνίζετε... 6 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Η πρώτη μετά την τελευταία... δεν θα μπείτε, αλλά θα το δείτε... 9 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Μή φωνάζετε... προκαλείτε... Κιτς ελαφρώς, αλλά έχει και δύο Rolls Royce για να παραλαμβάνει τους πελάτες του από το κοντινό αεροδρόμιο. 3 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Εδώ θα skiαρετε... δεν βάζω άλλη... 6 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Τέλος, τέλος... μή φωνάζετε, αλλά αυτή τη θέα θα έχετε από το ξενοδοχείο σας αλλά σε άσπρο φόντο. Δεν φταίω... με προκαλείτε... 7 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Αυτή τη θέα θα έχετε από το ξενοδοχείο σας το βράδυ... Είπαμε... ΤΕΛΟΣ. 7 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Πω πω... ξεχάστηκα. Εδώ δίπλα θα ανεβαίνετε τα πρωινά... 5 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Επάνω αριστερά, στο Kulm, θα πάτε για καφέ... αλλά δεν βάζω άλλη. ΤΕΛΟΣ. 4 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 4, 2018 Γιατί φωνάζετε παρακαλώ; Οι νιόπαντροι δεν έχουν ψυχή; Ούτε ο Ξενέρωτος; 6 Share this post Link to post Share on other sites
kostasbmw 989 Report post Posted April 4, 2018 να σε παρω τηλεφωνο να μου δωσεις κανενα τιπ.... Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted April 5, 2018 Αλέξη βάλε καμιά φωτογραφία, δεν κατέληξα αν μου αρέσει ακόμη ή όχι :-) 3 Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 5, 2018 O.K... Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,216 Report post Posted April 5, 2018 Γρηγόρη, έχεις γίνει πολύ καταπιεστικός... Γιατί παρακαλώ; Τί σου φταίω χρονιάρες μέρες; Νομίζω οτι μία βόλτα στη λίμνη θα σε ηρεμήσει... 3 Share this post Link to post Share on other sites