Sp 480 Report post Posted May 21, 2024 Την άλλη εβδομάδα πάω για επέμβαση παρομφαλοκήλης...Έχει διαγνωστεί από το 2021 αλλά λόγω covid δεν έκαναν επεμβάσεις και τελικά με ειδοποίησαν για να πάω στο τέλος της άλλης εβδομάδας.Έχει υποβληθεί κάποιος σε τέτοια επέμβαση;Του επέτρεψαν μετά να κάνει σκι;Ευτυχώς είναι αρχές καλοκαιριού βέβαια αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσω το 2025 να πάω για σκι...Και δεν ξέρω αν ο γιατρός ξέρει για το άθλημα και δεν πετάξει ένα γενικό "Μην κάνεις"...Όχι τίποτε άλλο,σχεδίαζα να πάω στο Solden το Φεβρουάριο!!! Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted May 21, 2024 Δεν γνωρίζω συγκεκριμένα, αλλά θα ρωτήσεις τον γιατρο σε πόσο διάστημα επιτρέπεται η άθληση. Ειδικά αν πρόκειται να γίνει λαπαροσκοπικα, άρα μικρότερος τραυματισμός των ιστών, δεν πιστεύω πως θα έχεις πρόβλημα. Δεν μπορώ να φανταστώ πχ κάποιος να μπορεί να παίξει tennis και να μην μπορεί να κάνει σκι. Καλή τύχη και γρήγορη επάνοδο! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Turms 2,693 Report post Posted May 22, 2024 η σύζυγος είχε κάνει σεπτέμβριο του 22 αν θυμάμαι καλά... ομφαλοκήλη (den ξέρω αν ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχεις) k αν θυμάμαι καλά έκανε ski μετά τον χειμώνα κανονικά από τώρα για φεβρουάριο αποκλείεται να είναι πρόβλημα. Απλά προσοχή μετά για ένα διάστημα μην υποτροπιάσει 1 Quote Snow is on my D.N.A. Share this post Link to post Share on other sites
Sp 480 Report post Posted May 23, 2024 Μακάρι να μείνω μόνο 3 μήνες ανενεργός μεσολαβεί και καλοκαίρι και να πάω το χειμώνα ξανά στην Αυστρία! 1 Quote Photography Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted May 26, 2024 Θερμές ευχές για περαστικά παιχταρά. Ότι σου πει ο γιατρός σου (και όχι κάθε περίεργος στο ιντερνετ) 1 Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites