ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 27, 2019 (edited) Υπερμέρα θα παίξει. Τάση για για υπερμέρα Κυριακή. Μέχρι τότε μόνο Μαίναλο θα πήγαινα Χρωστάω και άλλες δύο πούδρες μέσα στον Απρίλη και θα τις έχετε. Μην αρχίσετε για αφύσικο χειμώνα, 9 στους 10 Απρίληδες έχουν πουδρομέρες μέσα. Edited March 27, 2019 by ΜΙΚ 5 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 27, 2019 Αν δεν ήμουνα με βαβα, σήμερα το πρωι θα ήμουνα Παρνασσό. Κλασική μέρα με 5 ποντάκια πούδρα. Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,495 Report post Posted March 27, 2019 Κάτσε φρόνιμα... από βδομάδα θα ΄ναι καλύτερα. Ολα. 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
kaps 2,736 Report post Posted March 28, 2019 Θα ανοιγα και τον Απριλιο....... αλλα υπαρχει κοσμος που θελει να παει παραλια.......... 6 Quote Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου...... 'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε! Share this post Link to post Share on other sites
sbird 1,318 Report post Posted March 28, 2019 Θα ανοιγα και τον Απριλιο....... αλλα υπαρχει κοσμος που θελει να παει παραλια.......... Άνοιξέ τον ελεύθερα. Αυτός ο κόσμος δεν συχνάζει εδώ μέσα. Δεν θα καταλάβουν τίποτα 11 Quote You can't buy happiness - but you can buy a lift pass! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 29, 2019 (edited) Θα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση να ανοίξουν τα επίμαχα λιφτ ΠαρνασσοΚαλάβρυτα το Σαββατοκύριακο. Ισχυρός αέρας. Βέβαια και το 7 αν έχουν όρεξη ίσως ανοίξει και τη Δάφνη. Οπότε Μαίναλοοοοοοοοοοοο Η επόμενη βδομάδα πάει να βγει μαγική. Edited March 29, 2019 by ΜΙΚ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted March 29, 2019 Δύσκολα τα πράγματα. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gioand 1,811 Report post Posted March 29, 2019 Απο Πέμπτη επίσης ξεχνάμε τις λιακάδες με ότι αυτό συνεπάγεται. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
vro 10,258 Report post Posted March 29, 2019 Το χιόνι μπορεί να έρθει σπίτι σας με τον αέρα που έχει, δεν υπάρχει λόγος να πάτε. 4 Quote <p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα..... Share this post Link to post Share on other sites
taskoum 45 Report post Posted March 29, 2019 για μαιναλο τι λετε κυριακη ? φαινεται νορμαλ... βεβαια κανεις δεν ξερει τι χιονι εχει ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 30, 2019 Αύριο υπάρχουν λίγες αλλά βάσιμες ελπίδες ότι ο αέρας θα επιτρέψει λειτουργία των επίμαχων λιφτ ΧΚΠ και ΧΚΚ 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Al_Foutzin 1,418 Report post Posted March 30, 2019 Εγώ το έκλεισα για Δευτέρα γνωστή αργία η 1η Απριλίου 5 Quote Skiing is a dance, and the mountain always leads. Share this post Link to post Share on other sites