Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 4, 2019 https://www.instagram.com/p/BxCnu18HX6W/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1036i4pewqi4n 2 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted May 4, 2019 Με το όπλο που ρίχνει σ αυτή την απόσταση, αργά ρίχνει. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 4, 2019 Πλησιάζει ο καιρός που θα πάρω το δικό μου και γλυκοκοιταζα το STI DVC-P. Και μετά είδα την τιμή! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted May 5, 2019 STI, SVI ... Κορυφαίες υλοποιήσεις, ανάλογες τιμές. 1 Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 5, 2019 Googleαρα το κουμπουρι που θαυμαζετε απο περιεργια. Δυο χιλιαρικα, αλλα δεν ειναι για οποιον κι οποιον... Απο το site: THE WORLD’S BEST SHOOTING DUTY GUN LETTING FREEDOM RINGDesigned for defenders of freedom, the men and women who put their lives in danger everyday. Stand ready to face down the darkness with 2011® Enter the objective knowing you brought the best gun to the gunfight defending freedom Your Country, your Team, and your community count on you. Give yourself every advantage. Be their guardian, their defender and win =========================================================== Εχετε σαλταρει πληρως η μου φαινεται Defenders of freedom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 5, 2019 Αυτό που βρήκες Μάκη, είναι το Duty (είναι πιο μικρό, έχει σκανδάλη με μεγαλύτερη διαδρομή, είναι πιο ελαφρύ κλπ). Είναι ένα όπλο που προορίζεται για open carry από αστυνομικούς κλπ (εξ ου και το «duty» στο όνομα), και δεν ξεχωρίζει για το άθλημα της σκοποβολης, με τον ίδιο τρόπο που ένα Glock 17 δεν είναι ιδανικό για το σκοπευτήριο, παρόλο που όλα τα security services πίνουν νερό ατο όνομα του. Αυτό που θα με ενδιέφερε αν είχα αρκετά ευρωδεντρα στον κήπο είναι το STI DvC-P το οποίο έχει πιο μακριά κάνη, είναι επίτηδες πιο βαρύ, έχει σκοπευτική σκανδάλη (με πολύ μικρή διαδρομή που το καθιστά επικίνδυνο για οπλοφορία) και τιμή στην Ελλάδα πάνω από 4.000 Ευρώ. Ρίξε μια μάτια στον παρακάτω σύνδεσμο, θα δεις ότι ακόμα και η γλώσσα που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι διαφορετική καθώς απευθύνεται σε εντελως διαφορετικό κοινό: https://stiguns.com/product-lineup/dvc-p/ Σήμερα παρεμπιπτοντως δοκίμασα το ολοκαίνουργιο σκοπευτικο SIG P320 X-Five: Πολύ ευχάριστο όπλο στο κράτημα, αλλά και στο ρίξιμο. Με το μακρυκανο Glock 34 όμως εξακολουθώ να ρίχνω λιγότερο χάλια. (Sig) (Glock) Βέβαια με το 34 έχω ρίξει χιλιάδες σφαίρες, ενώ με το sig μόνο δυο κουτάκια, όποτε θα ήθελα να εξοικειωθώ λίγο μαζί του πριν βιαστώ να το απορρίψω. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Krits 1,239 Report post Posted May 6, 2019 Χρήστο, το CZ που θυμάμαι πως σου άρεσε το έχεις απορρίψει; Είναι γνωστά τα θέλγητρά τους, η διαφορά στη τιμή με Glock θα είναι περί των 200 ευρώ πιο πάνω στο περίπου. Quote Share this post Link to post Share on other sites
flocon 675 Report post Posted May 6, 2019 Βέβαια με το 34 έχω ρίξει χιλιάδες σφαίρες Χωρίς να θέλω να είμαι αδιάκριτος... Μέσα σε πόσο χρόνο; Ποιο το τίμημα; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 6, 2019 Όχι δεν το έχω απορρίψει. Το shadow 2 παραμένει μια από τις επιλογές. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχει το σκοπευτήριο και το έχω ρίξει μόνο μια φορε ζητώντας από έναν κάτοχο να ρίξω μια γεμιστήρα. Είναι δύσκολο έτσι να καταλάβω πολλά πολλά. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 6, 2019 Χωρίς να θέλω να είμαι αδιάκριτος... Μέσα σε πόσο χρόνο; Ποιο το τίμημα; Μέσα σε 11 μήνες. Το κάθε κουτάκι σφαίρες (50) των 9mm σε εμάς είναι 15 ευρώ. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted May 7, 2019 Τις 40αρες πόσο τις χρεώνουν; Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 7, 2019 Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω ρίξει ποτέ. Τις .45 τις έχουν 25 ευρώ/κουτί. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,695 Report post Posted May 7, 2019 κοιτα να δεις...στο τελος πιο ακριβο απο το σκι θα βγαινει Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 7, 2019 Είναι στάνταρντ πιο ακριβό από το σκι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Pant 2,497 Report post Posted May 7, 2019 Η σοβαρή και με απαιτήσεις ενασχόληση με την σκοποβολή IPSC στο ελλαδιστάν έχει δύο ανυπέρβλητα εμπόδια. Το ένα είναι το κόστος των αναλώσιμων. Quote Practice makes perfect Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 7, 2019 Ελατε στο Τεξας! Ολα ειναι φτηνα και οι στοχοι ...τζαμπα! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowholic 2,056 Report post Posted May 7, 2019 ... Το shadow 2 παραμένει μια από τις επιλογές. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχει το σκοπευτήριο ... Εχουμε δυο Χρηστο, θυμισε το μου την επομενη φορα. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
giannis-ski 4,870 Report post Posted May 9, 2019 Ρε σεις ?! Πάτε καλά ? Με όπλα ασχολείστε ?? Τόσα παιχνίδια / αθλήματα έχει.... 2 Quote https://media.skigebiete-test.de/images/ecu/product/p_ski/1020/ski_kessler-the-spirit-2013_n1020-1016-0_l.jpg Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted May 9, 2019 Ρε σεις ?! Πάτε καλά ? Με όπλα ασχολείστε ?? Τόσα παιχνίδια / αθλήματα έχει.... Μη μ'αρχισεις... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted May 9, 2019 Η σκοποβολή είναι ένα άθλημα και διέπεται παγκοσμίως -αλλά και στην χώρα μας- από πολύ αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας. Η δε κατοχή εξοπλισμού ελέγχεται αυστηρότατα. Επίσης, όπως όλα τα αθλήματα, δεν είναι για όλους. 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites