Jump to content
  • Upcoming Events

No upcoming events found
ΑΛΕΞΗΣ

χ/κ Μαινάλου

Recommended Posts

Μάκαρι Γιώργο να κάνει αυτά που λέει γιατί θα αναπτυχθεί παρα πολύ ο τόπος.

Εξηγησέ μου σε παρακαλώ αυτά τα 3.000 στρ. που βρίσκονται; Είναι μέσα στο ΧΚ; Και τι δουλειά έχει η ΕΤΑ;

Βαγγέλης Κρητικός, εάν τελικά φτιάξει το γήπεδο που υπαρχουν στα σχέδια μιλάμε για κόσμημα στην Ελλάδα.

Τουλάχιστο έχει τη διάθεση και μπορεί να φέρει πολύ χρήμα, σε τέτοιους ανθρώπους ορισμένα πράγματα θα έπρεπε να δίνονται εν λευκώ και άμεσα.

Αυτά τα 3000 στρέμματα περιλαμβάνουν τις πίστες του χ.κ αλλά και τις μελλοντικές για τυχόν επεκτασή του.Τώρα γιατί θα παραχωρηθούν στα ΕΤΑ τι να σου πω δεν ξέρω.

9-2-05020.jpg

O Μπακος αν βαλει στο ματι τα χιονοδρομικα θα αγορασει κανα 2 η 3 ετσι για να εχει και κατι διαφορετικο

οταν μπει εμπρος το ξενοδοχειο γιωργο θα γινει μεγαλη ταραχη

εδω ειχε ψηταρια με 150 αρνοκατσικα για την ανοδο για το ξενοδοχειο θα φερει τα κοπαδια απο το χωριο

Αν ειναι αληθεια ολα αυτα παει το μαιναλο :blink::o

τοιχο-τοιχο :sword::drinks:

χμ... οικιστικη αναπτυξη? μου μυριζει φωτια... εχει δεντρα το μαιναλο? νομιζω εχει περισσοτερα απο τα καλαβρυτα...

χμ... οικιστικη αναπτυξη? μου μυριζει φωτια... εχει δεντρα το μαιναλο? νομιζω εχει περισσοτερα απο τα καλαβρυτα...
και τα δυο εχουν πολλα δεντρα καλα θα κανουν να τα προσεξουν

DALTONS POW ROBBERY.....

Ειδικα το Μαιναλο το οποιο ειναι στο προγραμμα Νατουρα

H πισω πλευρα ψηλα φαινεται και το Snow Hawk Chalet

dsc02370fw0.th.jpg

Ο Αετος

dsc02376ra4.th.jpg

dsc02375dq5.th.jpg

και η πλαστικη πιστα

dsc02377eb5.th.jpg

Το θέμα είναι ποιός θα το δουλέψει φέτος...

Το θέμα είναι ποιός θα το δουλέψει φέτος...

καποιος πρεπει να βρεθει ειναι κριμα να μην το δουλεψουν αν εχει και αρκετο χιονι φυσικα

ας το δουλεψει ο εος τριπολης να κανουν και προπονηση τα παιδια

DALTONS POW ROBBERY.....

να δουμε το ρευμα θα φτασει τελικα στο χιονοδρομικο

θα το δουλεψουμε μεταξυ μας με βαρδιες

τι ωραια θαναι ναμαστε μεταξυ μας με το βουνο τιγκα οπως παλια

Εγω πιστευω οτι το Χ/Κ Μαιναλου πρεπει να σταματησει να λειτουργει.Οι λογοι ειναι οι εξης:

1)Μικρες ποσοτητες χιονιου

2)Πολυ κακη+επικινδυνη ποιοτητα χιονιου

3)Δεν ειναι ασφαλες

4)Δε θα λειψει σε κανεναν(εξαιρουντε 5-10 locals που το αγαπανε)

5)Αποτελει τη χειροτερη χιονοδρομικη εμπειρια οποιουδηποτε αντικειμενικου skier/snowboarder το εχει επισκεφθει

Κατανοω οτι καποιοι λατρευεται αυτο το βουνο και ζητω συγνωμη αν σας προκαλω δυσαρεσκεια-θυμο με την αποψη μου.

Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να γινουν πιο σημαντικα και ωφελιμα εργα για την πολη της Τριπολης απο το να αποκτησει ρευμα το Χ/Κ?

Αληθεια,το Χ/Κ Μαιναλου ποσες θεσεις εργασιας εχει προσφερει και ποσο σημαντικο ρολο παιζει στην οικονομια της ευρυτερης περιοχης?

Κατανοω οτι καποιοι λατρευετε αυτο το βουνο και ζητω συγνωμη αν σας προκαλω δυσαρεσκεια-θυμο με την αποψη μου.

Όχι ρε Γιάννη και θυμό. Συζήτηση κάνουμε. Μεγάλα παιδιά είσαστε άλλωστε.

Μηπως θα ηταν προτιμοτερο να γινουν πιο σημαντικα και ωφελιμα εργα για την πολη της Τριπολης απο το να αποκτησει ρευμα το Χ/Κ?

Να γίνουν έργα στην Τρίπολη, αλλά υπάρχουν κι άλλοι δήμοι στην Αρκαδία που ζουν μάλιστα από το χ/κ.

Η ηλεκτροδότηση έχει πληρωθεί εδώ και δύο χρόνια. Το έργο αυτό ήταν αίτημα και ανάγκη πολλών ετών.

Αληθεια, το Χ/Κ Μαιναλου ποσες θεσεις εργασιας εχει προσφερει και ποσο σημαντικο ρολο παιζει στην οικονομια της ευρυτερης περιοχης?

Αρκετοί άνθρωποι βγάζουν μεροκάματο εκεί πάνω.

Όσο για τον ρόλο που παίζει, δεν πάει το μυαλό σας (όσοι δεν επισκέπτεσθε τακτικά την ευρύτερη περιοχή) πόσο έχει αναπτυχθεί όλη η περιοχή. Ενδεικτικά κοιτάξτε στο Λεβίδι πόσα ξενοδοχεία έχουν γίνει τα τελευταία 3 χρόνια. Επίσης όλα τα καταλύματα γύρω από το Μαίναλο αναφέρουν στα διαφημιστικά τους, ως πλεονέκτημά τους, την ύπαρξη του χ/κ και την απόστασή τους από αυτό. Κάθε χρόνο δε, αρκετοί άνθρωποι επενδύουν κοντά στο βουνό. Πέρυσι που δεν λειτούργησε αρκετοί έφθασαν στα όριά τους. Και μήν ξεχνάμε οτι το Μαίναλο είναι το πιο κοντινό στην Αθήνα χ/κ, με επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου.

Κάτι λιγότερο από τον Χελμό, όχι καθόλου.

Όσο δεν υπήρχε το βίντσι. Πέρυσι που αγοράσθηκε, δεν το δοκιμάσαμε.

3)Δεν ειναι ασφαλες

Μετά τη θητεία Πετρόπουλου δεν τίθεται θέμα.

5)Αποτελει τη χειροτερη χιονοδρομικη εμπειρια οποιουδηποτε αντικειμενικου skier/snowboarder το εχει επισκεφθει

Αυτό μόνο υποκειμενικό μπορεί να είναι. Και εξαρτάται πάντα από το τί ζητάει κάποιος.

γιαννη εγω θα εκφραστω ποιο χυμα

κακη και επικινδυνη ποιοτητα ?

οταν λες ποιοτητα τι εννοεις ? οταν λες κακη και επικινδυνη τι εννοεις ?

εχει αλλη συνθεση ? εχει κατι αλλο ? για πες γιατι θα με τρελλανεις

η μηπως κατι αλλο θελεις να πεις ?

εχεις καποιο μετρο συγκρισης ποιοτητας ? το πας χημειο η δεν ξερω οπου αλλου και το ελεγχεις αυτο κανεις πχ οταν πας παρνασσο η βασιλιτσα η οπου αλλου .

αλλο το χαλασμενο σχοινακι η το κακο στρωσιμο που γινοταν μεχρι προπερσι.Οταν εβαλαν το βιντσι χαλι ηταν η βορεινη και η ανατολικη για την οποια φωναζαν και κανενας δεν μπορουσε να την κατεβει μετα.

σε ποιον θα λειψει ειναι αλλο θεμα αστο και δεν σε ενδιαφερει εκτος και αν εισαι σε καποια επιτροπη αξιολογησης χιονοδρομικων

οταν το κεντρο ξεκινησε να λειτουργει(μπορει να ησουν αγεννητος τοτε)

απο τα πρωτα πραγματα που ενυπωσιασε ηταν η ποιοτητα του χιονιου και μεχρι προτινος οσο εριχνε μια χαρα ηταν

οταν δεν εχει και ειναι λιγο με λασπη και μενα δεν μου αρεσει αλλα αυτο ειναι

εχει μια απο τις ποιο απαιτητικες πιστες σλαλομ(ανατολικη) οσα χρονια ανεβαινω μονο ελαχιστους αθλητες και μη και εχω δει να την κατεβαινουν.Αθλητης της εθνικης απο βορ ελλαδα μου ειχε πει οτι γελαγαν οταν εφτασαν και ειδαν το βουνο μετα ομως ειχαν αλλη αποψη

αλλο να μην εχεις μοντερνα λιφτ και ρευμα ,τουαλετα η δεν ξερω τι αλλο λειπει(και στα αλλα χιονοδρομικα που εχω παει στα σαλε οι τουαλετες ειναι χαλια τα περισσοτερα στηριζονται σε συρομενα λιφτ

εσυ ασχολησου με αυτα που σε ενδιαφερουν και αστο μαιναλο στην ησυχια του και θα το επισκεπτονται αυτοι που το γουσταρουν και ειναι αρκετοι χειμωνα καλοκαιρι(αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις αν κανεις μια βολτα τωρα)

επειδη τα ειπα εν τροχαδην και εν βρασμω μπορει να ξεχασα κατι αλλα δεν πειραζει εδω ειμαστε

και οταν ερθει ο χειμωνας με το καλο θα βολευτουμε ο καθενας οπου γουσταρει και εξυπηρετειται

τα υπολοιπα τα ειπε ο προεδρος

Τον πρόεδρο άστον ήσυχο...μή φάει καμιά αδέσποτη...

νευρικό σε βλέπω πρωί πρωί...νευράκια νευράκια ??

Εγω πιστευω οτι το Χ/Κ Μαιναλου πρεπει να σταματησει να λειτουργει.Οι λογοι ειναι οι εξης:

Αν εξαιρέσεις την περσινή χρονιά, παλαιότερα θυμάμαι 2,5m+ πούδρα στην ανατολική.

Μάλλον έχουμε διαφορέτικά γούστα και αίσθηση κινδύνου :)

3)Δεν ειναι ασφαλες

Το τι αισθανόμαστε κατά την παρουσία μας εκεί με το τι ισχύει πραγματικά μπορεί να είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Νομίζω ότι είναι καλυτέρα να αφήσουμε να τοποθετηθεί κάποιος ειδικός.

4)Δε θα λειψει σε κανεναν(εξαιρουντε 5-10 locals που το αγαπανε)

Μάλλον δεν έχεις προσέξει τις εκατοντάδες οικογένειες με τα παιδάκια τους που το επισκέπτονται συνεχώς.

Εμένα προσωπικά θα μου λείψει πολύ... και υπόψην δεν είμαι ντόπιος!

Νομίζω υπερβάλεις. Σίγουρα δεν είναι το κάλύτερο χκ, ειδικά για όποιον ενδιαφέρεται μονο για τελιες πίστες και εγκαταστάσεις. Όμως είναι πανέμορφο και ίσως το μόνο με τόσο απλό και φιλικό περιβάλλον. Εγώ προσωπικά το επιλέγω όταν θέλω να πάω κάπου κοντά και να συναντίσω μερικούς "φίλους".

Νομίζω ότι φέτος αν έρθεις και βρεθούμε παρέα με του ντόπιους ίσως αλλάξεις λιγο την άποψη σου. 'Ασε που μερικοί ντόπιοι μπορούν να μας οδηγήσουν σε απίστευτα πουδρομέρη (σσσσσ!) ;) .

Κατανοω οτι καποιοι λατρευεται αυτο το βουνο και ζητω συγνωμη αν σας προκαλω δυσαρεσκεια-θυμο με την αποψη μου.

Εγώ προσωπικά δεν θυμώνω διότι η είναι η άποψη σου και είναι σεβαστή.

Μήπως όμως ως μέλη του ΣΤΧ που ζητάμε τη συνεχή βελτίωση, θα έπρεπε να αποφεύγουμε να τοποθετούμαστε τόσο αρνητικά και απόλυτα;

Αληθεια,το Χ/Κ Μαιναλου ποσες θεσεις εργασιας εχει προσφερει και ποσο σημαντικο ρολο παιζει στην οικονομια της ευρυτερης περιοχης?

Τέλος, θα ήθελα να μου πει κάποιος τι οφελος θα υπάρξει (σε οτιδήποτε) σε περίπτωση που θα κλέισει το συγκεκριμένο χκ <_< .

Viva Mainalo!

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, τα παραπάνω αποτελούν γενικότερη τοποθέτηση στα θέματα που έθεσε ο Γιάννης και όχι απαράιτητα προσωπική άπάντηση σε αυτόν.

Επιτρέψτε μου να πω κι εγώ τη γνώμη μου.

Οπως ξέρετε έχω γυρίσει όλα τα ΧΚ της χώρας. Και τα μεγάλα αλλά και τα μικρά.

Λοιπόν έχω πολύ καλές αναμνήσεις από τα λεγόμενα μικρά ΧΚ.

Π.χ. το Βίτσι, το Περτούλι και το Χρυσό Ελάφι που είναι πολύ μικρότερα από το Μαίναλο.

Στο τελευταίο πήγα για σκι πρόπερσι (που είχαμε χιόνια) με την γυναίκα μου και με τη μεγάλη μου κόρη. Εμείς (οι γονείς) κάναμε νωρίς το πρωί τις κατεβασιές μας ενώ η Κατερίνα έκανε ιδιαίτερο μάθημα στη σχολή του Κλαουδάτου. Κατόπιν κάναμε όλοι μαζί σκι στις πίστες των αρχαρίων. Κατά τις 12:30 φάγαμε στην καντίνα με τα σουβλάκια, ήπιαμε και τις μπυρίτσες μας, μιλήσαμε λίγο και με τον Κλαουδάτο για το ΧΚ και κατά τις 14:00 πήγαμε στο ξενοδοχείο μας στο Λεβίδι για ξεκούραση.

Για μας ήταν μια θαυμάσια μέρα. Ολα λοιπόν είναι υποκειμενικά. Για μένα τον οικογενειάρχη (όταν δεν είμαι μόνος μου) μου αρέσουν αυτά τα μικρά και με οικογενειακή θαλπωρή ΧΚ.

Επειδή λοιπόν υπάρχουν πολλοί σαν και μένα θα ήταν κρίμα να σταματήσουν να λειτουργούν.

Υ.Γ. Επαναλαμβάνω όλα είναι υποκειμενικά, εμένα για παράδειγμα μου αρέσει πιο πολύ να κάνω σκι στο Σέλι παρά στα 3-5 Πηγάδια, κι αυτό γιατί είμαι αγύμναστος και οι δύσκολες πίστες πέρα ότι με κουράζουν είναι και επικίνδυνες για μένα. Αλλοι ακούν Σέλι και βγάζουν καντήλες ενώ πίνουν νερό στο άκουσμα και μόνον των 3-5 Πηγαδιών!!!

Για μας ήταν μια θαυμάσια μέρα. Ολα λοιπόν είναι υποκειμενικά. Για μένα τον οικογενειάρχη (όταν δεν είμαι μόνος μου) μου αρέσουν αυτά τα μικρά και με οικογενειακή θαλπωρή ΧΚ.

Επειδή λοιπόν υπάρχουν πολλοί σαν και μένα θα ήταν κρίμα να σταματήσουν να λειτουργούν.

Συμφωνώ 100%

Σε ένα άλλο κόσμο που το κράτος θα υποστήριζε το χειμερινό τουρισμό το Μαίναλο θα είχε τεχνητό χιόνι τρια τέσσερα συρόμενα (χωρίς ντίζελ κινητήρα) κάνα-δυο καρεκλάκια και θα ήταν γεμάτο κάθε βδομάδα με οικογένειες που θα απολάμβανα χειμερινές διακοπές σε ένα πανέμορφο περιβάλλον.

Φυσικά πρώτα θα είχε διαφημιστεί και γενικά υποστηριχτεί από το κράτος ενώ τα παιδιά και οι εργαζόμενοι θα είχαν μια εβδομάδα διακοπές μέσα στο χειμώνα. Το 1% του Ελληνικού πληθυσμού να πάει μια εβδομάδα διακοπές τον χειμώνα γεμίζει 10 Μαίναλα για όλη τη σεζόν.

Αλλά εδώ είναι Ελλάδα

Υ.Σ.Έτσι όπως είναι σίγουρα η πρώτη σου εντύπωση αν πας μια φορά είναι "ας κλείσει σιγά το μέρος" τον καταλάβαίνω το Γιάννη

Ευθεία μη φοβάσαι βρε

γιαννη εγω θα εκφραστω ποιο χυμα

κακη και επικινδυνη ποιοτητα ?

οταν λες ποιοτητα τι εννοεις ? οταν λες κακη και επικινδυνη τι εννοεις ?

εχει αλλη συνθεση ? εχει κατι αλλο ? για πες γιατι θα με τρελλανεις

η μηπως κατι αλλο θελεις να πεις ?

εχεις καποιο μετρο συγκρισης ποιοτητας ? το πας χημειο η δεν ξερω οπου αλλου και το ελεγχεις αυτο κανεις πχ οταν πας παρνασσο η βασιλιτσα η οπου αλλου .

αλλο το χαλασμενο σχοινακι η το κακο στρωσιμο που γινοταν μεχρι προπερσι.Οταν εβαλαν το βιντσι χαλι ηταν η βορεινη και η ανατολικη για την οποια φωναζαν και κανενας δεν μπορουσε να την κατεβει μετα.

σε ποιον θα λειψει ειναι αλλο θεμα αστο και δεν σε ενδιαφερει εκτος και αν εισαι σε καποια επιτροπη αξιολογησης χιονοδρομικων

οταν το κεντρο ξεκινησε να λειτουργει(μπορει να ησουν αγεννητος τοτε)

απο τα πρωτα πραγματα που ενυπωσιασε ηταν η ποιοτητα του χιονιου και μεχρι προτινος οσο εριχνε μια χαρα ηταν

οταν δεν εχει και ειναι λιγο με λασπη και μενα δεν μου αρεσει αλλα αυτο ειναι

εχει μια απο τις ποιο απαιτητικες πιστες σλαλομ(ανατολικη) οσα χρονια ανεβαινω μονο ελαχιστους αθλητες και μη και εχω δει να την κατεβαινουν.Αθλητης της εθνικης απο βορ ελλαδα μου ειχε πει οτι γελαγαν οταν εφτασαν και ειδαν το βουνο μετα ομως ειχαν αλλη αποψη

αλλο να μην εχεις μοντερνα λιφτ και ρευμα ,τουαλετα η δεν ξερω τι αλλο λειπει(και στα αλλα χιονοδρομικα που εχω παει στα σαλε οι τουαλετες ειναι χαλια τα περισσοτερα στηριζονται σε συρομενα λιφτ

εσυ ασχολησου με αυτα που σε ενδιαφερουν και αστο μαιναλο στην ησυχια του και θα το επισκεπτονται αυτοι που το γουσταρουν και ειναι αρκετοι χειμωνα καλοκαιρι(αυτο μπορεις να το διαπιστωσεις αν κανεις μια βολτα τωρα)

επειδη τα ειπα εν τροχαδην και εν βρασμω μπορει να ξεχασα κατι αλλα δεν πειραζει εδω ειμαστε

και οταν ερθει ο χειμωνας με το καλο θα βολευτουμε ο καθενας οπου γουσταρει και εξυπηρετειται

τα υπολοιπα τα ειπε ο προεδρος

+1

Θέλω να γράψω πολλά αλλά πρέπει να φύγω για windsurf. Θα τα πούμε προσεχώς.

9-2-05020.jpg

Το μαιναλο εχει πολλες και ωραιες πουδρες, και τρομερο τοπιο! Περυσι που δεν λειτουργησε ενιωσα αρκετά την έλλειψη. Ανυπομονώ να ανοίξει (καιρου επιτρέποντος) φέτος. Είναι τέλειο βουνό.

Εντάξει το ΧΚ σηκωνει πολλη βελτιωση, αλλα με αποζημειώνει προσωπικά η πουδρα και οι διαδρομες μεσα απο τα δεντρα!

Γιάννη το έχεις παρεξηγήσει μαλλον το Μαιναλο.

no friends on a powder day

Συμφωνω με το Σωτηρη πως τα μικρα χιονοδρομικα εχουν να προσφερουν πολλα.Για π.χ. το Πισοδερι αν και μικρο εχει πιστες που θα ζηλευαν ακομα και τα μεγαλα μας χιονοδρομικα.Προσωπικα ειχα περασει πολυ ομορφα εκει.

Το θεμα ομως δεν ειναι αν αξιζει να υπαρχουν μικρα Χ/Κ,αλλα αν αυτα τηρουν τις προδιαγραφες ασφαλης λειτουργειας και αξιολογης παροχης υπηρεσιων.

ΚωσταBmw με εχεις ''κοψει'' για τυπο που τον ενδιαφερουν οι ομορφες,μοντερνες και μεγαλες εγκαταστασεις?

Οταν μιλαω για κακη και επικινδυνη ποιοτητα χιονιου εννοω οτι το χαμηλο υψομετρο στο οποιο βρισκεται το Χ/Κ Μαιναλου δεν επιτρεπει την καλη διατηρηση του.Ειναι το μοναδικο πεδιο που εχω τσουλησει στο οποιο οι πιστες θυμιζαν λιμνη.Ειναι το μοναδικο Χ/Κ που οταν εχουμε παει το πρω-πρωι και εχει πουδρα μετα τις 11 γινεται ''σουπα''-λιμνη.Και αυτα στην ''καρδια'' του χειμωνα.Το ιδιο υποστηριζουν σε συζητησεις και οι περισσοτεροι που το εχουν επισκεφθει.

Επισης ειναι Χ/Κ στο οποιο πραγματικα φοβασαι για την ασφαλεια σου.Δεν ξερω σε ποσους χιονοδρομους αρεσει να τους λεει ο υπευθυνος ''μην παρεις αυτο το συρομενο γιατι ειναι ετοιμο να κοπει και θα πεσει πανω σου''.

Δυστυχως η χιονοδρομια στο Μαιναλο υφισταται για να σου θυμιζει σε ποια χωρα ζεις.Καλο θα ηταν το Χ/Κ να αναστειλει τη λειτουργεια των lift του(οχι του σαλε-καφετεριας) μεχρι την πληρη λυση των προβληματων του.Ισως τοτε παρουσιασει μια αξιολογη εικονα την οποια θα αγαπησουν περισσοτερο οι χιονοδρομοι.

Επισης στο Μαιναλο μπορει να υπαρξει χειμερινος τουρισμος χωρις να αποτελει η χιονοδρομια βασικο στοιχειο του.

Μάλλον δεν έχεις προσέξει τις εκατοντάδες οικογένειες με τα παιδάκια τους που το επισκέπτονται συνεχώς.

Τα εχω προσεξει και ειλικρινα ανησηχουσα γιατι δεν εκαναν ασφαλες σκι.Εχεις σκεφτει ομως γιατι πανε οι οικογενειες?

γιαννη μαλλον λαθος εποχη ησουν στο μαιναλο

ας γραψει κανενας μη ντοπιος γιατι θα μιλησω υποκειμενικα

ας γραψει κανενας μη ντοπιος γιατι θα μιλησω υποκειμενικα
Ωραία...ας μιλήσω εγώ που και χρόνια έχω να πάω και από μακριά είμαι.

Επισης ειναι Χ/Κ στο οποιο πραγματικα φοβασαι για την ασφαλεια σου.Δεν ξερω σε ποσους χιονοδρομους αρεσει να τους λεει ο υπευθυνος ''μην παρεις αυτο το συρομενο γιατι ειναι ετοιμο να κοπει και θα πεσει πανω σου''
Γιάννη αυτό συνέβη λόγω αστοχίας υλικού στην αρχή της τότε χρονιάς και νομίζω οτι η επισημάνσεις του προσωπικού στόχευαν ακριβώς στην ασφάλειά μας.

Μήν αγριεύεις τον τσοπάνη...ξύπνησε με νεύρα σήμερα...

Μια χαρα ειναι το Μαιναλακι το μονο κακο ειναι οτι δεν ανοιγουν τον δρομο απο την Βυτινα

Ολα τα αλλα ειναι μια χαρα.

Εμεις στην Βυτινα εχουμε και ενα λιφτακι για να περνα η ωρα

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...