Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΑΛΕΞΗΣ

χ/κ Μαινάλου

Recommended Posts

Ο δρόμος για Μαίναλο απο Καρδαρά αλλά και απο Βυτίνα είναι μια χαρά.

9-2-05020.jpg

Γιωργο το θεμα ειναι παραπανω τι γινεται μεχρι εκει καλως.μαλλον θα αναβληθει η βολτα μας για την επομενη εβδομαδα.γενικως η παρεα (εκατσε)τι να κανω να ανεβω μονος μου;ρε παμε πε αμαν ρε ζαμαν.τιποτα αυτοι.και που να παμε και καταιγιδες και πεσανε γεφυρες και πλυμηρες.μου εσπασαν τα νευρα.θα ενεβαινα μονος μου αλλα θα με φαει η παραλογια

δεν ειναι ολοι βλεπεις skimad παντως καιρου οπως εγω

DALTONS POW ROBBERY.....

....δεν ειναι ολοι βλεπεις skimad παντως καιρου οπως εγω

Eεεεεέπ!Τι κουβέντες είναι αυτές;Tι να σου κάνω που δεν μένουμε στην ίδια πόλη και θά΄βλεπες!

Μπορεί να μην είμαι μικρής ηλικίας αλλά είμαι νεαρής νοοτροπίας

καλα μητσο αν μεναμε στην ιδια πολη θα γινοταν χαμος

DALTONS POW ROBBERY.....

εντάξει παιδιά το σκίσατε στο spam το thread ! δεν το κάνετε επιτηδες αλλά πρέπει να καταλάβετε οτι όταν βγαίνετε τόσο πολύ εκτός θέματος οτι έχει γραφτεί πίσω πάει στο βρόντο... μην γράφετε οτι σας κατέβει! Μαλλον δεν έχετε και πολύ πείρα στο νετ και αυτό είναι καλό ..

Για συναντήσεις και λοιπες κουβέντες υπάρχει το άνολογο section ... "ανεβηκα" "δεν ανέβηκα" "ήρθα ,δεν ήρθα " "αμα μέναμε στην ίδια πολη " κτλ κτλ :angry: τεσπα δεν με κόφτει ιδιαίτερα αλλά εκεί που μιλάμε για το βουνό η συζήτηση μετατρέπεται σε βραζιλιάνικο σιριαλ ! ;)

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Λοιπόν στη βάση του χ.κ έχουμε 5 εκατοστά χιόνι τώρα με 0 βθμούς και χιονίζει.

9-2-05020.jpg

χιονιζει στο Μαιναλο!!!!!!!!!

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

εντάξει παιδιά το σκίσατε στο spam το thread ! δεν το κάνετε επιτηδες αλλά πρέπει να καταλάβετε οτι όταν βγαίνετε τόσο πολύ εκτός θέματος οτι έχει γραφτεί πίσω πάει στο βρόντο... μην γράφετε οτι σας κατέβει! Μαλλον δεν έχετε και πολύ πείρα στο νετ και αυτό είναι καλό ..

Για συναντήσεις και λοιπες κουβέντες υπάρχει το άνολογο section ... "ανεβηκα" "δεν ανέβηκα" "ήρθα ,δεν ήρθα " "αμα μέναμε στην ίδια πολη " κτλ κτλ :angry: τεσπα δεν με κόφτει ιδιαίτερα αλλά εκεί που μιλάμε για το βουνό η συζήτηση μετατρέπεται σε βραζιλιάνικο σιριαλ ! ;)

λιγο πολυ σε ολα τα thread θα υπαρξουν λαι λιγα ποστ εκτος θεματος.δεν λεει τιποτα.το θεμα παντα επαναφερεται

DALTONS POW ROBBERY.....

Η πλαστική πίστα που λέγαμε .... για το μαιναλάκι μας ! (....αχ- αχ αχ ξύλο που θα το φας ! )

Αντε , ας δούμε και ένα σοβαρό τώρα βίντεο:

Dry ski slope ...2

Mainalo έχω και για σένα , λιγότερο όμως σοβαρό :P :

"krak , krak" οι πόρτες :

...Εχουμε και λέμε , Σεμπτέμβρης - Νοέμβριος και Απρίλιος - Ιουνιος --> , moutnain bike trails και dry ski slope. Και λέω τωρα εγώ μήπως το καλοκαίρι στο βουνό γίνονται περισσότερα απο ότι την περίοδο της μίζερης αναμονης του χιονιά, φυσικά και δεν μας χαλάει να έρθει ..... όποτε θέλει !! :unsure:

me/ αναστεναγμός και παω να την πεσω , για να μην πω οτι ήδη κοιμάμαι και ονειρεύομαι ....ΑΥΤΟ:

People make life so much worse than it has to be and believe me, it's a nightmare without their help. ~ Boris Yelnikoff

Αυτό ναι, γουστάρω πολύ.Να κάνεις πορτούλες ολο το χρόνο.Οχι τίποτε άλλο αλλά να είμαι προπονημένος για το παλαιμάχων :)

9-2-05020.jpg

Αυτό ναι, γουστάρω πολύ.Να κάνεις πορτούλες ολο το χρόνο.Οχι τίποτε άλλο αλλά να είμαι προπονημένος για το παλαιμάχων :D

+1 χωρις το παλαιμαχων :):)

DALTONS POW ROBBERY.....

Τελικα αυτη η επεκταση θα γινει στο Μαιναλο?????????

το πισω το λιφτακι θα λειτουργησει φετος????

(αν εχει χιονι και ολα ειναι καλα)

:D Καλά Κορνήλιε μας δουλέυεις;Δεν έχεις δεί τούς νέους πυλώνες του τετραθέσιου αποσυμπλεκόμενου με αφετηρία το παρκινγκ και τερματισμό την κορυφή πάνω απο την Αλεξία;

9-2-05020.jpg

Το μονο που βλεπω τον τελευταιο καιρο ειναι ο δρομος προς το ΙΑΣΩ :P

Ρε συ μαιναλο όμως ...μήπως 200 300 χιλιαρικά που λες είναι λίγα ;

βασικά είναι να έρθει το ρεύμα , να μπει κάποιος υποσταθμός , ποσο θα στοιχιζε αυτο; να διαμορφωθουν οι πίστες , να να ...

μου φαίνονται λίγα ... :P

To Mainalo θα βάλει ρεύμα.... το άλλο με τον τοτο το ξέρετε? :P

βασικά είναι να έρθει το ρεύμα , να μπει κάποιος υποσταθμός , ποσο θα στοιχιζε αυτο;
Το ρεύμα μέχρι το parking είναι πληρωμένο.

Για να διανεμηθεί στις εγκαταστάσεις του χ/κ απαιτούνται περίπου 80.000-90.000€, τα οποία τα χρεώνεται ο διαχειριστής του χ/κ.

αυτο είναι με τον Τοτό :lol:

Για να διανεμηθεί στις εγκαταστάσεις του χ/κ απαιτούνται περίπου :lol:.000-90.000€, τα οποία τα χρεώνεται ο διαχειριστής του χ/κ

Καλημέρα,

αγαπητέ μας Γιώργο περιμένουμε να μας πεις νέα για το ΧΚ, για τη περιοχή, αν χιονίζει κλπ. .. .. .. πού πήγες και σε χάσαμε ;

Ο κουμπάρος, είναι καλά ?

...Τιμος ακουει...snowclub ακουει...?

Ο κουμπαρος είναι ακμαιώτατος :rolleyes:

Λοιπόν οι κολώνες για το ρέυμα εχουν φτάσει σχεδόν μέχρι το πρώτο πάρκινγκ του χ.κ κα αναμένουμε να δούμε αν θα το προλάβει ο εργολάβος.

Το σαλέ του χ.κ κάθε Κυριακή είναι ανοικτό εδω και 15 ημέρες πλέον.

9-2-05020.jpg

Τις ημέρες που πέρασαν το ξύλινο σπιτάκι στον τερματισμό του Αετού έκανε φτερά πρός την Ανατολική πίστα.Απο οτι φαίνεται πρέπει να το πήρε ο αέρας.Ο Κλαουδάτος κάνει αγώνα δρόμου για τα φτιαχτεί νέο πρίν πέσουν χιόνια και είναι αδύνατη η κατασκευή και τοποθετησή του.

9-2-05020.jpg

Δεν ξέρω τι να πω,το Φεβρουάριο του 2005 είχε αντέξει σε 120-130 χλμ αέρα.Τώρα τι έγινε αυτές τις ημέρες είναι άγνωστο.Πάντως τόσο πολύ αέρα δεν νομίζω να είχε,εκτός και αν εγινε δολιοφθορά.......

9-2-05020.jpg

Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω Γιώργο το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς αλλά η κακεντρέχεια ορισμένων δυστυχώς όρια δεν έχει.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Today's Birthdays

1. ChrisFromGreece
      ChrisFromGreece
      (62 years old)
    2. H - FORCE
      H - FORCE
      (63 years old)
    3. LegalAlien
      LegalAlien
      (51 years old)

No members to show

• Forum Statistics