eolos 50 Report post Posted October 29, 2008 (Το έχω ξαναγράψει) Μου κάνει εντύπωση ότι δεν βλέπουμε παρά ελάχιστους boarders πάνω από 30 στο βουνό. Μετά από μια ηλικία το γυρνάνε στο σκι, τα παρατάνε τελείως, πραγματικά δεν ξέρω. Nα ένας Quote lamiawebcam.gr actionphotos.gr virtual-tours.gr Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 29, 2008 αντε να δουμε και τον μιτσαρα σε μια τετοια φωτο Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
royale 375 Report post Posted October 29, 2008 Ότι κάνει τον καθένα να περνάει καλά! Εμένα με κάνει το snowboard, ασυζητητί. Άλλους το ski. Τους μόνους που δεν μπορώ, είναι αυτούς με ξινισμένες μούρες στο parking όταν φτάνουν με το αυτοκίνητό τους, είτε έχουν μία σανίδα είτε δύο. Αυτοί μου τη δίνουν μόνο στα νεύρα, με τους άλλους έχουμε κοινή αγάπη. Είτε είναι snowboarders είτε skiers είτε telemarkers. Quote The map is full of places that only mean anything to me because of snowboarding... Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted October 29, 2008 +1 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted October 30, 2008 (Το έχω ξαναγράψει) Μου κάνει εντύπωση ότι δεν βλέπουμε παρά ελάχιστους boarders πάνω από 30 στο βουνό. Μετά από μια ηλικία το γυρνάνε στο σκι, τα παρατάνε τελείως, πραγματικά δεν ξέρω. Έκανες σνοουμπορντ μικρός; Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted October 30, 2008 Δεν έχω κάνει ποτέ S/B. Και δεν κατάλαβα τι εννοείς. Ακόμα μικρός είμαι. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Ntinos 0 Report post Posted October 30, 2008 Ανεβασα λιγακι το ποσοστω των της σανιδας (τρομαρα μου) Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted October 31, 2008 εγω τα πηρα αναποδα λιγακι. πριν τα 30 ski, μετα snowboard! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 31, 2008 μάλλον γιατί προσπαθείς να μην καταλάβεις ότι γερνάς Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted October 31, 2008 (edited) ε οχι και γερναω! μεγαλωνω... και ωριμαζω Edited October 31, 2008 by clouseau Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 31, 2008 ε οχι και γερναω! μεγαλωνω... και ωριμαζψ Ωρε μαζεψ' ωρε! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
nk10ere 1 Report post Posted November 17, 2008 Εγώ δοκίμασα μία μέρα (ολόκληρη !!!) να κάνω snowboard και μέθυσα απ τις τούμπες. Επειδή λοιπόν φοβήθηκα μην εθιστώ δεν το ξαναδοκίμασα ποτέ. Quote Μπορώ να κάνω τα πάντα εκτός απ' το να αποφασίσω τι να κάνω! Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted November 17, 2008 Το ίδιο κι εγώ. Η πρώτη μέρα (κάπου το '92 ή '93 ή 94 πραγματικά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ακριβώς ξεκίνησα) ήταν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ, τόσο που ή θα την έσπαγα στη μέση με το γόνατο ή θα την πουλούσα επιτόπου στο χκ. Μετά από 3 μέρες, ξαναδοκίμασα. Όχι μόνο σέρφαρα, "κατατάχτηκα και στην αεροπορία" Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 17, 2008 και πολυ καλα κανατε Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Jim... 0 Report post Posted December 7, 2008 συμφωνω παιδες...σανιδας και πρων σκιερ...το σανιδι μετραει..τεσπα..δεν σνομπαρουμε τους σκιερς σε αντιθεσι με αυτους..μια παρεα ειμαστε... ε? Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted December 7, 2008 κατι τετοια διαβαζει ο Λαππας και θελει να δοκιμασει σανιδα και τον βλεπω μετα να την καθιερωνει οπως εσεις Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 7, 2008 Γι' αυτό έδειξε ενδιαφέρον ... ε; Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted December 7, 2008 Γι' αυτό έδειξε ενδιαφέρον ... ε; Φίλτατε Telxina, χαρά μου είναι να βοηθήσω κάποιον, έτσι έκαναν-κάνουν και άλλα παιδιά στο forum με εμένα όταν ήμουνα-είμαι στην θέση σου. Οταν είναι κάτι το οποίο το ξέρω και έχω ασχοληθεί δεν βρίσκω τον λόγο να μην το κάνω. Επειδή είμαστε σαφώς λιγότεροι από τους skier εδώ στο forum, οι απαντήσεις σε θέματα s/b θα είναι λιγότερες αν το πάρουμε αναλογικά (δεν ισχύει πάντα). Ελπίζω να ψήφισες...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 7, 2008 Φυσικά και ψήφισα, εδώ και καιρό. Απλά διακρίνω ένα ενδιαφέρον ανά τα topics που αφορούν snowboard από τον κύριο Λάππα, έτσι και στο δικό μου. Συλλέγει πληροφορίες όπως φαίνεται. Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted December 7, 2008 Ο Λάππας ειναι έτοιμος να μπει στον κόσμο του σανιδιού...το ειδα με τα μάτια μου... Το καλυτερο ειπαμε ειναι να ξέρεις απ ολα. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
bobo 0 Report post Posted December 22, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΞΕΚΙΝΩ ΣΤΗΣ 26.12 ΓΙΑ ΜΟΕΝΑ,ΠΑΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ. ΠΑΤΡΑ -ΑΝΚΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 5 - 6 ΩΡΕΣ ΥΠΟΘΕΤΩ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 23, 2008 Να δίνεις μεγάλη σημασία στις προειδοποιήσεις για χιονοστιβάδες και να κοιτάς την σήμανση κάθε πλαγιάς, αν υπάρχει. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 23, 2008 Χμ, ομολογώ, το 97 που άφησα το βουνό, οι σανιδάδες είμασταν εμείς κι εμείς, το πολύ το 10% του Παρνασσού. Ρε παιδιά όμως, σήμερα που πήγα πρώτη φορά από τότε, να ήταν οι σκιέρς το 20%? Τί συμβαίνει στον κόσμο; Τί έχασα μέσα σε αυτά τα 11 χρονάκια;;; Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted December 24, 2008 Χμ, ομολογώ, το 97 που άφησα το βουνό, οι σανιδάδες είμασταν εμείς κι εμείς, το πολύ το 10% του Παρνασσού. Ρε παιδιά όμως, σήμερα που πήγα πρώτη φορά από τότε, να ήταν οι σκιέρς το 20%? Τί συμβαίνει στον κόσμο; Τί έχασα μέσα σε αυτά τα 11 χρονάκια;;; Μπήκε ο msketos στο snowclub Quote Share this post Link to post Share on other sites
Telxinas 0 Report post Posted December 24, 2008 Μούγκα στη στρούγγα λέμε Κανείς δεν απαντάει! Quote Προσοχή, ο ήλιος και τα σκι βαράνε στο κεφάλι! Share this post Link to post Share on other sites