Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
kaps

Μαρτιος 2019!

Recommended Posts

E εντάξει μετά από και αυτή την προσβολή δεν έχει νόημα να συνεχίζω να γράφω σε αυτό το forum αφού οι moderators κοιμούνται

Καλό σκι σε όλους

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μόνος σου σκοντάφτεις.

Συντακτικά και θεματικά ο λόγος σου είναι παραληρηματικος.

Κατά τον ίδιο τρόπο που η δικιά μου γραφή είναι ανορθόγραφη.

Μην σε προσβάλει η πραγματικοτητα, προσπάθησε να προσαρμοστείς.

Αρχησε με παραγράφους και σημεία στίξης και στην συνέχεια θα σου μάθω και σκι στα ανοιξιάτικα....

post-911-0-41383100-1551721638_thumb.jpg

Εκεί που χάθηκε ο Χρήστος...

• Like 2

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

πραγματικά bravo στον vro και στον MIK , καταπληκτικός ο διάλογος

Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τον ΜΙΚ αλλά η ποιητική διάθεση του vro και η φωτογραφία που μας στέλνει σε υποχρεώνει .

E εντάξει μετά από και αυτή την προσβολή δεν έχει νόημα να συνεχίζω να γράφω σε αυτό το forum αφού οι moderators κοιμούνται

Καλό σκι σε όλους

Μιχάλη, οι moderators δεν μπορούν να είναι στο forum 24/7. Μου κάνει εντύπωση ότι δείχνεις να το αγνοείς παρόλο που τους ξέρεις προσωπικά και γνωρίζεις τις υποχρεώσεις τους.

Για τα αλλά που γράφεις για αρχηγούς, τομές κλπ... στα αλήθεια τώρα; Έτσι κάνουμε σκι εκτος πιστας όταν είσαι και εσυ μαζί μας;

Τούτου λεχθέντος, θα παρακαλέσω όλους τους φίλους να είναι προσεκτικοί με τις εκφράσεις τους και να αποφεύγουν τις προσωπικές επιθέσεις οι οποίες απαγορεύονται ρητά από τους κανονισμούς του φόρουμ. Τα σχόλια μας πρέπει να είναι επι των απόψεων, ΟΧΙ των προσώπων.

• Like 2

Make Parnassos Great Again!

χαχαχαχαχαχα

βαζουμε τον hellbent μπροστα που δεν μπορει να κατεβει πλαγια χωρις να φωναζει με την ελπιδα να πεσουν τα φρύδια και να φοβηθουν οι σκιουροι να μην τους πατησουμε....

οταν λεμε ΧΩΣΕ εννοουμε το φτυαρι για την τομη.....

Edited by vro
  • Like 1

για να μπαίνουμε ξανά στο θέμα, φαίνεται να "χειμωνιάζει" λίγο μετά την Κ. Δευτέρα

post-5112-0-60620800-1551770871_thumb.jpg

• Like 5

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Τι λέτε για αύριο προς Παρνασσό; Κάτι πρόσκαιρες συννεφιές που βλέπω, θα δημιουργήσουν θέμα;

Skiing is a dance, and the mountain always leads.

Τι λέτε για αύριο προς Παρνασσό; Κάτι πρόσκαιρες συννεφιές που βλέπω, θα δημιουργήσουν θέμα;

δεν νομίζω για ομίχλες, πάντως ήλιος δεν ξέρω αν θα φανεί. Λέω καιγώ αλλά δεν έχω παρέα, οι υπόλοιποι είναι τραυματίες....

• Like 1

fischer_.thumb.jpg.2c5aa5c9b61225a07022516ca51a11b1.jpg.8916ffee410b0447bdf5e07ed36fdbb2.jpg

Πέμπτη δεν μπορώ λόγω δουλειάς, πάει για Παρασκευή!

πραγματικά bravo στον vro και στον MIK , καταπληκτικός ο διάλογος

Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω με τον ΜΙΚ αλλά η ποιητική διάθεση του vro και η φωτογραφία που μας στέλνει σε υποχρεώνει .

Αφου σου αρεσε

post-911-0-16458100-1551778291_thumb.jpg

Μια χαρά θα είναι ο καιρός αύριο, θέλει πολύ γκαντεμιά να μην χαρείς σκι. Για μετά την Καθαρά Δευτέρα θέλει πολύ δουλειά ακόμα να φανεί κακοκαιρία αλλά ελπίδες πράγματι υπάρχουν. Λιώστε στο σκι τώρα θα είναι μαγικά.

Λαππ εγώ προσωπικά (και όλοι όσοι κάνουν σκι εκτός πίστας με ασφάλειας) πάνε πάντα με ομάδα άνω του ενός ατόμου και κάποιος είναι που έχει λάβει την απόφαση για την διαδρομή και την ασφάλεια της ομάδας ο λεγόμενος "αρχηγός". Αν δεν πας έτσι, αλλά πας χύμα στο κύμα και μάλιστα επιμένουμε σε αυτό το forum να διασκεδάζουμε και να δίνουμε συγχαρητήρια σε όσους πάνε χύμα και ακόμα χειρότερα σε όσους επιμένουν να πηγαίνουν μόνοι τους χωρίς καν live κάποιος να ξέρει που βρίσκονται, δεν έχω θέση σε αυτό το forum.

Έχω τονίσει ότι πρέπει να υπάρχει παρέμβαση σε όσους διαφημίζουν το επικίνδυνο σκι. Πριν μια βδομάδα γράφτηκε ότι με πίστα κλειστή έλεγαν ψέματα χιονοδρόμοι ότι πάνε για πιπί και σε δυο ώρες είχε οργωθεί η πίστα. Λυπάμαι γιατί στο καταστατικό του Συλλόγου έχει την ασφάλεια σαν πρώτη προτεραιότητα. Τι λέει η ασφάλεια: α) ποτέ μόνος, β) σχεδιασμός διαδρομής, γ) ξεκάθαρα αρχηγός που λαμβάνει αποφάσεις, δ) ακούμε το χιονοδρομικό και τις συμβουλές ασφαλείας του

Aντίστοιχα δεν έχω θέση μιας κουράζει η καταγραφή των εγκλημάτων των χιονοδρομικών μας (και μάλιστα κουράζει αυτούς που δεν έχουν κάνει σκι στα χιονοδρομικά μας) και δεν έχει γίνει η παραμικρή παρέμβαση για αυτά.

Τα γλυκά μου φιλιά καλό λιώσιμο στο σκι σε όλους.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχάλη, στο ότι δεν βγαίνουμε εκτός μόνοι μας, μαζί σου χωρίς καμία απολύτως αντίρρηση. Και ειλικρινά απορώ με τον Βασίλη που είναι μια ζωή μονος του και βάζω στοίχημα ότι αν δούμε το ιχνος του στο trace θα έχει κάνει το βουνό σαν σημαία του ΚΚΕ.

Στο ότι κακώς κάποιοι φίλοι κατέβαιναν την 6 παρόλο που υπήρχε ρητή απαγόρευση από το προσωπικό ασφαλείας, επίσης μαζί σου.

Τα υπόλοιπα που έγραψες όμως απλα δεν τα τηρούμε. Και δεν τα τηρείς ούτε εσυ. Πότε είχαμε «αρχηγό» στην ομάδα μας; Ποιος ήταν ο αρχηγος την τελευταία πουδρομερα που ήμασταν μαζί; Μια ζωή πετάει κάποιος από εμάς «πάμε εκεί;» και πηγαίνουμε (με σπάνιες εξαιρέσεις όπως εγώ που προχτές αρνήθηκα να ακολουθήσω στον Τυριά γιατί φοβήθηκα μην ξεκολλήσει και στην Μπανάνα γιατί φοβήθηκα μην ξεκολλήσω εγώ).

Όσο δε για τομές, να σου θυμίσω πόσες φορές έχουμε κάνει; Ούτε μια, αν εξαιρέσεις την σχολή του Κουρωναρου. 0, Zip, Nada.

Αυτό που με στεναχωρεί και με ανησυχεί περισσότερο από όλα όμως είναι ότι γενικά δείχνουμε μια απροθυμία ακόμα και να φορέσουμε τον εξοπλισμό ασφαλείας που ήδη έχουμε. Προχτές οργώσαμε -σχεδόν- όλο το βουνό και δεν φορούσαμε καν τα Arva που έχουμε όλοι. Και δεν το φόρεσα γιατί όταν ρώτησα τους υπόλοιπους κάτω στο πάρκινγκ αν θα το πάρουν μαζί τους, εισέπραξα ένα μεγαλοπρεπές και κατηγορηματικό «όχι».

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Στο βάθος ο Περισσός....

Αριστερά τέρμα η κόκκινη πλατεία.

Δεξιά η...αλλόνησσος.

Στο υπερπέραν και ακόμη παραπέρα ο...ταυγετος.

post-911-0-82150900-1551784061_thumb.jpg

Ο Χρήστος και η παρέα του είναι εντελώς εκτός κάδρου, αριστερά και κάτω, κοντά στην Παύλιανη.

• Like 1

Μιχάλη, στο ότι δεν βγαίνουμε εκτός μόνοι μας, μαζί σου χωρίς καμία απολύτως αντίρρηση. Και ειλικρινά απορώ με τον Βασίλη που είναι μια ζωή μονος του και βάζω στοίχημα ότι αν δούμε το ιχνος του στο trace θα έχει κάνει το βουνό σαν σημαία του ΚΚΕ.

Στο ότι κακώς κάποιοι φίλοι κατέβαιναν την 6 παρόλο που υπήρχε ρητή απαγόρευση από το προσωπικό ασφαλείας, επίσης μαζί σου.

Τα υπόλοιπα που έγραψες όμως απλα δεν τα τηρούμε. Και δεν τα τηρείς ούτε εσυ. Πότε είχαμε «αρχηγό» στην ομάδα μας; Ποιος ήταν ο αρχηγος την τελευταία πουδρομερα που ήμασταν μαζί; Μια ζωή πετάει κάποιος από εμάς «πάμε εκεί;» και πηγαίνουμε (με σπάνιες εξαιρέσεις όπως εγώ που προχτές αρνήθηκα να ακολουθήσω στον Τυριά γιατί φοβήθηκα μην ξεκολλήσει και στην Μπανάνα γιατί φοβήθηκα μην ξεκολλήσω εγώ).

Όσο δε για τομές, να σου θυμίσω πόσες φορές έχουμε κάνει; Ούτε μια, αν εξαιρέσεις την σχολή του Κουρωναρου. 0, Zip, Nada.

Αυτό που με στεναχωρεί και με ανησυχεί περισσότερο από όλα όμως είναι ότι γενικά δείχνουμε μια απροθυμία ακόμα και να φορέσουμε τον εξοπλισμό ασφαλείας που ήδη έχουμε. Προχτές οργώσαμε -σχεδόν- όλο το βουνό και δεν φορούσαμε καν τα Arva που έχουμε όλοι. Και δεν το φόρεσα γιατί όταν ρώτησα τους υπόλοιπους κάτω στο πάρκινγκ αν θα το πάρουν μαζί τους, εισέπραξα ένα μεγαλοπρεπές και καττηγορηματικό «όχι».

Πουλακια μου, αυτα κανετε ε? Οχι ρε Χρηστο, ε οχι. Τι παει ναπει δεν το φοραν οι αλλοι? Θα χωσεις μπινελικια της Γενευης και θα τα φορεσουν ολοι, απο την στιγμη που τα εχετε ηδη μαζι σας. Αυτο το ωχ βρε αδελφε στην Ελλαδα ειμαστε και δεν συμβαινει τιποτα, πρεπει να σταματησει φιλαρακια μου. Θελω να σας ξαναδω και να σας βλεπω συνεχεια.

Οσο αναφορα στις κακοστρωμενες πιστες που διαβαζω, γνωμη μου ειναι, φωτια σε ολα τα ρατρακ, ετσι το χιονοδρομικο εξοικονομει και χρημα απο καυσημα, ετσι?χαχαχα

• Like 1

Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι....

The Daltons...jack

www.skimag.gr

Πουλακια μου, αυτα κανετε ε? Οχι ρε Χρηστο, ε οχι. Τι παει ναπει δεν το φοραν οι αλλοι? Θα χωσεις μπινελικια της Γενευης και θα τα φορεσουν ολοι, απο την στιγμη που τα εχετε ηδη μαζι σας. Αυτο το ωχ βρε αδελφε στην Ελλαδα ειμαστε και δεν συμβαινει τιποτα, πρεπει να σταματησει φιλαρακια μου.

Είναι όλα θέμα συνήθειας και επανάληψης!

Όπως και με το κράνος στο βουνό πριν 10 χρόνια, που πλέον είναι το πρώτο πράγμα που φοράμε πριν καν βάλουμε τις μπότες (άμα έχει ψύχρα στο parking).

Πάντως από την επόμενη φορά θα έχω και εγώ το δικό μου απόκτημα (ortovox) πάντα μαζί!

• Like 2

πάντως το ΧΚΠ δηλωνει με καθε επισημότητα οτι ο τυριας ειναι απολυτα ασφαλης και μπορουνε να πανε οικογενειες....

https://www.facebook.com/sotogiannop/videos/2109974689119094/

Ο Μάρτιος την είδε Μάιος; Δε μας τα λέει καλά...

• Like 4

Practice makes perfect

Στον Kaps να τα πεις που βιάστηκε να τον ανοίξει κιόλας!

• Like 1

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Ο Μάρτιος την είδε Μάιος; Δε μας τα λέει καλά...

απο Τριτη κατι φαινεται να ριχνει ....μακαρι θα χρειαζεται ενα φρεσκαρισμα!

• Like 1

fischer-progressor-f18-2016-17.png

Στον Kaps να τα πεις που βιάστηκε να τον ανοίξει κιόλας!

Φουλ χιόνι έχουν όλα τα βουνά, ευκαιρία για ανοιξιάτικα από νωρίς, χωρίς το άγχος να μας τελειώσουν :-) αν κάνει και μια ακόμη πούδρα κοντά στο άλλο ΣΚ......καπς φορ πρεσιντεντ :-)
  • Like 3

Χειμώνας ξανά στα μέσα του μήνα. Φανταστικό σκι με ποιοτικά ανοιξιατικα εκτός πίστας μέχρι τότε.

• Like 9

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Τέτοια να γράφεις γιατί....

Σήμερα το πρωί, βλέπω τον Ολυμπο που άρχισε να χάνει καλά στα χαμηλά κι αρχίζω: τον κ$#λόκαιρο, τον έτσι , τον αλλιώς κλπ...

Εξω Μάιος, πουλάκια, λουλουδάκια, μελισσούλες... Μ' ακούει η συμβία μου και λέει: καλά... μόνο εσύ βρίζεις τέτοιον καιρό.

Λάθος, απαντάω, εγώ και καμιά 500αριά άλλοι... :D

• Like 8

Practice makes perfect