ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted November 21, 2006 Οπωσδήποτε όμως την επόμενηΠέμπτη ή συνάντηση ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 21, 2006 Πέμπτη ή συνάντηση ? Σεβαστέ μου Πρόεδρε, θεωρώ τον εαυτό μου σχετικά καλό χειριστή του προφορικού, αλλά περισσότερο του γραπτού λόγου. Αν προσέξεις λίγο το συντακτικό μου, θα συμφωνήσεις οτι μιλώ για την επόμενη συνάντηση, που είθισται να γίνεται Πέμπτη και όχι φυσικά για την επόμενη μέρα της Πέμπτης που είναι Παρασκευή. Ελπίζω πάντως βάσιμα οτι η Λένα δεν είχε...αμφιβολίες περί του τι εννοούσα! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
lena 0 Report post Posted November 21, 2006 Σεβαστέ μου Πρόεδρε, θεωρώ τον εαυτό μου σχετικά καλό χειριστή του προφορικού, αλλά περισσότερο του γραπτού λόγου. Αν προσέξεις λίγο το συντακτικό μου, θα συμφωνήσεις οτι μιλώ για την επόμενη συνάντηση, που είθισται να γίνεται Πέμπτη και όχι φυσικά για την επόμενη μέρα της Πέμπτης που είναι Παρασκευή. Ελπίζω πάντως βάσιμα οτι η Λένα δεν είχε...αμφιβολίες περί του τι εννοούσα! ναι ναι κατάλαβα κατάλαβα!! Πάντως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να σε απάλλάξουμε από τη θέση του "νέου"!! από ότι είδα στο φόρουμ θα έρθουν και άλλα άτομα !! οπότε ετοιμάσου για μεγάλες συγκινήσεις την επόμενη πέμπτη!! σημειωτέον δε ότι εκτός άπό νέα είμαι και αρχάρια!!την πατήσατε οι παλιοί!! Quote bones heal , glory is FOREVER! Σαβουριάζομαι και Μαθαίνω!!! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted November 21, 2006 ναι ναι κατάλαβα κατάλαβα!! Πάντως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να σε απάλλάξουμε από τη θέση του "νέου"!! από ότι είδα στο φόρουμ θα έρθουν και άλλα άτομα !! οπότε ετοιμάσου για μεγάλες συγκινήσεις την επόμενη πέμπτη!! σημειωτέον δε ότι εκτός άπό νέα είμαι και αρχάρια!!την πατήσατε οι παλιοί!!Κωνσταντίνεεεεε! Είμαι έτοιμος για...πούδρες!!! Υ.Γ. Σε κανένα μήνα θα παίρνω μαζί και τα κορίτσια!! (Άντε το διαλύσαμε κι αυτό το post)! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted January 17, 2007 και εγω προτιμω την Fischer φετος ισως παρω και ενα ζευγαρι Nordica θα δουμε Quote τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
Olga 6,796 Report post Posted January 18, 2007 Ficher RX8…και πριν 2 χρόνια όταν τα αγόρασα από τον Ηλία στην Αράχοβα (κατάστημα Ficher) μου είπε ότι πηγαίνουν καλύτερα από μένα (με την έννοια ότι θα με βοηθήσουν να βελτιωθώ) ….δυστυχώς αυτό μάλλον ισχύει μέχρι και σήμερα Quote "...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow'' (Lord Byron about Mont Blanc) Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted January 18, 2007 Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη προτίμηση σε εταιρίες. Όλες καλές είναι νομίζω. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
elgreco 32 Report post Posted January 18, 2007 Προσωπικά είμαι της άποψης του Λάππα αλλά εδώ ψήφισα Κ2 μιας και θα με ενδιέφερε να δοκιμάσω κάποια στιγμή και ορειβατικό και έχω ακούσει ότι είναι από τις καλύτερες. Quote There is no such thing as too much snow (Doug Coombs) http://www.pelionski.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
mountain 0 Report post Posted January 18, 2007 Εγώ ως τελείως αρχάριος επέλεξα ένα πολύ φθηνό μοντελάκι από την κύρα HEAD το οποίο λόγω της τιμής του και μέσα στην "στραβοσύνη" μου θα μπορέσω να γδάρω, σπάσω, ξύσω, συντρίψω, καταστρέψω, κομματιάσω, αποδομήσω, σκίσω, κομματιάσω, στραβώσω, στρεβλώσω, με όλη μου την άνεση....μέχρι να βελτιωθώ ικανοποιητικά και πάρω κάτι που πραγματικά θα προσέχω....άσε που έχω και την εντύπωση πως περισσότερο είναι θέμα marketing positioning παρά τεράστιες διαφορές μεταξύ τους – τουλάχιστον όταν μιλάμε για μεγάλες εταιρίες. Quote Αρνάκι άσπρο και παχύ.... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 18, 2007 ....άσε που έχω και την εντύπωση πως περισσότερο είναι θέμα marketing positioning παρά τεράστιες διαφορές μεταξύ τους – τουλάχιστον όταν μιλάμε για μεγάλες εταιρίες. Νομίζω θα συμφωνήσω απόλυτα!! Quote Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted January 18, 2007 Πέσ'τα ρε Mountain !!!! Quote 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted January 18, 2007 Τα σκι είναι σαν τα αυτοκίνητα, όλα είναι καλά και τα ψωνίζεις ανάλογα με τις επιδόσεις τους και την τιμή τους. Όλες οι εταιρίες έχουν καλά σκι, και είναι θέμα χαρακτήρα αν σου αρέσει το ένα η το άλλο η αν σου ταιριάζει σε διαστάσεις και φλέξ. Γι αυτό δεν έχω καμία αγαπημένη εταιρία, απλά δεν δίνω πολλά λεφτά πλέον για σκι, γιατί τα θεωρώ πεταμένα, καθώς τα καταστρέφω αρκετά συχνά στο off piste. Σκι από 600€ και πάνω τα θεωρώ απαράδεκτα ακριβά (σιγά... από τι είναι φτιαγμένα ) και δεν τα κοιτάω, ούτε με συγκινούν. Κάποτε λέγαμε "αστειευόμενοι" με τον φίλο και σύντροφο μου στο σκι Captain Powder (νέος στο φόρουμ), ότι όλα τα σκι γίνονται σε μυστικό εργοστάσιο στη Ρωσία (τώρα το εργοστάσιο πήγε μάλλον στην Κίνα) και διανέμονται μετά στις εταιρίες για βάψιμο και γραφικά... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mountain 0 Report post Posted January 18, 2007 Κάποτε λέγαμε "αστειευόμενοι" με τον φίλο και σύντροφο μου στο σκι Captain Powder (νέος στο φόρουμ), ότι όλα τα σκι γίνονται σε μυστικό εργοστάσιο στη Ρωσία (τώρα το εργοστάσιο πήγε μάλλον στην Κίνα) και διανέμονται μετά στις εταιρίες για βάψιμο και γραφικά... Πολύ σωστό!!! Αρκεί να πω για όσους δεν εργάζονται στον στενό χώρο του MKTG ή της διαφήμισης (όσοι εργάζονται σε αυτόν - δυστυχώς για τους εργοδότες του και ο γράφων αυτό το post – το ξέρουν πολύ καλά ) υπάρχει μία συγκεκριμένη διαφημιστική διαδικασία που ονομάζεται «ονοματολογία προϊόντος» και στόχο έχει να βρει τις περισσότερες φορές διαφορετικό όνομα σε παρόμοια αν όχι ίδια προϊόντα δίνοντας τους ιδανικά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα...... Έτσι, το αν σας φαίνεται διαφορετική μία σούπερ τεχνολογία της μίας εταιρίας από την άλλη, λόγω και του διαφορετικού ονόματός της...αυτό συνήθως οφείλεται σε κάποιον έξυπνο άνθρωπο σε κάποια διαφημιστική.... Ξέρω ότι είναι ισοπεδωτικό αυτό που γράφω αλλά είναι ο κανόνας...χωρίς να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν καινοτομίες και ιδιαίτερες τεχνολογίες σε κάποια πέδιλα. Ξέρω ότι βγήκα λίγο εκτός θέματος...αλλά μιας και έπεσε το θέμα στο τραπέζι.....ή πιο σωστά στην οθόνη... Quote Αρνάκι άσπρο και παχύ.... Share this post Link to post Share on other sites
Vauaria 0 Report post Posted February 6, 2007 Volkl και ξερό ψωμί!!!! Oύτε συζήτηση για τίποτα άλλο. Quote Ηράκλειο Αττικής!!!!!!! Τάδε έφη........ Βαυαρία!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 7, 2007 Fischer και φρεσκα κρουασσαν! Φιλικα ΜακηςΜ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 7, 2007 Fischer και φρεσκα κρουασσαν!Το αυτό δίς...αλλά με σοκολάτα... Quote Share this post Link to post Share on other sites
elmi 0 Report post Posted February 7, 2007 Πολύ σωστό!!! Αρκεί να πω για όσους δεν εργάζονται στον στενό χώρο του MKTG ή της διαφήμισης (όσοι εργάζονται σε αυτόν - δυστυχώς για τους εργοδότες του και ο γράφων αυτό το post – το ξέρουν πολύ καλά ) υπάρχει μία συγκεκριμένη διαφημιστική διαδικασία που ονομάζεται «ονοματολογία προϊόντος» και στόχο έχει να βρει τις περισσότερες φορές διαφορετικό όνομα σε παρόμοια αν όχι ίδια προϊόντα δίνοντας τους ιδανικά και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα...... Πόσο δίκιο έχεις... Από ski brands είμαι άσχετη (ξέρω μόνο τις γνωστές, μεγάλες), αλλά επειδή δουλεύω σε διαφημιστική εταιρία & ξέρω για τι πράγμα μιλάς... Σε ποιά εταιρία είσαι??? Στείλε μου pm. e.// Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,401 Report post Posted February 7, 2007 Fischer και φρεσκα κρουασσαν! Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
jo 0 Report post Posted February 9, 2007 Salomon και μπαγιατικα φασολακια ΚΟΡΥΦΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑ Πηρα τα salomon x-wing tornado... ΓΡΑΦΟΥΝ Quote Για να δουμε φετος τι θα δουμε... Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted February 17, 2007 FISCHER RC-4 WC SC .Τα έχω παντρευτεί με παπά και με κουμπάρο. Μετά απο 4 χρόνια γάμου είμαστε ακόμα ερωτευμένοι,περνάμε πάαααααρα πολύ καλά και δεν σκεφτόμαστε να χωρίσουμε. FISCHER αγάπη μου θα είμαι πάντα δικός σου............... Στάθης Quote Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted February 17, 2007 Μετά απο 4 χρόνια γάμου είμαστε ακόμα ερωτευμένοι,περνάμε πάαααααρα πολύ καλά και δεν σκεφτόμαστε να χωρίσουμε. Άντε βρε και καλούς απογόνους! Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
skister 420 Report post Posted February 17, 2007 Ευχαριστούμε ....ευχαριστούμε..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bodi miller 0 Report post Posted October 3, 2007 kala ta head den to 3erete oti einai stin korifi kai exi sarosi ola ta metalia kai an den pi8ikate oti einai ta kalitera ski.eisos den 8a 3erete gia ta ilektronika ski opou prosarmozete stin piotita tou xioniou.kai forane tis pio asfales destre ston kosmo tis tyrolia. kai ta exete e3o apo tin ψifoforia xa xa xa www.head.com Καλά τα HEAD δεν το ξέρετε ότι είναι στην κορυφή και έχουν σαρώσει όλα τα μετάλλια, και αν δεν πειστήκατε ότι είναι τα καλύτερα σκι, ίσως δεν θα ξέρετε για τα ηλεκτρονικά σκι όπου προσαρμόζονται στην ποιότητα του χιονιού, και φοράνε τις πιο ασφαλείς δέστρες στον κόσμο, τις Tyrolia ..και τα έχετε έξω από την ψηφοφορία χα χα χα edit: By the Moderating Team Quote Share this post Link to post Share on other sites
spider 2,124 Report post Posted October 3, 2007 kala ta head den to 3erete oti einai stin korifi kai exi sarosi ola ta metalia kai an den pi8ikate oti einai ta kalitera ski.eisos den 8a 3erete gia ta ilektronika ski opou prosarmozete stin piotita tou xioniou.kai forane tis pio asfales destre ston kosmo tis tyrolia. kai ta exete e3o apo tin ψifoforia xa xa xa www.head.com Παρακαλειται ο Μοντερτετοιος να διαγραψει το ανωτερω μηνυμα γιατι το τελευταιο επιφωνημα του ανωτερω κυριου κατι μου θυμιζει και συναμα μου βρωμαει. Quote Την υγειά μας παιδιά και όλα τα άλλα είναι.... The Daltons...jack www.skimag.gr Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 3, 2007 ..κατι μου θυμιζει και συναμα μου βρωμαει. ...χμμ..ναι κατι σε Παπ..σίου Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites