Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΑΛΕΞΗΣ

χ/κ Μαινάλου

Recommended Posts

Σου είπα εγώ οτι το ξέρω καλύτερα?

Σου είπα εγώ οτι ξέρω την περιοχή καλύτερα από αυτούς που ζούνε εκεί και εργάζονται?

Δεν δικαιούμαι και εγώ που κατάγομαι από εκεί και έχω ζήσει εκέι να έχω την άποψη μου για την περιοχή που ΑΓΑΠΑΩ και έχω περάσει τα καλύτερά μου χρόνια να έχω άποψη και να την υπερασπίζομαι?

Και σε παρακαλώ πολύ μην συνεχίζεις την ειρωνία!

Ηράκλειο Αττικής!!!!!!!

Τάδε έφη........ Βαυαρία!!!!!!!!!

Ρε Γιωργο ειπες 5 ξενοδοχεια ολοκληρη η περιοχη του Μαιναλου μονο αυτα τα 5 εχει???

Οποτε παω στην Βυτινα ολο παραπονα ακουω μπορει βεβαια εσεις στον Καρδαρα-Λεβιδι-Καψια να τα εχετε γεματα αλλα δεν ειναι παντου το ιδιο

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

Ακόμα δεν μπορώ να σε καταλάβω.

Συνέχισε....

Κορνήλιε σου είπα και πρίν, τα καλά ξενοδοχεία είναι ολα γεμάτα.Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω.

9-2-05020.jpg

Εγώ βασικά δεν μπορώ να σε καταλάβω.

Σε ενοχλεί η άποψη μου?

Πες την δική σου και το συζητάμε.Δεν συμ΄βαίνει πάντα δύο άνθρωποι να συμφωνούν μεταξύ τους.

Αλλά δεν χρειάζεται να επιτίθεσαι.

Τα μεγάλα έχουν κόσμο συμφωνώ όχι βέβαια οτι είναι πλήρεις.Αλλά μόνο αυτά υπάρχουν στον χώρο? Χρειάζεται να φτιάξουν και καινούργια?

Ηράκλειο Αττικής!!!!!!!

Γιωργο εχεις ξεχασει καποια καλα ξενοδοχεια τοτε (ας πουμε 4-5 ) που βρισκεις δωματιο. τουλαχιστον εγω βρισκω οταν θελω να εξυπηρετησω γνωστους ανθρωπους

αν θελεις βεβαια και οταν χρειαστει μπορω να εξυπηρετησω και σενα

Να είσαι σίγουρος οτι θα σε ενοχλώ για αυτό.

Οπως επίσης και για κανά ρακομελάκι δεν θα με πείραζε καθόλου :unsure:

9-2-05020.jpg

Να υποθεσω οτι συμφωνεις και στην επεκταση του καζινου της παρνηθας
Κορνήλιε, δεν υπάρχει καμία επέκταση του καζίνο της Πάρνηθας. Η εταιρεία (ΕΚΠ) ουδέποτε ζήτησε κάτι τέτοιο. Ισχύει ότι ρητά αναφέρεται στον Ν.3139/2003 και στη χρήση και την έκταση του χώρου, δηλαδή τα 90 στρέματα που εκτείνεται το καζίνο από το 1960.

Όταν βλέπω όμως τόσο μεγάλη διάθεση "ανάπτυξης" για το Μαίναλο, να διατίθονται κονδύλια για ρεύμα, κλπ μου φαίνεται παράδοξο γιατί υπάρχει προβληματισμός στην δημιουργία νέων ΧΚ
Δεν είναι αυτονόητη η ηλεκτροδότηση του χ/κ Μαινάλου ; Είναι καμιά παράλογη επένδυση ; Γιατί μάλλον έχουμε μπερδευτεί. Ρεύμα παιδιά πήγε στο βουνό. Ηλεκτρικό ρεύμα. Και είναι αστείο και που το λέμε κιόλας. Δεν πήγε ούτε καζίνο, ούτε ξενοδοχειακή μονάδα (όπως στο Καιμάκ ή στο Σέλι) ούτε τίποτα.

Πέστα βρε Αλέξη γιατί κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν εδώ.

9-2-05020.jpg

Κορνήλιε, δεν υπάρχει καμία επέκταση του καζίνο της Πάρνηθας. Η εταιρεία (ΕΚΠ) ουδέποτε ζήτησε κάτι τέτοιο. Ισχύει ότι ρητά αναφέρεται στον Ν.3139/2003 και στη χρήση και την έκταση του χώρου, δηλαδή τα 90 στρέματα που εκτείνεται το καζίνο από το 1960
Κανεις λαθος Αλεξη υπαρχει σχεδιο επεκτασης το αν θα γινει ειναι αλλο θεμα νομιζω οτι καποια στοιχεια ειχε βρει ο Φωτης σε αλλο topik

Πέστα βρε Αλέξη γιατί κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν εδώ
ποιος μωρε θα σας τρελανει ακαταδεκτοι που δεν δεχεστε να ακουσετε αλλη αποψη,

Να γιατι μετα λενε οτι ειμαστε κλειστο κλαμπ κλπ κλπ

Κορνήλιε μου φαίνεται οτι όποιος έχει μύγες μυγιάζεται.

Αν είναι υπερβολή πια για το αν θα πάει το ρεύμα ή οχι ε τότε τι να πω

ΤΕΛΟΣ

9-2-05020.jpg

αφηστε ρε παιδια το ρευμα να τρεξει στις φλεβες του μαιναλου για να τρεξουμε και μεις πιο γρηγορα στην κορυφη του ΠΑΝ.

DALTONS POW ROBBERY.....

Κορνήλιε, ακατάδεκτος θα ήταν κάποιος εάν δεν συζητούσε το θέμα. Βλέπεις οτι μια χαρά το κουβεντιάζουμε, γράφοντας ο καθένας την άποψή του.

Να γιατι μετα λενε οτι ειμαστε κλειστο κλαμπ κλπ κλπ
Τί είναι τούτο πάλι ;

Πάλι οι κύκλοι προσκείμενοι στον παρασύλλογο εκφράζουν απωθημένα ;

Για πές και τη συνταγή να το ανοίξουμε το ''κλαμπ σάντουιτς''

τωρα τουλαχιστον θα εχει ρευμα και οταν κοβετε θα εχουμε και τις γεννητριες

αλλα θα ειναι πολυ ησυχα και θα πρεπει να συνιθισουμε να μιλαμε ποιο σιγα λολ

Κορνήλιε μου φαίνεται οτι όποιος έχει μύγες μυγιάζεται.

Αν είναι υπερβολή πια για το αν θα πάει το ρεύμα ή οχι ε τότε τι να πω

ΤΕΛΟΣ

Εγραψα οτι ειμαι αντιθετος για το ρευμα στο ΧΚΜ?????

Οτι θελεις γραφεις Γιωργο

Γιατί κάποτε θα πρέπει να σταματήσει η ταλαιπωρία κάποιων ανθρώπων φίλε
Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας.

Μην είμαστε εγωιστες, γιατί να μην δώθεί η ευκαίρία να χαρούν το βουνό και συνάνθρωποί μας οι οποίοι δεν είναι ούτε χιονοδρόμοι, ούτε ορειβάτες ουτε δεν ξέρω εγώ και δυσκολέυονται με τις σημερινές συνθήκες?

αλλα θα ειναι πολυ ησυχα και θα πρεπει να συνιθισουμε να μιλαμε ποιο σιγα λολ
Καλοοοο!

Τοσό καιρό σε ξέρω, πρώτη φορά είπες και κάτι έξυπνο!

Να προσθέσω ότι δεν θα βρωμάμε και πετρέλαιο :unsure:

Κορνήλιε, ακατάδεκτος θα ήταν κάποιος εάν δεν συζητούσε το θέμα. Βλέπεις οτι μια χαρά το κουβεντιάζουμε, γράφοντας ο καθένας την άποψή του.

Τί είναι τούτο πάλι ;

Το κουβεντιαζεις ειναι αληθεια αλλα μεσα στην ειρωνια ομως

Πάλι οι κύκλοι προσκείμενοι στον παρασύλλογο εκφράζουν απωθημένα ;

Α!!! το καταλαβες βλεπω. Παλι καλα.

Να δω τι αλλο θα ακουσω

Για πές και τη συνταγή να το ανοίξουμε το ''κλαμπ σάντουιτς''

Βγαλε την οδοντογλυφιδα

Καλησπέρα!!

SKIMAD δεν είπαμε τίποτα για το ρεύμα στο Μαίναλο. Εννοείται οτι είναι πολύ σημαντικό που πήγε και έχουν δρομολογηθεί και όλες οι εργασίες του.Το θέμα είναι οι ξενοδοχειακές μονάδες και το καζίνο που λένε οι φήμες πως θα φτιαχτούν.

Χρήστη manialo μην διαστρεβλώνεις την κουβέντα. Κανείς δεν είπε για το ρεύμα αλλά μάλλον δεν σε συμφέρει άλλο η κουβέντα.Επίσης είπες οτι το NATURA ισχύει στο Μαίναλο για υψόμετρο΄μετά τα 1200μ.Αυτό να το πεις στον ΑΛΕΞΗ που θέλει να φτιάξει δίπλά στο Χιονοδρομικό ξενοδοχείο.

Τη λέξη "ΤΕΛΟΣ" τη βάζουν άνθρωποι που δεν έχουν επιχειρήματα για την άποψή τους.Αν δεν σου αρέσει η κουβέντα μην τη συνεχίζεις τυχαίνει όμως να υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν τη κουβέντα, έχουν απόψεις και επιχειρήματα και τα συζητούν ώριμα.

Σχετικά με την επέκταση του Καζίνο της Πάρνηθας,θα ήθελα να ενημερώσω οτι ο Νόμος που αναφέρει ο ΑΛΕΞΗΣ είναι ο εν ισχύει Νόμος.Άλλο βέβαι αν το 2004 η κα. ΑΠοστολάκη έχει περάσει νέο Νόμο ο οποίος και έχει ψηφιστεί από τη Βουλή αλλά δεν έχει εφαρμοστεί στον οποίο προβλέπεται η επέκταση του Καζίνο καθώς επίσης και άλλες διατάξεις όσον αφορά τις ελάχιστες προυποθέσεις λειτουργία ενός χώρου ως Εκθεσιακού.

Ηράκλειο Αττικής!!!!!!!

ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ

Αυτό να το πεις στον ΑΛΕΞΗ που θέλει να φτιάξει δίπλά στο Χιονοδρομικό ξενοδοχείο.

Σχετικά με την επέκταση του Καζίνο της Πάρνηθας,θα ήθελα να ενημερώσω οτι ο Νόμος που αναφέρει ο ΑΛΕΞΗΣ είναι ο εν ισχύει Νόμος.Άλλο βέβαι αν το 2004 η κα. ΑΠοστολάκη έχει περάσει νέο Νόμο ο οποίος και έχει ψηφιστεί από τη Βουλή αλλά δεν έχει εφαρμοστεί στον οποίο προβλέπεται η επέκταση του Καζίνο καθώς επίσης και άλλες διατάξεις όσον αφορά τις ελάχιστες προυποθέσεις λειτουργία ενός χώρου ως Εκθεσιακού

Ανακοίνωση :

Ο χρήστης ΑΛΕΞΗΣ δεν ενδιαφέρεται για οποιουδήποτε είδους εμπορική/κατασκευαστική εκμετάλλευση στο Μαίναλο και την ευρύτερη περιοχή.

Σχετικά με το Καζίνο Πάρνηθας :

Επισήμως η ΕΚΠ ουδέποτε υπέβαλλε αίτημα για επέκταση των εγκαταστάσεών της στην Πάρνηθα.

Ας έχουν ψηφιστεί μετέπειτα άλλοι νόμοι, ισχύει ο Ν.3139/2003.

http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...pic=4009&st=200

Όχι, να μήν κτίσουν μέσα στο ελατόδασος ποτέ. Ας κτίσουν στο parking του χ/κ ή στον χώρο πριν από την είσοδο αριστερά χωρίς να κόψουν ούτε πουρνάρι. Φτάνει και παραφτάνει

στην κουβεντα αυτη σου απαντησε

Κορνήλιε διαβάζοντας το μήνυμα άλλο κατάλαβα.

Ο.Κ.

Για ν΄αλλαξω και λίγο το κλίμα...

Μήπως ξέρει κανείς γιατί υπάρχουν οι εγκατελιμένοι πυλώνες στο ΧΚ?

Δεν μπορεί να γίνει τίποτα μπας και αξιοποιηθούν ?

Για να αξιοποιηθούν είναι δύσκολο. Στο σημείο εκκίνησης δεν κρατιόταν εύκολα χιόνι.

Σχετικά με το Καζίνο Πάρνηθας :

Επισήμως η ΕΚΠ ουδέποτε υπέβαλλε αίτημα για επέκταση των εγκαταστάσεών της στην Πάρνηθα.

Ας έχουν ψηφιστεί μετέπειτα άλλοι νόμοι, ισχύει ο Ν.3139/2003

Το ίδιο λέμε. Ισχύει ο Νόμος 3139/2003.

Απλά ενημερώνω οτι υπάρχει νέος ο οποίος δεν έχει εφαρμοστεί παρότι έχει ψηφιστεί. Το Νόμο αυτό τυχαίνει να τον έχω στα χέρια μου και για αυτό ενημερώνω.

Ηράκλειο Αττικής!!!!!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...