kaps 2,736 Report post Posted November 29, 2018 ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :animier: :animier: :animier: Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted November 29, 2018 https://www.facebook.com/100000118934239/posts/2783655241648413/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sueng 457 Report post Posted November 29, 2018 Καλά ... όλοι βιαζόμαστε ... αλλά από σήμερα Δεκέμβρης;;; Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted November 29, 2018 ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :animier: :animier: :animier: Πάνε οι γιορτές!!! Κρίμα η ημερίδα!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 29, 2018 H ταπεινή μου αίσθηση είναι τζίφος...δεν μπορώ να δω επόμενη κακοκαιρία στον ορίζοντα kapps είναι αυτός, αφού δεν του ρίχνετε ban υπομονή για να κάνουμε σκι 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted November 30, 2018 Mε θερμές ευχές για ένα καλό Σαββατοκύριακο και έναν καλό μήνα, πίσσα και πούπουλα στον kapps. Δεν υπάρχει κακοκαιρία στον ορίζοντα για 10 μέρες... 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Δεν Ξενερώνω! 4,748 Report post Posted November 30, 2018 Μανώλη δεν έρχεσαι στο πάρτυ να σε θυσιάσουμε; 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 30, 2018 Μανώλη δεν έρχεσαι στο πάρτυ να σε θυσιάσουμε; Μονο με 10 Παρθενες!!!! :evil: :thumbup: Μη φοβαστε!!! Οταν ερθει η ωρα i will deliver!!!!!! :yes 3 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted November 30, 2018 Mε θερμές ευχές για ένα καλό Σαββατοκύριακο και έναν καλό μήνα, πίσσα και πούπουλα στον kapps. Δεν υπάρχει κακοκαιρία στον ορίζοντα για 10 μέρες... Γιορτες θα ειμαστε ανοιχτα!!!!!!!!!!!!! :thumbup: Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted December 1, 2018 Καλό μήνα και καλό χειμώνα να έχουμε. Χιονίσει ή όχι έτσι κι αλλιώς η σεζόν κοντά στα Χριστούγεννα ξεκινάει, τα τελευταία χρόνια μας έχει μουτζώσει άς μας πάει λίγο καλύτερα φέτος! Το πετροσκί , βέβαια, έχει κι αυτό τη χάρη του. 5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 1, 2018 Καλό μήνα!!! 9 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ashbury 2,929 Report post Posted December 2, 2018 Αν και πολύ μακριά ακόμα κάτι φαίνεται για 10-11Δεκέμβρη... 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 2, 2018 Πράγματι οι ελπίδες μας υπάρχουν για το διαστημα 9 15 Δεκέμβρη 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted December 2, 2018 (edited) Διαγράφεται ..... για λόγους προσωπικούς Edited December 3, 2018 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted December 3, 2018 Δεν ξέρω τι διαβάζεις εσυ, αλλά οι υπόλοιποι διαβάζουν τα μετεωρολογικά μοντέλα. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
vaggelis 2,070 Report post Posted December 3, 2018 (edited) ! Διαγράφεται για προσωπικούς λόγους Edited December 3, 2018 by vaggelis Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonKan 5,871 Report post Posted December 3, 2018 Δεν υπάρχει παρεξήγηση αλλά αλλεργία στη γκρίνια και στα ακατανόητα ποστ. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 3, 2018 (edited) Nαι το να προσπαθείς να προβλέψεις τον καιρό ακόμα και για μια ώρα μπροστά είναι σα να διαβάζεις τον καφέ. Απλά στον καφέ έχεις 50% επιτυχία στο αν θα χιονίσει ή όχι, κάποιοι κάπου κάποτε έχουν κοντά στο 100% επιτυχία να προβλέπουν τον καιρό, ειδικά αν προσθέτουν φράσεις όπως "η τάση είναι", "ακόμα δεν μπορούμε να μιλήσουμε με σαφήνεια", "¨τώρα κλείδωσε" κλπ κλπ Καλά το πάει για το διάστημα 9-15 αλλά δεν θα έβαζα χιονολάστιχα ακόμα, ούτε θα κέρωνα. Edited December 3, 2018 by ΜΙΚ 2 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted December 3, 2018 Η αλήθεια είναι ότι οι προβλέψεις που δεν μας βοηθούν στο να αποφασίσουμε να κάνουμε κάτι ή να μην το κάνουμε έχουν μια κάπως περιορισμένη χρησιμότητα... Καταλαβαίνω όμως το πάθος του ανθρώπου να προβλέψει το μέλλον. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sueng 457 Report post Posted December 3, 2018 Πρόβλεψη μέλλοντος... Πρόγνωση καιρού... Μη μπερδεύεστε. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted December 3, 2018 Πρόβλεψη μέλλοντος... Πρόγνωση καιρού... Μη μπερδεύεστε. Έχεις δίκιο. Φταίνε τα - επηρεασμένα από τα Γαλλικά - Ελληνικά μου. Prévision = πρόβλεψη, πρόγνωση. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sueng 457 Report post Posted December 3, 2018 Αν κι έχω 20 χρόνια να μιλήσω γαλλικά υπάρχει και το "prédiction" 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 674 Report post Posted December 4, 2018 Μην πιάσουμε και τις προφητείες !!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted December 5, 2018 Πολύ οριακά τα πράγματα. Δεν θα έβαζα χιονολάστιχα ακόμα αλλά θα τηλεφωνούσα στον λαστιχά για κάνα ραντεβού από Δευτέρα. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2,730 Report post Posted December 5, 2018 Πολύ οριακά τα πράγματα. Δεν θα έβαζα χιονολάστιχα ακόμα αλλά θα τηλεφωνούσα στον λαστιχά για κάνα ραντεβού από Δευτέρα.Ακόοοοοοοοομη,εμείς τσουλαμε :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites