Nickel 76 Report post Posted October 19, 2006 Σουπερ προσφορα εφτασε στο συλλογο απο ενα απο τα καλυτερα χιονοδρομικα της ευρωπης. To Val d'isere. H προσφορα ειναι για Απρίλιο 14-21 . Τα ελληνικα χιονοδρομικα θα εχουν φτασει στο τελος τους ενω στης Αλπεις θα εχει πολυ ψωμι ακομη... Ειδικα σε αυτο το βουνο με τους 2 παγετωνες (για ολα τα ενδεχομενα.) Εαν υπαρξει ενδιαφερον θα ερευνηθει Για να παρετε μια γευση... Το ξενοδοχειο αυτό θα κοστίζει το άτομο/ημέρα 20€ με ημιδιατροφή Share this post Link to post Share on other sites
Snowflake 9 Report post Posted October 19, 2006 2 θέσεις για εμένα! The greatest pleasure in life is doing what people say you can not do!!!http://www.snowsummit.eu - Private transfers to/from Geneva Airport Share this post Link to post Share on other sites
fotski 19 Report post Posted October 19, 2006 Χμμμμμμμμμ ψήνομαι.............. http://www.fitnesslogic.gr Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 19, 2006 Αν έχει ski-in ski-out,μπόλικο απάτητο,πάνω από 200 χλμ (από τα 400) διαθέσιμα,snowpark το σκέφτομαι tres bien ...αλλά τότε είναι και καλή εποχή για Βελίτσα... Πάσχα πότε πέφτει? 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 19, 2006 το ξενοδοχειο ομορφο και ειναι διπλα ακριβως απο το solaise express (το καρεκλακι οχι τη καμπινα) Πασχα 7 Απριλιου αν θυμαμαι καλα... υγ. μη τα ισοπεδωνουμε και ολα καλε... ακου Βελιτσα μπροστα στη κοιλαδα των Ισαυρων... Share this post Link to post Share on other sites
Nifadas 707 Report post Posted October 19, 2006 Καλε μη βιαζεστε...ας δουμε πρωτα ποσο καλα έχουν οργανωσει την πρωτη εκδρομη και βλεπουμε και για δευτερη... θα φαω ξύλο μου φαινεται...χιχι How you stand is how you ski Share this post Link to post Share on other sites
ChristosZ 2,649 Report post Posted October 19, 2006 Γι΄αυτό δεν έρχομαι στο Kaprun για να έρθω Γαλλία Γιατρέ τα βλέπω όλα άσπρα!Είμαι σοβαρά? Share this post Link to post Share on other sites
ΗΛΙΑΣ ΑΔΑΜ 486 Report post Posted October 20, 2006 Πασχα 7 Απριλιου αν θυμαμαι καλα... 8 Απριλίου κε Διαχειριστά Snow to the people! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 20, 2006 υγ. μη τα ισοπεδωνουμε και ολα καλε... ακου Βελιτσα μπροστα στη κοιλαδα των Ισαυρων... ....έχεις δίκιο Βελίτσα rulezzzz O.K μπαρμπα Nickel να δούμε που έχει τα καλύτερα ανοιξιάτικα,λοιπόν 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted October 20, 2006 Προσοχή για τους φανατικούς του off pist (hors piste για να μαθαίνετε): Στο Val d' Isere (Κοιλάδα των Ισαύρων το είπες μπάρμπα-Nickel;) οι κανόνες που ισχύουν για το εκτός πίστας είναι πολύ αυστηροί και κανείς δεν αστειεύεται με αυτούς. Πηγαίνεις μόνο αν είσαι πολύ έμπειρος και έχοντας ασύρματη επικοινωνία υποχρεωτικά. Και οποιαδήποτε στιγμή οι moniteurs έχουν τη δυνατότητα να σε κατεβάσουν αν διαπιστώσουν ότι το επίπεδό σου δεν είναι για εκεί, ή ότι μ.....ζεσαι. Το αυτό ισχύει κι αν πας σε πίστα που δεν είναι για το επίπεδό σου. Αν δε συμμορφωθείς μπορούν βεβαίως και να σου αφαιρέσουν την κάρτα. Και βεβαίως οι κανόνες είναι αυστηροί και την άνοιξη, που είναι μεγάλος ο κίνδυνος για χιονοστοιβάδες. Νομίζω ότι στατιστικά το Val d' Isere έχει τους περισσότερους νεκρούς hors piste κάθε χρόνο (το τελευταίο μπορεί και να μην ισχύει, άλλα έτσι μου είπαν όταν πήγα). Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted October 20, 2006 Εγώ κατα πάσα πιθανότητα είμαι μέσα. Δεν αφήνεται τέτοια ευκαιρία. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 20, 2006 Απριλιο μηνα τα χιονια εχουν κατσει και δεν "ξεκολανε" ευκολα. Οποιος θελει μπορει να αρχιζει να κοιταζει για αεροπορικα να βρεθουν τα πιο φτηνα. Η διαδρομη ειναι Ελλαδα->Γενευη->οδικος Val d'isere Συνηθως η πιο φτηνη εταιρεια ηταν η Alitalia με τρανσιτ Μιλανο στο πηγαινε και Τρανσιτ στη Ρωμη στο γυρισμο. Share this post Link to post Share on other sites
damianos 819 Report post Posted October 20, 2006 Ενδιαφέρον. Στην τέχνη, αλλά κυρίως στη ζωή χρειάζεται έμπνευση! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted October 20, 2006 Απριλιο μηνα τα χιονια εχουν κατσει και δεν "ξεκολανε" ευκολα. παρε μια ωραιοτατη loose snow (αρκετα επικινδυνη αν σε πιασει) σε guided ski tour το περσινο Πασχα στα off-piste της Val d'Isere Μεχρι κ ο γαλλος οδηγος ειχε χαζεψει..(δεξια) (κ ειχε κ αλλες διασπαρτες ) http://www.skifun.gr/component/option,com_wrapper/Itemid,13/ (Κοιλαδα του ποταμου Isere ειναι, χωριατη.. ) Τα χιονια ειναι παρα πολλα την περιοδο αυτη στο Vanoise κ η μερα μεγαλη!!! θα ειναι πολυ ομορφα-να ειστε σιγουροι! Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 20, 2006 στα συν και η πανεμορφη πιστα καρτ στο χιονι... μεταξυ του χωριου και της συνοικιας La Daile Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted October 20, 2006 Πάνο, Για ρίξε περισσότερες λεπτομέρειες.... Επειδή εγώ προγραμματίζω να πάω εκει στις 6/1 θα ήθελα να ξέρω αν η προσφορά ησχύει μονο για group. Εάν δεν την οργανώσει ο σύλλογος μπορούμε να πάμε όσοι ενδιαφέρονται? Εάν υπάρχει τέτοια δυνατότητα θα πάω κάπου αλλού στις 6/1 για να συμμετάσχω. γιια λέγε... Share this post Link to post Share on other sites
tetzas 1 Report post Posted October 20, 2006 Συνηθως η πιο φτηνη εταιρεια ηταν η Alitalia με τρανσιτ Μιλανο στο πηγαινε και Τρανσιτ στη Ρωμη στο γυρισμο. H swiss air έχει την ίδια τιμή (μιλάμε για τις χαμηλές) με την alitalia και είναι απευθείας Share this post Link to post Share on other sites
louis 53 Report post Posted October 20, 2006 Η Βελίτσα θέλει 1 μέρα για να γίνει και δεν είναι εμπόδιο στην άλλη εκδρομή. Άσε που η καλύτερη εποχή γιά Βελίτσα είναι νωρίτερα,για να έχει πιό καλή χιονοκάλυψη. Τώρα για την αστυνόμευση στη Val d'Disere,όταν είχα πάει πριν από μερικά χρόνια δεν υπήρχε κανένα θέμα,πηγαίναμε όπου θέλαμε χωρίς πρόβλημα,όπως σε όλα τα χιονοδρομικά της Γαλλίας. Απλά έχεις την ευθύνη του εαυτού σου και δεν μπορείς να ζητάς ευθύνες από άλλους. Τον Απρίλιο είναι ιδανική εποχή για απότομες πλαγιές και λούκια,καθώς το χιόνι είναι πιό ασφαλές και η περιοχή έχει φοβερές δυνατότητες. Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 20, 2006 Ονειρεμένο πρόγραμμα.... - Πάσχα Ρούμελη με τον καθιερωμένο οβελία, ορειβατικό στα ανοιξιάτικα....και τη Βελίτσα σε καλή εποχή αρχές Απρίλη...έτσι δεν είναι Louis ??? - Την επόμενη βδομάδα Val d'Isere για colouirs.... 'Οσο το σκέφτομαι,τόσο ψήνομαι.... παρ'όλο που είναι νωρίς 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
MakisM 3,965 Report post Posted October 20, 2006 Επειδη βγηκαμε off-piste τα υπολοιπα ποστ ...με τα βιντακια μετεφερθησαν εδω http://www.snowclub.gr/forums/index.php?sh...t=0entry59735 Φιλικα ΜακηςΜ Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 20, 2006 Κωστα στο συγκεκριμενο σημειο εχω και εγω φωτογραφια τελη Ιανουαριου με μεγαλοπρεπη χιονοστιβαδα, ευτυχως σε εκεινο το σημειο δεν υπαρχει λογος να πας κοντα, μιας και συνεχιζεις τη τραβερσα αριστερα και δε περνας το ποταμακι. Share this post Link to post Share on other sites
panagiotis 209 Report post Posted October 20, 2006 ΟΕΟ Ρευστό υπάρχει... Όρεξη υπάρχει... Τρέλα υπάρχει... Ρε Ζοχ μην το βασανίζεις και πάμε Δεν θα έρθεις Kaprun, πότε θα πάμε πουθενά να χωθούμε σε κανένα πάρκο με boardslides, ε; Εγώ πάντως είμαι μέσα! JAPOW!!! Share this post Link to post Share on other sites
zox 746 Report post Posted October 20, 2006 Φύγαμε....ΟΕΟ!!!! ρευστό να δω μόνο που θα βρω....%$^&*#@$% 16 βαθμοί....μπρρρ κρυώνω!!!! Share this post Link to post Share on other sites
giorgosL 0 Report post Posted October 20, 2006 Πωπω... τωρα που το ειδα ψηνομαι κι εγω τρελα!! Αλλα παλι το σημαντικο ειναι αν θα υπαρχουν τα μπικικινια κατι το οποιο ειναι πολυ νωρις για να το ξερω. Το νωριτερο που μπορω να φανταστω οτι θα ξερω αν θα εχω τη δυνατοτητα ειναι μετα το Kaprun... Πανο η προσφορα ισχυει μεχρι καποια προθεσμια, δηλαδη, αν ειναι, πρεπει να κανουμε τις κρατησεις μεχρι καποια ημερομηνια το αργοτερο; Παντως με ενα προχειρο υπολογισμο η εκδρομη αυτη μαζι με ολα τα εξοδα παει στα 800-900 ευρωπουλα, ετσι δεν ειναι; "Men are born ignorant, not stupid; they are made stupid by education." B.R. Share this post Link to post Share on other sites
Nickel 76 Report post Posted October 21, 2006 για να δουμε, εγω επιφανειακα που το κοιταξα δε βλεπω να περναει τα 600... Share this post Link to post Share on other sites