Marios Kyproglou 3 Report post Posted July 18, 2024 Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιο μέλος του Forum αλλά και του Συλλόγου. Καλή αντάμωση να έχουμε στα βουνά!!! Σας παρακαλώ αν μπορείτε να διορθώσετε το επίθετο ως Κυπρόγλου γιατί έκανα εγγραφή στα αγγλικά και έγινε αυτόματα λάθος μετάφραση. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mitsaras 230 Report post Posted July 18, 2024 Καλως τονε.... Ρε φιλε,το θελες τοσο πολυ να μπεις κι εσυ στο κλαμπ των χιονοτρελαμενων και τελικα το εκανες.Καλες αντάμωσες να χουμε!!! 1 Quote Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας Share this post Link to post Share on other sites
GiGi 3,475 Report post Posted July 19, 2024 15 hours ago, Marios Kyproglou said: Καλησπέρα σας, είμαι καινούργιο μέλος του Forum αλλά και του Συλλόγου. Καλή αντάμωση να έχουμε στα βουνά!!! Σας παρακαλώ αν μπορείτε να διορθώσετε το επίθετο ως Κυπρόγλου γιατί έκανα εγγραφή στα αγγλικά και έγινε αυτόματα λάθος μετάφραση. Καλώς ήρθες Μάριε! Με το καλό να ανταμώσουμε στο "φυσικό μας περιβάλλον" 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted July 19, 2024 Καλώς ήρθες! 1 Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites