Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΑΛΕΞΗΣ

χ/κ Μαινάλου

Recommended Posts

πετροπουλε ο γυιος σου ελεγε ιστοριουλες σε εναν πιτσιρικα για τη γαλλια ,διπλα μου δε με πηρε χαμπαρι ειπα να του κανω πλακα αλλα τον αφησα γιατι ειχε λυσσαξει με το κομματι διπλα απο τη βορεινη μεσα στα δεντρα που βγαινει πανω απο την αλεξια και μετα αριστερα κατω απο την αλεξια αλλα ο φιλος του ηταν λιγο δυσκολος λολ

φωτο αλλη στιγμη

Ο υιός Πετρόπουλος ήταν ο μικρός με το κράνος?

Σε αυτό που διαβάζεις Σταύρο. γύρνα προς τα πίσω σιγά σιγά και θα βρείς τα πάντα.

Το ρεύμα έφθασε μέχρι τον χώρο στάθμευσης. Απομένει η εγκατάσταση του μετασχηματιστή (έργο του διαχειριστή του χ/κ) για να διοχετευθεί το ρεύμα στις εγκαταστάσεις του κέντρου.

Φέτος μία : Ski-Way Βύρλος.

Όποτε έχει χιόνι και υπάρχει καλή διάθεση...

Ευχαριστώ Αλέξη....χάρηκα που σε ακουσα...χαθήκαμε!

Ευχαριστώ Αλέξη....χάρηκα που σε ακουσα...χαθήκαμε!

Εσυ κυριε χαθηκες :lol: .....

Μαιναλο νεξτ ταιμ...next time...

Please write in English using Latin characters :rolleyes: (Fire will fall and burn us my gay man...φωτια θα πεσει και θα μας καψει ρε φουστη μου :huh::D:lol: )

The Moderating Team...The Moderating Team

λεω να το επισκεφθώ αυριο. για την Κυ Παρνασσο

Έλαμψε δια της απουσίας της από το ΧΚ Μαινάλου το Σαββατοκύριακο η πρόεδρος του ΕΣΤΟΥΧ η όποια παρότι είχε προαναγγηλει την άφιξη της, τελικώς δεν εμφανίστηκε. Κρίμα γιατί ήταν ευκαιρία να γραφτώ και στον Σύλλογο

Έλαμψε δια της απουσίας της από το ΧΚ Μαινάλου το Σαββατοκύριακο η πρόεδρος του ΕΣΤΟΥΧ η όποια παρότι είχε προαναγγηλει την άφιξη της, τελικώς δεν εμφανίστηκε. Κρίμα γιατί ήταν ευκαιρία να γραφτώ και στον Σύλλογο

ζήτω ταπεινά συγνώμη και επιφυλάσσομαι..

την εγγραφή δεν την γλιτώνεις

"...the monarch of mountains: they crowned him long time ago οn a throne of rocks, in a robe of clouds, with a diadem of snow''

(Lord Byron about Mont Blanc)

ναι βρε γορδονα ο υιος Πετροπουλος ηταν

βλεπω ειχες αμφιβολιες γιατι οπως θα εχεις διαπιστωσει δεν του μοιαζει λολ

Με ασθενή χιονόπτωση διάρκειας 30 λεπτών και ισχυρούς ανέμους ξεκίνησε η ημέρα στο Μαίναλο. Συννεφιά αυτή την ώρα και άπνοια.

Λειτουργούν όλοι οι αναβατήρες.

Ο δρόμος από Καρδαρά χρειάζεται προσοχή στις δύο τελευταίες στροφές. Αναμένεται ο καθαρισμός του μέχρι το μεσημέρι.

Έμαθα μόνο οτι, ''η κατάσταση στις πίστες είναι όπως ήταν την Κυριακή".

..και γιατι να την πατήσει ,είναι η μόνη πιστα στην ελλάδα που με φρέσκο χιόνι διαμορφώνεται σε ενα μινι backcountry πεδίιο και μετά απο μια δυό ώρες σε ένα ωραιότατο moguls terrain ! Γιατι νομίζετε δηλαδή οτι οι αρκαδες έμαθαν σκι ! Οποιος θέλει πατημένες πίστες να πάει στον παρνασσό (καλά θα περάσει) ή στα καλάβρυτα (χαχαχαχαχαχα ) !

:angry:

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

..και γιατι να την πατήσει ,είναι η μόνη πιστα στην ελλάδα που με φρέσκο χιόνι διαμορφώνεται σε ενα μινι backcountry πεδίιο και μετά απο μια δυό ώρες σε ένα ωραιότατο moguls terrain ! Γιατι νομίζετε δηλαδή οτι οι αρκαδες έμαθαν σκι ! Οποιος θέλει πατημένες πίστες να πάει στον παρνασσό (καλά θα περάσει) ή στα καλάβρυτα (χαχαχαχαχαχα ) !

:angry:

Δεν εχω προβλημα ας μη πατηθει ποτε, για να κρατησει το χιονακι λιγο παραπανω το λεω. Το ΣΚ εκει ημασταν Fid, δεν σε ειδα. Ξερεις μεγαλη κ@βλα να την ανεβαινεις πρωτος και να την κατεβαινεις παλι πρωτος. :wub:

:wub:

τον περασμένο αιώνα οταν ρωτούσα πως θα βρω τις αρμονικές με χαλασμένο παλμογράφο μου απαντούσαν οτι η αξία μου στα χαλασμένα όργανα θα φανεί :angry:

αμα θέλουν πάτημα στο μαίναλο αστα...

μόνο για πούδρες είναι τα υποθαλάσσια χιονοδρομικά :lol:

<p>τα χιόνια έμειναν άλ(ε)ιωτα.....

Δεν εχω προβλημα ας μη πατηθει ποτε, για να κρατησει το χιονακι λιγο παραπανω το λεω. Το ΣΚ εκει ημασταν Fid, δεν σε ειδα. Ξερεις μεγαλη κ@βλα να την ανεβαινεις πρωτος και να την κατεβαινεις παλι πρωτος. B)

Ναι οκ , εγω αστειεύομαι. Προσωπικά όμως δεν με χαλάει αν δεν την πατήσουν γιατί α) δεν θα εχει πολύ κόσμο και β) είναι καλύτερο το βουνό με απάτητο και φρέσκο χιόνι.

Το σάβατο ήθελα να έρθω αλλά δεν με βόλευε γιατί θα έφευγα την επομένη για καρπενήσι ... την κυριακή ξέρω οτι το βουνό είχε γίνει ήδη σουροτήρι :P

τον περασμένο αιώνα οταν ρωτούσα πως θα βρω τις αρμονικές με χαλασμένο παλμογράφο μου απαντούσαν οτι η αξία μου στα χαλασμένα όργανα θα φανεί ;)

αμα θέλουν πάτημα στο μαίναλο αστα...

μόνο για πούδρες είναι τα υποθαλάσσια χιονοδρομικά :D

Σωστό σε βρίσκω vro , πολύ σωστό ! :lol:

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Σήμερα λόγω χρονικού περιορισμού που δεν μου επέτρεπε να επισκεφτώ κάποιο από τα δύο μεγαλύτερα ΧΚ, κατηφόρησα στο Μαιναλάκι.

Το ΧΚ πριβέ, το χιόνι πολύ καλό(υπάρχει αρκετό και θα φάει κι άλλο), οι πίστες χωράφια, ο δρόμος καθαρός, το μεσημέρι πεντακάθαρος.

Ο Αετός ήταν ακριβώς όπως τον περιγράφει ο fidelio. Με φιλοδώρησε και μια ωραία τούμπα που ζούληξα τα πλευρά και πονάνε τα παϊδια μου(με βλέπω για ακτινογραφία ;) )

Υ.Γ Οι ενοικιάσεις του Κλαουδάτου λειτουργούσαν κανονικά και εκεί έβγαζες και την κάρτα.

Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά?

Ναι οκ , εγω αστειεύομαι. Προσωπικά όμως δεν με χαλάει αν δεν την πατήσουν γιατί α) δεν θα εχει πολύ κόσμο και β) είναι καλύτερο το βουνό με απάτητο και φρέσκο χιόνι.

Και εγω μαζι σου Fid, αλλα για λογους βιοσημοτητας του ΧΚ πρεπει να το επισκευτει κοσμος, οκ θα μου πεις μπορουν να τα βγαλουν τα λεφτα απο τους καφεδες αλλα πρεπει ο κοσμος να γνωριζει οτι υπαρχει και χιονοδρομικο που λειτουργει κανονικα στο Μαιναλο :)

Σήμερα λόγω χρονικού περιορισμού που δεν μου επέτρεπε να επισκεφτώ κάποιο από τα δύο μεγαλύτερα ΧΚ, κατηφόρησα στο Μαιναλάκι.

Το ΧΚ πριβέ, το χιόνι πολύ καλό(υπάρχει αρκετό και θα φάει κι άλλο), οι πίστες χωράφια, ο δρόμος καθαρός, το μεσημέρι πεντακάθαρος.

Ο Αετός ήταν ακριβώς όπως τον περιγράφει ο fidelio. Με φιλοδώρησε και μια ωραία τούμπα που ζούληξα τα πλευρά και πονάνε τα παϊδια μου(με βλέπω για ακτινογραφία :( )

Μεγαλη εμπειρια ειναι αυτο το βουνο Chris και αν και θα πρεπει να βρεις καποιον ντοπιο να σου το γνωρισει καλυτερα γιατι εχει πολλες αγνωστες στο ευρητερο κοινο πτυχες... :D

Το Σάββατο 21/2 στο Χ.Κ. Μαινάλου θα πραγματοποιηθεί νυχτερινό ski στους αναβατήρες Κριό και Αρκτούρο. Ωρες διεξαγωγής από τις 18:00 - 21:00, θα ακολουθήσει apres ski party στο σαλέ του χιονοδρομικού.

απο τους αλλους :unsure::P;):P

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Έλιωναν όλη τη μέρα σήμερα πάνω σε 40 cm φρέσκια πούδρα οι παρακάτω :

Bill_Surf

Vagos

Junior

Geros

Μεγάλος απών από την ομάδα

Wipika :blink:

Όταν σταματούν να λειτουργούν όλα τα άλλα Χιονοδρομικά κέντρα της χώρας ένα παραμένει ανοιχτό. ΜΑΙΝΑΛΟ το freeride χιονοδρομικό στην κατηγορία mini.

Με λιακάδα και αρκετό κόσμο ξεκίνησε η ημέρα στο χ/κ Μαινάλου.

Θερμοκρασία 0°C

Υγρασία 70%

Άπνοια.

Λειτουργούν :

- όλοι οι αναβατήρες και οι πίστες

- τα καταστήματα εξοπλισμού καθώς και οι σχολές

- ο χώρος εστίασης.

Ο δρόμος από Καρδαρά είναι καθαρός.

Σήμερα έχει νυχτερινό ski/snowboard από τις 18:00 έως τις 21:00

Λιακάδα νωρίς το πρωί, συννεφιά τώρα.

Θερμοκρασία +1°C

Άπνοια.

Λειτουργούν :

- όλοι οι αναβατήρες και οι πίστες

- τα καταστήματα εξοπλισμού καθώς και οι σχολές

- ο χώρος εστίασης.

Ο δρόμος από Καρδαρά είναι καθαρός.

Γεια χαρά!!

Τι λέει ο καιρός εκει πάνω?

Λέω να ξεκινήσω από Χανιά , να μείνω την επομενη βδομαδα Αρκαδία.. Λέτε να λειτουργεί κανονικά το χιονοδρομικό?

Γιατί άκουσα κακοκαιρίες...

Ευχαριστώ!

Πυκνή χιονόπτωση από τις 13:30 έως τις 17:00

Σημερινές φωτογραφίες από το χ/κ Μαινάλου.

Η Ανατολική

P2220009.jpg

Το πλατώ

P2220010.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...