Natalie 0 Report post Posted March 3, 2004 Να’μαι κι εγώ. Είμαι η Ναταλία και έχω ένα τρελό συνάδελφο “Skio-βιος” – καλά μιλάμε για πολύ τρέλα - που με έχει πρήξει να μπω στο snowclub και να γράψω κάτι. Λοιπόν! Αφού κάναμε την αρχή, να συστηθούμε λίγο. Είμαι η Ναταλία, μ’αρέσει το ski, αλλά δεν είμαι και τόσο ξετρελαμένη. Ένας λόγος για να με κάνετε να ξαναρχίσω το ski, είναι να βρω ένα δάσκαλο-παίδαρο, με χιούμορ και τρόπους που να ενδιαφέρεται να μου κάνει μαθήματα. Αυτά για την ώρα. Φιλιά πολλά PS. Όσον αφορά τις παρατηρήσεις του ΜΖ (σκεφτείτε πόσους ξέρετε με μικρό όνομα Μ, και επίθετο Ζ – δεν υπάρχουν και πολλά επίθετα που αρχίζουν Ζ) για την ενδυματική επιλογή των γυναικών στο sky, σας υπενθυμίζω ότι έχει πλέον αποδειχθεί ότι οι άνδρες περνάνε περισσότερο χρόνο μπροστά στον καθρέπτη, κι μην ξεχνάμε τις κρέμες προσώπου, κλπ. By the way – που λέει και ο Κουλούρης – εγώ ήμουν που είχα τα φυλλάδια του Snowclub στο Peugeot μου (φταίει ο τρελός συνάδελφος). Quote Share this post Link to post Share on other sites
theo 0 Report post Posted March 3, 2004 Καλώς ήρθες και καλή αρχή, αν και μας αναστάτωσες λίγο . Κινητοποιήθηκε ολόκληρος ο μηχανισμός του snowclub για να σε βρούμε. Μέχρι και φίλους μου στην τροχαία πήρα τηλέφωνο Όσα για τα υπόλοιπα, ZETO ακους :?: :?: :?: ΥΓ1. Νομίζω Κωστή ότι τώρα μπορείς να δουλέψεις ήσυχος Φιλικά Θεόφιλος Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 3, 2004 εγώ ήμουν που είχα τα φυλλάδια του Snowclub στο Peugeot μου. ...εννοεις το αφύσικα γυαλισμένο-πεντακαθαρο μαυρο Peugeot!? Αυτο τράβηξε τα βλεμματα και μετά τα φυλλαδια.. (οχι τιποτα αλλα σε μπερδέψαν και με τη γυναικα μου!!!) Αnyway, welcome και απο εμενα...και καλο κουραγιο που εχεις να συνεργαζεσαι καθημερινα με τον ΜΖ..! Κωστής Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
xrisa 5 Report post Posted March 3, 2004 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ ΣΤΟ FORUM... U KNOW.. GIRL TALK... ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ :!: :!: :!: :!: Quote ζητήται πούδρα κατάλληλη για βιασμό πληροφορίες μόνο με pm Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 3, 2004 ... Ένας λόγος για να με κάνετε να ξαναρχίσω το ski, είναι να βρω ένα δάσκαλο-παίδαρο, με χιούμορ και τρόπους που να ενδιαφέρεται να μου κάνει μαθήματα.... Είσαι πάρα πολύ άτυχη γιατί αυτή την εβδομάδα θα λείπω στο Λονδίνο... Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
MAC 1,032 Report post Posted March 3, 2004 Καλωσήρθες Natalie κι από εμένα! Καλά ρε παιδιά δεν ντρέπεστε λίγο, όλοι προσέξατε το καλογυαλισμένο Peugeot και κανείς εκτός από τον εργοδότη της δεν ανέφερε κάτι για την ίδια; Μόνο εξωτερική εμφάνιση κοιτάμε, όχι περιεχόμενο; :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote Γόνδολες υπάρχουν ΜΟΝΟ στη Βενετία. Στα βουνά μας ανεβάζουν τα τελεφερίκ.- Share this post Link to post Share on other sites
theo 0 Report post Posted March 3, 2004 Μα, φίλε Ανδρέα, είναι προφανές ότι ο μόνος που έχει δει την Ναταλία (εκτός από τον ΜΖ), είναι μία συνάδελφος του Makalu για αυτό και η έλλειψη ενδιαφέροντος για το "περιεχόμενο" του peugeot. Ας ήταν άντρας οδηγός με κανένα τεραστίων διαστάσεων 4χ4 και θα σου έλεγα εγώ περιγραφή ! Πάντως, όλοι συμφωνούμε ότι η Ναταλία (όπως βεβαίως και όλες οι κοπέλες μέλη του συλλόγου) θα είναι συμπαθέστατη, ευγενέστατη, γλυκήτατη και με φοβερή υπομονή - για να ανέχεται τον ΜΖ :twisted: . Θ. ΥΓ Αφού τελικά δεν καταφέραμε να τα πούμε Γαλαξείδι, μάλλον θα προσπαθήσω να ανάβω Σάββατο Παρνασσό. Quote Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 3, 2004 Καλά ρε παιδιά δεν ντρέπεστε λίγο, όλοι προσέξατε το καλογυαλισμένο Peugeot και κανείς εκτός από τον εργοδότη της δεν ανέφερε κάτι για την ίδια; Μόνο εξωτερική εμφάνιση κοιτάμε, όχι περιεχόμενο; ΜΑC, Δεν θα αμφισβητούσε κανενα αγορακι τα χαρακτηρίστηκα που μας περιεγραψε ο συναδελφος της Ναταλιας, αν όμως αν, ηταν αγορακι! Στη σημερινή περιπτωση, ηταν γυναικα που παρατήρησε τα φυλλάδια στη Κηφισιας, οποτε και δικαιολογημένα το περιεχόμενο δεν ειχε ενδιαφέρον για την ιδια---νομίζω! Κ. Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
makalu 10 Report post Posted March 3, 2004 Με προλαβες theo Quote Καλώς..συνεχίστε αυτήν την τακτική! Κανέναν όμως δε θυμούνται για τις κρυφές του σκέψεις-απόψεις..ΜΙΛΑΤΕ και ΠΡΑΤΤΕΤΕ!!! Share this post Link to post Share on other sites
Natalie 0 Report post Posted March 3, 2004 Ρε εσείς – ε όλοι εσείς! Διαβάζω διάφορα σχόλια, αλλά δεν βλέπω κανείς να ενδιαφέρεται να μου κάνει μαθήματα– εκτός από τον Χριστάκη, που για κακή μου τύχη φεύγει κι’ αυτός. Snowclub είστε εσείς ή καμάκι Kamakiclub! Quote Share this post Link to post Share on other sites
theo 0 Report post Posted March 3, 2004 Είμαστε chicken club . Απλώς έχεις βάλει πολύ ψηλά τον πήχυ Χριστάκη :?: :?: :?: . Από που τέτοιες οικειότητες ??? Μας πρόλαβες Χρήστο :twisted: :twisted: :twisted: Θ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 0 Report post Posted March 3, 2004 Ένας λόγος για να με κάνετε να ξαναρχίσω το ski..... Μωρέ μπράβο αυτοπεποίθηση :!: :!: :twisted: :twisted: Quote O EΞΥΠΝΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ... Ο ΠΟΝΗΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ... Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ. Share this post Link to post Share on other sites
theo 0 Report post Posted March 3, 2004 Σοβαρά τώρα Ναταλία, θα δεις ότι με την καλή παρέα που έχουμε στο snowclub θα θες να ανεβαίνεις κάθε ΣΚ στο βουνό για σκι . Και σίγουρα θα βρεθεί και κάποιος να σου δείξει τα βασικά για να κυλάς. Πάντως μην νομίζεις ότι όλοι είμαστε υπεραθλητές και φοβεροί σκιερ . Φιλικά Θ. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ΜΙΚ 17,605 Report post Posted March 3, 2004 Βασικά η Ναταλία νομίζει ότι είμαστε όλοι κούκλοι και φοβεροί σκιέρ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΜΕΝΑ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Τη ψήνω τη ψήνω Quote Ευθεία μη φοβάσαι βρε Share this post Link to post Share on other sites
Ανθή Ζάχου 0 Report post Posted March 3, 2004 Ναταλία καλωσήρθες στην παρέα μας! Βλέπω ότι με το πρώτο σου post κινητοποίησες σχεδόν όλον τον αντρικό πληθυσμό του club! :wink: Ελπίζω να έρθεις αύριο στη συνάντησή μας.... Θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε... Quote Share this post Link to post Share on other sites
theo 0 Report post Posted March 3, 2004 νομίζει ότι είμαστε όλοι κούκλοι και φοβεροί σκιέρ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΕΜΕΝΑ ... και νόμιζα ότι είχε καλό γούστο :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Quote Share this post Link to post Share on other sites
madskier 2,767 Report post Posted March 3, 2004 Mπραβο Ναταλια επιτελους,γιατι το ονομα σου ειχε γινει θρυλος κατα Β.Ελλαδα μερια(ονοματα δε λεω,υποληψεις δε θιγω.......ακους εσυ???).Σ επεισε τελικα ο ΜΖ να γραψεις,επομενο βημα να μας γνωρισεις αυριο και φυσικα να ερθεις και Πηλιο-δε γλυτωνεις-πρεπει να αυξηθουμε -γυναικες σκιερ ακουτε????????? Quote "I would never have imagined that a girl from little ol’ Midland, Ont. would be where I am today.So always dream big…you can make it happen!"(Sarah Burke) Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted March 3, 2004 Γεια σου makalu με τις ρητορικες και δημοσιογραφικες ερωτησεις!!! Ναταλια αφεσου στα χερια του makalu και θα σε κοιμησει σε κανενα ιγκλου στα καλαβρυτα η και ψηλοτερα!!!! Και με το πρωινο ξυπνημα του Μικ ....θα εχεις το πληθος μηχανολογων να σε μαθουν πως να πεφτεις στην χαραδρα......ουπς!!!!Σορυυυυ Ενοουσα πως να κατεβαινεις την πλαγια!!!! Για χαραδρες μονο καποιος Ζετο (πολυ καλο παιδι) αλλα παντα κατηγορουμενος καρδιοκατακτητης γυναικων!!!! Αλλα με περιεργα γουστα!!! Ειπαμε ΘΕλω την γυναικα χωρις Δοντια!!!! Ειτε κατω απο 7 ειτε πανω απο 27!!!!χεχε!!!! Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
zeto 2 Report post Posted March 3, 2004 Γεια σου makalu με τις ρητορικες και δημοσιογραφικες ερωτησεις!!! Ναταλια αφεσου στα χερια του makalu και θα σε κοιμησει σε κανενα ιγκλου στα καλαβρυτα η και ψηλοτερα!!!! Και με το πρωινο ξυπνημα του Μικ ....θα εχεις το πληθος μηχανολογων να σε μαθουν πως να πεφτεις στην χαραδρα......ουπς!!!!Σορυυυυ Ενοουσα πως να κατεβαινεις την πλαγια!!!! Για χαραδρες μονο καποιος Ζετο (πολυ καλο παιδι) αλλα παντα κατηγορουμενος καρδιοκατακτητης γυναικων!!!! Αλλα με περιεργα γουστα!!! Ειπαμε ΘΕλω την γυναικα χωρις Δοντια!!!! Ειτε κατω απο 7 ειτε πανω απο 27!!!!χεχε!!!! Quote ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ "ΣΤΟΥΧ" Share this post Link to post Share on other sites
best-ever 1 Report post Posted March 3, 2004 Καλωσηρθες Ναταλια και απο΄μενα! λοιπον, σχετικα με το θεμα του δασκαλου, μαλλον οι απαιτησεις σου δεν θα ικανοποιηθουν με το αθλημα που διαλεξες Ελα στην τρελοπαρεα του SNOWBOARD :!: :!: :twisted: μονο εδω θα βρεις τους τυπους που ζητας :wink: :arrow: με αρχηγο εμενα φυσικα! και για να μην το ξεχασω....θα σου κανω και ειδικη τιμη! :twisted: :twisted: [/u][/b] Quote Β16Α rulezzzz Share this post Link to post Share on other sites
Χρήστος Λάππας 25,397 Report post Posted March 4, 2004 Φρούδες οι ελπίδες σου, ποταπέ snowboarder. Η κοπέλα έχει ήδη σχηματίσει αρίστη άποψη για τις ικανότητες και το κάλλος των δασκάλων του σκι. Που είναι ρε γαμώτο το smily που γυαλίζει τα νύχια του πάνω στο πουπουλένιο μπουφάν του; Quote Make Parnassos Great Again! Share this post Link to post Share on other sites
Ανθή Ζάχου 0 Report post Posted March 4, 2004 ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ...!!! ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ... ΟΛΟΙ ΘΑ ΦΑΤΕ... ΑΠΟ ΤΗ.... ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites