Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΣΤΧ

Χ/Κ Παρνασσού 2023 - 2025

Recommended Posts

28 minutes ago, Sp said:

Μόνο τόσα χρειάζονται ... για να γίνουν άξια λόγου; Αν είναι αρκετά γιατί δεν αντικαταστάθηκε ο Ηρακλής..ο Αίολος και ο Περικλής;Μήπως δεν επαρκούν τα λεφτά αυτά για επενδύσεις;Στα Καλάβρυτα προτίμησαν να αλλάξουν τον Αχιλλέα αλλά όχι τη Στύγα που θα έπρεπε να είναι το πρώτο για αλλαγήΜήπως δεν τους ενδιαφέρει ο σκιέρ/snowboarder αλλά ο επισκέπτης για χιονοπόλεμο και selfie; 

έχεις τα δίκια σου και έχει γραφτεί πολλές φορές εδω. Η Στύγα είναι στο δρόμο πάντως, ξεκινάει να μπαίνει σε δυο μήνες.

Απάντησα στο "ποιος πολιτικός θα πάρει πόρους να τους επενδύσεις σε χιονοδρομικά". Η απάντηση είναι όλοι.

Μια παρατήρηση...λες ΤΟΥΣ ενδιαφέρει. Δεν υπάρχει το ΤΟΥΣ με την έννοια άνθρωποι σε γραφείο πήραν απόφαση. Πάμε κι όπου βγει είναι η κατάσταση και ο καθένας κάνει τα δικά του.

Θα μου έκανε πολύ εντύπωση να έχει υπάρξει η φράση σε μια σύσκεψη: "Κύριοι. Ξεκινάμε να χαράσσουμε πρόγραμμα υλοποίησης που στόχο θα έχει να ικανοποιηθεί ο επισκέπτης για χιονοπόλεμο και selfie. Βήμα α, βήμα β, βήμα γ κλπκλπ"

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Μιχάλη,κανένας πολιτικός δε θα σκεφτεί "α,στα Καλάβρυτα είναι ένας αναβατήρας που πάει σαν χελώνα κι έχει συνεχείς βλάβες,να τον αλλάξουμε".Απλώς σχεδιάζουν οι συνεργάτες πώς θα διανεμηθούν χρήματα που υπάρχουν από ΕΣΠΑ κυρίως και όχι από τον κρατικό προϋπολογισμό και οι πολιτικοί βάζουν τις υπογραφές να διατεθούν κεφάλαια σε κάποια χιονοδρομικά.Πώς αξιοποιούνται αυτά τα κεφάλαια δεν είναι κάτι που τους απασχολεί,αρκεί να βελτιώσουν το "image" τους και του κόμματος τους.Αν περισσότερο θα ευνοηθεί ο επισκέπτης που θα πάει να πιει καφέ στο χιονοδρομικό και θα τους αποφέρει το "χειροκρότημα" κατευθύνουν τα χρήματα προς εκείνο το στόχο.

Τέλος πάντων,μακάρι να τα εκσυγχρόνιζαν όλα τα χιονοδρομικά,να τα επέκτειναν και να είναι προς το καλό και των τοπικών κοινωνιών και των επισκεπτών ανεξαρτήτως αν πάνε για καφέ ή για σκι.Κάτι θα κέρδιζαν και οι χιονοδρόμοι από αυτά.Αλλά δεν τους έχω να έχουν τέτοιες προθέσεις.

• Like 1

4 minutes ago, Sp said:

Μιχάλη,κανένας πολιτικός δε θα σκεφτεί "α,στα Καλάβρυτα είναι ένας αναβατήρας που πάει σαν χελώνα κι έχει συνεχείς βλάβες,να τον αλλάξουμε".Απλώς σχεδιάζουν οι συνεργάτες πώς θα διανεμηθούν χρήματα που υπάρχουν από ΕΣΠΑ κυρίως και όχι από τον κρατικό προϋπολογισμό και οι πολιτικοί βάζουν τις υπογραφές να διατεθούν κεφάλαια σε κάποια χιονοδρομικά.Πώς αξιοποιούνται αυτά τα κεφάλαια δεν είναι κάτι που τους απασχολεί,αρκεί να βελτιώσουν το "image" τους και του κόμματος τους.Αν περισσότερο θα ευνοηθεί ο επισκέπτης που θα πάει να πιει καφέ στο χιονοδρομικό και θα τους αποφέρει το "χειροκρότημα" κατευθύνουν τα χρήματα προς εκείνο το στόχο. Τέλος πάντων,μακάρι να τα εκσυγχρόνιζαν όλα τα χιονοδρομικά,να τα επέκτειναν και να είναι προς το καλό και των τοπικών κοινωνιών και των επισκεπτών ανεξαρτήτως αν πάνε για καφέ ή για σκι.Κάτι θα κέρδιζαν και οι χιονοδρόμοι από αυτά.Αλλά δεν τους έχω να έχουν τέτοιες προθέσεις.

Ωραία τοποθέτηση. Σωστός. Σκέφτηκαν "θα πέσει κάτω πάλι Στύγα"

Και από όσα έχουμε δει εκτός από τις επενδύσεις, ακόμα χειρότερα προβλήματα προκαλεί η έλλειψη μπατζετ και ο μη ορθολογικός τρόπος λειτουργίας.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ο τρόπος λειτουργίας των Χ.Κ έχει σχέση με τους διορισμούς ημετέρων ανεξαρτήτως αν είναι ή όχι κατάλληλοι για τις θέσεις αυτές,αρκεί να μείνουν ικανοποιημένοι.Αν υπάρξει κάποιος σοβαρός σε πολιτική θέση να ενδιαφερθεί πραγματικά για να εντάξει τα χιονοδρομικά στο σχέδιο "τουρισμός 365 ημέρες" θα προσλάβουν επαγγελματίες από χώρες με παράδοση στο χιονοδρομικό τουρισμό και θα βελτιωθούν πολλά.Αρκεί όμως οι πολιτικοί ν΄αλλάξουν λίγο νοοτροπία και να είναι έτοιμοι να σπάσουν αυγά συμφερόντων.Ναι,να περάσουμε από την Αράχωβα,αλλά αν υπάρχει δυνατότητα να πάει κάποιος από την Αμφίκλεια ας γίνει από εκεί υποδομή και να μην έχουμε μόνο ένα δρόμο πρόσβασης.Κι επιτέλους να ενδιαφερθούν για μαζική μεταφορά με λεωφορεία από σιδηροδρομικό σταθμό.Δεν είναι δυνατόν να λέμε για την κλιματική αλλαγή,για οικολογικές ανησυχίες και να μην αξιοποιούν το σιδηροδρομικό δίκτυο για πρόσβαση στο χιονοδρομικό.Στο Mariazell που είχα πάει για επίσκεψη το 2011,όχι για σκι (βλακεία που δεν έκανα,μπορούσα να νοικιάσω και ρούχα,το έχω μετανιώσει) πολύς κόσμος είχε ανέβει με το τραίνο.Και όταν λέμε τραίνο μη νομίζεις κανά Railljet,από το σταθμό St Polten πήγαινε ένα τραίνο σαν της φωτογραφίας (δική μου από το παράθυρο).Θα μπορούσε να είχε αξιοποιηθεί και ο οδοντωτός στα Καλάβρυτα και μετά με λεωφορείο της περιφέρειας έστω με ένα εισιτήριο ή combo εισιτήριο με την κάρτα του χιονοδρομικού 

https://500px.com/photo/54309248/mariazellerbahn-by-stathis-panagiotopoulos

Εαν αθροίσουμε τις ετήσιες κάρτες όλων των χιονοδρομικών και τις διπλασιάσουμε ίσως να έχουμε μια ρεαλιστική εικόνα του αριθμού των τακτικών σκιέρ εντός Ελλάδος. Αλλά δεν νομίζω ότι θα υπερβαίναμε τις 10.000...

Το 150.000 ίσως προσεγγίζει τον αριθμό των συνολικών εισιτηρίων σε μια χρονιά, κι όχι τους χιονοδρόμους.

Άποψή μου.

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Έχει κόψει 6000 ο Παρνασσός και 2500 τα Καλάβρυτα την ίδια μέρα. Χιονοδρόμων Όλα τα χιονοδρομικά ήταν full house με μεγάλα νούμερα αλλά δεν τα ξέρω. Οπότε εκείνη την ημέρα πιθανότατα ανέβηκαν πάνω πολύ περισσότεροι από 15.000. Προς το 20.000. Βασιλίτσα, Φαλακρό, Πισοδέρι, 3-5 Σέλι, Πήλιο, Μαίναλο μαζεύαν μέγιστα 1000+ έκαστο

Για κάθε έναν που ανέβηκε, άνετα ξέρω 5 που θα ήθελαν και μπορούσαν αλλά "άσε ρε θα έχει ουρές"

200.000 έχει γράψει ο Παρνασσός σε μια χρονιά. Ίσως από το ski data να μάθουμε και σε πόσα άτομα ανάγεται.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Εντάξει, πάνω κάτω το ίδιο λέμε.

Αν σε μια καλή χρονιά ο Παρνασσός έχει γράψει 200.000, βάλε 300Κ στο σύνολο της επικράτειας - μη λέω και πολλά (ξέρω δεν είναι φασόλια, αλλά...)

Το θέμα είναι σε πόσους ανθρώπους αντιστοιχούν αυτά. Γιατί σίγουρα δεν απηχούν ξεχωριστούς ανθρώπους. Γι αυτό ανέφερα τις ετήσιες. Αυτές μπορούν να δώσουν μια καλή εικόνα του χιονοδρομικού κοινού.

Σόρρυ αλλά με τα "για κάθε έναν που παντρεύτηκε ξέρω άλλους 10 που συνουσιάζονται" δεν βγαίνουν στατιστικές για την υπογονιμότητα... (χωρίς παρεξήγηση για το χιούμορ...)

Τι βρίσκει κανείς όταν ψάχνει (και δεν έχει χιόνι, αν και το άλλο με το ψάρεμα το ξέρετε;):

https://www.statista.com/topics/3922/skiing-in-europe/#topicOverview

ΠΟΛΥ ενδιαφέρουσα και η τελευταία παράγραφος (αν και θα στεναχωρήσει το ΜΙΚ) διότι αν οι μισοί ξέρουν, οι άλλοι δεν ξέρουν. Kamikaze skiing!

Που είναι η Ελλάδα?

Χιονοδρομία στην Ελλάδα: Ούτε στο google δεν την βρίσκεις!!!!

1 hour ago, panchristo said:

Αν σε μια καλή χρονιά ο Παρνασσός έχει γράψει 200.000, βάλε 300Κ στο σύνολο της επικράτειας - μη λέω και πολλά (ξέρω δεν είναι φασόλια, αλλά...)

Εεεεεε όχι. Ο Παρνασσός είχε γράψει 200.000+, τα Καλάβρυτα έχουν γράψει 100.000+. Μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε αλλά λογικά νούμερα και τα υπόλοιπα χιονοδρομικά της Ελλάδας θα είχαν αντίστοιχης κλίμακας προσέλευση.

Άραγε όλα τα άλλα δεν μαζεύουν πιο πολλά σαν σύνολο από Παρνασσό και Καλάβρυτα?

Πιθανότατα το σωστό νούμερο είναι 600.000+ συνολικά εισητήρια χιονοδρόμων μέγιστο έτους και σαν άτομα (μάλλον χάσαμε χιονοδρόμους τα τελευταία χρόνια)150.000+

Ξέρω πολλούς που ΑΝ είχαμε σωστά χιονοδρομικά θα ανέβαιναν ή θα ανέβαιναν συχνότερα. Υπάρχει κάποιος εδώ που δεν θα ανέβαινε συχνότερα ΑΝ ο Παρνασσός δούλευε τούμπανο? Δεν έχετε γνωστό που δηλώνει σκιερ και ΑΝ δούλευε καλύτερα ο Παρνασσός θα ανέβαινε ή θα ανέβαινε συχνότερα?

Δεν είναι φασόλια αλλά πιστελυω ότι είναι το πιο βασικό να προσδιοριστεί έστω σαν κλίμακα.

Ρεαλιστικός στόχος με το χαζό μου το "αισιόδοξο" μυαλό ένας βαρβάτος - ονειρεμένος - επεκταμένος - τεχνητός - λιθοτριμμένος -  διαφημισμένος Παρνασσός θα μπορούσε να προσεκλύει μόνιμα τους διπλάσιους.

Mερικά print screen από τη βιβλιογραφία και οι δηλώσεις της Υπουργού Τουρισμού πριν 12 χρόνια

skier numbers 1.png

skier numbers 2.png

sofa logia kefalogianni.png

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Η Ελλάδα πρέπει να έχει και μια ιδιαιτερότητα όσο αφορά τις αναλογίες χιονοδρόμοι/επισκέπτες και ski/snowboard.

Αφήνω ήσυχα αυτό εδώ (φρέσκο μου λένε από το κοντρόλ), νομίζω συμβαδίζει με το γενικότερο κλίμα περί χιονοδρομικής κουλτούρας στην Ελλάδα...

Πολλά τα highlights:

"Όχι Αράχωβα, Παρνασσό" (~01:00)

"Είναι κλαμπ ο Παρνασσός..." (~01:15)

"Μ' αυτό το παπούτσι δεν μπορείς να πας στον Παρνασσό" (φωνή της λογικής...)

Προσπεράστε τα πολλά και πηγαίνετε μετά στο ~05:30...

Edited by panchristo
  • Haha 5

Ποια χιονοδρομική κουλτούρα;Η πλειοψηφία που ασχολείται το κάνει επειδή είναι "in" κι επειδή το κάνουν και οι φίλοι τους.Ουτε ως άθλημα το βλέπουν.Καποιοι λίγοι το ξεκινούν ως μόδα και στη συνέχεια το αγαπούν, αλλά είναι λίγοι.Και υπάρχουν πολλοί που το θεωρούν άθλημα των πλουσίων, και κάποιοι άλλοι ότι είναι επικίνδυνο.Οταν ξεκινούσα το 2004 όλοι οι φίλοι και συγγενείς με ρώτησαν το ίδιο πράγμα "δε φοβάσαι μην ανοίξουν τα πόδια σου και κάνεις σπαγκατο;"😂

Στην Ελλάδα αλπικό σκι δείχνουν μόνο αν προκύψει κάποιο θεαματικό ατύχημα και στο τέλος του χρόνου που δείχνουν πτώσεις αθλητών λες και είναι κωμωδία.Δειχνουν μια πτώση και δε λένε καν για την ιστορία ποιος κέρδισε τον αγώνα.

Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και αραιά κάποιο άθλημα που θα φέρει μετάλλιο από ολυμπιακούς αγώνες 

• Like 2

51 minutes ago, panchristo said:

Αφήνω ήσυχα αυτό εδώ (φρέσκο μου λένε από το κοντρόλ), νομίζω συμβαδίζει με το γενικότερο κλίμα περί χιονοδρομικής κουλτούρας στην Ελλάδα...

Πολλά τα highlights:

"Όχι Αράχωβα, Παρνασσό" (~01:00)

"Είναι κλαμπ ο Παρνασσός..." (~01:15)

"Μ' αυτό το παπούτσι δεν μπορείς να πας στον Παρνασσό" (φωνή της λογικής...)

Προσπεράστε τα πολλά και πηγαίνετε μετά στο ~05:30...

Epic! 😀

Make Parnassos Great Again!

1 hour ago, Sp said:

Οταν ξεκινούσα το 2004 όλοι οι φίλοι και συγγενείς με ρώτησαν το ίδιο πράγμα "δε φοβάσαι μην ανοίξουν τα πόδια σου και κάνεις σπαγκατο;"😂

Στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και αραιά κάποιο άθλημα που θα φέρει μετάλλιο από ολυμπιακούς αγώνες 

Ναι ρε φίλε ναι ναι αυτό με το σπαγγάτο ναι. Χρόνια έχω να το ακούσω αλλά έπαιζε πολύ.

Η πλάκα είναι ότι έχουμε τον Γκίνη που μπορεί να φέρει Ολυμπιακό μετάλλιο!!!!

Μην ξεχνάς όμως ότι τα δεδομένα πολλές φορές αλλάζουν πχ πριν το 87 το μπάσκετ οριακά, ένας Τσιτσιπάς έφερε το τέννις ξαφνικά

56 minutes ago, Χρήστος Λάππας said:

Epic! 😀

Σου προτείνω το επεισόδιο next top Model 1 στο Μαίναλο. Δεν το βρίσκω αλλά είναι καλύτερο

Παρακαλούμε να παραμείνουμε στο θέμα μας που είναι το αν είναι στυλάτο να ανέβεις με αυτό το τακού....εεε....μπορεί ο κάθε επισκέπτης με τέτοιο τακούνι να φτάσει στο σαλέ*,**...εεε...η Ελληνική τηλεόραση τι παρουσιάζει σαν σκι και τι θα μπορούσε να γίνει.

Καλές χρονιές πολλές φορές έχω σκεφτεί ότι ΑΝ έπαιζε οποιαδήποτε τηλεόραση ζωντανή σύνδεση καθημερινές Hellbent να τρώει πούδρες live ή Λάππα να καρβάρει live, η επισκεψιμότητα των χιονοδρομικών θα ανέβαινε.

*Να ενημερώσουμε την κυρία ότι υπό προυποθέσεις θα μπορούσε μέσω Φτερόλλακας (αν δεν μπει το τακούνι στα πλαστικά που σε οδηγούν στην καμπίνα) και ΑΝ δουλεύει το ασανσέρ στο 1850 να φτάσει στο 1950 όπου εκεί θα της ανοίξουν την κλειδωμένη πόρτα.

**Με αφορμή αυτό αλήθεια...ΑΜΕΑ ξέρουμε κάποιον να έχει προσπαθήσει ή καταφέρει να γυρίσει το βουνό όπως προβλεπόταν στο σχέδιο? Βάκχο δεν πάει, απαγορεύεται φέτος. Φτερό αν δεν δουλεύει το ασανσέρ το ξεχνάει. Αν από Φτερό φτάσει στο 1950 που πάει?

• Haha 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Just now, ΜΙΚ said:

Ναι ρε φίλε ναι ναι αυτό με το σπαγγάτο ναι. Χρόνια έχω να το ακούσω αλλά έπαιζε πολύ.

Η πλάκα είναι ότι έχουμε τον Γκίνη που μπορεί να φέρει Ολυμπιακό μετάλλιο!!!!

Μην ξεχνάς όμως ότι τα δεδομένα πολλές φορές αλλάζουν πχ πριν το 87 το μπάσκετ οριακά, ένας Τσιτσιπάς έφερε το τέννις ξαφνικά

Ναι όντως ο Γκίνης έκανε τα ΜΜΕ ν΄ασχοληθούν έστω και λίγο και μακάρι το παλικάρι να πάει καλά και στους Ο.Α και στο παγκόσμιο ν΄αποκτήσει το άθλημα νέα παιδιά.Κι εγώ βλέποντας το 1988 τον Alberto Tomba ξεκίνησα,με καθυστέρηση μερικών ετών βέβαια αφού δεν είχαμε στην οικογένεια αυτοκίνητο και τότε δεν υπήρχε η πληροφόρηση για ski bus κλπ...Εδώ να πω για κάτι που είχε γίνει το 1992.Στο τέλος της χρονιάς ο Δήμος Περιστερίου είχε μοιράσει στα σπίτια τον απολογισμό της χρονιάς στο Δήμο.Στο φυλλάδιο ανέφερε ότι διοργάνωσαν μαθήματα σκι στα Καλάβρυτα για τους κατοίκους του Δήμου έναντι ενός συμβολικού ποσού 500δρχ!Δεν το ήξερα,οι ΗΛΙΘΙΟΙ δεν το είχαν "προμοτάρει" στα σχολεία.Την επόμενη χρονιά τηλεφώνησα στο Δήμο να μάθω πότε θα ξεκινήσουν ξανά,και μου είπαν δε θα το κάνουν...Τους γ**** τώρα ή όχι;Θα είχα πάει με τα 10000.Τελικά το ξεκίνησα το 2004 ενώ θα μπορούσα το 2002,αλλά αυτό είναι λόγω κακής συνεννόησης με το διπλανό μου που έκανε σκι,τον έβλεπα να επιστρέφει με τα πέδιλα στη σχάρα,του είχα πει να κανονίσουμε να πάω κι εγώ μου είχε πει ο άνθρωπος όποτε θέλεις πάμε,και δεν πήγα...Βλακεία μου!

17 minutes ago, ΜΙΚ said:

είναι στυλάτο να ανέβεις με αυτό το τακού....εεε....μπορεί ο κάθε επισκέπτης με τέτοιο τακούνι να φτάσει στο σαλέ*,**...εεε.

Κυκλοφορούσε παλιότερα μια φωτογραφία με 2 κοπελιές με super mini και κάτι 12 ποντα έξω από την εισοδο του ΧΚΠ στα Κελάρια!!!

Για όλους αυτούς που μου έχουν πει κατά καιρούς ότι ντρέπονται να διεκδικήσουν χρήματα για το χιονοδρομικό γιατί θα γυρίσει ο κόσμος και θα πει “εδώ υπάρχουνε προβλήματα σοβαρά και ανάγκες οικονομικές κι εσύ σκέφτεσαι να σου φτιάξουνε το λιφτ” 

Αν διαβάσετε το άρθρο ... οι άγριες μέλισσες πήγαν επιχορήγηση περίπου 3 εκατομμύρια € !  (συνολο Α+Β κύκλου)

Δίναμε 40% πίσω από τα έξοδα που κάνουν ελληνικές παραγωγές και ξένες παραγωγές στην Ελλάδα 

Διαβάστε την λίστα και θα καταλάβετε γιατί ξαφνικά γίναμε μαγνήτης στο να γυρίζουνε ταινίες εδώ πέρα !

Θα αλλάξουν τους όρους λένε γιατί πέσανε θύμα της επιτυχίας τους και τώρα χρωστάνε 160 εκατομμύρια !

Κάθε φορά που θα πάνε να σας πούνε κάτι τέτοιο θα λέτε , εδώ δώσαμε πόσα εκατομμύρια για τηλεοπτικές σειρές ,  άγριες μέλισσες - σασμος κτλ

Πραγματικά πεταμένα λεφτά δηλαδή τι θα μείνει στην κοινωνία από αυτές τις σειρές τις οποίες έχουμε χρηματοδοτήσει ?

https://www.protothema.gr/greece/article/1455405/efimerida-epihorigiseis-300-ekat-se-xenes-tainies-kai-ellinika-sirial/

• Like 1

43 minutes ago, Pant said:

Τελικά έριξε ή όχι;

1131445075_.png.721459f443e0cd97a20a8402185b1f45.png   1628525287_.png.3cb98f8fb933e3211eca6473527d9e9d.png

0,5 cm .....Η σαχαρα ειναι πρασινη  😛

• Thanks 1

Λέω να ανέβω αύριο,  πόσο χάλια θα είναι;😛
Από Κελάρια για Φτερό πας μόνο με καρέκλα;

Edited by Pant

Practice makes perfect

Ωραία, για επιστροφή Φτερόλακκα ρώτησα, θα παρκάρω εκεί.

Practice makes perfect

Μια χαρά είναι τα Κελάρια, ανέβηκα χθες... Χιόνι σφιχτό, τέλειο στρώσιμο το πρωί. Κόσμος λίγος, μηδέν αναμονή στο lift του Βακχου. Πίστα Βακχου ανοιχτη με λίγες πέτρες (σεσημασμένες σωστα) και μερικές σκόρπιες, υποδειγματικά στρωμένος.. Περικλής / Αίολος εξαιρετικοί..  Μια τέλεια πρώτη μέρα για μένα φέτος, και συγκριτικά με άλλες χρονιές, απο τις καλύτερες μου στα Κελάρια (και για το μέτριο επίπεδό μου..!)

Screenshot 2024-02-14 at 13.01.09.jpeg

• Like 5

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας μου ζήτησε να μεταφέρω ότι το κλείσιμο του Ηρακλή αποδεικνύεται καταστροφικό ακόμα και σήμερα που δεν έχει και ιδιαίτερο κόσμο. Ήδη 20 λεπτά ουρές.

Γιατί άραγε δεν λειτούργησε ο Ηρακλής φέτος?

Κατά τα άλλα θαύμα, θαύμα αφήνουν κόσμο να παίρνει καρέκλα στην άνοδο της 6 και στο συνδετικό προς Φτερόλακα. Διας δουλεύει, Περιφερειακή πολύ όμορφα.

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...