Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
Nik-Avo

Skiing or Snowboarding?

Skiing or Snowboarding?  

454 members have voted

1. 1.

• Skiing
      269
    • Snowboarding
      187

Recommended Posts

skiing for ever from the times of old

+10000 :);)

DALTONS POW ROBBERY.....

Αν και είμαι από τις πρώτες που έκαναν snowboard στην Ελλάδα προ αμνημονεύτων ετών... το κλασσικο ski δεν το αλλάζω με τίποτα...!!! :huh:

τέτοια να μου λες και δεν μπορώ να σε ξεχάσω..

με το snowboard στην ανηφόρα πας? πολύ ταλαιπωρία είναι το σανίδι έτσι δεμένος που είσαι..

και οσο για style somebody mentioned here. ουδέν σχολιο.. ¨"Χαχολίκι" και άγιος ο θεός, για τους snboarders λέω που μοιΆζουν στου μπαμπά τους τα ρούχα έτσι φαρδιά που τα φοράνε.. Κι όσο για συμπεριφορά (attitude, I mean), πολύ μαγκιά , κλανιά κι εξατμιση οι περισσότεροι.. Οι παλιοί για κάποιο λόγο είναι σωστοί, οι καινούργιοι όμως..!! Άσε που το 97% ΔΕΝ ξέρει και μπαίνει στην πούδρα, που είναι δώρο θεού για τους καλούς χιονοδρόμους και την καταστρέφουν. Νομίζω πως πρέπει να τους επιτρέπουμε να κάνουν μόνο στη Βασιλίτσα, απ' όπου και ξεκίνησαν με τον φίλο μου τον Γεράσιμο του microXtreme, και πουθενά αλλου. Τουλάχιστον όχι σε δύσκολες πίστες μέχρι να μάθουν Καλά!! Ένας αμετανόητος, αλλά όχι ανόητος, skier

Εντάξει, δεν θα τους κάνουμε και φάλαγγα! :huh:

Στο βουνό χωράμε όλοι, και σκιέρ και snowboarders και οι στυλιστικές προτιμήσεις και ιδιαιτερότητες δεν πρέπει να μας αποσπούν από το γεγονός ότι όλοι είμαστε εκεί επειδή αγαπάμε την χιονοδρομία, με οποιαδήποτε μορφή και αν εκφράζεται.

Καλωσήλθες στο snowclub!

Make Parnassos Great Again!

Η απάντηση είναι απλή(χρούτσου χρούστου σφίξε σφίξε)

Στο 0:40 B) B) :lol:

Board.jpg

skiing !!!!!

Την εποχή που ξεκίνησα να ασχολούμαι με το άθλημα, δεν είχε εφευρεθεί το snowboard.

Μπορούμε να φτάσουμε ώς την άκρη του σύμπαντος. Το θέμα είναι να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Snowboard γιατι απλα αυτο μου αραισε :):):)

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι οι σκιερ τα εχουν βαλει με τους σανιδαδες και λενε για την συμπεριφορα τους. αυτο ειναι στον καθε ανθρωπο (η συμπεριφορα) και εχω δει αρκετους που κανουν σκι να συμπεριφερονται χειροτερα απο τουσ σανιδαδες !!! :)

Πειράγματα ειναι αυτά, τουλάχιστον εδω μέσα γινεται καλοπροαίρετα και κανένας λογος παρεξήγησης δεν υπάρχει. Πολλοι απο εμάς κάνουμε και σκι και σνοουμπορντ, οπότε καταλαβαίνεις οτι ειμαστε αρκετά διαλακτικοί... :)

Καλως ήρθες κιόλας στο φορουμ του συλλογου τουριστικής χιονοδρομίας, συντομα και μέλος. :)

Ενταξει βρε Σταθη...

Το εμπεδωσαμε...

..το εμπεδωσαμε...

...το εμπεδωσαμε...

Φιλικα

ΜακηςΜ

εδω κάνουμε και τα 2... και σκι και fat ski...

Παλιός σκιέρ αλλά τα τελευταία 8 χρονάκια μόνο snowboard!!!

Just Do It

Snowboard Season 2οο9

dsc00570ek0.jpg

snowboard, αλλά είμαι ανοιχτός στην ιδέα της δοκιμής του ski.

Με τα γλυκολογα και την κολακεια μπορεις να φτασεις ψηλα!!... :rolleyes::lol::D

Με τα γλυκολογα και την κολακεια μπορεις να φτασεις ψηλα!!... :rolleyes::lol::D

Για να πώ την αλήθεια το ski είναι καλύτερο γιατί έχεις την ικανότητα να ανέβεις και το βουνό, όχι όπως το s/b που αναγκαστικά έχεις μόνο την καθοδική πορεία.

Λόγω παρέας ξεκίνησα s/b και όχι ski...

Πιστεύω τα πάω καλά...ε? :P:P:P

Δεν ξεπουλάω έτσι εύκολα, τις ιδέες μου..!! s/b και πάλι s/b!!!

εκανα σκι μερικα χρονια αλλα η τρελα που με εχει πιασει με το snowboard τον ενα (και κατι) χρονο που ασχολουμαι, δεν συγκρινεται!

βλεπω τους Σουβαλιώτες να σε σουβλίσουν με την 1η ευκαιρία :D

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

εκανα σκι μερικα χρονια αλλα η τρελα που με εχει πιασει με το snowboard τον ενα (και κατι) χρονο που ασχολουμαι, δεν συγκρινεται!

Πες τα χρυσόστομε... :P

Αυτός που τα κατάφερε στη ζωή του είναι αυτός που έζησε ωραία, που χάρηκε και αγάπησε δυνατά.

Αυτός που άφησε ένα καλύτερο κόσμο απ’ αυτόν που βρήκε, εκτιμούσε την ομορφιά της γης και κατάφερε να το εκφράσει.

Αυτός που σταθερά έψαχνε ότι καλύτερο στους φίλους του και τους έδινε ότι καλύτερο είχε.

Ποιανού η ζωή ήταν έμπνευση και η μνήμη του ευλογία.

Δ.Χ.

Ξεκίνησα με σκί, τώρα κάνω και τα δύο σε παρόμοιο επίπεδο, αλλά αν πρέπει να διαλέξω μόνο ένα, τότε... SNOWBOARD !!! :rolleyes:

Πάντως, εδώ που τα λέμε, δε θυμάμαι να συνάντησα ποτέ περίπτωση του τύπου:

"Πρωτοξεκίνησα με σανίδι, αλλά εδώ και Χ χρόνια τό 'ριξα αποκλειστικά στι σκί, πω, πω, τι πόρωση είν' αυτή??? "

Πάντως, εδώ που τα λέμε, δε θυμάμαι να συνάντησα ποτέ περίπτωση του τύπου:

"Πρωτοξεκίνησα με σανίδι, αλλά εδώ και Χ χρόνια τό 'ριξα αποκλειστικά στι σκί, πω, πω, τι πόρωση είν' αυτή??? "[/size]

φίλος και γνωστός Βασίλης Α. στο όνομα. μετα 10 χρονια snowboard λόγο του μικρού γιου του ξεκίνησε ski και το απολαμβάνει. ουτε συζήτηση για σανίδα.

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

(Το έχω ξαναγράψει) Μου κάνει εντύπωση ότι δεν βλέπουμε παρά ελάχιστους boarders πάνω από 30 στο βουνό. Μετά από μια ηλικία το γυρνάνε στο σκι, τα παρατάνε τελείως, πραγματικά δεν ξέρω.

Make Parnassos Great Again!