georgepapas 0 Report post Posted November 15, 2007 skiing for ever from the times of old Quote Share this post Link to post Share on other sites
skimad 665 Report post Posted November 15, 2007 skiing for ever from the times of old +10000 Quote DALTONS POW ROBBERY..... Share this post Link to post Share on other sites
topkapi 0 Report post Posted November 26, 2007 Αν και είμαι από τις πρώτες που έκαναν snowboard στην Ελλάδα προ αμνημονεύτων ετών... το κλασσικο ski δεν το αλλάζω με τίποτα...!!! τέτοια να μου λες και δεν μπορώ να σε ξεχάσω.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
topkapi 0 Report post Posted November 26, 2007 με το snowboard στην ανηφόρα πας? πολύ ταλαιπωρία είναι το σανίδι έτσι δεμένος που είσαι.. και οσο για style somebody mentioned here. ουδέν σχολιο.. ¨"Χαχολίκι" και άγιος ο θεός, για τους snboarders λέω που μοιΆζουν στου μπαμπά τους τα ρούχα έτσι φαρδιά που τα φοράνε.. Κι όσο για συμπεριφορά (attitude, I mean), πολύ μαγκιά , κλανιά κι εξατμιση οι περισσότεροι.. Οι παλιοί για κάποιο λόγο είναι σωστοί, οι καινούργιοι όμως..!! Άσε που το 97% ΔΕΝ ξέρει και μπαίνει στην πούδρα, που είναι δώρο θεού για τους καλούς χιονοδρόμους και την καταστρέφουν. Νομίζω πως πρέπει να τους επιτρέπουμε να κάνουν μόνο στη Βασιλίτσα, απ' όπου και ξεκίνησαν με τον φίλο μου τον Γεράσιμο του microXtreme, και πουθενά αλλου. Τουλάχιστον όχι σε δύσκολες πίστες μέχρι να μάθουν Καλά!! Ένας αμετανόητος, αλλά όχι ανόητος, skier Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,361 Report post Posted November 26, 2007 Εντάξει, δεν θα τους κάνουμε και φάλαγγα! Στο βουνό χωράμε όλοι, και σκιέρ και snowboarders και οι στυλιστικές προτιμήσεις και ιδιαιτερότητες δεν πρέπει να μας αποσπούν από το γεγονός ότι όλοι είμαστε εκεί επειδή αγαπάμε την χιονοδρομία, με οποιαδήποτε μορφή και αν εκφράζεται. Καλωσήλθες στο snowclub! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,586 Report post Posted November 27, 2007 http://www.thermalmonster.com/BULLET.wmv Η απάντηση είναι απλή(χρούτσου χρούστου σφίξε σφίξε) Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
leonp 0 Report post Posted November 27, 2007 Η απάντηση είναι απλή(χρούτσου χρούστου σφίξε σφίξε) Στο 0:40 B) Quote Share this post Link to post Share on other sites
iasonas 0 Report post Posted January 29, 2008 snowboarding αν και δεν εχω κανει ποτε ski για να συγκρινω... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Maro 0 Report post Posted March 16, 2008 skiing !!!!! Την εποχή που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το άθλημα, δεν είχε εφευρεθεί το snowboard. Quote Μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος. Το θέμα είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα. Share this post Link to post Share on other sites
zxgeo 0 Report post Posted March 17, 2008 Snowboard γιατι απλα αυτο μου αραισε Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι σκιερ τα εχουν βαλει με τους σανιδαδες και λενε για την συμπεριφορα τους. αυτο ειναι στον καθε ανθρωπο (η συμπεριφορα) και εχω δει αρκετους που κανουν σκι να συμπεριφερονται χειροτερα απο τουσ σανιδαδες !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
batucada 7 Report post Posted March 17, 2008 Πειράγματα ειναι αυτά, τουλάχιστον εδω μέσα γινεται καλοπροαίρετα και κανένας λογος παρεξήγησης δεν υπάρχει. Πολλοι απο εμάς κάνουμε και σκι και σνοουμπορντ, οπότε καταλαβαίνεις οτι ειμαστε αρκετά διαλακτικοί... Καλως ήρθες κιόλας στο φορουμ του συλλογου τουριστικής χιονοδρομίας, συντομα και μέλος. Quote kill your television father of day, father of night Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted March 17, 2008 Ενταξει βρε Σταθη... Το εμπεδωσαμε... ..το εμπεδωσαμε... ...το εμπεδωσαμε... Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted March 17, 2008 εδω κάνουμε και τα 2... και σκι και fat ski... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Boardmania 0 Report post Posted August 19, 2008 Snowboarding... Quote Share this post Link to post Share on other sites
DimisZ.. 0 Report post Posted September 25, 2008 Παλιός σκιέρ αλλά τα τελευταία 8 χρονάκια μόνο snowboard!!! Quote Just Do It Snowboard Season 2οο9 Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted September 29, 2008 snowboard, αλλά είμαι ανοιχτός στην ιδέα της δοκιμής του ski. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted September 29, 2008 snowboard, αλλά είμαι ανοιχτός στην ιδέα της δοκιμής του ski. Με τα γλυκολογα και την κολακεια μπορεις να φτασεις ψηλα!!... Quote Share this post Link to post Share on other sites
msketos 0 Report post Posted September 29, 2008 Με τα γλυκολογα και την κολακεια μπορεις να φτασεις ψηλα!!... Για να πώ την αλήθεια το ski είναι καλύτερο γιατί έχεις την ικανότητα να ανέβεις και το βουνό, όχι όπως το s/b που αναγκαστικά έχεις μόνο την καθοδική πορεία. Λόγω παρέας ξεκίνησα s/b και όχι ski... Πιστεύω τα πάω καλά...ε? Δεν ξεπουλάω έτσι εύκολα, τις ιδέες μου..!! s/b και πάλι s/b!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted September 29, 2008 εκανα σκι μερικα χρονια αλλα η τρελα που με εχει πιασει με το snowboard τον ενα (και κατι) χρονο που ασχολουμαι, δεν συγκρινεται! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted September 29, 2008 βλεπω τους Σουβαλιώτες να σε σουβλίσουν με την 1η ευκαιρία Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
clouseau 199 Report post Posted September 29, 2008 ωχ! και που να μαθουν και την υπολοιπη ιστορια Quote Share this post Link to post Share on other sites
BOOZER 0 Report post Posted September 29, 2008 εκανα σκι μερικα χρονια αλλα η τρελα που με εχει πιασει με το snowboard τον ενα (και κατι) χρονο που ασχολουμαι, δεν συγκρινεται! Πες τα χρυσόστομε... Quote Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά. Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει. Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε. Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία. Δ.Χ. Share this post Link to post Share on other sites
alexk 53 Report post Posted October 29, 2008 Ξεκίνησα με σκί, τώρα κάνω και τα δύο σε παρόμοιο επίπεδο, αλλά αν πρέπει να διαλέξω μόνο ένα, τότε... SNOWBOARD !!! Πάντως, εδώ που τα λέμε, δε θυμάμαι να συνάντησα ποτέ περίπτωση του τύπου: "Πρωτοξεκίνησα με σανίδι, αλλά εδώ και Χ χρόνια τό 'ριξα αποκλειστικά στι σκί, πω, πω, τι πόρωση είν' αυτή??? " Quote Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted October 29, 2008 Πάντως, εδώ που τα λέμε, δε θυμάμαι να συνάντησα ποτέ περίπτωση του τύπου: "Πρωτοξεκίνησα με σανίδι, αλλά εδώ και Χ χρόνια τό 'ριξα αποκλειστικά στι σκί, πω, πω, τι πόρωση είν' αυτή??? "[/size] φίλος και γνωστός Βασίλης Α. στο όνομα. μετα 10 χρονια snowboard λόγο του μικρού γιου του ξεκίνησε ski και το απολαμβάνει. ουτε συζήτηση για σανίδα. Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,361 Report post Posted October 29, 2008 (Το έχω ξαναγράψει) Μου κάνει εντύπωση ότι δεν βλέπουμε παρά ελάχιστους boarders πάνω από 30 στο βουνό. Μετά από μια ηλικία το γυρνάνε στο σκι, τα παρατάνε τελείως, πραγματικά δεν ξέρω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites