clouseau 199 Report post Posted December 24, 2008 την περασμενη κυριακη στον παρνασσο πραγματικα οι σκιερ ηταν το πολυ το 20%!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted December 24, 2008 την περασμενη κυριακη στον παρνασσο πραγματικα οι σκιερ ηταν το πολυ το 20%!!! εεετσι αυτα να λεγονται γιατί μερικοι-μερικοι(βλ.snowcat)προσπαθουν να μας αποθαρρυνουν!!!σε λιγο θα δημιουργησουν συλλογο-σκιερ για να διεκδικησουν ιση μεταχειρηση στα χ/κ!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted December 24, 2008 geoka με απαγοήτευσες με τις φυμολογίες σου , ρώτα το Δημητράκη (msketos), τα καλύτερα θα σου πει για μένα, το ίδιο και ο panagiotis (σπουδαίος snowboardας) και ο moonsoda (από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου) Ρούλα Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 24, 2008 Για την ταμπακιέρα τίποτα όμως!!! This is the board generation! Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted December 24, 2008 η ταμπακιέρα... μπορεί να πηγαίνει κι εξωτερικό (μη μου πείς πως η στατιστική σου έχει τα ίδια αποτελέσματα και στις Άλπεις?? ) Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 24, 2008 Α δεν ξέρω από συμμαχίες εκτός συνόρων που μπορεί να έχετε. Αν είναι έτσι να κάνουμε και ένα call από αμέρικα Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted December 24, 2008 Α δεν ξέρω από συμμαχίες εκτός συνόρων που μπορεί να έχετε. Αν είναι έτσι να κάνουμε και ένα call από αμέρικα Μη λετε μεγαλες κουβεντεεεεες λεμεεεεε!!!! Μη περνετε θαρροοοοος!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 24, 2008 Εγώ καταγράφω τα γεγονότα, και ως εκ τούτου έχω να πω ότι η αύξηση των σανίδων ήταν ραγδαία... και δεν μπορώ να πω που θα φθάσει σε μερικά ακόμα χρόνια... Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted December 24, 2008 Εγώ καταγράφω τα γεγονότα, και ως εκ τούτου έχω να πω ότι η αύξηση των σανίδων ήταν ραγδαία... και δεν μπορώ να πω που θα φθάσει σε μερικά ακόμα χρόνια... Ναι μεν - ισως αλλα και παλι ειναι λιγο - ειστε λιγοι!!! Αλλωστε το μελλον αλλα δειχνει Αραγε σανιδα για παιδακια εχουν βγαλει? (Μακρυα απο εμας) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 24, 2008 Αν το 97 έκανα αυτό το post το ίδιο θα μου έλεγες, αλλά το 2008 θα σε έβγαζε ψεύτη. Το 2019 άραγε θα κατασκευάζουν πέδιλα άραγε;;; Και λοιπόν ναι, έχουν για όλους σανίδες, για μωρά μέχρι "μωρά" Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
asproxioni 0 Report post Posted December 24, 2008 2019 κατσε να δουμε πρωτα αν υπαρχει χιονι τοτε .........και που να δεις πεδιλα για "μωρα".............. Quote Share this post Link to post Share on other sites
geoka 0 Report post Posted December 24, 2008 (edited) geoka με απαγοήτευσες με τις φυμολογίες σου , ρώτα το Δημητράκη (msketos), τα καλύτερα θα σου πει για μένα, το ίδιο και ο panagiotis (σπουδαίος snowboardας) και ο moonsoda (από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου) Ρούλα εγω φημολογίες??μονο αλήθειες λέω!!!ισως με λίγη σάλτσουλα μερικες φορες αλλά ετσι για να πάρει γευση το θέμα +οχι με σκοπό να απογοητευσω ή να προσβάλω κάποιον! φιλικα GEOKA Y.Γ:όπως+να χει ειμαστε η ανερχομενη δυναμη!!!! Edited December 24, 2008 by geoka Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted December 24, 2008 Σε λίγο καιρό θα ανεβάσω φωτογραφίες με την ρούλα να κάνει s/b!!! Βέβαια πρέπει να τις τραβήξω πρώτα! Που θα μου πάει όμως θα την καταφέρω (αν και είναι η πιο πιστή στο ski)!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
snowcat 3 Report post Posted December 25, 2008 μήπως αντί να πάρω καινούριες μπότες του σκι έπρεπε να πάρω μπότες του s/b?? Καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχία και ...ειρήνη σε όλους τους skier & snowboarders Quote "Ski good or eat wood"... The White Grizzly mantra Share this post Link to post Share on other sites
KKOS4U2 0 Report post Posted January 11, 2009 Σκι και αργοτερα βλεπουμε ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giorgos 0 Report post Posted January 17, 2009 Σκί. Για μενα που ειμαι αγυμναστος τα τελευταια χρονια δεν κανουν αθληματα που θελουν γερούς κοιλιακους και ραχιαίους σαν το snowboard. Quote No me digas nada. Share this post Link to post Share on other sites
Snow King 0 Report post Posted January 24, 2009 ski Quote Share this post Link to post Share on other sites
martin 0 Report post Posted January 30, 2009 ski και εγω,εχω σκοπο ομως καποια στιγμη να περασω και απο το snowboard να δω τι λεει!ΑΝ λεει Quote Share this post Link to post Share on other sites
odyssey 2 Report post Posted January 30, 2009 Θα κλαίς για τα χρόνια που έχασες με μαδέρια Quote no friends on a powder day Share this post Link to post Share on other sites
martin 0 Report post Posted January 30, 2009 Θα κλαίς για τα χρόνια που έχασες με μαδέρια ωχ!ετσι μου ειπε και ενας φιλος σνοουμπορντας,λες να το γυρισω τωρα που ειναι νωρις? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Alef 52 Report post Posted February 12, 2009 Σκί φυσικά! Που να κάθεσαι να σφίγγεις τις δέστρες κάθε φορά που κατεβαίνεις από το καρεκλάκι! Quote Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted February 12, 2009 Τα σκι είναι πολύ ωραία όταν είναι καρφωμένα πάνω από τζάκι. Τίποτε άλλο (καλό) για τα σκι δεν μπορώ να σκεφτώ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 13, 2009 Το δικό σου το μαδέρι σίγουρα δεν κάνει για πάνω απ' το τζάκι. Για μέσα ίσως... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
dinoswild 0 Report post Posted October 1, 2009 Ski και πάλι ski! Δεν έχω κάνει ποτέ snowboard αλλά νομίζω ότι το παλιό είναι αλλιώς!!! Το νέο είναι ωραίο βέβαια αλλά το παλιό... ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MetroStar 0 Report post Posted February 17, 2010 Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα snowboard γι αυτό ψήφισα ski. Quote Share this post Link to post Share on other sites