detox 605 Report post Posted February 21, 2019 Σκεφτομαστε μα ξεκινήσουμε Σάββατο μεσημέρι αλλα δεν ξερω απο δρομους τι θ γινετε. Εαν κανει ανοιγμα Κυριακή θ ειναι τελεια. Αλυσιδες πάντα μαζι αλλα.. Εναλλακτικά Ελατοχώρι για ποιο safe διαδρομη. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted February 22, 2019 Βασιλίτσα ο αέρας είναι χαμηλά ΒΑ αλλά ψηλά στο χιονοδρομικό θα είναι Α. Επίσης θα είναι μέτριος προς ισχυρός. Σόρυ δεν το ξέρω το βουνό παραπάνω. Αύριο και μεθαύριο θα καθομουν σπίτι ΧΚΠ ΧΚΚ αλλά ειδικά αύριο το πρώι δεν θα μου κάνει εντύπωση να έχει λιφτ ανοιχτά, ο αέρας θα μπει λίγο πιο μετά. Επίσης είναι το πρώτο τεστ του Παρνασσού αν μπορεί να κρατήσει ανοιχτό το 7. Ετοιμαστείτε για φανταστικής ποιότητας πουδρα. Μαίναλοοοοοοοοοοοοοοοο Για Αθήνα όσα κλικ και να πήραν τα τρισάθλια site πάμε απλά για βρωμόκαιρό αέρας βροχή αντάρα με φυσικά 0 πόντους στο Σύνταγμα και οριακά χιονοπόλεμο από Μαρούσι και πάνω. Από βδομάδα νέες κακοκαιρίες γιατί αυτή είναι η καλύτερη χώρα για σκι με πούδρες φέτος. Τι το περάσατε Άλπεις να χιονίζει κάθε 15 μέρες και να κάνεις τσιμέντα. Ελλάδα έχει πούδρα ρε. 13 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 22, 2019 MIK, Μαίναλο Σάββατο; Κυριακή λέει για αρκετό αέρα το snow forecast, ισχύει; Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted February 22, 2019 Παιδιά εγώ κλειστό το Μαίναλο δεν το έχω δει λόγω καιρού. Λόγω βλακείας ναι. Βέβαια ο vro λέει ότι έχει κλείσει αλλά και με τον τυφώνα 11 μποφόρ πριιν 10 μέρες ανοιχτό ήταν. 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,242 Report post Posted February 22, 2019 (edited) με ομιχλη και αερα καθημερινη ο αετος ε? Edited February 22, 2019 by vro Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
akatelka 195 Report post Posted February 22, 2019 Για ΧΚΚ κι εγώ βλέπω ότι είπε ο ΜΙΚ. Το πρωί ίσως και να είναι όλα ανοιχτά και προς το μεσημέρι να αρχίζει να κλείνει από αέρα. Μεγάλη αβεβαιότητα πάντως, οποιαδήποτε πρόγνωση για Σάββατο πρωί για ΧΚΚ είναι πιθανή....!!! Όσον αφορά τα γενικά καιρικά φαινόμενα, πλέον θεωρώ ότι έχουν ξεφύγει τα ΜΜΕ και το κάνουν με δόλο. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς αλλιώς μπορούν σχεδόν μόνιμα πλέον να πέφτουν έξω οι "μετεωρολόγοι" και εμείς οι απλοί πολίτες να μπορούμε να πέφτουμε πολύ πιο μέσα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted February 22, 2019 Αυτή η κακοκαιρία έκανε μπαμ από την πρώτη στιγμή ότι δεν έχει καλή προγνωσιμότητα. Δες τι έγραφα όλη τη βδομάδα και με λίγο ψάξιμο μπορείς να βρεις τουλάχιστον 30 ανθρώπους που διαβάζω που έγραφαν το ίδιο. Η τάση είναι, θα κριθεί αύριο, πολλά μπορούν να αλλάξουν κλπκλπ. Αν κάποιος που δεν έχει ιδέα από προγνωσιμότητα βγαίνει και γράφει "πάει τέλειωσε χιόνοπόλεμο Σύνταγμα θα πεθάνουμε όλοι" δεν του φταίει κάποιος. Έχουμε φτάσει στο σημείο που το πρώτο πράγμα που πρέπει να λέμε όλοι για τον καιρό είναι "ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ SITE, (εξαίρεση καμιά 30ρια)" Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
akatelka 195 Report post Posted February 22, 2019 Συμφωνώ. Και ναι, από την αρχή της εβδομάδας τα έγραφες. Δυστυχώς εδώ διαβάσαμε μέχρι και πρωτοσέλιδα, ειδικά online, ότι θα χιονίσει στο κέντρο της Πάτρας. Έλεος πια, γέλαγα μέχρι δακρύων. Για να μην πω για την "Χιόνη" πώς μας τα κάναν. Ήρθε η Χιόνη κι έφυγε... αΧιονη. Και ήμαρτον πια με αυτή τη νέα τάση να αντιγράφουμε οτιδήποτε αμερικανικό. Κάθε βδομάδα έχουμε από μία ονομασία. Έλεος. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dolomites 1,145 Report post Posted February 22, 2019 Φέτος το τερμάτισε... Πολλές φορές στη λίστα Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,242 Report post Posted February 23, 2019 παντελως εκτος οι προβλεψεις για αερα και τα παντα ανοιχτα ....εκτος μαιναλο που ακομα κοιμουνται... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,242 Report post Posted February 23, 2019 δεν φοβούνται τώρα μην τους χάσουν στην ομίχλη όπως λέγανε παλιότερα? Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted February 23, 2019 παντελως εκτος οι προβλεψεις για αερα και τα παντα ανοιχτα περίμενε λίγο. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted February 23, 2019 Αύριο και μεθαύριο θα καθομουν σπίτι ΧΚΠ ΧΚΚ αλλά ειδικά αύριο το πρώι δεν θα μου κάνει εντύπωση να έχει λιφτ ανοιχτά, ο αέρας θα μπει λίγο πιο μετά. Επίσης είναι το πρώτο τεστ του Παρνασσού αν μπορεί να κρατήσει ανοιχτό το 7. παντελως εκτος οι προβλεψεις για αερα και τα παντα ανοιχτα ....εκτος μαιναλο που ακομα κοιμουνται... Βρε Βασιλη επειδή εσύ δεν ξέρεις να διαλέγεις ποιες προβλέψεις θα δεις, δεν σημαίνει ότι βγαίνουν έξω οι προβλέψεις. Σταμάτα να κάνεις αυτό το κακό στον εαυτό σου και τους άλλους. Είπαμε windguru 2d και skiron OXI ΣΤΟ SNOWFORECAST. Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,242 Report post Posted February 23, 2019 (edited) καλα ντε μην βαρας.... ηδη μπηκε ο αερας παρνασσο... παρ ολα αυτα υπαρχει πια ανταγωνισμος καλαβρυτα με παρνασσο ποιος θα κρατησει ανοιχτο αγκυρα VS ηρακλη μα εχει ομιχλη, ε και? κλεινουν τα λιφτ λογω ομιχλης? ολα καλα και ωραια , μεχρι να πεσει ο ουρανος στο κεφαλι... μου θυμιζει τις κοντρες που καναν τα ποσταλια στις κυκλαδες.... το μαιναλο ανοιξε 10,20.... Edited February 23, 2019 by vro Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,242 Report post Posted February 23, 2019 χαχαχαχα κλαιω μαζι κλεισανε ηρακλης και αγκυρα στις 11..... 1 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted February 23, 2019 Πέφτουν χαρτοπετσέτες! 2 Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted February 23, 2019 Τρομερό! :-) Quote Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 23, 2019 Για αύριο πού έχουμε πιο πολλές πιθανότητες στα νότια για τσούλιμα και ταυτόχρονα τα πιτσιρίκια μου να μη γίνουν παγοκολώνες;! 1 Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted February 23, 2019 πουθενά... Μαίναλο ίσως...με κάθε επιφύλαξη...κρύο θα έχει! αλλά όχι ξύλο! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
powda 1,338 Report post Posted February 23, 2019 Για Μαίναλο έλεγα να είμαι ειλικρινής, με επηρέασε κ ο ΜΙΚ με αυτό που είχε πει πριν από μερικά posts .. έχω κ γυναίκα Τριπολιτσιωτισσα οπότε σε περίπτωση ταλαιπωρίας/αποτυχίας θα είναι μικρότερη η γκρίνια Αλλά βλέπω περισσότερο αέρα εκεί από Καλάβρυτα κ Παρνασσό και έχω τις επιφυλάξεις μου μην είναι τσάμπα κόπος Quote Παρακαλώ σε σταυραητέ, για χαμηλώσου ολίγο, Και δώσ’ μου τες φτερούγες σου και πάρε με μαζί σου, Πάρε με απάνου στα βουνά, τι θα με φάει ο κάμπος ... - Κ. Κρυστάλλης Share this post Link to post Share on other sites
Kangchenjunga 185 Report post Posted February 23, 2019 περισσότερο αέρα από Παρνασσό δεν θα έχει.. καλά τα λέει ο ΜΙΚ..σκι θα κάνεις αλλά θα είναι δύσκολα.. το ρίσκο υπάρχει...έχεις και τα μικρά.. άραξε σπίτι.. σκι θα κάνουμε μέχρι το Μαι!!! 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted February 24, 2019 Αύριο Δευτέρα ο αέρας θα είναι σαφώς λιγότερος. Αν ήταν Σαββατοκύριακο με ήλιο θα έλεγα ότι από αέρα θα είναι ανοιχτά τα λιφτ ΧΚΠ ΧΚΚ. 3 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted February 24, 2019 Για Τρίτη είναι σχεδόν σιγουρακι ότι πάει για καλή μέρα; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 24, 2019 περισσότερο αέρα από Παρνασσό δεν θα έχει.. καλά τα λέει ο ΜΙΚ..σκι θα κάνεις αλλά θα είναι δύσκολα.. το ρίσκο υπάρχει...έχεις και τα μικρά.. άραξε σπίτι.. σκι θα κάνουμε μέχρι το Μαι!!! Ναι περίμενε εσυ να δεις ανοικτά χκ το Μαι κάτσε να δούμε ποια θα είναι ανοικτά αρχές Απριλη⛷ Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,603 Report post Posted February 24, 2019 Για Τρίτη είναι σχεδόν σιγουρακι ότι πάει για καλή μέρα; E ναι, αν δεν το δεις να αλλάζει από σήμερα το απόγευμα. Ο καιρός μια χαρά μοιάζει, οι επικίνδυνες καφετέριες με θαμμένους και πεσμένους αναβατήρες δεν έχω ιδέα τι θα έχουν κέφι να ξεθάψουν 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites