Pant 2,497 Report post Posted June 2, 2018 Μήνας που τον ανοίγεις με άνεση 10 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted June 2, 2018 Εκεί στο βάθος κάτι εχει 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 2, 2018 Βγαίνουν δυο στροφές!!!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted June 2, 2018 Ούτε ένα πρόβατο δεν βόσκει που τα πήγαν άραγε ; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted June 2, 2018 Να βγει και το 12αρι για να σας πω με σιγουριά ότι πάμε για φόλα... 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 4, 2018 Oριακά τα πράγματα αλλά δεν θα χιονίσει τελικά στα Ελληνικά Χιονοδρομικά σύντομα. Παρακολουθούμε με αγωνία μήπως αλλάξει η πρόγνωση και κάνουμε σκι σύντομα 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted June 4, 2018 Εχει αρχισει η ζεστη πολυ νωρις φετος......... ελπιζω να μην ξεκινησουμε με 40ρια τον Ιουνιο........ κοιμαμαι με κλιματιστικο εδω κ 15 μερες............ Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 4, 2018 Θα βάλει 37ρια μέσα στη βδομάδα Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Νικόλας MJT 194 Report post Posted June 4, 2018 Υπομονή αδέρφια 6 μήνες μείνανε μόνο. Καλοκαίρι είναι θα περάσει. 4 Quote <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;"><span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">'''</span></em></span>Riding in the air nocturnal</span></p> <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Living free</span></p> <p style="text-align:center;"><span style="color:#ff0000;">Rip ride<span style="font-size:14px;"><em><span style="text-align:center;background-color:rgb(34,34,34);">''</span></em></span></span> Share this post Link to post Share on other sites
OliaTax 2,868 Report post Posted June 5, 2018 Επιτέλους καλοκαιράκι [emoji847] καλοκαίρι for ever [emoji6] Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 5, 2018 Επιτέλους καλοκαιράκι [emoji847] καλοκαίρι for ever [emoji6] Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα εκφράσου ελεύθερα ελεύθερα κοριτσάρα!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted June 5, 2018 Neversummer.... 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
panchristo 6,271 Report post Posted June 5, 2018 Summertime sadness... 1 Quote "Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι" Austrian Level 2 Ski Instructor Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted June 5, 2018 Μισω το καλοκαιρι.... δεν αντεχεται η ζεστη.... 4 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted June 6, 2018 'Ο,τι δεν μπορείς να αποφύγεις, απόλαυσε το! 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted June 6, 2018 Η ζέστη αντέχεται (και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΝΙ ΚΑΥΣΩΝΑ με 37 βαθμούς, άσχετοι μετεωρολόγοι της τηλεόρασης. Φανφάρες του #@$#@). Το κακό είναι ότι δεν χιονίζει 2 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 6, 2018 Bάλτε κάτι δροσιστικό και εσείς 4 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted June 6, 2018 (edited) ξέρω ότι θα πέσουν πολλοί να με κράξουν αλλα δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό k σπαστικό πράγμα από αυτό... όσο θυμάμαι τις παλιές "καλές" εποχές.... λίγο γυμναστήριο, μαύρισμα, κολλητό μαγιό, γυαλί Oakley, μαλλί κολλητό από νερό k gel, και παίζω ρακέτες όσο πιο κοντά στον κόσμο γίνεται, όσο πιο δυνατά γίνεται, k βγάζω k κραυγές αλλα Φέντερερ...αν γίνεται μάλιστα να πατήσω k σε κανέναν πάνω ακόμα καλύτερα... ένα λόγος που σε κάνει να σιχαθείς το καλοκαίρι k να προτιμάς παραλιες αλλα Μήλος για μπάνιο Edited June 6, 2018 by Turms Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
kyr 1,833 Report post Posted June 27, 2018 Ποιος άνοιξε τον Ιούνιο μωρε; Έλα δεν εχει πλάκα πλέον... 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted June 27, 2018 Προηγουμένως ξαναέριξε μια καλή μπόρα στα νότια προάστια. Τώρα δείχνει να ανοίγει 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted June 28, 2018 (edited) Έλα δε θέλω παράπονα πάντα έτσι ήταν το κλίμα στην Ελλάδα, καταιγίδες συχνές ακόμα και το καλοκαίρι. Τα τελευταία χρόνια (20ετία) απλά το είχε γυρίσει σε ξηρασίες και καύσωνες από Ιούνιο. Καλύτερα έτσι παιδιά, από το να είχαμε σκάσει ήδη με 40ρια και 35ρια σερί καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση απολάυστε τελευταία μέρα με τσαμπουκαλεμένο ουρανό σήμερα, από αύριο μπαίνει το καλοκαίρι και καταιγίδες μόνο στις γνωστές ύποπτες ηπειρωτικές περιοχές. Λάππα από Κυριακή λογικά θα πετάμε σερί και μόνιμα και ωραία. Καλό και σύντομο καλοκαίρι σε όλους με πολύ γυμναστική τετρακέφαλο γιατί ο καιρός γαρ εγγυς. Εκτός θέματος αλλά πήρα τα κοντά βατραχοπεδιλάκια και δίνω πόνο στο κολύμπι. Είμαι πολύ ευαχαριστημένος γιατί νιώθω ότι γυμνάζει μυς πολύ αποδοτικά και προς το σκι σε σχέση με το να κολυμπάς χωρίς αυτά όπως έκανα χρόνια. Edited June 28, 2018 by ΜΙΚ 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted June 28, 2018 Ποιος άνοιξε τον Ιούνιο μωρε; Έλα δεν εχει πλάκα πλέον... Πράγματι… πολύ νερό! Να ανοίξω και τον Δεκέμβριο για άφθονο χιόνι τα Χριστούγεννα 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted June 28, 2018 Οποίος ανοίξει Δεκέμβριο και μας θάψει 10 χρόνια συνδρομή τσάμπα από μένα!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonidastria 4,307 Report post Posted June 28, 2018 Ανοιξα τον Μαρτιο ,σαν Σαββατογεννημενος και γαλανοματης και πηγε τελοια ,ξεχασατε ? Σε μενα πρεπει να απευθυνθειτε για καλο Δεκεμβριο και θα το κανω τζαμπα !!! Quote Κράτιστον κτημάτων ευβουλία. Σοφοκλής Share this post Link to post Share on other sites