ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted December 26, 2006 Έχει αρχίσει να μου την βαράει πολύ άσχημα. Όλοι κάνουν σκι, εκτός από εμένα. Όπως το έγραψες φίλε Χρήστο μου θύμισες την φράση από την ταινία του Περάκη Θηλυκή Εταιρία "Every body in this town f...s except to me" Όσο για κάποια παλιόπαιδα νότιους που ανέβηκαν για σκι τα Χριστούγεννα Καϊμάκ δεν θα γυρίσετε, θα σας κανονίσω Quote Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 26, 2006 Σήμερα πάντως έμαθα ότι στο Καϊμάκ λειτουργούσαν μόνον οι baby.... Τσ τσ τσ.....κακίες . Δεν χόρτασες βρε μια εβδομάδα? Γιώτα πολύ πιθανό αφού έχει δυνατό αέρα πάνω...ο λόγος που δεν ανεβήκαμε σήμερα. Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted December 26, 2006 ποτε θα κανονισουμε να ανεβουμε τωρα?κωνστανητινε?αρη? Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 26, 2006 ποτε θα κανονισουμε να ανεβουμε τωρα?κωνστανητινε?αρη? Βαγγέλη Παρασκευή ή Σάββατο βλέπω να ανεβαίνω.Τί λες? Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Aris 0 Report post Posted December 26, 2006 Δε θελω να σας στεναχωρησω,αλλα δε βλεπω να υπαρχει ως τοτε επαρκεια χιονιου.Απο το νεο ετος τωρα..Εκτος αν μιλαμε για Πηλιο Quote http://thermi.meteothes.gr/ Share this post Link to post Share on other sites
KonstantinosV 0 Report post Posted December 26, 2006 Δε θελω να σας στεναχωρησω,αλλα δε βλεπω να υπαρχει ως τοτε επαρκεια χιονιου. Άρη ούτε η baby? Βλέπεις τώρα έχουμε ...και μαθήτριες Φιλικά, KonstantinosV Quote Share this post Link to post Share on other sites
Saltofx 1 Report post Posted December 27, 2006 καλα ορε αυτοι γιατι δεν δουλευουν την τεχνητη τι περιμενουν? Quote πηγαίνω σιγά......γιατί βιάζομαι! Share this post Link to post Share on other sites
zorz 0 Report post Posted December 27, 2006 καλα ορε αυτοι γιατι δεν δουλευουν την τεχνητη τι περιμενουν? Φίλε Saltofx,ο λόγος που δεν λειτουργούν την τεχνητη χιόνωση πιστεύω πως είναι ο αέρας. Ήμουν σήμερα επάνω και μολονότι ο αέρας ήταν λιγότερος σε σχέση με χθές ήταν αρκετά klm/h πάλι. Θερμοκρασιακά βέβαια ήταν καταλληλότατες οι συνθήκες αλλά ας όψεται ο Αίολος. Το χιονοδρομικό μετά από 3-4 μέρες καλής κατάστασης χρειάζεται γερές ενέσεις χιονιού. Γιώργος Quote Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,408 Report post Posted December 27, 2006 ...Το χιονοδρομικό μετά από 3-4 μέρες καλής κατάστασηςχρειάζεται γερές ενέσεις χιονιού... Εγώ μετά από πολλούς μήνες στέρησης και με την τωρινή κατάσταση χρειάζομαι πολλές ενέσεις χιονιού. Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted December 28, 2006 Εγώ μετά από πολλούς μήνες στέρησης και με την τωρινή κατάσταση χρειάζομαι πολλές ενέσεις χιονιού Το πρόβλημα είναι οτι οι Θεοί δε μας καταλαβαίνουν! Quote Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
crash 0 Report post Posted January 25, 2007 Καλημέρα, Μόλις τηλεφώνησα στο ΧΚ. Μου είπαν ότι χιόνιοσε χθές το βράδυ, τώρα δεν χιονίζει αλλά περιμένουν σύντομα να ξαναρχίσουν χιονοπτώσεις. Υπάρχουν σοβαρές ελπίδες αν χιονίσει καλά τις επόμενες 2 ημέρες να είναι όλες οι πίστες ανοιχτές την Κυριακή. Εντάξει ας είμαστε και λίγο επιφυλακτικοί.... Φιλικά, Εύα Quote Share this post Link to post Share on other sites