ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 28, 2004 ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ;ΠΑΡΝΑΣΣΟ; ΠΗΛΙΟ; Η ΚΑΝΑ ΣΕΛΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΑΪΔΑΚΙΑ :?: (ΠΟΣΑ ΔΙΝΕΤΕ :?: ) ΠΑΤΣΙΟΣ :?: ΖΟΧ :?: ΧΡΗΣΤΟ :?: ΝΟΜΙΖΩ ΤΣΟΥΡΜΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ(ΑΚΟΥΛΟΥΘΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΣΑΜΠΑ(ΣΧΕΔΟΝ)) ΚΑΙ ΠΗΛΙΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΣΟΥΡΜΟ ΑΚΟΥΩ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Τάσος 1 Report post Posted January 28, 2004 ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ :?: Quote Που είσαι ρε κολλητέ? Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted January 28, 2004 8α ανεβω το σαββατο...κι καλαβρυτα δεν ειναι ασχημη ιδεα...οπου 8ελει ο συλλογος...κανε ρε μικ μια ψηφοφορια ....χρηστο τι λες????για οργανωστε προγραμμα... Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 28, 2004 ΟΚ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ(ΝΟΙΚΙΑΖΩ 20 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΑΣΣΟ) ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΤΣΟΥΡΜΟ ΤΕΛΙΚΑ(10 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ) ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΒΡΑΔΥ :?: Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted January 28, 2004 Για παι"i"δακια Μικ σε 2 βδομαδες μπορω...ψηνονται ψηνονται.. Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
negm 0 Report post Posted January 28, 2004 MIK δημοκρατικά ψήφισες για Καλάβρυτα, Ο.Κ. αλλά αυτή την περίφημη τεχνική στην πούδρα με το ρυθμό GUCCI ποιος θα μας τη δείξει εμάς που θα είμαστε Παρνασσό?? :? :? :twisted: :twisted: Μήπως... η άλλη σου προσωπικότητα? :twisted: :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snipous 79 Report post Posted January 28, 2004 Εγω προετοιμαζομαι για παρασκευη για καλαβρυτα, αλλα αμα με πουλησει ο καιρος ισως ανεβω το σαββατο! ευκαιρια να γνωρισω και μερικους απο σας! (επικινδυνο μου ακουγεται αυτο...) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Snipous 79 Report post Posted January 28, 2004 Εγω προετοιμαζομαι για παρασκευη για καλαβρυτα, αλλα αμα με πουλησει ο καιρος ισως ανεβω το σαββατο! ευκαιρια να γνωρισω και μερικους απο σας! (επικινδυνο μου ακουγεται αυτο...) Quote Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 28, 2004 θα σας περιμένω όλους στη κορυφή της Στύγας..... Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted January 28, 2004 Παντως 4-5 ατομα απο Θεσσαλονικη θα παμε Πηγαδια...Οποιος θελει ερχεται :wink: Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
ALCATRAZ 6,828 Report post Posted January 29, 2004 Aντε κι αν ο καιρος ειναι καλος το Σ/K θα σας γνωριζω απο κοντα κι εγω στα Kαλαβρυτα . Tο Bραδυ μπορω να πω οτι ειμαι πιο σιγουρος οτι θα 'μαι πανω μιας και την Παρασκευη σχολαω απο την δουλεια 3.00 το βραδυ . Eιναι σκοτωμα και αυτη η διαδρομη.... αλλα μπροστα στο να κανεις σκι , η νυστα ειναι πολυ λιγη για να με εμποδισει. 2 σερι Σαββατα εχω κανει νυχτερινο σκι στα Kαλαβρυτα και μπορω να πω οτι ηταν φοβερα. Kαλα στρωμενη πιστα, λιγος κοσμος,λιγος αερας ....μονο να επαιζε πιο δυνατα η μουσικη απο το σαλε και θα χορευαμε στα χιονια!!! Kαι για τους κουρασμενους σαν κι εμενα το διαλειμα απ'το σκι μεταξυ 4.00 και 6.00 ειναι μια χαρα για εναν υπνακο στους καναπεδες του πανω οροφου του σαλε Quote «EIMAI ΓIA TA ΣIΔEPA» Share this post Link to post Share on other sites
kostakiskal 10 Report post Posted January 29, 2004 Και εγω θα είμαι καλάβρυτα απο παρακευή βράδυ μέχρι και δευτέρα μεσημέρι (αργία γαρ) οπότε θα τα πούμε εκεί.Για όποιον θέλει να βρεθούμε θα είμαι με τον makalu σε σκηνή για χειμερινή διαβίωση στο τέρμα της στύγας (χα χα χα).Οσοι πιστοί προσέλθετε . Κώστα είμαι σε διαπραγματεύσεις με την εξουσία να τη κοπανήσω για το βουνό το βράδυ.ευχήσου μου καλή επιτυχία! Quote ''The world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel'' Horace Walpole Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 29, 2004 ωχ.ωχ.ωχ. Αυτό και αν θέλει Διπλωματία!! …οι ελπίδες μας εναποτιθενται στο Θεο και μόνο.. Κ. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 29, 2004 στον Θεό ...εννοούσα Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
dimitris 0 Report post Posted January 29, 2004 την κυριακη θα ανεβω και εγω καλαβρυτα. δεν εχω καταφερει ακομα να συναντηθω και να γνωρισω την τρελλοπαρεα σας,γι'αυτο αν μπορειτε πειτε που και πως μπορουμε να συναντηθουμε !! αν υπαρχουν και αλλα ατομα που θα ανεβουν κυριακη μπορουμε να κανονισουμε να παμε παρεα ολοι μαζι!! δημητρης Quote Share this post Link to post Share on other sites
TiLT 0 Report post Posted January 29, 2004 Μην περιμένετε να βρείτε πούδρα το σάββατο πάντος. Θα τα έχω πατήσει όλα εγω απο παρασκευή. Εστω και με ορειβατικά, αν δεν ανοιξει το κέντρο! Εντελώς φιλικα Quote μπορώ και χωρίς ... Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted January 29, 2004 ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΜΑΧΕ 80 ΠΡΩΤΟΝ ΘΑ ΧΕΙ ΚΟΛΟΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ :twisted: ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΕ ΣΤΧ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΜΕΣΑ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΡΕΛΗ Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 29, 2004 ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΤΥΓΑ ΛΟΓΩ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ~~~~!!!!! ΚΩΣΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ??? ΛΕΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ... Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted January 29, 2004 ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΤΥΓΑ ΛΟΓΩ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ~~~~!!!!! ΚΩΣΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ??? ΛΕΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!! ΑΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ... Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
Γιωργος Πατσιος 1 Report post Posted January 29, 2004 τι επα8ες zeto??τρεμει το χερακι σου...κι τα πατας 2 φορες?? 8α ανεβουμε παρεα καλαβρυτα?? το ξερεις πως 8α σε ανεβασω με την καινουρια αναρτηση εεεε... :twisted: :twisted: να βαλεις την πανα σου μην μου λερωσεις το καθισμα.... :oops: Quote ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ....ΚΙ ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ......!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted January 29, 2004 Πες του ρε Γιώργο να σφίγγει και τα δοντια του :mrgreen: να μην του φύγει κανενα σφράγισμα από τις επικές λακκούβες.. :? Κανονισε Γιωργάκη να μας το παιξεις πάλι ‘πιστός και φιλότιμος΄ (ωχ κακο είναι αυτό---κατι από στρατιωτικό ορκο μου θυμίζει! ) φοιτητής και να τη κοπανήσεις. Να πέρναγες και κανένα μαθημα καλά θα ήταν…αλλα μάλλον τις κοπέλες σου περνας και παίρνεις…για καφέ! :wink: :wink: Κ. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted January 29, 2004 Πάμε Καλάβρυτα λοιπόν, αν και εγώ λόγω υποχρέωσης δεν θα μείνω το βράδυ του Σαββάτου (τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα) :? Έτσι και δεν δουλεύει η Στύγα πάντως ο ΜΙΚ καλά θα κάνει να προλάβει να φύγει γιατί ο θυμός μου θα είναι τρομερός μα τον Τουτατή. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites