Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΜΙΚ

Parapente & Hang gliding (αλεξίπτωτο πλαγιάς & Αιωροπτερισμός). Η μαγεία της πτήσης

Recommended Posts

Oυφ πάει και αυτό το siv. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον kostakilkal που δεν πήρε πρέφα ότι κατέβηκα Καλαμάτα και πήγε το Siv πολύ καλά. Το απόγευμα της Κυριακής που το πήρε πρέφα με έπιασε ένα απίστευτο πιάσιμο στον λαιμό και τώρα είμαι μονοκόμματος.

Για μένα το πρόγραμμα είχε πολύ wingover και πολύ spiral μιας και εκεί υστερώ, πέρσι έκανα μπλουμ με wingover και πιο παλιά είχα τρομοκρατηθεί με spiral αλλά σιγά σιγά τα ξεπερνάω και σας περιμένω για διθέσιο να τα δοκιμάσουμε να τρομοκρατηθεί και κάνας άλλος. Κλεισιματα, full stall, πατάτες, τζατζίκι και καλαμαράκια στον ελεύθερο χρόνο να μη ξεχνιόμαστε.

Παίξαμε και ρακέτες με τον Χρηστάρα, έκανα και τα πρώτα μου μπάνια αφού ο απατεώνας μου είπε ότι η θάλασσα ήταν ζεστή, για Αλάσκα ζεστή ήταν. Χάρηκα που γνώρισα και τον Γιάννη50 και του έυχομαι όλα να πάνε καλά και όσο πιο πολύ ξεκούραστα και ανώδυνα γίνεται.

Ταυτόχρονα έχει παγκόσμιο και ένα βιντεάκι. Όταν κάνει μπιπ ανεβαίνει, κούμουλους είναι όλα με ανοδικά από κάτω τους, όσο πιο μάυρο τόσο μεγαλύτερο το ανοδικό.

http://vimeo.com/63930494

Edited by ΜΙΚ
  • Like 4

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το φουλ στολ (full stall) με κρεμμύδι και σως, ή αλλιώς πως να έχετε σε ένα πλάνο εσάς και το πανί σας και το πανί σας όπως φαίνεται από πάνω και την Καλαμάτα ταυτόχρονα του Γιάννη badder

http://vimeo.com/63955989

• Like 5

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

χαχαχαχα και που ναβλεπες εχθες τη θαλασσαρα ειχε :P

DALTONS POW ROBBERY.....

Μια ερωτηση...... στους αγωνες ποιος ειναι ο στοχος? Να πας ποιο γρηγορα απο τους αλλους απο ενα σημειο Α σε ενα αλλο Β?

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

'Εχω προλάβει ανοιχτη τη Σαχάρα. Θα Σεβεστε!

Ναι. Γενικά όπως είδες ξεκινάνε όλοι από ένα σημείο στον αέρα πχ 1 η ώρα πρέπει να είσαι μέσα σε ένα κύκλο. Μετά έχει 3-7 σημεία και όποιος κάνει τη διαδρομή πιο γρήγορα ή όποιος πάει πιο μακρυά.

Ξεκινάει ο χρόνος στον αέρα γιατί στην απογείωση δεν μπορούν να φύγουν όλοι μαζί.

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Kοπελιά άστα like και γράψε τίποτα

Το πρώτο μέρος του παραπάνω βίντεο

http://vimeo.com/63466803

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Κάπου σας μυρίστηκα το Σαββάτο από ψηλά... Αλλα που να φανταζόμουν πως ήσασταν εσείς...

Την Κυριακή κάποιος προσθαλασσώθηκε αν άκουσα καλά...

<p class='bbc_center'><span style='color: #0000FF'><span style='font-size: 18px;'><strong class='bbc'><a href='http://twowheelsonthenet.blogspot.com/'class='bbc_url' title='Εξωτερικός σύνδεσμος' rel='nofollow external'>Two-Wheels on the Ne</a>t</strong></span></span></p>

<p class='bbc_center'> </p>

Και τις δύο μέρες επίτηδες έριξαν εφεδρικό δύο παιδιά να δουν πως είναι. Καλά ήταν :thumbup:

Είχε show σου λέω, πολύ κόσμος στη παραλία ρώταγε και χάζευε με τις ώρες

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το SAT του dim και άλλα από το Σαββατοκύριακο . Απλός πιλότος 50 ετών, με κανονικό πανί και απλά...το γούσταρε και του βγήκε μια μανούβρα που πριν 10 χρόνια όταν είχε πρωτοβγεί είμασταν όλοι ουάωωω.

http://www.youtube.com/watch?v=NiJb-YYyzRs

• Like 2

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

του βγήκε μια μανούβρα που πριν 10 χρόνια όταν είχε πρωτοβγεί είμασταν όλοι ουάωωω.

Κοίτα να δεις που κι εγώ το ίδιο είπα!!! :thumbup:

sinox-0.jpeg

http://vimeo.com/64117358

Τι πτήσεις κάνουν τα άτομα. Βραζιλία παγκόσμιο

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Το SAT του dim και άλλα από το Σαββατοκύριακο . Απλός πιλότος 50 ετών, με κανονικό πανί και απλά...το γούσταρε και του βγήκε μια μανούβρα που πριν 10 χρόνια όταν είχε πρωτοβγεί είμασταν όλοι ουάωωω.

http://www.youtube.com/watch?v=NiJb-YYyzRs

Η μήτσους είναι "αθόρυβος" και αποτελεσματικός. Respect.

Λέω να δοκιμάσω λίγα πραγματάκια και εγώ το άλλο ΣΚ. Μια βατραχοπουλάδα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! :innocent:

Make Parnassos Great Again!

Μια βατραχοπουλάδα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! :innocent:

...ε...ναι...απλά αν είναι ολοκαίνουργιο το πανί είναι κάπως ψυχοφθόρο. Eπίσης το κινητό σε σακούλα μη τη φας όπως εγώ.

Το VHF να δω πως θα κάνεις αδιάβροχο αν και είναι ένα αποδεκτό κόστος πχ 45 ευρώ κάνει το δικό μου δεν θα το έκλαιγα.

Κάνε Χρήστο με σκοπό να μη πέσεις και ξέρει ο Διονύσης.

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ρε σεις, σ αυτά τα σπιράλ - ασκήσεις πανικού που κάνετε (αν και κάτι μου λέει ότι τα προσπαθείτε γενικώς για να γουστάρετε...) τι επιταχύνσεις πιάνετε? Γιατί έτσι όπως το βλέπω, ένα τριαράκι G το 'χετε στο νερό (από πάνω του εννοώ)...

"Ω ξειν', αγγέλειν ότι τήδε κείμεθα της χιονοδρομίας πειθόμενοι"

gifmaker_me2.gif.fbe136ebed00091d62648fa0ffc991ff.gif

Austrian Level 2 Ski Instructor

Ρε σεις, σ αυτά τα σπιράλ - ασκήσεις πανικού που κάνετε (αν και κάτι μου λέει ότι τα προσπαθείτε γενικώς για να γουστάρετε...) τι επιταχύνσεις πιάνετε? Γιατί έτσι όπως το βλέπω, ένα τριαράκι G το 'χετε στο νερό (από πάνω του εννοώ)...

Πόσο αντέχεις? Τρια g είναι αυτά που θα σε κάνω με το διπλό. Υπάρχουν φήμες για μετρημλενα 7-8g σε σταθερό σπιραλ. Από την άλλη πολλοί θάνατοι οφείλονται σε λιποθυμία μέσα στο σπιραλ από τα g.

Έλα να δούμε τι αντέχεις. Γενικά αν αναπνέεεις σωστά και κοιτάς στο σωστό σημείο (και φυσικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας) τα 5g για λίγο δεν είναι τίποτα. Αν κοιτάξεις λίγο λάθος πάει λιποθύμησες. Μετά είναι συνήθεια, πιο παλιά έτρεμα κάτι που στη Καλαμάτα φέτος έλεγα να χα άλλα 1000 μέτρα να κατέβω έτσι. Πολλές φορές πχ ξέχναγα να αναπνέω...

Mε το speed ακόμα το τρέμω έχει 10+g στιγμιαία...

Edited by ΜΙΚ
  • Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Η μήτσους είναι "αθόρυβος" και αποτελεσματικός. Respect.

Λέω να δοκιμάσω λίγα πραγματάκια και εγώ το άλλο ΣΚ. Μια βατραχοπουλάδα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! :innocent:

εγω ζαλιστηκα και μονο που ειδα το βιντεακι... :respect:

Snow is on my D.N.A.

Πόσο αντέχεις? Τρια g είναι αυτά που θα σε κάνω με το διπλό. Υπάρχουν φήμες για μετρημλενα 7-8g σε σταθερό σπιραλ. Από την άλλη πολλοί θάνατοι οφείλονται σε λιποθυμία μέσα στο σπιραλ από τα g.

Έλα να δούμε τι αντέχεις. Γενικά αν αναπνέεεις σωστά και κοιτάς στο σωστό σημείο (και φυσικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας) τα 5g για λίγο δεν είναι τίποτα. Αν κοιτάξεις λίγο λάθος πάει λιποθύμησες. Μετά είναι συνήθεια, πιο παλιά έτρεμα κάτι που στη Καλαμάτα φέτος έλεγα να χα άλλα 1000 μέτρα να κατέβω έτσι. Πολλές φορές πχ ξέχναγα να αναπνέω...

Mε το speed ακόμα το τρέμω έχει 10+g στιγμιαία...

Γουστάρω...

Αλήθεια κανα μετρητή για επιταχύνσεις έχετε?

Εντάξει με έπεισες, θα έρθω σίγουρα. Μιλάμε για να κανονίσουμε...

Μπηκαν δυο ωραίες πτησούλες γύρω στην ώρα η κάθε μια σήμερα! Στην πρώτη, ντάλα μεσημέρι είχε ένταση και αρκετό ξύλο με θερμικά ρουκέτες, αλλά ήταν όμορφο challenge. Η δεύτερη ήταν πτήση δυναμικου με ήπιες συνθήκες!

Τι απίθανα που είναι να πετάς! :D

• Like 1

Make Parnassos Great Again!

Αναγνωρίζει κανείς κάποιο χιονοδρομικό? Τι όμορφα μέρη να πετάς

Από σήμερα και για καμιά βδομάδα κάθε μεσημέρι κατά τις 3 θα είμαι Κιθαιρώνα και όποιος θέλει δωρεάν θα χαρώ να κάνουμε διθέσιο. Δεκτές και πεθερές.

• Like 1

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Και Σ/Κ ? :hope:

Αν δεν σας κανει κοπο, δειτε την φωτο στο Avatar και πειτε μου τι πρεπει να κανω για να βελτιωσω το στυλ μου......

Από σήμερα και για καμιά βδομάδα κάθε μεσημέρι κατά τις 3 θα είμαι Κιθαιρώνα και όποιος θέλει δωρεάν θα χαρώ να κάνουμε διθέσιο.

Kαι σκ συμπεριλαμβάνει η πρόταση μέσα :popo:

Έλα g έχω λέμε πάρε πάρε, πάρτε κάνα τηλ από τη προηγούμενη όμως

Edited by ΜΙΚ

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

Ωραιωτατα!!! Να δω τι ωρες παιζω αγωνες κ θα μιλησουμε! :thumbup:

Αυτό το abide-by-the-law statement πολύ μου άρεσε.