mainalo 1,542 Report post Posted December 3, 2006 Ετσι λένε φίλε Nickel, αυτό που μένει όμως να δούμε είναι αν θα γίνουν όλα αυτά που λένε. Υπομονή λοιπόν Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted January 7, 2007 Σήμερα το πρόγραμμα είχε συνάντηση με τον δ/ντή του χ/κ Μαινάλου κ.Θεόδωρο Μπάρκα, έτσι για να μή χάνουμε το ρυθμό μας, αφού το χιόνι δεν... ...στη συνέχεια αφού εδέχθην ασφυκτική πίεση από τον Mainalo, κάψαμε τα κάρβουνα τοποθετώντας στη σχάρα κάτι ψοφίμια κατεψυγμένα, σ' ένα ανήλιο καταγώγιο μέσα στα έλατα... Share this post Link to post Share on other sites
Yota 472 Report post Posted January 7, 2007 Πώ, πώ φτωχέ μου πρόεδρε, μες τα έλατα!!!!! Χάλια μαύρα! Καταταλαιπωρήθηκες!! Μή μου πείς ότι τα φάγατε κιόλας μετά; Ανεμομαζώματα - διαβολοσκορπίσματα......... Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted January 8, 2007 To σαββατο πηγα μαιναλο για να ανοιξει η καρδια μου...λιγο χιονι..αλλα πηγα στην κορυφη και ειδα αρκετο.. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted January 8, 2007 Πώ, πώ φτωχέ μου πρόεδρε, μες τα έλατα!!!!! Χάλια μαύρα! Καταταλαιπωρήθηκες!! Μή μου πείς ότι τα φάγατε κιόλας μετά;Ε, όχι βέβαια...απλά ήθελε η ανηψούλα μου να παίξει στο χιόνι και την πρόσεχα... Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted January 8, 2007 Ε, όχι βέβαια...απλά ήθελε η ανηψούλα μου να παίξει στο χιόνι και την πρόσεχα...Ήμουν έτοιμος να "σ' αρπάξω" πρόεδρε, αλλά μόλις έμαθα οτι θυσιάστηκες για την ανηψούλα σου..... Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted January 8, 2007 Μα είναι δυνατόν... Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 8, 2007 Και κανει και δίαιτα.Τι να πω Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted January 8, 2007 Και κανει και δίαιτα. Τι να πωΤώρα δηλαδή εσένα ποιός σου είπε να πεταχτείς ? Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted January 8, 2007 Μήπως νόμιζες οτι θα σε άφηνα έτσι; χιχιχιχιχι Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 4, 2007 Από τις 09:30 το πρωί άρχισε πυκνή χιονόπτωση που σταμάτησε προσωρινά γύρω στις 15:00. Πριν από λίγο ξεκίνησε πάλι να μας κάνει το χατίρι. Γύρω στα 10-15cm φρέσκο χιόνι στο parking. Η θερμοκρασία στους -3°C, με ασθενείς ΒΔ ανέμους. Πολλά προβλήματα παρατηρήθηκαν στο οδικό δίκτυο καθώς πολλοί οδηγοί πιάστηκαν εντελώς απροετοίμαστοι. Ο δρόμος από Καρδαρά προς χ/κ χρειάζεται αλυσίδες/χιονολάστιχα καθώς σε μερικά σημεία το χιόνι έχει παγώσει επικίνδυνα. Αργότερα θα αλατιστεί κιόλας... Μια καραμπόλα στην έξοδο της σήραγγας του Αρτεμησίου γύρω στις 13:00 έπιασε πολύ κόσμο αδιάβαστο... Share this post Link to post Share on other sites
stavrakas 0 Report post Posted February 4, 2007 ο δρόμος από Βυτίνα μέσω Λεβιδίου ,Καρδαρά έως διόδια Νεστάνης και από διοδια έως και μετά το Αρτεμίσιο είναι καθαρός από χιόνι, προσοχή στους οδηγούς τις πρώτες πρωινές ώρες για πάγο.... άντε θα μας το κάνει το χατήρι;; άλλο ένα τέτοιο φαινόμενο θέλουμε λίγο πιο δυνατό! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 5, 2007 Σήρραγα Αρτεμησίου μεσημέρι Κυριακής. Ακίνητοι... Share this post Link to post Share on other sites
Nyxteridos 6 Report post Posted February 5, 2007 Ηταν Φανταστικα..Πηγα Αλωνισταινα και το χιονι ηταν πουδρα στο Δρομο..Δεν ειχε περασει κανεις Εβαλα τα πεδιλα στο τουτου και κατεβηκα μια κοκκινη μου ειχε Share this post Link to post Share on other sites
Vauaria 0 Report post Posted February 7, 2007 Τελικά βρε παιδιά το Μαίναλο δεν το έκλεισαν? Το ρωτάω γιατί με είχαν πάρει τηλ τις προάλες απο το χωριό λέγοντας μου αυτά τα νεα. Φιλικά Ηράκλειο Αττικής!!!!!!! Τάδε έφη........ Βαυαρία!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 7, 2007 Το Μαίναλο δε λειτουργεί διότι δεν έχει χιόνι. Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted February 7, 2007 Γιατι; ...Σαμπως ειχε ανοιξει;;; Ελπιζω να πληροφορηθουμε συντομα αν ειναι και τυπικως ενταξει...(Μπορει να το εχουμε πληροφορηθει ηδη...αλλα στην ηλικια μου ξεχναω ) Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
Vauaria 0 Report post Posted February 7, 2007 Δηλαδή δεν υπήρξε ποτέ θέμα ακαταλληλότητας? Φιλικά!! Ηράκλειο Αττικής!!!!!!! Τάδε έφη........ Βαυαρία!!!!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 7, 2007 Το θέμα που προέκυψε πρόσφατα από τον ΕΟΤ ήταν καθαρά γραφειοκρατικό (και απολύτως δικαιολογημένο). Έλειπαν κάποια έγγραφα από τον φάκελο του χ/κ. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 7, 2007 Χιονίζει εδώ και μισή περίπου ώρα στο χ/κ Μαινάλου. Η θερμοκρασία στο 0. Άνεμοι μέτριοι Ν-ΝΔ. Δρόμος από Καρδαρά καθαρός. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα σε επιφυλακή. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 8, 2007 Tι γινεται απανω σημερα πως παει η καυασταση??????? τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 8, 2007 Χάλια Κορνήλιε. Μας κούφανε ο καιρός χθες (για να μήν πω μας καράφλιασε)...Ενώ το μεσημέρι χιόνιζε, το βράδυ ανέβηκε η θερμοκρασία και έβρεξε. Share this post Link to post Share on other sites
Odie 869 Report post Posted February 8, 2007 Αλλο και αυτο πρωτη φορα ακουω το βραδυ να ανεβαινει η θερμοκρασια καλα θα μας τρελανει ο ..........καιρος ετσι τοιχο-τοιχο Share this post Link to post Share on other sites
mainalo 1,542 Report post Posted February 8, 2007 Με τούς Νοτιάδες ολα να τα περιμένεις.Μπορεί να σε χώσει στο χιόνι την μια μέρα και την άλλη να έχουν βγεί οι παπαρούνες................. Share this post Link to post Share on other sites
ΑΛΕΞΗΣ 4,215 Report post Posted February 10, 2007 Συννεφιά με ψιλόβροχο (προς χιονόνερο) στο Μαίναλο αυτή την ώρα. Η θερμοκρασία το +1°C Άνεμοι Ν ασθενείς. Ομίχλη σε κάποια σημεία, αρκετά πριν το χ/κ, όπως ανεβαίνουμε από Καρδαρά. Share this post Link to post Share on other sites